שיר השבוע

PollyannaFlower

New member
How to save a life?

השיר\ים הלא אוונסנסי\ים השבועי\ים: The Fray- How to save a life, Nirvana - Smells Like Teens Spirit, Mika- Grace Kelly.
אם לא בפלייליסט, אז בראש: The Fray- How to save a life
האמן\ים השבועי\ים: The Fray
האלבום השבועי: The Fray- How to save a life [גם שם האלבום וגם שם שיר]
המלצות שבועיות לשירים\אמנים\אלבומים\וכו'... (אפשר גם סתם חוויות, סדרות, ספרים וכו'.): מורים לספרות ומורשת מרושעים [טוב, לא כולם. רק שלי
].
תמונת השבוע. אוי... מצומצם מעט השבוע
...

Liquid Dreams

New member
אימאג'ין../images/Emo99.gif

אימאג'ין אול דה פיפוווווווווול ליבינג פור טודיייייייי יוהוווווווווווווווווהוהוווווווווו ~מפגרת~

b a t e l 1 8 2

New member
ME:]

1. השיר\ים האוונסנסי\ים השבועי\ים: Everybody's Fool ,My Last Breath ,Snow White Queen 2. ומדוע דווקא הוא\הם? כי הם יפים:p 3. ליריקה (לפחות לאחד מהשירים): נעע:p 4. השיר\ים הלא אוונסנסי\ים השבועי\ים: MCR-MAMA MCR-BLOOD סינרגיה-ליבי נשבר סינרגיה-את לא כאן סינרגיה-אשם Beatles - California Dream 5. מדוע דווקא הוא\הם? סתם ככה:p 6. ליריקה של לפחות שיר אחד: (לא חובה) 7. השיר הנוסטלגי השבועי: אממ אין 8. ומדוע? --- 9. ליריקה: (יכול לבוא כתחליף לשאלה מס' 6) 10. בפלייליסט: (לא חובה) 11. אם לא בפלייליסט, אז בראש: סינרגיה-ליבי נשבר 12. אפשר גם ליריקה\לינק לליריקה: 13. האמן\ים השבועי\ים: סינרגיה 14. ומדוע הוא\הם? טובים:] 15. האלבום השבועי: אין 16. המלצות שבועיות לשירים\אמנים\אלבומים\וכו'... (אפשר גם סתם חוויות, סדרות, ספרים וכו'.):---- 17. תמונת השבוע:--------->

yotem 16

New member
And maybe tonight../images/Emo83.gif

We'll fly so far away... 1. השיר\ים האוונסנסי\ים השבועי\ים: Before the Dawn, Lithium 2. ומדוע דווקא הוא\הם? 3. ליריקה (לפחות לאחד מהשירים): 4. השיר\ים הלא אוונסנסי\ים השבועי\ים: Goodbye To You- מישל בראנץ' 5. מדוע דווקא הוא\הם? 6. ליריקה של לפחות שיר אחד: (לא חובה) 7. השיר הנוסטלגי השבועי: קח אותי- היהודים 8. ומדוע? 9. ליריקה: (יכול לבוא כתחליף לשאלה מס' 6) 10. בפלייליסט: (לא חובה) הקאבר המדהים שמישהי עשתה ל-Understanding והעלתה כאן לפורום...פשוט מדהים. 11. אם לא בפלייליסט, אז בראש: 12. אפשר גם ליריקה\לינק לליריקה: 13. האמן\ים השבועי\ים: אוונסנס, היהודים, נינט 14. ומדוע הוא\הם? 15. האלבום השבועי: 16. המלצות שבועיות לשירים\אמנים\אלבומים\וכו'... (אפשר גם סתם חוויות, סדרות, ספרים וכו'.): 17. תמונת השבוע:

w e e d s

New member
גמני

1. השיר\ים האוונסנסי\ים השבועי\ים: אין כ"כ 2. ומדוע דווקא הוא\הם? -_- 3. ליריקה (לפחות לאחד מהשירים):.. 4. השיר\ים הלא אוונסנסי\ים השבועי\ים:אוקיי Nightwish-Planet Hell Opeth-Bleak Guns N' Roses-Welcome To the jungle Children Of Bodom-In Your Face Dream Theater-As I Am pearl Jam-Alive 5. מדוע דווקא הוא\הם? כי ככה 6. ליריקה של לפחות שיר אחד: (לא חובה) 7. השיר הנוסטלגי השבועי: HIM-Close To The Flame 8. ומדוע? לא יודע.. 9. ליריקה: (יכול לבוא כתחליף לשאלה מס' 6) 10. בפלייליסט: (לא חובה) 11. אם לא בפלייליסט, אז בראש: evanescence-missing 12. אפשר גם ליריקה\לינק לליריקה: 13. האמן\ים השבועי\ים: הרבה.. בגדול Nighwish 14. ומדוע הוא\הם? כי קניתי אלבום שלהם P: 15. האלבום השבועי: Nighwish-Once 16. המלצות שבועיות לשירים\אמנים\אלבומים\וכו'... (אפשר גם סתם חוויות, סדרות, ספרים וכו'.): אממ לא משהו מיוחד 17. תמונת השבוע:

