שרשור יום ד'

fireman

New member
היום ראיתי פעם ראשונה

לא מבין מה ההתלהבות מהסדרה הזו?..... סתם מעאפנה.

fifaclub

New member
חחח

ראית בכלל את פרק 1? תראה את פרק 1, ותראה גם את פרק 3. אתה תכנס לזה מתישהו לא יכול להיות שמישהו לא יאהב את הסדרה היא מצוינת וממכרת תוך שניה. תן לה עוד צ'אנס תודה לי אח"כ.

TheLost

New member
אני עדיין טוען שהסדרה הזאת

היא בסדר ולא יותר
הסוף היה נחמד. היה יותר מגניב אם הם היו אונסים אותו כמו באמריקה X

TheLost

New member
כי זה הרבה יותר חזק מסתם

לגזור לו אצבע?
וחוץ מזה מה הקשר הומוסקסואל (שאם כבר, למה, יש לך בעיה עם כאלה?
) אם כבר סאדיסט

../images/Emo6.gif

כן, זה הרבה יותר סאדיסטי. הרבה יותר אוז.
אממ, הומואים הם בני אדם, אין אפילו טעם להתייחס אליהם כאל "כאלה".. פשוט היה נדמה שיש לך חשק לעז ללראות אותם אונסים אותו.
ואתה חושב שלגזור אצבע זה לא מספיק סאדיסטי?! לא, כי אם כן, פשוט ראית הרבה יותר מדי מאמריקן X!

TheLost

New member
העניין הוא

שזה אולי סאדיסטי (אפילו שכבר ראיתי הוסטלים גרועים יותר) אבל לאנוס מישהו זה הרבה יותר
וחוצמיזה שראית אמריקן X גם אתמול אז הכל מתערבב :Z

Haturi Hanzo

New member
אני כל דקה חושב שעומדים לאנוס אותו

וכל פעם אני מקווה שזה לא יקרה. אה, כן, ואמריקן היסטורי X פשוט סרט מטורף....

זאת לא "הדרמה הטובה ביותר"..

בינתיים, זאת סדרה יחסית מאוד.. בנאלית. לא מורט עצבים כמו 24. בכלל.

Tinty

New member
PB עדיין בשלבי הבניה.

מייקל עדיין עובד על התוכנית. הוא עוד לא החל להריץ אותה, ולכן האקשן עדיין לא הגיעה. בכל מקרה, בהנחה שאתה צופה בעונה החמישית של 24, אל תגיע עם ציפיות מקבילות לה. לפי העונה החמישית שלה, 24 עולה על PB בכמה רמות, וכנראה שהנסיון של התסריטאים עושה את שלו. אגב, מ114 הצוות יעבוד בידיעה שהוא ישרוד יותר מחצי עונה, ולכן החשק להשקיע על מנת לשרוד יותר זמן צפוי לגדול. בניגוד לחצי העונה הראשונה, שנכתבה תוך כדי ידיעה שבתוך חצי עונה הם מסיימים את העסק ומפנים את המקום ל24, עכשיו יהיה רצון להגיע גם לעונה השלישית (על ההזמנה של העונה השניה הוכרז כבר בFOX).

האמת שאני רואה.

(אגב, העונה החמישית ממש טובה). אני גם לא ממש אוהב להשוות בין סדרות, במיוחד כמו 24 ו-PB, מהסיבה שהן לא אותו דבר, לכן אין בסיס להשוות אותן. כאילו, 24 מורטת עצבים, ו-5 עונות שהיא למדה להיות כזאת, אבל בעיתונים עשו מ-PB מתח מופתי שייגרום לכם לרצות ישר לראות את הפרק הבא. ברור שזה מעלה את הציפיות, ולכן זה מאכזב.. אני מתייחס אליה כאל סדרה שעדיין לא היו בה טוויסטים נורא מעניינים, אבל סבבה. מחכה.

Tinty

New member
עד איזה פרק ראית?

אני כבר ב114 (שהודלף בסופשבוע). ראיתי הבוקר. היה מדהים.

Aviad1987

New member
לא אמרו שזאת הדרמה הטובה ביותר

אלא סדרת המתח הטובה ביותר.

קובי221

New member
הפרק היה מעולה-

הסוף מאוד מחריד... <לא שזה מפריע לי> מה שמעניין אותי זה מה יקרה בפרק הבא, לפי הפרומו הפרק הולך להיות מאוד חשוב.

למעלה