ואווווווו היה כל כך כיף!!!@$כנסוווווווו../images/Emo108.gif
היה כל כך כיף !! פגשתי מלא ילדים חדשים הצטלמנו מלאאאאאאאאאא קניתי פוסטר של פוב ושניי צמידים של ג'אק
ונחשו את מי פגשנו?! את טל הסקסי <רק מדברים עליו והוא מתחברXD> הוא לא הפסיק לקרוא להן פאקצות ולי הוא קרה פריקאצה <
> כי הייתי עם העניבה שלי .. הוא חתך לאורפז את השיער XD ושפך לשאחר את הספרייט ועל הדרך הספרייט היה גם עליי=/> הוא שבר לילדה אחת את המצלמה =/ שבסך הכל הצטלמה איתנו ! גנב לשתיי בנות את הבלונים ושאף את כל האליום שהיה בהם והתחיל להגיד" דפוק אותי ,דפוק אותי" בקול מצחיק כזה הוא ילד מתוסבך!!! הסתבכנו עם שתיי מלצריות
ש"בטעות" הפלנו עלייהן את הפוסטרים של שאחר והן לא רצו להחזיר לנו אותם=/ מזל שיש את אורפז בהתחלה דיברו יפה ואז עברנו למילים מלוכלכות!XD מצאנו את הפוסטרים אחריי חיפושים רבים [וצעקות רבות] אז פשוט עלינו לקומה אחת מעל וכולם עשו להם זין XD וצעקנו מגיע לכן יא זונותXD זה היה כל כך כיף!!!! אחר כך ראינו כלב חמוד בחנות אחת בקינג ג'ורג' וליאל ואני לא עזבנו אותו
וקנינו בלונייייייייים אבל של ליאל התפוצץ ... והצטלמנו בתוך תחת של פיל XD אחר כך שחזרנו לעזריאלי אני ריחן חן <חברה של ריחן> ודניאל [
] אני הייתי צריכה להשאר לבד כי דניאל הלכה ועזבו את הסיפור שלי ושל ריחן =/ אז פתאום הרגשתי מן חניקה בגרון ומי זה היה ?!?!?
ינייייייב למזלי הוא היה שם וחזרתי איתו הביתה ועם חבר שלו ..=] הוא לא הפסיק לרדת עליי שאני "חותכת וורידים" <וואי כל מי שאני כותבת עליו בדיוק מתחבר XD> וכמו שאמרתי היה לי שניי בלונים אז שאפנו את כל האליום שהיה בהם ושרנו "שרה שרה שיר שמח" XD כל הדרך הוא שר לי שירים כמו "פרח נתתי לנוריתXD" ובמקרה ישבה לידינו אישה שקוראים לה נורית!
יניב הפך לאדוםXD אחר כך עלינו על האוטובוס וגם שם הוא שר לי שירים אבל הפעם של גרין דיי =] ואז התחבקנו ואמרנו ביי
הוא מחבק חזק
ונחשווווו מה?!!!!!!!!!!!!!!
שאחר עשתה סייד ליפ !!!!!!!=00000 זה כל כך יפה לך!!!!!!!!!!