שיר ליום!

../images/Emo41.gifשיר ליום!../images/Emo41.gif

כן כן, אני יודעת, הרבה זמן לא הייתי פה- אני בתקופה של לחץ עכשיו, אז תאלצו לסלוח לי
כמעיין המתגבר
מילים: ברי סחרוף
לחן: ברי סחרוף
רצועה מספר 9 מתוך האלבום "נגיעות"
מילות השיר בהמשך, מצורף לינק לניתוח שלו. אתם מוזמנים לתת ציון, משפט אהוב או כל פרט מעניין על השיר
הידעתם? גם לשמרית אור יש שיר שנקרא "כמעיין המתגבר" הפעם הדימוי מתייחס לכח שנמצא בתוך ה"גיבור", כח שעוד יפרוץ כמעיין המתגבר.
הידעתם? להקת רעש עשתה קאבר לשיר!
מילות השיר:
כמעיין המתגבר באתי אלייך שוב רגע לפני שאתייבש רגע לפני שבא יאוש אני לוקח תנופה נושם קצת אוויר צח מקלף את הפצע מסדר ת'שערות שלי את תחכי לי על הגבול צעד אחד קטן ויבוא השינוי כמעיין המתגבר חוזר אלייך שוב חלליות על הירח אני מחכה לך בחוץ כמעיין המתגבר נמשך לאור כישוף זוהר הלילה מתעתע בי שוב בתוך הבטן שד רואים על הפרצוף עוד מעט הוא ישתחרר עוד מעט יבוא פיצוץ אני לוקח תנופה נושם קצת אוויר צח מקלף את הפצע מסדר ת'שערות שלי הנה פרח הנה צוף צעד אחד קטן ויתחיל הטירוף כמעיין המתגבר חוזר אלייך שוב החללית נחתה על הירח אני נשארתי בחוץ כמעיין המתגבר נמשך לאור כישוף זוהר הלילה מתעתע בי שוב
ניתוח השיר השאלות!
דרגו את השיר מאחד עד חמש
מה המשפט האהוב עליכם בשיר?
מתי שמעתם את השיר בפעם הראשונה?
אירוע מיוחד שמתקשר לשיר?
שמעתם את השיר בהופעה? מה דעתכם על ביצוע ההופעה ביחס לביצוע האלבום?
מתי שמעתם את השיר בפעם האחרונה?
אילו אסוציאציה השיר מעלה לכם?
למי, חוץ מברי, הכי מתאים לבצע אותו?
איך הוא מתחבר עם שאר הדיסק?
אילו שירים אחרים הוא מזכיר לכם? תהנו!

שיר עצום

דרגו את השיר מאחד עד חמש 5 מה המשפט האהוב עליכם בשיר? החללית נחתה על הירח, אני נשארתי בחוץ. מתי שמעתם את השיר בפעם הראשונה? לפני איזה שנתיים וחצי, קצת לפני ההופעה הראשונה שלי של ברי שמעתם את השיר בהופעה? מה דעתכם על ביצוע ההופעה ביחס לביצוע האלבום? מעולה, אבל כנל גם האלבום מתי שמעתם את השיר בפעם האחרונה? לפני חודש למי, חוץ מברי, הכי מתאים לבצע אותו? ללהקת חם ומחמם בום איך הוא מתחבר עם שאר הדיסק? מעולה אילו שירים אחרים הוא מזכיר לכם? החיים שממול

Big bear

New member
שלי

דרגו את השיר מאחד עד חמש 4 מה המשפט האהוב עליכם בשיר? אני לוקח תנופה נושם קצת אוויר צח, מקלף את הפצע מסדר ת'שערות שלי מתי שמעתם את השיר בפעם הראשונה? כמה שנים אירוע מיוחד שמתקשר לשיר? S: שמעתם את השיר בהופעה? מה דעתכם על ביצוע ההופעה ביחס לביצוע האלבום? לא שמעתי בהופעה מתי שמעתם את השיר בפעם האחרונה? כמה שבועות אילו אסוציאציה השיר מעלה לכם? שנות ה80. פסים. למי, חוץ מברי, הכי מתאים לבצע אותו? לא יודע איך הוא מתחבר עם שאר הדיסק? טוב, אני מניח.. אילו שירים אחרים הוא מזכיר לכם? חם על הירח. ורק בגלל הירח.

קיר קמט

New member
להלה

דרגו את השיר מאחד עד חמש - 5, אחד האהובים עליי מה המשפט האהוב עליכם בשיר? אין לי שמץ של מושג מתי שמעתם את השיר בפעם הראשונה? כשקניתי את נגיעות.. משהו כמו שנה וחצי, שנתיים אירוע מיוחד שמתקשר לשיר? הממ, ליאת שמעתם את השיר בהופעה? מה דעתכם על ביצוע ההופעה ביחס לביצוע האלבום? לא שמעתי.. מתי שמעתם את השיר בפעם האחרונה? סביר להניח שמתישהו השבוע אילו אסוציאציה השיר מעלה לכם? להקה צוענית באמצע האחו. למי, חוץ מברי, הכי מתאים לבצע אותו? בום פם, אולי, עם עופרה חזה. איך הוא מתחבר עם שאר הדיסק? להיט, כמו יתר האלבום - לטוב ולרע.. בעיקר לטוב אילו שירים אחרים הוא מזכיר לכם? לא ברור

למעלה