שרשור יום ד'

adi121

New member
../images/Emo41.gifשרשור יום ד'../images/Emo41.gif

מצטערת שאתמול לא נפתח שירשור יומי גם אתם יכולים לפתוח את השרשור היומי.. אפילו בלי לכתוב את כל הסדרות

fifaclub

New member
פרק טוב

שיעיפו גם את השמנה ואת המוזר ההוא שיודע קראטה שמישהו ימצא כבר את הפסלון ושיהיה בלאגן

Angelus

New member
עונה טובה!

למרות שעדיין לא נקשרתי לדמויות (בדר"כ רק לקראת סוף העונה אני נקשר אליהן. חוץ מאל סטפני
), העונה הזאת מצויינת. הרבה טוויסטים, המון אנשים מעניינים. אחלה. כאב לי על סירי ועל הבלודנה שהעיפו בסוף הפרק - לפעמיים באמת שוכחים שהם בני אדם בתוך ההמולה.

א-כ-ז-ב-ה-!

למה??? בשביל מה עירבבו אותם ככה ל-2 קבוצות. עכשיו ברור למי יש יותר כח ואיזו קבוצה הולכת לזכות בכל הפרסים..(אני בעד טרי) הבנאדם שמעשן ממש מציק! רק בגלל הפה שהוא פותח כל שניה הייתי מעיפה אותו...על הפרק השני הוא נשבע בחיי הבן שלו-מה נסגר?? אני היחידה שחושבת שהאדם שכרת ברית עם טרי (מקבוצת הבנים המבוגרים) ממש מוזר?? הוא נראה לי קצת לא בסדר... עד כאן תלונתי להיום- נקווה שבהמשך העונה יהיה מעניין ואתגרים בלי נחשים....

C o C i T o

New member
ש ל י ט ה ! ../images/Emo6.gif

אהבתי את הרעיון החדש של הסדרה עם אי הגלות ופסלון החסינות המוחבא
שיעיפו את הפריק הזה המפחיד שמעשן ומדבר לעצמו כל שניה @_@ שיין נראלי ככה קוראים לו

Sole Survivor

New member
פרק נחמד

אבל עדיין לא מצאתי מישהו שמעניין אותי. בעונה הקודמת היו לי הרבה פייבוריטים והעונה כולם נראים דיי משעממים

קובי221

New member
פרק נחמד-

לדעתי העונה הזו צולעת, אחרי חריטה בזיכרון של עונה מצוינת שחלפה לה. לדעתי העונה הזו ירדה מהמקסימום של גוטמאלה, אבל לא סתם ירדה... ירדה קשות. המשימות היו טובות לדעתי היו צריכים להעיף ללא צל של ספק את המתנדב, הוא פשוט, נאד נפוח ומעצבן, קשה לי לראות אנשים כאלו... הוא נראה כאחד שחושב שהוא המלך וכלום המשרתים. אני לא מבין את הטיפשות של השבט, כאילו אתם לא רואים שהוא משתגע... זה פשוט יהיה סיוט לראות אותו בפרק הבא. נקווה שהוא יעוף, בקרוב הקרוב.

dirty fairy

New member
וואי היה פרק טובב

יש כמה דברים לא ברורים וזה משאיר סימני שאלה אבל זה מה שאני אוהבת וזה מה שעושה את הסדרה למעולה..

למעלה