שיר השבוע

QueIronia

New member
../images/Emo41.gifשיר השבוע../images/Emo26.gif

שיר(י) השבוע של ג'ן:
שיר(י) השבוע לא של ג'ן:

QueIronia

New member
../images/Emo26.gifשלי

שיר(י) השבוע של ג'ן: קצת חרשתי על Control Myself... שיר(י) השבוע לא של ג'ן: Shake It Off - Mariah Carey Against All Odds - Mariah Carey וגם כמה רמיקסים של אנסטסיה (
) דיסק השבוע Anastacia - Pieces Of A Dream Remixes (יש לאוסף גרסא כפולה.. די חרשתי על הרמיקסים השבוע...)

חדש123

New member
שלי../images/Emo26.gif

שיר השבוע של ג'ניפר
ll cool j feat j.lo-Control Myself?)(אני בטוח שאני לא היחיד)
Aint It Funny Remix
baby i love you remix שירי השבוע לא של ג'ניפר
שי גבסו -ארים ראשי
Jessica Simpson- I Think Im In Love With You
Shakira- Don't Bothe

|יד|מממפפפ...

|יד|של ג'ניפר
ממממפפפפ בגלל שהחלטתי לייסר את עצמי ולא להוריד את השיר החדשששש אז החלטתי לחרוש על ריברט (כרגיל בערך..)...ועל כל מה שבתוכו
לא של ג'ניפר
You're the One That I Want John Travolta and Olivia Newton של גריז או משו כאזה...אחד השירים המחרפנייייםםםםם
וכמובןןןן Big City Life...כי הוא פשוט אימפריה ואני מכורה אליו
שבת שלומלום

Lydias767

New member
=]

שיר של ג'ני: כמובן שהחדש! לא של ג'ני: מאיה בוסקילה - רק אל תגיד לי אלבום: אין משהו מסויים אני שומעת מלא שירים אבל בינתיים מה שלמעלה אלה השירים שאני ממש חורשת עליהם!

שלי:

שיר(י) השבוע של ג'ן: Control Myself שיר(י) השבוע לא של ג'ן: Faith Evans - True Love Mary J. Blige - Be Without You Nelly - grillz fity cent and olivia - So Amazing

אשכרה....

פשוט זה נייה באופנה לשחק אותה איכותי ולשנוא היפ הופ... וכל מה שקשור לסיירה... עצוב!

חחח מה הקשר?

זה שיר חדש של ג'ניפר...למה נראה לך שאני לא אחרוש עליו?! אז ברור ששמעתי אותו פחות כי אני לא אוהב אותו... אבל עדיין שמעתי מלאא כי זאת ג'ניפר בסופו של דבר....

Lopezit

New member
אני אני לא הייתי אוהבת אותו

לא הייתי חורשת עליו אז מה עם זאת ג'ניפר...

NoWords

New member
לדעתי פשוט לא ידעתם לעשות הפרדה

בין "אוהב" ל-"מצליח". זה בסדר להודות שאהבתם אותו, אבל זה שהוא לא יהיה הצלחה- זה משו אחר.

WTF???????

חח זה בדיוק ההפך... את היחידה פה שחושבת שהוא לא יהיה מצליח
השיר הזה הוא בדיוק שיר שיש בו את כל המרכיבים ללהיט בארה"ב, זה נראה כאילו ליפני שג'רמין עשה אותו הוא הסתכל על כל הדרישות של "חהיט" והרכיב אותו.. חות מזה שבינתיים השיר הוא הצלחה גדולה...

למעלה