שרשור דמויות

*נכנסת לדמות*

נכנסתי כבר לדמות!!!!!! איפה כריס\מרישיה??? אני רוצה את כריס\מרישיה!!!! (משבר זהות)

Magma99

New member
מתי מתחילים?

אני כבר "מתה" להיכנס לדמות לעזור לאומללים ולפזר את הטוב בכל העולם...

La Gamba

New member
לא הבנתי איך בדיוק נשחק את זה?

הייתי מעוניין להיות דמות משנית, דבשית כזו. כי אני לא יכול ממש להתעמק.

ערפד1

New member
לא ממש יכול להתעמק?

תירוץ? זה באמת מאוד קשה לתת זהות בהתחלה כל כך דייקנית אבל לא ככה עושים את זה אתה בוחר דמות וצד במאבק (טוב רע ניטראלי) ומתחיל את השאר אתה מפתח אם הדמות שלך ואם הדרגות שהיא עוברת להתעמק? לא עושים את זה הדמות שלך מקבלת את הכל אם משך ההרפתקאות שלה

Palass

New member
אה... אז בסוף משחקים פה?

מה קורה? תעדכנו אותי. לא הייתי כאן שבוע. הדמות שלי: שם: סמון גזע:אדם. מין: זכר. גיל: בשנות העשרים. מראה: גובה מעל הממוצע. שער שחור. עניים שחורות. פנים מאוד רצניות. די רזה. עור כהה. נשק: פגיונות. אלה.(club) נטייה: טוב-נטרלי. מקצוע- עבודות מזדמנות. אופי: רציני מאוד. נוח להתרגז. מאוד נבון וחכם. לא מרבה לדבר אבל די ציני. (לא אין כאן שום קונפליקט. רציני- ציני? זה לא פיצול אישיות או משהו דומה. זה פשוט הוא) רקע: נולד במרגוע למשפחה עמידה שיכלה להרשות לעצמה לחנך אותו. בגיל צעיר מאוד נשלח להייבן (העיר הקרובה למרגוע) לחינוך מקיף יותר. בזמן ששהה בהייבן הוריו נספו בשריפה. כל ביתו נשרף ולא נשאר לא הרבה. הוא עזב את מרגוע במגמה לטייל בעולם. הוא פגש בדרך גמד והוא מטייל איתו. הוא היסטרי בכל מה שקשור בשריפות, בעקבות מות הוריו-שנשרפו למוות. ו.. אני אוסיף עוד מידע ברגע שאני אדע יותר.

voguemaster

New member
תשמעו

אני כמעט בכל מקום נקרא SOTH (חוץ מפה
), אפשר לשחק אותו ?

strahd

New member
אמממ...לא.

לורד סות´ היא דמות הרבה יותר עוצמתית מחבורה נחמדה. זה כמו שאני אשחק את סטראד.

למעלה