amylee4

New member
אני עונה!@#

1. השיר\ים האוונסנסי\ים השבועי\ים: Lithium 2. ומדוע דווקא הוא\הם? כי הקליפ מדהים! 3. ליריקה (לפחות לאחד מהשירים): נהה... 4. השיר\ים הלא אוונסנסי\ים השבועי\ים: The Fray - look after you, take that - patience 5. מדוע דווקא הוא\הם? כי הם מדהימים! 6. ליריקה של לפחות שיר אחד: (לא חובה) 7. השיר הנוסטלגי השבועי: Imaginary 8. ומדוע? כי אני מתחברת אליו עכשיו 9. ליריקה: (יכול לבוא כתחליף לשאלה מס' 6) 10. בפלייליסט: (לא חובה) ליתיום D: 11. אם לא בפלייליסט, אז בראש: 12. אפשר גם ליריקה\לינק לליריקה: 13. האמן\ים השבועי\ים: אואזיס, סינרגיה, פינק 14. ומדוע הוא\הם? כי חרשתי עליהם 15. האלבום השבועי: i'm not dead 16. המלצות שבועיות לשירים\אמנים\אלבומים\וכו'... (אפשר גם סתם חוויות, סדרות, ספרים וכו'.): מגרש ביתי!!! 17. תמונת השבוע: אין לי כוח(:)

TziMHoNoa

New member
ממ.. היי

1. השיר\ים האוונסנסי\ים השבועי\ים: all that i'm living for (ככה רושמים?) 2. ומדוע דווקא הוא\הם? כי הוא נמצא לי בפלייליסט 3. ליריקה (לפחות לאחד מהשירים): 4. השיר\ים הלא אוונסנסי\ים השבועי\ים: בעיקרון רונה קינן- לפחות איזה מאה, ענבל פרלמוטר-חלום, לא עכשיו, סיגריות לייט. Lacuna Coil-With me 5. מדוע דווקא הוא\הם? 6. ליריקה של לפחות שיר אחד: (לא חובה) חלום/ענבל פרלמוטר אני שכחתי את עצמי בתוך חלום נורא מפחיד אני שכחתי את עצמי בתוך חלום נורא מפחיד זה היה בוקר רגיל בלי סימן לענן ומבוך התפתל מסביבי התעוררתי או לא- בצל חומה ענקית ובדרך אל השער כל גרגיר ניצב כמו הר חוסם ראות ורציתי למות התעוררתי או לא- בצל חומה ענקית והשער עדיין רחוק, רחוק ורציתי לצחוק.
paper cut/רונה קינן Never mind that paper cut, it hearts a while but than it stops, I want you to know you're in my thoughts even if it seems like ages and ages I hope you're feeling good this days, looking healthy, head up straight I hope you're well adjusted just as as planed, well change your plans and hold my hand and take me some place nice, and draw a curtain of this night and look at me, im not the same Those moments when you made me laugh were all I wanted from this life, or is it my mistake - did I get here way to late? Such a sin to wish so bad for something I was willing to give up so peacefully. Does'nt it seem like some tasteless joke? do you ever wish we had never met? That elevator was the begining of the end. I see you with that letter in your hand - complete disbelief - you're thinking she must be mad, she must be blind she must be bored and wants to waste my time or are you thinking of a certain kiss, a certain something to be missed? In days like this you shouldnt be reading letters. Never mind that paper cut, it hearts a while but than it stops I want you to know you're in my thoughts every day, every day. ​
7. השיר הנוסטלגי השבועי: שירים של לאקונה קויל 8. ומדוע? כי גם בפעם הראשונה ששמעתי אותם הם היו נוסטלגיים. ובטח שאחרי שנתיים. 9. ליריקה: (יכול לבוא כתחליף לשאלה מס' 6) 10. בפלייליסט: (לא חובה) המון שירים- רונה קינן, רונית שחר, המכשפות, ענבל פרלמוטר, לאקונה קויל, אמרי מרמור, ליידי די, טל גורדון, אלאניס מוריסט, ונספחים... 11. אם לא בפלייליסט, אז בראש: 12. אפשר גם ליריקה\לינק לליריקה: 13. האמן\ים השבועי\ים: רונה קינן
טל גורדון
14. ומדוע הוא\הם? 15. האלבום השבועי: החדש של רונה, למרות שאין לי אותו (עדיין) 16. המלצות שבועיות לשירים\אמנים\אלבומים\וכו'... (אפשר גם סתם חוויות, סדרות, ספרים וכו'.): רונה קינן. תשמעו. 17. תמונת השבוע:

kittycatbone

New member
וויליאם טרנר../images/Emo2.gif

יאא, זה *בדיוק* הציור שלו ששמרתי על המחשב בשביל ציור שציירתי לפרוייקט
חיחי

למעלה