פרטים על 2 התכניות :
מאחר וראיתי את שתיהן אני אספר בקצרה על מה הן: MBFOF - בחורה אמריקאית פשוטה מגיעה להשתתף בתכנית ריאליטי מבלי שיש לה מושג מה קורה. מציגים בפניה בחור נוסף - שמן ובעתיד יתגלה גם כדוחה - והשניים אמורים לעבוד על המשפחות שלהם שהם הכירו בתכנית מציאות סטייל הרווק/ה והם עומדים להתחתן בשידור חי. אם הם מצליחים לשכנע אותם ולגרום למשפחות שלהם להגיע לחתונה מבלי להתנגד ושהחתונה תעבור בשלום - הם יתוגמלו בנדיבות (אם אני זוכר זה חצי מליון דולר לכל אחד). מה שהיא לא יודעת שה"חתן" לעתיד הוא בעצם שחקן שמטרתו לעשות את המשימה שלה גיהנום. ולמעשה המשימה היחידה היא שלה. מאוד מצחיק, די מוצלח לדעתי. THE FAMILY - משפחה איטלקית-אמריקנית (מאיה תתחבר אליהם בגלל תמי פסקוטלי) מורחבת מגיעה לחיות באחוזת פאר ולהשתתף במשימות, כאשר בכל פרק חבר נאמנים סודי בוחר מבין 2 אנשים שמועמדים (2 האנשים האלה נקבעים כתוצאה ממשימות או בחירה של בני המשפחה) מי מאבד את הזכות לזכות באוצר משפחתי (נדמה לי מליון דולר אבל אני לא סגור על זה). מה שהם לא יודעים זה שחבר הנאמנים הסודי הוא צוות התחזוקה של הבית - השרת, הטבחית, העוזרת, הסטייליסטית/מלבישה. המון חיכוכים כראוי למשפחה סטייל מאפיונרית שכזו - מהנה בסך הכל.