שירי השבוע!

sapirush1

New member
../images/Emo41.gifשירי השבוע!

אני לא מאמינה שבסוף שכחתי לעשות! אז באיחור של יום קבלו.. מהו שיר השבוע של ס"פ שלכם
מהו שיר השבוע לא של ס"פ שלכם
מהו דיסק השבוע שלכם
מהו קליפ השבוע שלכם
מהו ציטוט השבוע שלכם
מהי תגלית השבוע שלכם
אתם מוזמנים לצרף תמונה כרצונכם

sapirush1

New member
ניחוש אחד למה שבפנים..

מהו שיר השבוע של ס"פ שלכם
תאמינו או לא אבל אבריטיים
מהו שיר השבוע לא של ס"פ שלכם
30 Seconds To Mars - The Kill מהו דיסק השבוע שלכם
A Beautiful Lie גם שלהם ^ ו-Hours של FFAF מהו קליפ השבוע שלכם
foo fighters - breakout מהו ציטוט השבוע שלכם
"I'm not workingg!!" - דיוויד במלון חח ומה שבתמונה
מהי תגלית השבוע שלכם
שטיילור המתופף של הפו פייטרס כל כך סקסי!

deadXend

New member
../images/Emo12.gif../images/Emo122.gif../images/Emo141.gif

מהו שיר השבוע של ס"פ שלכם?אבריטיים מהו שיר השבוע לא של ס"פ שלכם?lacuna coil-swamped מהו דיסק השבוע שלכם?dark light-HIM מהו קליפ השבוע שלכםnote to self-FFTL מהו ציטוט השבוע שלכם?|צחוק של ינשוף במצוקה| מהי תגלית השבוע שלכם אין..:|

Noa Tsror

New member
שלי ../images/Emo9.gif

מהו שיר השבוע של ס"פ שלכם? אבריטיים
מהו שיר השבוע לא של ס"פ שלכם? Son Of Dork - Ticket Outta Loserville מהו דיסק השבוע שלכם? אין לאב אנד דאד.. שווה כל שקל
מהו קליפ השבוע שלכם? מממפ אין
מהו ציטוט השבוע שלכם? "יאא לימון!" "אני יהרוגגג אותך" מהי תגלית השבוע שלכם? שזה גרוע גרוע גרוע להיות שיכורים

Edgar Davids

New member
בוקר אור :)

מהו שיר השבוע של ס"פ שלכם
One Day! מהו שיר השבוע לא של ס"פ שלכם
וואי אממ.. Poets of the fall -הרבה שירים שלהם Marillion-Kayleigh ויש עוד הרבה מהו דיסק השבוע שלכם
כל הדיסק של פואטס אוף דה פול מהו קליפ השבוע שלכם
אין :X מהו ציטוט השבוע שלכם
"אפשר בבקשה כוס?" (במבטא ערבי.) :\ מהי תגלית השבוע שלכם
הכל ישן נושן. אתם מוזמנים לצרף תמונה כרצונכם.. רקע עם שיר של לייפהאוס :)

The Best Of You

New member
שלי../images/Emo3.gif

מהו שיר השבוע של ס"פ שלכם? Fool's Garden - Lemon Tree מהו שיר השבוע לא של ס"פ שלכם?Simple Plan - Vacation מהו דיסק השבוע שלכם? יזה אחד של הfall out boy מהו קליפ השבוע שלכם? לא ראיתי קליפ מהו ציטוט השבוע שלכם?מה עובר עלייך? מהי תגלית השבוע שלכם?wheatus וhim (כן רק עכשיו
)

משפחת המלוכה!

