שיר השבוע

• פותח הנושא RTur
  • פורסם בתאריך

RTur

New member
../images/Emo41.gifשיר השבוע../images/Emo41.gif

והפעם: בדיוק בזמן השורה האהובה\הקטע האהוב עליכם בשיר- דעתכם הכללית על השיר(מילים,לחן)- על מה לדעתך השיר מדבר?- רגעים מיוחדים בהם אתם אוהבים במיוחד לשמוע את השיר- אילו יכולתם לשנות משו בשיר,להוסיף בית,להוריד אחד,כל דבר,הייתם משנים?- במידה ויש לשיר קליפ, הקליפ מתאים לשיר?- רגש שהשיר מעורר בך- סיפור אישי שלך שקשור בשיר-

שיוווו!../images/Emo80.gif

אי אפשר לעשות את הפינה הזאת פעם אחת על שיר שאני מכירה???!!!! אוווףףףףףףףףףףףף טוב נו
השורה האהובה\הקטע האהוב עליכם בשיר- רגע לפני שהשתגעתי רגע לפני שסובבוני הגלים שאכלוני הדגים, שנטרפתי -->סתם כי אההבתי=]] דעתכם הכללית על השיר(מילים,לחן)-אני אל מכירה את הלחן!!אבל המילים נשמעות אחלה.. על מה לדעתך השיר מדבר?-על זה שהוא אוהב אותה והוא עוש מסע כל כך ארווךבשביל להגיע אל האוצר שלו..שזאת בעצם הבחורה=]] רגעים מיוחדים בהם אתם אוהבים במיוחד לשמוע את השיר-אני אל שמעתי את השיר הזה בחיים!!מה אתם רוצים ממני?! אילו יכולתם לשנות משו בשיר,להוסיף בית,להוריד אחד,כל דבר,הייתם משנים?-לא יודעת!! במידה ויש לשיר קליפ, הקליפ מתאים לשיר?-^^^^^ רגש שהשיר מעורר בך-אני אל מכירה את השיר סיפור אישי שלך שקשור בשיר-^^^^

../images/Emo178.gif

השורה האהובה\הקטע האהוב עליכם בשיר- "שהרוח תישא תפילה, שהלב שלך ישמע, שהיד שלך תגע... בדיוק בזמן" דעתכם הכללית על השיר(מילים,לחן)-
- מהמם. על מה לדעתך השיר מדבר?- אין לי כוח לחפור. רגעים מיוחדים בהם אתם אוהבים במיוחד לשמוע את השיר- כששומעים את הדיסק, שומעים את השיר. אילו יכולתם לשנות משו בשיר,להוסיף בית,להוריד אחד,כל דבר,הייתם משנים?- לא. במידה ויש לשיר קליפ, הקליפ מתאים לשיר?- יש ואני מתה מתה מתה על הקליפ הזה
רגש שהשיר מעורר בך- די
סיפור אישי שלך שקשור בשיר- די

שיר השבוע!

השורה האהובה\הקטע האהוב עליכם בשיר- שהרוח תישא תפילה שהלב שלך ישמע שהיד שלך תיגע דעתכם הכללית על השיר(מילים,לחן)-שיר נפלא! על מה לדעתך השיר מדבר?-נראה לי אהובה שחוזרת... רגעים מיוחדים בהם אתם אוהבים במיוחד לשמוע את השיר-לא שחשבתי על זה... אילו יכולתם לשנות משו בשיר,להוסיף בית,להוריד אחד,כל דבר,הייתם משנים?-נופ במידה ויש לשיר קליפ, הקליפ מתאים לשיר?-הקליפ חמוד לאללה (אבל אני ממש לא אוהבת את דודו עם שפם!) רגש שהשיר מעורר בך-נוגע ללב סיפור אישי שלך שקשור בשיר- לא תמיד יש חחחחחחחח....

שלי פאר

New member
זה שיר ;)

השורה האהובה\הקטע האהוב עליכם בשיר- כל השיר אהוב עליי דעתכם הכללית על השיר(מילים,לחן)- השיר הזה מוקדש ל... על מה לדעתך השיר מדבר?- עליי ועל... (לא הבנתם שכל השירים של דודו הם אני!?) רגעים מיוחדים בהם אתם אוהבים במיוחד לשמוע את השיר- אחריי שיחה עם .... אילו יכולתם לשנות משו בשיר,להוסיף בית,להוריד אחד,כל דבר,הייתם משנים?- הייתי עושה אותו מבת לבן במידה ויש לשיר קליפ, הקליפ מתאים לשיר?- לא! רגש שהשיר מעורר בך- אהה סיפור אישי שלך שקשור בשיר- זה ארוך

שלי פאר

New member
לא עליתי על זה

את זה אני משאירה לך חחח מעפנה את יודעת שאני מתגעגעת אליך!?

למעלה