שרשור מפגש

scudnick

New member
סיכום מפגש!../images/Emo9.gif

ובכן, היו אכזבות. יעל לא הגיעה וגם אליאור לא הגיע, כי הוא עשה משהו טיפשי וריתקו אותו [הצבא! לא הורים שלו, טמבל שלא שומע סונטה שכמוך!]. סיכום: באתי לי בסביבות 12:20 ופגשתי אנשים קשוחים למיניהם ואת הלפלף ששמו עידן, שהוא בעצם גמד קרקס כי דניאל מרוקאית. נדיר בגדה בי אבל הייתי הרבה עם אולגה
אחרי כמה זמן שעשינו שטויות והרסנו את הפחית המסורתית [ויצרנו פסל יפהייפה המורכב משאריותיה של הפחית, הפלאפון שלי, כוסות למיניהן ונעל] עלינו לגג שם פגשנו את עופר התמים שהודיע לנו שבשל גל עולמי של טרור שירן לא תגיע כי יש רעבים באפריקה ולדוד שלי יש סרטן. אחרי כמה זמן שירן הגיעה. צחקתי קצת על נועה, היה כיף. אחרי זה הצלחתי לעצבן נורא את עידן ועוד כמה אנשים למיניהם, דבר שהוביל להכאתי. אבל הצלחתי להפיל את עידן ולנצח את לירון. תמותו. [זה היה לירון, נכון? אני לא טוב בשמות
] לאחר מכן מיכל א', חברתו היקרה וההרבה יותר נחמדה של עידן באה ועודדה אותו להמשיך להרביץ לי. ואז הוא הפיל אותי במין גלגול שנורא הרשים אותי למרות שנשבר לי הגב ממנו. אחרי זה פצחנו במסע דילוגים על צינורות עד שהוא תפס אותי. איי. באסה. בכל מקרה, בשלב מסויים מאיה ורונלד נטשו, ועוד כמה נטשו, עד שכמעט כולם נטשו ואז אני נטשתי כי השאר נטשו למטאל שופ, כולל נועה והדיסק הכוסי שלי שהיא חמסה ממני באכזריות בל-תתואר. ומעיז זה אדם עם עיזים, שתדעו. סוף.

vampire girl 1

New member
היה ממש כיף אני לפחות נהנתי (זה רק

אני חחח או שכולם
טוב בכול מקרה היה ממש כיף מתה עליכם אנשים מואההה

Dream Slayer

New member
ששש....את לא יודעת על מה את מדברת

אני פשוט יכול להיות בלתי נראה...הייתי איתכם כל הזמן...ואני לא פסיכי

2LIRONOS7

New member
עזבו אותה!

ההורים חיכו לה ומיהרו לנסוע, תרביצו לי בבקשה.

2LIRONOS7

New member
באש ובמים...

שיחקתי HEROES יותר מדיי כנראה
חוץ מזה היא באמת מיהרה...
היא לא הרגישה כזה טוב כשהיא עזבה מבלי להגיד לכולם שלום אבל ההורים שלה הלחיצו אותה.

DanieLushka

New member
כנ"ל גם אני עדיין אוהבת אותה

אבל אתה צריך לדאוג הפעם, מוהאהא!
מאיו

vampire girl 1

New member
מתי היו תמונות אין מושג חח כש יעשו:

אבל ככה כולם היו נורא חמודים והכול חי חי חי

למעלה