מהו שיר השבוע של ס"פ שלכם? welcom to my life...הוא תמך סי ברגעי משבר מהו שיר השבוע לא של ס"פ שלכםmy world' avril מהו דיסק השבוע שלכם? אינלי מהו קליפ השבוע שלכם? אינלי מהו ציטוט השבוע שלכם? דה לה מר. אינלי מושג מה זה אומר מהי תגלית השבוע שלכם? שתזמורת סאקס ושהחיים משעממים תחת אתם מוזמנים לצרף תמונה כרצונכם- אנלי כוח

וווואיייי

אוקי תקשיבו, אני ממש מצטערת שלא הייתי פה הרבה זמן פשוט היינו בשבוע גדנ"ע מבצפר... והיה כל כך כייף... אתם חייבים לצאת אם יש לכם. זה חוויה אדירה. קיצר, עכשיו אני פה ויהיה כיף :] מהו שיר השבוע של ס"פ שלכם? אמממ... one day פשוט נתקע לי... מהו שיר השבוע לא של ס"פ שלכם? וואי... בחדר אוכל בבסיס היה בדיוק שיר אחד שרץ כל היום- סיגפו. אז זה מהו דיסק השבוע שלכם? the beatles-white album. הייתי במחווה בשישי :] היה כל כך טוב... מהו קליפ השבוע שלכם? לא ראיתי טלויזיה :| מהו ציטוט השבוע שלכם? חח אז ככה: הסמל של המחלקה שלנו כל הזמן רצה שנעמוד זקופים אז פעם אחת הוא אמר ככה: "עכשיו אני רוצה שתעמדו יפה יפה, כמו דוקים. יודעים מה? כמו שח-מט. אני לא אוהב דוקים. זה לחנונים" :] מהי תגלית השבוע שלכם? מצחיק לראות את כל השכבה שלך על מדים

m i c k e y 15

New member
אני אני אני אני

מה הוא שיר השבוע של ס''פ שלכם
i'd do anything מהו שיר השבוע לא של ס''פ שלכם
move along- all american rejects מהו דיסק השבוע שלכם
jesse mcCartney- beautiful soul מהו קליפ השבוע שלכם
אממ..reptilia- the strokes מהו ציטוט השבוע שלכם
אין לי..באמת מהי תגלית השבוע שלכם
שהמורה שלי אעתה לי במבחן ב-10 נקודות ותיקנתי אותה וקיבלתי 100 במתמטיקה!!! יששש והתמונה של כלבתי המהממת צ'וצ'ו!!

Dorin555

New member
חעחע באיחור.

מהו שיר השבוע של ס"פ שלכם? WTML מהו שיר השבוע לא של ס"פ שלכם? GC-THE DAY I DIE וSUGARCULT-Bouncing Off The Walls חרשתי
מהו דיסק השבוע שלכם? אין מהו קליפ השבוע שלכם? SUM41-HELL SONG מהו ציטוט השבוע שלכם? "OMG" ו"יהייה בסדר". אמרתי הרבה. מהי תגלית השבוע שלכם? אממ עזבו.

butiful angel

New member
טובבבבב

מהו שיר השבוע של ס"פ שלכם? וולקאם טו מי לייף.... מהו שיר השבוע לא של ס"פ שלכם? לינקין פארק- אינ וה אנד מהו דיסק השבוע שלכם? אמממ אין לי מהו קליפ השבוע שלכם? סימפל פלאן- כרייזי מהו ציטוט השבוע שלכם? אין לייייי מהי תגלית השבוע שלכם? שאני מוזרה

SPFAN

New member
אני ../images/Emo9.gif

מהו שיר השבוע של ס"פ שלכם? Welcome To My Life מהו שיר השבוע לא של ס"פ שלכם? McFLY - I've Got You מהו דיסק השבוע שלכם? דיסק שצרבתי מהו קליפ השבוע שלכם? McFLY - The Ballad Of Paul K מהו ציטוט השבוע שלכם? "אל תשלו את עצמכם - סרגילה זה לא ניגריה!" ההרצאה הזאת על הסמים השפיעה עליי לרעה מהי תגלית השבוע שלכם? טרינום זה דבר דפוק. סעמק עם בחני פתע! אתם מוזמנים לצרף תמונה כרצונכם - מה נשתנה הלילה הזה?

double O S

New member
Give Unto Me../images/Emo96.gif

מהו שיר השבוע של ס"פ שלכם? אמ, God Must Hate Me מהו שיר השבוע לא של ס"פ שלכם? פחחח מה יש 1,000 אממ Coldplay- Spies מהו דיסק השבוע שלכם? אוונסנס, אחד מהם
מהו קליפ השבוע שלכם?
מהו ציטוט השבוע שלכם?
מהי תגלית השבוע שלכם?
חהחה אני כה מעניין

למעלה