שיר ליום!!

../images/Emo41.gifשיר ליום!!../images/Emo41.gif

77'
מילים: ברי סחרוף
לחן: ברי סחרוף
ניתוח השיר
מילות השיר: לפתע ראשי עף לאחור לא מצליח להפסיק לספור וכשהגעתי לשבעים ושבע לא יודע עוד מה משהו קרה יכולתי בעצם לחזור בתשובה אז לקחתי כדור שמעודד ת' מחשבה נדמה שבשבעים ושבע לא יודע עוד מה אלביס התפוצץ מממתקים מכבי מנצחת ת' רוסים ורוב האזרחים הצביעו מח"ל בשבעים ושבע (אנואר בא) הנה חייל בצבא ההגנה רובה על הצוואר גיטרה מתחת למיטה הייתה בי אהבה בשפע בשבעים ושבע (חייבים לשים כומתה) שמעתי שהפאנק עושה מהפיכה (מהפיכה?) ראשים מדברים על רוצח משוגע בעיר אומרים שזו תקופה של כאסח בשבעים ושבע לא יודעים עוד מה לפתע ראשי עף לאחור לא מצליח להפסיק לספור וכשהגעתי לשבעים ושבע לא יודע עוד מה לא יודע עוד מה
דרגו את השיר מאחד עד חמש
מה המשפט האהוב עליכם בשיר?
מתי שמעתם את השיר בפעם הראשונה?
אירוע מיוחד שמתקשר לשיר?
שמעתם את השיר בהופעה? מה דעתכם על ביצוע ההופעה ביחס לביצוע האלבום?
מתי שמעתם את השיר בפעם האחרונה?
אילו אסוציאציה השיר מעלה לכם? למי, חוץ מברי, הכי מתאים לבצע אותו? איך הוא מתחבר עם שאר הדיסק? אילו שירים אחרים הוא מזכיר לכם? תהנו!

קיר קמט

New member
הממ

דרגו את השיר מאחד עד חמש - הממ 3.8
מה המשפט האהוב עליכם בשיר? "אלביס התפוצץ מממתקים", בגלל הגעגוע למלך. מתי שמעתם את השיר בפעם הראשונה? לא זוכר.. אירוע מיוחד שמתקשר לשיר? מכבי ניצחה את הרוסים
שמעתם את השיר בהופעה? מה דעתכם על ביצוע ההופעה ביחס לביצוע האלבום? רק באלבום ההופעה.. די שגרתי ובנאלי, לא ממש נותן אינטרפרטציה שונה לשיר.. מתי שמעתם את השיר בפעם האחרונה? עוד שאלות קשות? אילו אסוציאציה השיר מעלה לכם? אלביס!!
למי, חוץ מברי, הכי מתאים לבצע אותו? אולי אהוד בנאי. איך הוא מתחבר עם שאר הדיסק? כל הדיסק הזה לא מתחבר עם עצמו... כאילו, זה הדיסק הכי פחות קונספטי של ברי, סביר להניח.. אילו שירים אחרים הוא מזכיר לכם? הזיות ועד כלות.

חוחו../images/Emo194.gif

דרגו את השיר מאחד עד חמש 4 מה המשפט האהוב עליכם בשיר? כל הבית הראשון
מתי שמעתם את השיר בפעם הראשונה? לפני שנתיים בערך אירוע מיוחד שמתקשר לשיר? לא
שמעתם את השיר בהופעה? מה דעתכם על ביצוע ההופעה ביחס לביצוע האלבום? אני יותר אוהבת את הביצוע של הדיסק
אבל בהופעהגם יפה מתי שמעתם את השיר בפעם האחרונה? הו הרבה זמן! אבל אחרי שאני אסיים את השאלון אני אשמע
אילו אסוציאציה השיר מעלה לכם? של פעם כזה..של שנת 77
למי, חוץ מברי, הכי מתאים לבצע אותו? ערן צור
איך הוא מתחבר עם שאר הדיסק? טוב! קצת שונה מכל השירים אבל טוב :] אילו שירים אחרים הוא מזכיר לכם? וואלה לא יודעת P:

Tinch

New member
תגידי

אולי את תוכלי להסביר לי מה זה "חוחו"? מישהי פעם טענה [ואני לא מנסה להעליב], ש"חוחו" זה צחוק של מפגרים. [נו.. יש את "חיחי" שזה צחוק של נורמלים ו"חוחו", מסתבר, זה של מפגרים]

../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo194.gif

תגיד לה שהיא מפגרת.. חוחו זה סמיילי במסנג'ר שהחלטתי לקרוא לו ככה חוחו עם שורוק וזהו! ומאז זה משתלט על אנשים

Big bear

New member
../images/Emo13.gif

דרגו את השיר מאחד עד חמש 4 מה המשפט האהוב עליכם בשיר? "הנה חייל בצבא ההגנה, רובה על הצוואר גיטרה מתחת למיטה" מתי שמעתם את השיר בפעם הראשונה? כמה שנים אירוע מיוחד שמתקשר לשיר? אין.. שמעתם את השיר בהופעה? מה דעתכם על ביצוע ההופעה ביחס לביצוע האלבום? שמעתי, חזק ביותר.. מתי שמעתם את השיר בפעם האחרונה? כמה שבועות? O: אילו אסוציאציה השיר מעלה לכם? נוסטלגיה למי, חוץ מברי, הכי מתאים לבצע אותו? >< איך הוא מתחבר עם שאר הדיסק? מתחבר.. אילו שירים אחרים הוא מזכיר לכם? עיר של קיץ X: שבוע טוב

הוד11

New member
אני אענה

דרגו את השיר מאחד עד חמש- 3 וחצי מה המשפט האהוב עליכם בשיר- וכשהגעתי לשבעים ושבע לא יודע עוד מה משהו קרה מתי שמעתם את השיר בפעם הראשונה- בכיתה ט' אירוע מיוחד שמתקשר לשיר- סתם שיר טוב, לא משהו שקשור אליו אישית שמעתם את השיר בהופעה? מה דעתכם על ביצוע ההופעה ביחס לביצוע האלבום- לא לא שמעתי בהופעה מתי שמעתם את השיר בפעם האחרונה- לפני שבועיים אילו אסוציאציה השיר מעלה לכם- את שנת 77

למעלה