קקאי אחת ! אמרתי בלי תמונות שלי >:
A AdiA12 New member 1/8/07 #52 לא! לא נכון! שיייייייייייטטטטטטטטטט ../images/Emo209.gif לחברה שלי אסור להיות באינטרנט!! שיט, לא מרשים לה. למה לא שאלת אותי.???????? שששששששששששששיייייייייייט
לא! לא נכון! שיייייייייייטטטטטטטטטט ../images/Emo209.gif לחברה שלי אסור להיות באינטרנט!! שיט, לא מרשים לה. למה לא שאלת אותי.???????? שששששששששששששיייייייייייט
T The Ghost Of Orpaz New member 31/7/07 #40 אמ... תמונות מהמצלמה שליע D: מי שלא זוכר, זאת אורפז.. היה לי ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש כיייףףףףףףףףףףףףף שחר תתחדשיי [תעשי לי ילדדדדדדד ושבטטטט #@$%^*&%)%&*)&^&#%&@%$^ ] שני אני מתגעגעתת ליאל אני אוהבת אותךךך ריחן 3> אז.. תמונות.. מהתגובה הבאה!
אמ... תמונות מהמצלמה שליע D: מי שלא זוכר, זאת אורפז.. היה לי ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש כיייףףףףףףףףףףףףף שחר תתחדשיי [תעשי לי ילדדדדדדד ושבטטטט #@$%^*&%)%&*)&^&#%&@%$^ ] שני אני מתגעגעתת ליאל אני אוהבת אותךךך ריחן 3> אז.. תמונות.. מהתגובה הבאה!
S shaharyy New member 31/7/07 #42 ../images/Emo85.gif אופאאאאאאאאאאאאאאאאאזזזזזזזזזזזזזזז *******ילללללדדדדדדדדדדד********* ********שבבבבבבבבבבטטטטטטטטט******** *******מה שאת רוצצצצצצצהההההההה********* תודה יפה שלי!!!!!!!!!!!!!!!!!
../images/Emo85.gif אופאאאאאאאאאאאאאאאאאזזזזזזזזזזזזזזז *******ילללללדדדדדדדדדדד********* ********שבבבבבבבבבבטטטטטטטטט******** *******מה שאת רוצצצצצצצהההההההה********* תודה יפה שלי!!!!!!!!!!!!!!!!!
T The Ghost Of Orpaz New member 31/7/07 #43 שיטט! התמונות גדולות מידיי!! אז.. שאני יגיע לבית החדש אני שמה אותם.. בנתיים.. ביייD:: *רצה לראות גיבורים DDDDD: *
שיטט! התמונות גדולות מידיי!! אז.. שאני יגיע לבית החדש אני שמה אותם.. בנתיים.. ביייD:: *רצה לראות גיבורים DDDDD: *
ש שני love פיט New member 1/8/07 #44 אורפזז../images/Emo99.gif../images/Emo108.gif גם אני מתגעגעת אני דורשת את התמונה שלנו ביחד!!!!!
1 1הדור הבא New member 1/8/07 #46 אורפזאורפזאורפז|../images/Emo99.gif../images/Emo23.gif היה לי כ"כ כייף איתךךךךך D: מתי אני אפגוש אותך שוב, הא ?! ;P תתחברי כבר למסנגר ];
אורפזאורפזאורפז|../images/Emo99.gif../images/Emo23.gif היה לי כ"כ כייף איתךךךךך D: מתי אני אפגוש אותך שוב, הא ?! ;P תתחברי כבר למסנגר ];
F Fall Out Liel New member 1/8/07 #47 אורפזזזז!!היה ממש כיף!!../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo168.gif רוצה לראותך שוב!!!!!
אורפזזזז!!היה ממש כיף!!../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo168.gif רוצה לראותך שוב!!!!!
