אייי אונסנס שיצא כבר הדיסק החדש דאמנ! לחשוב שהוא היה צריך לצאת החודש הזה.. וקולדפליי מעצבנים בטירוף!
S sapirush1 New member 29/11/05 #25 אייי אונסנס ../images/Emo99.gif שיצא כבר הדיסק החדש דאמנ! לחשוב שהוא היה צריך לצאת החודש הזה.. וקולדפליי מעצבנים בטירוף!
אייי אונסנס ../images/Emo99.gif שיצא כבר הדיסק החדש דאמנ! לחשוב שהוא היה צריך לצאת החודש הזה.. וקולדפליי מעצבנים בטירוף!
D double O S New member 30/11/05 #26 מה!!!!!!!1../images/Emo96.gif קולדפליי שולטים בטירוף;[[[[[[ והדיסק שלהם יוצא רק בקיץ
M MayLuvsDoug New member 30/11/05 #27 ../images/Emo99.gif../images/Emo45.gif אני יודעת לנגן את TROUBLE על פסנתר. וגם על גיטרה.
H hellofanickname New member 29/11/05 #20 ../images/Emo72.gifמוי! מהו שיר השבוע של ס"פ שלכם?| WTML מהו שיר השבוע לא של ס"פ שלכם?| אם כבר - היהודים מהו דיסק השבוע שלכם?| היהודים בהופעה חיה מהו קליפ השבוע שלכם?| החדש של הפייטרז מהו ציטוט השבוע שלכם?| "איך איימתי עליה ברצח? פשוט. רבנו. היא עיצבנה. אז איימתי עליה ברצח" [זה נשמע יותר מצחיקP:] מהי תגלית השבוע שלכם?| אני יודעת לשטוף רצפה טוב. אתם מוזמנים לצרף תמונה כרצונכם בבקשה
../images/Emo72.gifמוי! מהו שיר השבוע של ס"פ שלכם?| WTML מהו שיר השבוע לא של ס"פ שלכם?| אם כבר - היהודים מהו דיסק השבוע שלכם?| היהודים בהופעה חיה מהו קליפ השבוע שלכם?| החדש של הפייטרז מהו ציטוט השבוע שלכם?| "איך איימתי עליה ברצח? פשוט. רבנו. היא עיצבנה. אז איימתי עליה ברצח" [זה נשמע יותר מצחיקP:] מהי תגלית השבוע שלכם?| אני יודעת לשטוף רצפה טוב. אתם מוזמנים לצרף תמונה כרצונכם בבקשה