../images/Emo26.gifאז אני אתחיל...
השנה מבחינתי הייתה אחלה שנה... והנה למה: Jennifer Lopez - Rebirth הדיסק הכי טוב של ג'ניפר. אחרי מאבק צמוד עם JLo, וניצחון ממש "בשיניים", הבנתי שפשוט ג'ניפר משתבחת עם השנים (ובואו לא נחשיב את TIMT). בעיקר אני רוצה להזכיר את Get Right, שהוא אחד השירים הכי אנדר-רייטד של ג'ניפר, ו- SIMW שהוא מבחינתי אחד משירי השנה. Anstacia - Anastacia + Pieces Of A Dream מטורף, אבל הדיסק Anastacia של בלונדה המדהימה הזו, שיצא במרץ 2004, עדיין מתנגן אצלי קבוע. בגלל זה החלטתי שגם הוא אחד מהדברים שעשו לי את השנה. יש דיסקים, וביניהם Anastacia ו- Rebirth שפשוט אי אפשר להפסיק לשמוע. Pieces Of A Dream הוא אלבום האוסף של אנסטסיה, כמו שאתם בטח יודעים. אין לי הרבה מה לומר חוץ מזה שהאוסף הזה מראה איזה סינגלים גדולים היא שחררה, וחבל שרובם לא היו הצלחה מסחררת. Mariah Carey - It's Like That, We Belong Together עד לפני קצת פחות משנה, כשהיו אומרים את השם "מראיה קארי" לידי, הייתי מתחרפן. אבל היא עשתה את זה השנה, ובגדול. שני הסינגלים הראשונים מהאמנספציה פשוט תותחיים. חוצמזה, שגם שמעתי לא מעט גם את Without You, שהוא באמת אחת הבלדות הטובות שיש. Kelly Clarkson - Since You Been Gone, Behind These Hazle Eyes, Breakaway, Because of You אין לי הרבה מה לומר עליה, אבל שמעתי די הרבה את רביעיית השירים הזו... Shakira - La Tortura, Don't Bother הסינגלים הראשונים מכל אלבום ששחררה השנה ממש טובים. חבל שרק אחד מהם הצליח... ובעבריים... שירי מימון - שירי מימון שירי היא פשוט הזמרת הישראלית הכי גדולה שיש כרגע. הדיסק שלה פשוט מעולה, בעיקר כמה פעמים, השקט שנשאר ו-עד שתבין אותי. מירי מסיקה - לשם, נובמבר, באה אליכם אני צריך להוסיף משהו?