שיר ליום!

../images/Emo41.gifשיר ליום!../images/Emo41.gif

והפעם:
תני לי מקום!
מילות השיר: תני לי מקום אצלך בפינה בצלצול פעמון מיד אני בא תני לי מקום שאפשר לבקר תני לי היום סיבה להשאר אשלח לך פתקים זוהרים אני אוהב אותך בקפה יש סימנים הו דוקטור תן לי מרשם לאט לאט אני הולך ונעלם משהו ורוד משהו לבן תן ויטמין תן אספירין תן לי לעוף תן לי לנבול דוקטור אני לא מצליח לצלול תני לי מקום אצלך בשגרה מקום מיוחד שרק את מכירה אהיה הדחליל אצלך בגינה שלא יתקרבו שאף אחד לא יגע אשלח לך זר של קוצים אני אוהב אותך אפתח עוד קופה של שרצים הו דוקטור תן לי מרשם לאט לאט אני הולך ונעלם דוקטור תן לי מרשם דוקטור משהו קורה לי אני רוצה אותך כאן
את השיר כתב ברי סחרוף והלחין רע מוכיח יחד עם ברי סחרוף.
השיר הוא מתוך האלבום "סימנים של חולשה" אחד האלבומים הטובים ביותר של ברי לדעתי, אם לא הטוב ביותר מבינהם.
ניתוח השיר
מלבד פעילותו של רע עם ברי, רע היה חבר בלהקות: זקני צפת, הזבובים, סליחות, טושיו609, באלגן, קריזמא, צמד ראות ורעש.
אתם מוזמנים לדרג פה את השיר ולכתוב את המשפט האהוב עליכם מתוכו, וכל מה שבא לכם

האמת היא שחשבתי על זה היום..

כששמעתי את השיר. זה באמת מזכיר מעט את דוקטור קליני.

T S F1

New member
4.5

"משהו ורוד משהו לבן תן ויטמין תן אספירין.." זה ה-משפט :)

Elfangor

New member
למה לא? פאי^^

יאר, גם את זה עיוותנו באחת מישעורי לשון לאחרונה.. תנו לי לישון, רק שם בפינה, תנו לי לחלום ולא על המורה... בלע, נראה לי זה לא במחברת שלי וכרע אין לי עצבים לפתוח שוב לשון >.< יאר, בכל מקרה, בלע, אני אוהב את ההקבלות שלו בין בית לבית פה, כמו שהוא עושה בהרבה שירים, רק שכאן לדעתי זה יותר בולט, חוץ מזה השיר לא יותר מדי מיוחד, מוזיקה נחמדת והכל אבל לא מהקרובים אליי ביותר. לסיכום: קצת יותר משלוש, אפילו שלוש וחצי אבל ברוח הפירוט אתן לשיר הזה פאי, אולי אפילו פאי רדיוס, אם מתחשבים בקוטר ההודעה שלי^_^ (ועכשיו מישהו יבדוק? P:)

3.5

לא שיר שמתעלה על משהו, אולי הכי פחות טוב בכל האלבום הזה (בקרב עם רגעים שמנצח רק בזכות גרסת הלייב המעולה). משהו קטן...: הידעתם שאין התאמה בין האלבום לגרסת ההופעה? האם אותו ה"משהו" הזה הוא ורוד או כחול? אולי ירוק עם פסים צהובים?

Elfangor

New member
בלע, זה מה שקורה כשלא לומדים עברית

-.-, מה צריך לתקן אותו? בגדכפ'ת בראש מילה, הוא אומר כחול בלי דגש בכ' P: איזה נאב המורה שלי הייתה מורידה לו חמש נקודות מהציון הסופי בגלל שפה רדודה P: בלע, פרות שליטה, אני חוזר לדפוק קצת את הראש בקיר...

Drorrrrrr

New member
3.5

כל השיר אני מחכה לקטע של "משהו ורוד, משהו לבן...", קטע אדיר.

tuvalg

New member
4.5

שיר סוחף, מאוד אוהב אותו. דרך אגב, המשפט "קופה של שרצים" לא מזכיר לכם משהו? (מי שלמד ספרות לאחרונה)

Elfangor

New member
לי זה מזכיר.. אבל לא ספרותי משו

"שרציייייייייים כולכם שרצייייים!!! שרצונים מתוערבים!!! שרץ!!! שרררררררררררררררץ!!!!! שרצונים!!! חההחהההחחהההה שרצונים!" ערב מטאל בצוללת, הגיטריסט השיכור של להבות' אחרי שהגיטרה התנתקה לו מהמגבר ושאר הלהקה המשיכה כי לא ממש איכפת להם P:

מוצקלה25

New member
אני לא טוב בלתת ציון

אבל אני אוהב את השיר הזה מאוד. "תני לי מקום אצלך בשגרה"

למעלה