F Fall Out Liel New member 1/8/07 #45 חע! אין תמונות שלי ואין תמונות שלי../images/Emo3.gif../images/Emo168.gif הצלחתי להתחמק מצלמי הפפארצי!!!!! נהניתי ועכשיו אני מתגעגעת . יאללה, מתי המפגש הבא?! XD
חע! אין תמונות שלי ואין תמונות שלי../images/Emo3.gif../images/Emo168.gif הצלחתי להתחמק מצלמי הפפארצי!!!!! נהניתי ועכשיו אני מתגעגעת . יאללה, מתי המפגש הבא?! XD
ש שני love פיט New member 1/8/07 #49 תמונות בבלוג המיכוער שילי ../images/Emo3.gif../images/Emo108.gif אם מישהו רוצה בכל זאת אני יעלה אותם גם בפורום זאת הכתובת לבלוג יש שם את רוב התמונות =] [ואל תישכחו להגיב ] http://israblog.nana10.co.il/blogread.asp?blog=450780 יש לי תמונה של טל הסקסי אבל הוא מאיים עלי שאם אני אשים תמונה שלו הוא יפורץ לי למחשב <טיפש> טוב אורפז תפרסמי את התמונות =]
תמונות בבלוג המיכוער שילי ../images/Emo3.gif../images/Emo108.gif אם מישהו רוצה בכל זאת אני יעלה אותם גם בפורום זאת הכתובת לבלוג יש שם את רוב התמונות =] [ואל תישכחו להגיב ] http://israblog.nana10.co.il/blogread.asp?blog=450780 יש לי תמונה של טל הסקסי אבל הוא מאיים עלי שאם אני אשים תמונה שלו הוא יפורץ לי למחשב <טיפש> טוב אורפז תפרסמי את התמונות =]
2 2DarK AnGeL2 New member 1/8/07 #50 ../images/Emo10.gif אני גם רוצה ../images/Emo10.gif אני שמחה שנהניתם.. רק חבל שלא נהניתי איתכם... טוב אני מקווה שיצא לי לראות אתכם מתי שהו!!! גם אתם מקווים נכון ? חחח למה עשית סייד ליפ למה?!?!?! חח אני לא יפסיק להציק לך..... !! חה חה תשימו עוד תמונות.... !!
../images/Emo10.gif אני גם רוצה ../images/Emo10.gif אני שמחה שנהניתם.. רק חבל שלא נהניתי איתכם... טוב אני מקווה שיצא לי לראות אתכם מתי שהו!!! גם אתם מקווים נכון ? חחח למה עשית סייד ליפ למה?!?!?! חח אני לא יפסיק להציק לך..... !! חה חה תשימו עוד תמונות.... !!
F falloutgirl XD New member 1/8/07 #51 מה רע בסיידליפ? ../images/Emo12.gif ../images/Emo214.gif../images/Emo190.gif
S shaharyy New member 1/8/07 #54 ../images/Emo85.gif נכון!!!!! ../images/Emo46.gif מה רע בסיידליפ????=P
2 2DarK AnGeL2 New member 1/8/07 #55 את יודעת מה אני חושבת על זה.... כבר טחנו את הנושא חחחח אני לא אוהבת את זה לבנות... מה אני יעשה??? זה לא ממש יפה בעיניי... ורק לזה התייחסת אה!??! אהה ושחר... תצלמי את עצמך עם זה... אני רוצה לראות בכל זאת
את יודעת מה אני חושבת על זה.... כבר טחנו את הנושא חחחח אני לא אוהבת את זה לבנות... מה אני יעשה??? זה לא ממש יפה בעיניי... ורק לזה התייחסת אה!??! אהה ושחר... תצלמי את עצמך עם זה... אני רוצה לראות בכל זאת
S shaharyy New member 2/8/07 #57 ../images/Emo85.gif תשובה לשתייכן!!! ירין את ראית את הסייד שלי!!! ואפילו אמרת שאפשר להתרגל לרעיון! ואמרת לי שזה יפה!! (יאיייייייייייייי) מה זה משנה7 ( אני מרגישה מטומטמת| כבר כתבתי לך.. למעלה איפשו כנסי למסן שלי ואני יראה לך במצלמה
../images/Emo85.gif תשובה לשתייכן!!! ירין את ראית את הסייד שלי!!! ואפילו אמרת שאפשר להתרגל לרעיון! ואמרת לי שזה יפה!! (יאיייייייייייייי) מה זה משנה7 ( אני מרגישה מטומטמת| כבר כתבתי לך.. למעלה איפשו כנסי למסן שלי ואני יראה לך במצלמה
ש שני love פיט New member 2/8/07 #59 מושון תעשה לי ילד ../images/Emo99.gif../images/Emo6.gif../images/Emo108.gif שאחרררררררר כל כך יפה לך מושון XD
מושון תעשה לי ילד ../images/Emo99.gif../images/Emo6.gif../images/Emo108.gif שאחרררררררר כל כך יפה לך מושון XD