שיר השנה

QueIronia

New member
../images/Emo41.gifשיר השנה../images/Emo70.gif

לכבוד השנה החדשה, חשבתי שאולי כ"א יכתוב כל מיני שירים/אמנים/דיסקים שעשו לו את את השנה הזו..

QueIronia

New member
../images/Emo26.gifאז אני אתחיל...

השנה מבחינתי הייתה אחלה שנה... והנה למה: Jennifer Lopez - Rebirth הדיסק הכי טוב של ג'ניפר. אחרי מאבק צמוד עם JLo, וניצחון ממש "בשיניים", הבנתי שפשוט ג'ניפר משתבחת עם השנים (ובואו לא נחשיב את TIMT). בעיקר אני רוצה להזכיר את Get Right, שהוא אחד השירים הכי אנדר-רייטד של ג'ניפר, ו- SIMW שהוא מבחינתי אחד משירי השנה. Anstacia - Anastacia + Pieces Of A Dream מטורף, אבל הדיסק Anastacia של בלונדה המדהימה הזו, שיצא במרץ 2004, עדיין מתנגן אצלי קבוע. בגלל זה החלטתי שגם הוא אחד מהדברים שעשו לי את השנה. יש דיסקים, וביניהם Anastacia ו- Rebirth שפשוט אי אפשר להפסיק לשמוע. Pieces Of A Dream הוא אלבום האוסף של אנסטסיה, כמו שאתם בטח יודעים. אין לי הרבה מה לומר חוץ מזה שהאוסף הזה מראה איזה סינגלים גדולים היא שחררה, וחבל שרובם לא היו הצלחה מסחררת. Mariah Carey - It's Like That, We Belong Together עד לפני קצת פחות משנה, כשהיו אומרים את השם "מראיה קארי" לידי, הייתי מתחרפן. אבל היא עשתה את זה השנה, ובגדול. שני הסינגלים הראשונים מהאמנספציה פשוט תותחיים. חוצמזה, שגם שמעתי לא מעט גם את Without You, שהוא באמת אחת הבלדות הטובות שיש. Kelly Clarkson - Since You Been Gone, Behind These Hazle Eyes, Breakaway, Because of You אין לי הרבה מה לומר עליה, אבל שמעתי די הרבה את רביעיית השירים הזו... Shakira - La Tortura, Don't Bother הסינגלים הראשונים מכל אלבום ששחררה השנה ממש טובים. חבל שרק אחד מהם הצליח... ובעבריים... שירי מימון - שירי מימון שירי היא פשוט הזמרת הישראלית הכי גדולה שיש כרגע. הדיסק שלה פשוט מעולה, בעיקר כמה פעמים, השקט שנשאר ו-עד שתבין אותי. מירי מסיקה - לשם, נובמבר, באה אליכם אני צריך להוסיף משהו?

oren456

New member
ווואי נהנתי לקרוא

הנה שירי השנה שלי נתחיל ישראלי: 1. כמובן שבראש ושבראשונה עומדת לה הדיווה הישראלית , כן כן (רוחמה אברהם ) שירי מימון. היא התחילה את דרכה מכוכב נולד שמאז אני אהבתי אותה, אח"כ פרצה בקדם אירוויזיון עם שיר מדהיםם, ואז ב-18 למאי 2005 היא ייצגה אותנו בחצי גמר האירוויזיון ולקחה את המקום ה-7 וגרמה לישראל לעלות לגמר, כל ישראל שמחו באותו רגע( אני אישית שברתי צלחת) . ואז יומיים אחרי החצי הגיע הגמר שבו עם הופעה יותר מושלמת מהחצי היא לקחה את המקום הרביעי, אני חושב שהגיע לה 2. אחרי חודש יצא האלבום המדהים שלה, עם הלהיטים אהבה קטנה שעד היום לא נמאס לי ממנו, לאן שלא תלכי, כמה פעמים , תברח. 2. הפריצה הגדולה לדעתי היא של מירי מסיקה , אחרי הלהיט ההיסטרי שלה נובמבר לא היה בן אדם בישראל שלא הפסיק לשיר את השיר הזה אח"כ היא הוציאה עוד להיט "לשם" . טוב אין מה להגיד עליה. זמרת מעולה שהלוואי שהייתה מייצגת אותנו באירווזייון. 3. עידן רייכל - השנה הזמר ההזה הוצי אלבום מדהים בשם "ממעמקים" כל השירים באלבום מדהימיםםםםםםםם, סוף סוף אלבום שלכברה קסאי יש שיר שלם שאותו היא שרה, וגם מאיה אברהם הפתיעה באלבום הזה עם הקול המיוחד שלה. נעבור ללועזי: 1. ברור שאין מצב שקלי קלארקסון לא תהיה ברשימה שלי, הלהיט הראשון שלה SINCE YOU BEEN GONE עשה הצלחה הסטרית אח"כ יצא BREAKAWAY ואז גם Behind These Hazle Eyes שעד היום אני שומע אותו ב-MP3 שלי, ועכשיו לאחרונה היא הוציאה את BECAUSE OF U שזו בלדה מדהימה לדעתי. 2. טוב בקצרה האלבום שלי השנה הוא של ג'ניפר ברור , כל השירים באלבום טובים אחד אחד אפילו RIDE OR DIE . 3. שאקריה חזרה ובגדולללללללללללללללללללללל, לאחר הפסקה ארוכה שלה חזרה אלינו הדיווה הלטינית עם השיר La Tortura (רעל בעברית) שיר שבכל מועדון בת"א השמיעו אותו. ועכשיו לאחרונה יצא עוד להיט שלה בשם Don't Bother שבקושי הצליח כמו LA TURTURA . אלו שירי השנה שלי.

