שרשור מפגש מי שבא מי שלא בא מי שדג
S Salem New member 19/7/04 #1 ../images/Emo41.gifשרשור מפגש../images/Emo88.gif מי שבא מי שלא בא מי שדג
ה השדון יחזקאל New member 19/7/04 #4 ../images/Emo31.gif יש לחבר שלי סיום טירונות. (מספיק לא הגעתי להשבעה שלו).
S SpecialNight New member 19/7/04 #10 אולי בכל זאת נשנה את התאריך? ../images/Emo4.gif הרבה לא יכולים לבוא בתאריך הזה,אז נדחה את זה לעוד יום או יומיים,באמת שזה לא ישנה יותר מידיי.
אולי בכל זאת נשנה את התאריך? ../images/Emo4.gif הרבה לא יכולים לבוא בתאריך הזה,אז נדחה את זה לעוד יום או יומיים,באמת שזה לא ישנה יותר מידיי.
Y yuval k New member 20/7/04 #22 ../images/Emo31.gif יש גם חיילים שלא יכולים להגיע ביום שאינו יום חמישי. אם אתם רוצים, העבירו ליום חמישי שאחרי זה.
../images/Emo31.gif יש גם חיילים שלא יכולים להגיע ביום שאינו יום חמישי. אם אתם רוצים, העבירו ליום חמישי שאחרי זה.
י ילדה בלבן New member 20/7/04 #24 יובל כבר לא בארץ ביום חמישי הבא וזה אמור להיות מפגש פרידה ממנו.... בכל אופן, אני ממילא בת"א ביום חמישי הזה, אז לא אכפת לי להפגש רק עם יובל ועוד שני אנשים.... אפשר לארגן מפגש מורחב לתאריך אחר.
יובל כבר לא בארץ ביום חמישי הבא וזה אמור להיות מפגש פרידה ממנו.... בכל אופן, אני ממילא בת"א ביום חמישי הזה, אז לא אכפת לי להפגש רק עם יובל ועוד שני אנשים.... אפשר לארגן מפגש מורחב לתאריך אחר.