שרשור מפגש!!!

AdiA12

New member
לא! לא נכון! שיייייייייייטטטטטטטטטט ../images/Emo209.gif

לחברה שלי אסור להיות באינטרנט!! שיט, לא מרשים לה. למה לא שאלת אותי.???????? שששששששששששששיייייייייייט

AdiA12

New member
תמונה שנייה ../images/Emo209.gif

שחר ושני בפוזות מצחיקות XD

אמ... תמונות מהמצלמה שליע D:D:

מי שלא זוכר, זאת אורפז.. היה לי ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש כיייףףףףףףףףףףףףף שחר תתחדשיי [תעשי לי ילדדדדדדד ושבטטטט #@$%^*&%)%&*)&^&#%&@%$^ ] שני אני מתגעגעתת ליאל אני אוהבת אותךךך ריחן 3> אז.. תמונות.. מהתגובה הבאה!

shaharyy

New member
../images/Emo85.gif אופאאאאאאאאאאאאאאאאאזזזזזזזזזזזזזזז

*******ילללללדדדדדדדדדדד********* ********שבבבבבבבבבבטטטטטטטטט******** *******מה שאת רוצצצצצצצהההההההה*********
תודה יפה שלי!!!!!!!!!!!!!!!!!

שיטט! התמונות גדולות מידיי!!

אז.. שאני יגיע לבית החדש אני שמה אותם.. בנתיים.. ביייD:: *רצה לראות גיבורים DDDDD: *

אורפזז../images/Emo99.gif../images/Emo108.gif

גם אני מתגעגעת
אני דורשת את התמונה שלנו ביחד!!!!!

אורפזאורפזאורפז|../images/Emo99.gif../images/Emo23.gif

היה לי כ"כ כייף איתךךךךך D: מתי אני אפגוש אותך שוב, הא ?! ;P תתחברי כבר למסנגר ];

Fall Out Liel

New member
אורפזזזז!!היה ממש כיף!!../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo168.gif

רוצה לראותך שוב!!!!!

Fall Out Liel

New member
חע! אין תמונות שלי ואין תמונות שלי../images/Emo3.gif../images/Emo168.gif

הצלחתי להתחמק מצלמי הפפארצי!!!!!
נהניתי ועכשיו אני מתגעגעת
. יאללה, מתי המפגש הבא?! XD

תמונות בבלוג המיכוער שילי ../images/Emo3.gif../images/Emo108.gif

אם מישהו רוצה בכל זאת אני יעלה אותם גם בפורום זאת הכתובת לבלוג יש שם את רוב התמונות =] [ואל תישכחו להגיב
] http://israblog.nana10.co.il/blogread.asp?blog=450780 יש לי תמונה של טל הסקסי אבל הוא מאיים עלי שאם אני אשים תמונה שלו הוא יפורץ לי למחשב
<טיפש> טוב אורפז תפרסמי את התמונות =]

2DarK AnGeL2

New member
../images/Emo10.gif אני גם רוצה ../images/Emo10.gif

אני שמחה שנהניתם.. רק חבל שלא נהניתי איתכם... טוב אני מקווה שיצא לי לראות אתכם מתי שהו!!! גם אתם מקווים נכון ?
חחח למה עשית סייד ליפ למה?!?!?! חח אני לא יפסיק להציק לך..... !! חה חה תשימו עוד תמונות.... !!

2DarK AnGeL2

New member
את יודעת מה אני חושבת על זה....

כבר טחנו את הנושא חחחח
אני לא אוהבת את זה לבנות... מה אני יעשה??? זה לא ממש יפה בעיניי... ורק לזה התייחסת אה!??! אהה ושחר... תצלמי את עצמך עם זה... אני רוצה לראות בכל זאת

shaharyy

New member
../images/Emo85.gif תשובה לשתייכן!!!

ירין את ראית את הסייד שלי!!! :p ואפילו אמרת שאפשר להתרגל לרעיון! ואמרת לי שזה יפה!! (יאיייייייייייייי) מה זה משנה7 (
אני מרגישה מטומטמת| כבר כתבתי לך.. למעלה איפשו
כנסי למסן שלי ואני יראה לך במצלמה :)

מושון תעשה לי ילד ../images/Emo99.gif../images/Emo6.gif../images/Emo108.gif

שאחרררררררר כל כך יפה לך מושון XD

למעלה