שירשור שאלות

Mister Pinto

New member
שחק אותה סטרייט!

פיספסתי את שתי הפרקים של אתמול ושלשום... סה"כ היא הוציאה 4. מי אלה? ומי מהם גיי ומי סטרייט??? ומי ה-2 שנשארו להיום???

maya567

New member
דז'ה וו? עניתי על זה קודם ../images/Emo4.gif

דבר ראשון - יש שרשור לפרק, היית יכולה לבדוק שם מי עף. דבר שני - עף ביל. והוא גם גיי. דבר שלישי - עף רק מתמודד אחד, כך שנשארו באנקס, שריף וכריס.

Boran

New member
../images/Emo41.gifשירשור שאלות

שאלה שלא תשורשר לפה- תימחק! לפני שאתם שואלים שאלה, בדקו בבקשה קודם אם כבר ענו עליה בשירשור הזה, בדף הנוכחי של הפורום ואולי בשורה הכחולה למעלה.

lnofar

New member
שאלה לגבי השרדות

או יותר נכון עדכון זוגות.... בוסטון רוב ואמבר-ביחד? ג'סיקה וג'סי פאלמר-ביחד? וכי בפעם הקודמת לא ענו לי.. איימי וזאק מפרדייז ביחד?

maya567

New member
אני יודעת לענות רק על זוג אחד

על רוב ואמבר - ומי שלא רוצה לדעת, שלא ירד למטה (למרות שעצם היותם יחד או לא, זה לא ממש ספוילר - תמיד עדיף לשים קונדום).
רוב ואמבר עדיין ביחד. חיפוש קטן בגוגל העלה שהם מאורסים.

dana2909

New member
../images/Emo58.gifובקשר לזוג הזה

לפני שבוע היתה כתבה על רופרט בעיתון רייטינג. הוא אמר שהם כל הזמן משנים תאריך ומתקשים לקבוע אחד סופי.. (ושהוא כנראה יהיה מוזמן לחתונה)

yes REAL

New member
קבלי (ייתכן../images/Emo58.gif אבל לא נראה לי)

הישרדות רוב ואמבר - יחד ג'נה מ. ואית'ן - יחד ג'וני פיירפליי ובורטון - לא. רווק/ה ג'סיקה וג'סי - נפרדו כמובן, כמו כל הרווקים בסדרה. איאן ומרד'ית - יחד, מאורסים, אין תאריך. טריסטה וראיין - מנסים לעשות ילד. היא פתחה חנות מזכרות בקולרדו , הוא מתאמן לטריאתלון. בוב ואסטלה- נפרדו, אבל בוב התחתן עם רבקה בודיג, כוכבת "כל ילדיי". אסטלה מצאה חבר זמר קאנטרי, אך הוא נטש אותה לטובת ליז מ"עדן לנצח". פרדייז הוטל איימי וזאק - עדיין יחד. לא ידוע יותר מזה, אני רק מקווה שהוא מכה אותה והיא בתמורה כבר הדביקה אותו במחלת מין.תוך שנשה שנתיים יש לה עשרה ילדים והם יופיעו יחד בספרינגר או לייק. טרה ומה שמו - כבר לא יחד. סקוט והולי - כבר לא יחד. שחק אותה סטרייט שמועות עקשניות טוענות שלוסיאנו ואדי יוצאים יחד. בראדלי ומייבש השיער - עדיין יחד.

lnofar

New member
תודה

מה הקשר בין גוניפרפליי לברטון??? לפי התוכנית פרפליי סטרייט לחלוטין... וגם ברטון??? ולגבי אין ומרדית' לא אמרתם שהם נפרדו??

Dasush17

New member
ג'נה?

ג'נה זו שהלכה הביתה כי אמא שלה חולה? הג'נה הזו? מה לה ולאית'ן? הם בכלל לא שיחקו באותה הישרדות... עכשיו אני מבינה את פשר החיבוק שהיא נתנה לו כשהיא עזבה... חחח

Boran

New member
מה הקשר?

דבר ראשון, היא חיבקה את כל השורדים כשהיא עזבה. דבר שני, לכל השורדים יש מפגשים מאורגנים ואירועים משותפים. כל השורדים מכירים את כל השורדים באופן אישי. כך לקס ורוב למשל נהיו חברים טובים, וזו דוגמה אחת מני רבות. כל השורדים מכירים את כולם.

lolik16

New member
מתי מתחילה התכנית אחוזת הטרוף?

מתי מתחילה התכנית אחוזת הטרוף נראה לי ככה אומרים... באנגלית בקיצר MAD HOUSE?

lolik16

New member
כן אבל מתי שבוע הבא

מתי שבוע הבא ומהו האתר הרשמי של התכנית הזאת... ונכון דון נראה מ'זה טוב איזה מאמי

למעלה