שרשור דמויות

מ.ש.ט

New member
המפי!

היא גם החברה הכי טובה של כריס ורק היא יודעת עליה את כל הפרטים האישיים שלה.... (אני אספר לך בצ´אט מרישיה אחייניתי (בעקיפין) החמודה!)

מ.ש.ט

New member
היא נלחמת לצד הטוב אבל...

נייטרלית....... היא בחרה בצד הזה סתם כי התחשק לה.... לא כי היא טובה עד קיצוניות או משהו.....

SaberTooth

New member
סליחה, לא ידעתי...

את רוצה שאחד מעיתנו ישנה את הדמות שלו?

Ophel McNeil

New member
אוקי.

עקב חוסר מקוריות, אני אשתמש בדמות שלי מהD&D.... (אם כי אני שומרת לעצמי להחליף את הדמות לדמות אחרת, אם אני רוצה ^^). בכל אופן.... שם: לייל. גזע: חצי אלפית, חצי אדם. נטייה: טוב-נייטרלי. תפקיד/מקצוע: דרואידית. גיל: בשנות אדם - 26. בשנות אלפים - תלוי על פי איזה ספירה אתם הולכים. אני מכירה לפחות שלוש. מראה: עיניים חומות גדולות ואגוזיות, שיער חום ארוך וחלק, עור בהיר, האמממ.... דמיינו אותי בתור דמות מנגה. ^^ היסטוריה: אוקי... בסך הכל חיים נורמליים. נולדה וגדלה בשבט דרואידים, עזבה כשהייתה בערך בת 16, ומאז היא נודדת. רק שאלה - איך כל החבורה הולכת להיפגש?

strahd

New member
משחק על ידי פורום (מעי"ף)

זה אומר שלשה"מ יש את הזכות "להעיף" את מי שהוא רוצה. סתם! תקראי את ההצעה למטה בנוגע לרעיון המשחק על ידי פורום.

יא מעצבן אחד!!!!!!!!!!

אני אבוא לקיבוץ שלך בהיזדמנות הראשונה שתהיה לי ואני אהרוג אותך!!!!!! זה לא משנה!!! וזה גם לא משנה לאן הלכתי וליאת קרסיק היא פוסטמה וזהו!

ערפד1

New member
יקירתי אני מצטער!

אבל תנסי בבקשה להיות רגועה יותר במשך הזמן בבקשה זה כן משנה ההגדרות אחרת לא היו קוראים לזה מבוכים ודרקונים מורחב או לא ולהרגע זה שאת לא טובה ולא רעה אלה באמצע זה לא נותן לך להיות חסרת סבלנות ומהירת חמה! ודבר שני אני יספר לגיל את כל מה שאת אומרת על הבת שלו וכשיהיה איחוד או ישב עליך ואז באמת תיהי מסכנה מאוד מאוד! *צוחק בקול מאוד מאוד מאוד זדוני* ולאן הלכת באמת? דבר שני זה מאוד משנה הכל! את אוהבת מבוכים ודרקונים?

סורי......

אני מתרגזת במהירות..... אוקי..... ד"א....... ליאת היא חברה שלי....... אני אומרת את זה בגלל שהיא מבריזה כל השבוע!!! היא יכולה להוציא ממוצע 100!!! היא לא ממצה את הפוטנציאל שלה! (טוב היא כן אבל לא משנה) היא והחברה המפגרת שלה יושבות כל היום על אחד מהספסלים שיש לנו בביצפר! ואיך קוראים לך שכחתי......

ערפד1

New member
מה שמי? סודי ביותר וזה ישאר ככה

עד שלא תבואי פעם הנה......... בכל מקרה רוצה משהו? ליאת היא התקטנה מטלי לא? בכמה דקות או שעות מה שלא יהיה אבל ליאת לא יכולה לקחות את טלי ככה שהיא פונה לצד השני ומה רע בלהבריז הרבה? לתנ´ך מאז השיעור השישי מתחילת השנה שאיתה לא נכנסתי והמורה הפסיכי נתן לי בהכנה לשיעור 1! ממש מפגר! לאחרים נתן נכשל לגמרי על זה שהם לא הגיעו במשך שבועיים סך הכל אבל להבריז זה כיף אחרת בשביל מה יש את המילה הזאת אם לא כדי להשתמש בה מוריה? חשבת על זה? למה יש את המילה חיים? לבטע את זה שאנחנו חיים ולהשתמש במילה הזאת כל הזמן שבו אנחנו עושים את זה ככה זה גם הברזה בכל מקרה וזה מזכיר את ה"כוסית" של השיכבה סתם אחת בכיתה שלי שנראת לרוב הנערים כדוגמנית או ממש יפה אבל טיפשה לגמרי בלימודים (אישית אני מחבב אותה קצת מהשיחות שלי איתה אבל היא לא יפה ממש בשבילי ועיניי) ככה ש..........כל אחד והדרך האישית שלו

ערפד1

New member
מתוקה שלי כל הנערים בנירים יודעים

משהו אחד כל אחד שתשאלי שהוא עבר את ח´ ידע את זה אני היחיד מחברי הקיבוץ שבאמת מכור לפורומי תפוז וכותב שם הרבה והיחיד שכתב בנירים בפורום רוחני ככה שתדעי מהר מאוד למען האמת שאלי למי יש פיצול אישיות אמיתי בקיבוץ שלי גם זה יעזור בה ביי זזתי לראות טי וי

למעלה