Lopezit

New member
אני../images/Emo9.gif

טוב קודם כל אמנים Jennifer Lopez-Rebirth ללא ספק האלבום הכי טוב שלה שנהנתי ממנו הרבה השנה! אבל מצד שני התאכזבי ובגדול שהיא לא ניצלה את האלבום! Kelly Clarkson - Breakaway בדר"כ כשיש לי אלבומים של כל מיני אמנים אני לא שומעת אותם יותר מ3-5 פעמים קלי השנה פשוט "סחפה" אותי
האלבום הוא פשוט ענק! והגעתי למצב שאני שומעת אותו יותר מריברט במיוחד- BOY ו- BTHE השירים ששמעתי הכי הרבה השנה: Backstreet Boys-Incomplete Black Eyed Peas - Don't Phunk With My Heart James Blunt - You're Beautiful Justin Timberlake-Right For Me Lindsay Lohan - Confessions Of A Broken Heart Marc Anthony-Se Esfuma Tu Amor Missy Elliott-Loose Control Nickelback- Photograph Nsync - Gone Sean Paul - We Be Burnin Shakira Feat. Alejandro Sanz - La Tortura Snoop Dogg feat. & Justin Timberlake - Signs The Pussycat Dolls feat. Busta Rhymes - Dont cha (הם לא כוללים את קלי קלארקסון כי אותה שמעתי הכי הרבה) וזהו

אוקי:

זמרת הR&B של השנה: טוני ברקסטון אמיריה מראיה קארי זמר הR&B של השנה: בובי ולנטינו Lyfe Jennings Mario ראפרית השנה: מיסי אליוט רמי מרטין ליל קים ראפר השנה: 50 סנט באוו ואוו יינג יאנג טוינז זמרי הפופ של השנה: מדונה קלי קלרקסון שירי מימון הרכב/להקת השנה: פוסיקטדולז יינג יאנג טוינז פריטי ריקי שיר הR&B של השנה: Sposed To Be - Toni braxton Mary J. Blage - Be Without You Amerie - Touch Amerie - Talikin about toni braxton - tripin' שיר הראפ\היפ הופ של השנה: Missy Eliot Feat. Ciara - Loose Control Candy Shop - 50 cent Bow Wow Feat. Ciara - Like You Young Girl, Young Boy - NORE Feat. Ahanti, killer 3 & Lil Jon Hollaback Girl - Gwen Stefani שיר הפופ של השנה: Kelly Clarckson - Behind The Hazel Eyes Madonna - Hung Up Madonna - Get Together שיר הדאנס של השנה: Madonna - Get Together Henree Feat. Nika - Naked in the wind Madonna - Hung Up אלבום הR&B של השנה: Toni Braxton - Libra Amerie - Touch Mariah Cary - TEOM אלבום הראפ של השנה: Missy Eliot - The CockBook 50 Cent - The masacore Ying Yang Twinz - USA Bow Wow - Wanted אלבום הפופ של השנה: Madonna - Confessions On a dancefloor Kelly Clarckson - Breakaway

QueIronia

New member
את רוב האנשים אני מכיר...

אבל נראה לי שחלק מהשמות המצאת

חחחח

לא היו עוד זמרי פופ אחרים שעלו לי לראש... והיא זמרת הפופ שהשיר שלה הגיע הכי גבוה אצלי במצעד, Behind The Hazel Eyes הגיע אצלי ל#67.

למעלה