ממ.. היי
1. השיר\ים האוונסנסי\ים השבועי\ים: all that i'm living for (ככה רושמים?) 2. ומדוע דווקא הוא\הם? כי הוא נמצא לי בפלייליסט 3. ליריקה (לפחות לאחד מהשירים): 4. השיר\ים הלא אוונסנסי\ים השבועי\ים: בעיקרון רונה קינן- לפחות איזה מאה, ענבל פרלמוטר-חלום, לא עכשיו, סיגריות לייט. Lacuna Coil-With me 5. מדוע דווקא הוא\הם? 6. ליריקה של לפחות שיר אחד: (לא חובה)
חלום/ענבל פרלמוטר אני שכחתי את עצמי בתוך חלום נורא מפחיד אני שכחתי את עצמי בתוך חלום נורא מפחיד זה היה בוקר רגיל בלי סימן לענן ומבוך התפתל מסביבי התעוררתי או לא- בצל חומה ענקית ובדרך אל השער כל גרגיר ניצב כמו הר חוסם ראות ורציתי למות התעוררתי או לא- בצל חומה ענקית והשער עדיין רחוק, רחוק ורציתי לצחוק.
paper cut/רונה קינן Never mind that paper cut, it hearts a while but than it stops, I want you to know you're in my thoughts even if it seems like ages and ages I hope you're feeling good this days, looking healthy, head up straight I hope you're well adjusted just as as planed, well change your plans and hold my hand and take me some place nice, and draw a curtain of this night and look at me, im not the same Those moments when you made me laugh were all I wanted from this life, or is it my mistake - did I get here way to late? Such a sin to wish so bad for something I was willing to give up so peacefully. Does'nt it seem like some tasteless joke? do you ever wish we had never met? That elevator was the begining of the end. I see you with that letter in your hand - complete disbelief - you're thinking she must be mad, she must be blind she must be bored and wants to waste my time or are you thinking of a certain kiss, a certain something to be missed? In days like this you shouldnt be reading letters. Never mind that paper cut, it hearts a while but than it stops I want you to know you're in my thoughts every day, every day.
7. השיר הנוסטלגי השבועי: שירים של לאקונה קויל 8. ומדוע? כי גם בפעם הראשונה ששמעתי אותם הם היו נוסטלגיים. ובטח שאחרי שנתיים. 9. ליריקה: (יכול לבוא כתחליף לשאלה מס' 6) 10. בפלייליסט: (לא חובה) המון שירים- רונה קינן, רונית שחר, המכשפות, ענבל פרלמוטר, לאקונה קויל, אמרי מרמור, ליידי די, טל גורדון, אלאניס מוריסט, ונספחים... 11. אם לא בפלייליסט, אז בראש: 12. אפשר גם ליריקה\לינק לליריקה: 13. האמן\ים השבועי\ים: רונה קינן
טל גורדון
14. ומדוע הוא\הם? 15. האלבום השבועי: החדש של רונה, למרות שאין לי אותו (עדיין) 16. המלצות שבועיות לשירים\אמנים\אלבומים\וכו'... (אפשר גם סתם חוויות, סדרות, ספרים וכו'.): רונה קינן. תשמעו. 17. תמונת השבוע: