שיר השבוע

yogniz

New member
שלי../images/Emo26.gif../images/Emo109.gif

שיר אוונסנסי: Solitude...כי ככה...ובכלל אוונסנס כיכבו אצלי השבוע- בעיקר השירים הישנים, אחרי הרבה זמן שלא שמעתי אותם..
שיר לא אוונסנסי:עדיין- Lacuna coil-Enjoy the silence

Prue 4 u

New member
הגיע הזמן להגיב, לא?

השיר\ים האוונסנסי\ים השבועי\ים: SS.. תמיד הוא איכשהו השיר היחיד של אוונסנס שהושמע לי בשאפל של הפלייליסט השיר\ים הלא אוונסנסי\ים השבועי\ים: The wonders- that thing you do Mika- grace kelly שניהם עושים לי מצברוח טוב D: The used- noise and kisses וזה כי הייתי דבוקה אליו חצי שבוע השיר הנוסטלגי השבועי: הנוסטלגי? ממ.. אני חושבת שהשיר של דה וונדרז דיי תואם לזה אם לא בפלייליסט, אז בראש: special needs של.. פלאסיבו [?] היה ברדיו D: האמן\ים השבועי\ים: פול אאוט בוי חושבני XD ודה יוזד! תמונת השבוע: [והמשמעות תישאר במערכת
תודה.]

EvRules

New member
עונה^^

וואי קיבלתי תעודות ותנחשו מה?!? 7 מאיות!!!!! איזה כייףףףף!!!!! וכמובן שחברות שלי קיבלו 11 מאיות..
..קרה לכם פעם שהרגשתם בלי אף אחד. אבל אני לא מתכוונת שהוא הלך לפה, נסעלשם, וכו'...פשוט, לבד. מצטערת שקישקשתי לכם בשכל פשוט הייתי חייבת להוציא את זה..אז הינה: 1. השיר\ים האוונסנסי\ים השבועי\ים: BNM..
FM...
BTD...
Anywhere..
אקיצר כל השירים הנוסטלגים..
2. ומדוע דווקא הוא\הם? כי הם השירים שאני הכי מתחברת אליהם..
3. ליריקה (לפחות לאחד מהשירים): נופ 4. השיר\ים הלא אוונסנסי\ים השבועי\ים:
5. ליריקה של לפחות שיר אחד: (לא חובה)
6. השיר הנוסטלגי השבועי: כל מה שלמעלה..
7. ומדוע? אני היחידה ששנאת את השאלה הזאת?? 8. ליריקה: (יכול לבוא כתחליף לשאלה מס' 6) נופ 9. בפלייליסט: (לא חובה) BTD 10. אם לא בפלייליסט, אז בראש: יש בפלייליסט 11. אפשר גם ליריקה\לינק לליריקה: אתם כבר יודעים..
12. האמן\ים השבועי\ים: אין אין על אוו...פשוט..אין.
13. ומדוע הוא\הם? כי הם יודעים לנגוע בדיוק בנקודה, בדיוק שם.
14. האלבום השבועי: שילוב של כולם חוץ מ-TOD... 15. המלצות שבועיות לשירים\אמנים\אלבומים\וכו'... (אפשר גם סתם חוויות, סדרות, ספרים וכו'.): אף פעם אל תוותרו על אוו..
16. תמונת השבוע:

DARk lies

New member
~.

שיר אוונסנס: Everybody's Fool לא אוונסנס: אבי עברי- עכשיו תורי, אוהד חיטמן- תגידי לו, MCR- I don't love you, Alter Bridge- In loving memory נוסטלגי: Dirty Dancing- I've had the time of my lofe למה? ככה. אח. הגיוון. טוב. אני אפסיק עכשיו.

ayala65

New member
רגע טוב, רגע סתם

כך חולפת תהילת עולם. שיר השבוע: לא אומרת כלום.

FireInsaid

New member
איזה קליפ עצוב ;;

כפרעלייך. את תמיד מפספסת אותי בהודעות שלך XD

Moreiro

New member
האאהאאאאאאאאאאא

4. השיר\ים הלא אוונסנסי\ים השבועי\ים: Tori Amos - Leather Tori Amos - Pretty Good Year Mika - Grace Kelly Tori Amos - Baker Baker אריק ברמן - יום חדש נפלא אריק ברמן - בינונימי Ani Difranco - You Had Time Panic! at the Disco - Build God, Then We'll Talk 5. מדוע דווקא הוא\הם? 6. ליריקה של לפחות שיר אחד: (לא חובה) 7. השיר הנוסטלגי השבועי: Shania Twain - From This Moment On 8. ומדוע? 9. ליריקה: (יכול לבוא כתחליף לשאלה מס' 6) 10. בפלייליסט: (לא חובה) Rihanna - Unfaithful 11. אם לא בפלייליסט, אז בראש: 12. אפשר גם ליריקה\לינק לליריקה: 13. האמן\ים השבועי\ים: טורי איימוס, אריק ברמן 14. ומדוע הוא\הם? 15. האלבום השבועי: Tori Amos - Little Earthquakes Tori Amos - Under The Pink אריק ברמן - הראשון 16. המלצות שבועיות לשירים\אמנים\אלבומים\וכו'... (אפשר גם סתם חוויות, סדרות, ספרים וכו'.): 17. תמונת השבוע: אלוהים ישמור הוא יהרוג אותי

Evi Virus

New member
The Nightmare Before Christmas!^_^

גם אני רוצה כזה! D: וואי מגניב לך.
להלהלה אני מחכה לארנק של זה, נו כבר שיגיע^^
איך עשית את זה?
[את הסקין..]

עונה:]

1. השיר\ים האוונסנסי\ים השבועי\ים: Lithium,Whisper, Taking Over Me 2. ומדוע דווקא הוא\הם? עליהם חרשתי
3. ליריקה (לפחות לאחד מהשירים): אין לי כוח.. 4. השיר\ים הלא אוונסנסי\ים השבועי\ים: fall out boy-dance dance,Billy talnt - Fallen Leaves 5. מדוע דווקא הוא\הם? לא יודעת.. 6. ליריקה של לפחות שיר אחד: (לא חובה) "Dance, Dance" She says she's no good with words but I'm worse Barely stuttered out "A joke of a romantic" or stuck to my tongue Weighed down with words too over-dramatic Tonight it's "it can't get much worse" Vs. "no one should ever feel like.." I'm two quarters and a heart down And I don't want to forget how your voice sounds These words are all I have so I'll write them So you need them just to get by [Whispered:] We're going into D-Minor Dance, Dance We're falling apart to half time Dance, Dance And these are the lives you'd love to lead Dance, this is the way they'd love If they knew how misery loved me You always fold just before you're found out Drink up its last call Last resort But only the first mistake and I... I'm two quarters and a heart down And I don't want to forget how your voice sounds These words are all I have so I'll write them So you need them just to get by Why don't you show me the little bit of spine You've been saving for his mattress, love Dance, Dance We're falling apart to half time Dance, Dance And these are the lives you'd love to lead Dance, this is the way they'd love If they knew how misery loved me Why don't you show me the little bit of spine You've been saving for his mattress (mattress, mattress) I only want sympathy in the form of you crawling into bed with me Dance, Dance We're falling apart to half time Dance, Dance And these are the lives you'd love to lead Dance this is the way they'd love (way they'd love) Dance this is the way they'd love (way they'd love) Dance this is the way they'd love If they knew how misery loved me Dance, Dance Dance, Dance Dance, Dance 7. השיר הנוסטלגי השבועי: אין לי 8. ומדוע? 9. ליריקה: (יכול לבוא כתחליף לשאלה מס' 6) 10. בפלייליסט: (לא חובה) Good Charlotte - Keep Your Hands Off My Girl 11. אם לא בפלייליסט, אז בראש: 12. אפשר גם ליריקה\לינק לליריקה: http://www.completealbumlyrics.com/lyric/131047/Good+Charlotte+-+Keep+Your+Hands+Off+My+Girl.html 13. האמן\ים השבועי\ים: Good Charlotte,AFI,sum 41 14. ומדוע הוא\הם? כי אני אוהבת אותם 15. האלבום השבועי: אין 16. המלצות שבועיות לשירים\אמנים\אלבומים\וכו'... (אפשר גם סתם חוויות, סדרות, ספרים וכו'.):THE O.C 17. תמונת השבוע:

2nd me

New member
קון! ../images/Emo122.gif../images/Emo99.gif

מה נסגר פה עם הנוסטלגיה בשרשור?

kittycatbone

New member
הללההלה

1. השיר\ים האוונסנסי\ים השבועי\ים:
אגג. אני סנילית. הממ! הממ...... לית'יום!! כי אני לא מפסיקה לשמוע אותו ברדיו!
2. ומדוע דווקא הוא\הם?
אופס כבר עניתי למעלהXD 3. ליריקה (לפחות לאחד מהשירים):
לייייייית'יום, דונט וואנה פורגט האו איט פילס ווית'אוט לייייייית'יום.! 4. השיר\ים הלא אוונסנסי\ים השבועי\ים:
הנושא מרשימת שינדלר!! 5. מדוע דווקא הוא\הם?
ראיתי את הסרט מסע לפולין ובכתוביות היה אותו
אז הורדתי את התווים של זה^^ שזה גם כולל עוד שני קטעים מרשימת שינדלר, וניגנתי, וזה כל כך יפה וכיף לנגן את זה!!!!!!!!!! 6. ליריקה של לפחות שיר אחד: (לא חובה)
לה רה לה רה, סי לה פה לה פה סול פה סול לההההה.... חחח 7. השיר הנוסטלגי השבועי:
הממ. אני יודעת שיש אחד. אבל שוב, אני סנילית.. 8. ומדוע?
כי אני סנילית!!!
10. בפלייליסט: (לא חובה) היה לפני שנייה - mazzy star - before i sleep 11. אם לא בפלייליסט, אז בראש: רשימת שינדלר. 13. האמן\ים השבועי\ים: הממ רדיוהד ששמעתי הרבה היום
ו..בלע אני יודעת שיש עוד אבל שוב, סניליות
14. ומדוע הוא\הם?
כי הם כאילו טובים לייק!!!! 15. האלבום השבועי:
קיד א'. (של רדיוהד) 16. המלצות שבועיות לשירים\אמנים\אלבומים\וכו'... (אפשר גם סתם חוויות, סדרות, ספרים וכו'.): הנושא מרשימת שינדלר!
ורדיוהד. ובקיצור, כאילו מה הקטע, מן הסתם אני ממליצה על כל מה שכתבתי עד עכשיו.
17. תמונת השבוע:
הההההההמממ. אין הרבה חדש באזור התמונות אז בלופ. זהו.

double O S

New member
הו, רשימת שינדלר../images/Emo99.gif../images/Emo96.gif

אני הצלחתי למצוא את התווים שלו בעצמי

kittycatbone

New member
חיחי,

לי עידו אמר אותם. אבל רציתי את התווים של הכל, ובדיוק כמו שאמורים לנגן. אז ישלי עכשיו!! וזה בטוח מה שיש בגירסא של יצחק פרלמן (שזה הגירסא נראה לי המקורית בסרט), כי כתוב על התווים "ליצחק פרלמן" (באנגלית) חח!

Moreiro

New member
ח|:

היום בביצפר המורה דיברה על איזה סרט ואמרה "אף פעם לא ראיתי סרט עם כל כך הרבה אנשים מתים" ואז מישהו אמר "קיל ביל!" ואז מישהו אמר "רשימת שינדלר!" O___O

Evi Virus

New member
../images/Emo9.gif:

You only see what your eyes to see How can life be what you want it to be
1. השיר\ים האוונסנסי\ים השבועי\ים: Good Enough ו-Lithium
2. ומדוע דווקא הוא\הם? ככה^^ 3. ליריקה (לפחות לאחד מהשירים): Nah
4. השיר\ים הלא אוונסנסי\ים השבועי\ים: Madonna - Frozen
5. מדוע דווקא הוא\הם? זה התעורר כי שמעתי את זה בפרסומת P: , אבל תמיד אהבתי את השיר
^^ 6. ליריקה של לפחות שיר אחד: (לא חובה) מממ... נואופ P: 7. השיר הנוסטלגי השבועי: Frozen, אני מניחה.
8. ומדוע? ככה :) 9. ליריקה: (יכול לבוא כתחליף לשאלה מס' 6) >< 10. בפלייליסט: (לא חובה) Madonna - Frozen :) ועכשיו התחלף ל-WOTW
11. אם לא בפלייליסט, אז בראש: Lithium, טוב שלא זמזמתי את זה במשך רבע שעה לפני כמה דקות.
12. אפשר גם ליריקה\לינק לליריקה: אפשר אבל לא חייבים
13. האמן\ים השבועי\ים: אוו^^ 14. ומדוע הוא\הם? ביקז דיי רול
15. האלבום השבועי: TOD
16. המלצות שבועיות לשירים\אמנים\אלבומים\וכו'... (אפשר גם סתם חוויות, סדרות, ספרים וכו'.): הממ - Frozen ותמונות משעשעות של הסיוט שלפני חג המולד!
^^ 17. תמונת השבוע:

למעלה