שיר ליום!

../images/Emo41.gifשיר ליום!../images/Emo41.gif

והפעם- האחר!
מילות השיר:
תן לפה לדבר שהלשון תשחרר עם הפנים לאחר שלא ידעת הרכבת תשרוק זה הזמן לעלות על קרון הרוחות ששכחת אז אל תפחד ואל תביט מהצד כי אתה לא לבד בעולם עם הפנים אל האחר תגלה את עצמך עם הפנים אל האחר המחסום יישבר המילה תגשר האויב הוא חבר שזנחת אז אל תפחד...
את השיר כתב והלחין ברי סחרוף
ניתוח השיר
האחר הוא שיר הנושא של האלבום"האחר", והשיר זכה בפורום הזה בתואר "שיר הנושא הטוב ביותר" עם 9 קולות מתוך 31 קולות!
השאלון
דרגו את השיר מאחד עד חמש
מה המשפט האהוב עליכם בשיר?
מתי שמעתם את השיר בפעם הראשונה?
אירוע מיוחד שמתקשר לשיר?
שמעתם את השיר בהופעה? מה דעתכם על ביצוע ההופעה ביחס לביצוע האלבום?
מתי שמעתם את השיר בפעם האחרונה?
אילו אסוציאציה השיר מעלה לכם?
למי, חוץ מברי, הכי מתאים לבצע אותו?
איך הוא מתחבר עם שאר הדיסק?
אילו שירים אחרים הוא מזכיר לכם? תהנו

תשובותי:

דרגו את השיר מאחד עד חמש: 5 מה המשפט האהוב עליכם בשיר?"האוייב הוא חבר שזנחת" מתי שמעתם את השיר בפעם הראשונה? בפעם הראשונה שהקשבתי לאלבום "האחר" שזה בערך לפני שנתיים אירוע מיוחד שמתקשר לשיר?אין שמעתם את השיר בהופעה?לא זוכרת אבל אני חושבת שכן,בשוני או בניצנים 2004.. לא סגורה על זה. מה דעתכם על ביצוע ההופעה ביחס לביצוע האלבום?לא זוכרת את ביצוע ההופעה. מתי שמעתם את השיר בפעם האחרונה?בדיוק לפני חצי דקה. אילו אסוציאציה השיר מעלה לכם?קצת מזכיר לי את פולין, אבל אולי זה כי טחנתי ם את האלבום הזה... למי, חוץ מברי, הכי מתאים לבצע אותו?לא יודעת.. איך הוא מתחבר עם שאר הדיסק?הוא ממש אחד מהטובים שם... שיר נפלא אילו שירים אחרים הוא מזכיר לכם? מזכיר לי קצת את "רואים שלא רואים".

פרקשון

New member
תורי

דרגו את השיר מאחד עד חמש: 5 מה המשפט האהוב עליכם בשיר? מתי שמעתם את השיר בפעם הראשונה? לפני שנה אירוע מיוחד שמתקשר לשיר? שמעתם את השיר בהופעה?לא מה דעתכם על ביצוע ההופעה ביחס לביצוע האלבום? מתי שמעתם את השיר בפעם האחרונה?לפנ שבועיים אילו אסוציאציה השיר מעלה לכם?רכבות, כי רק ברכבת יוצא לי לשמוע למי, חוץ מברי, הכי מתאים לבצע אותו?מישהו אדיש אחר איך הוא מתחבר עם שאר הדיסק?מתאים לגמרי אילו שירים אחרים הוא מזכיר לכם? את רוב האלבום הזה

giba70

New member
שיר אלמותי

דרגו את השיר מאחד עד חמש - 5 מה המשפט האהוב עליכם בשיר? - עם הפנים לאחר תגלה את עצמך מתי שמעתם את השיר בפעם הראשונה? כששמעתי לראשונה את האלבום, בערך לפני 3 שנים אירוע מיוחד שמתקשר לשיר? ביצוע נפלא שלו בהופעה עם אהוד בנאי בחאן השיירות שמעתם את השיר בהופעה? מה דעתכם על ביצוע ההופעה ביחס לביצוע האלבום? ראו ההודעה מעל, ביצוע מעולה שעלה על המקור, אם כי בד"כ הביצוע באלבום טוב מהביצועים בהופעות מתי שמעתם את השיר בפעם האחרונה? לפני כמה שבועות אילו אסוציאציה השיר מעלה לכם? למי, חוץ מברי, הכי מתאים לבצע אותו? ערן צור איך הוא מתחבר עם שאר הדיסק? טוב אילו שירים אחרים הוא מזכיר לכם? שני חלקים בתוך השלם

Chen Shesek

New member
../images/Emo152.gif|מדוזה|אני ../images/Emo3.gif

דרגו את השיר מאחד עד חמש: 4.5 מה המשפט האהוב עליכם בשיר? האויב הוא חבר שזנחת, אתה לא לבד בעולם, עם הפנים אל האחר תגלה את עצמך. מתי שמעתם את השיר בפעם הראשונה? בשמיעה הראשונה של 'האחר', לפני בערך חצי שנה. אירוע מיוחד שמתקשר לשיר? אין לי. שמעתם את השיר בהופעה? מה דעתכם על ביצוע ההופעה ביחס לביצוע האלבום? לא שמעתי אותו בהופעה. גיליתי את ברי מאוחר מדי והספקתי להיות רק בהופעה אחת
מתי שמעתם את השיר בפעם האחרונה? באופן ממש מקרי, שלשום. אילו אסוציאציה השיר מעלה לכם? בכל פעם שאני שומעת את השיר אני נזכרת באח שלי. למרות שהוא לא ממש קשור... למי, חוץ מברי, הכי מתאים לבצע אותו? האמת היא, שאני לא מצליחה להעלות אף אחד אחר שיכול. איך הוא מתחבר עם שאר הדיסק? משולב טוב, לדעתי. אילו שירים אחרים הוא מזכיר לכם? לא עולה לי
.

Big bear

New member
O:

דרגו את השיר מאחד עד חמש 5. מה המשפט האהוב עליכם בשיר? "האויב הוא חבר, שזנחת" מתי שמעתם את השיר בפעם הראשונה? שנתיים שלוש.. אירוע מיוחד שמתקשר לשיר? אין שמעתם את השיר בהופעה? מה דעתכם על ביצוע ההופעה ביחס לביצוע האלבום? לא שמעתי.. מתי שמעתם את השיר בפעם האחרונה? כמה ימים.. אילו אסוציאציה השיר מעלה לכם? אפשר לקשר אותו להמון נושאים. נלך על הניכור בחברה..וגם קצת לתחנת רכבת בבית יהושוע. למי, חוץ מברי, הכי מתאים לבצע אותו? רק ברי איך הוא מתחבר עם שאר הדיסק? הכי טוב שיכול להיות. אילו שירים אחרים הוא מזכיר לכם? את שאר השירים באלבום, פחות או יותר.. חג שמח

למעלה