שירי השבוע!

shoohy

New member
כאילו שמישו קורא את ז../images/Emo93.gif../images/Emo129.gif

זה* מהו שיר השבוע של ס"פ שלכם?אין....0.0 מהו שיר השבוע לא של ס"פ שלכם?גאד זה הרבה...0.0....מממ....אולי אני פשוט אצלם את האייטוז....כןכן אני אצלם את האייטונז.... מהו דיסק השבוע שלכם? ואואוא.......ממממ נראה לי ש Three Cheers For Sweet Revenge של MCR מהו קליפ השבוע שלכם?ואואו...מממ כמה קליפים של FFTL....גאד הם יאמים...^^.....אה וגם קליפים של rooney שווים שכמותםXD... מהו ציטוט השבוע שלכם?...*מדברת עם ילד אחד ופתאום הוא מריח אותי* "מה אתה עושה?" "מריח אותך" "למה?!" "לאיודע" מהי תגלית השבוע שלכם?מממ....FFTL שווים....rooney נסגדים...ותנ"ך זה ממש קל0.0 אתם מוזמנים לצרף תמונה כרצונכם: טוב נו...זה האייטונז... ועוד מעט אני אעלה עוד תמונה...

Dorin555

New member
אני

מהו שיר השבוע של ס"פ שלכם? אין מהו שיר השבוע לא של ס"פ שלכם?
מהו דיסק השבוע שלכם? גוד שארלוט מהו קליפ השבוע שלכם? אממ לא ראיתי מהו ציטוט השבוע שלכם? "מעושים היום?" "מה שאנחנו עושים בכל יום..מנסים להשתלט על העולם."
מהי תגלית השבוע שלכם? שנהייתי גרועה בלימודים

בטלקאפ

New member
להלה^^

מהו שיר השבוע של ס"פ שלכם?האמת הרבה סמן לא שמעתי ס"פ:X,בושה. מהו שיר השבוע לא של ס"פ שלכם?I Never Told You What I Do for a Living-My Chemical Romance מהו דיסק השבוע שלכם?סתם דיסק צרוב עם כל מיני שירים שהביאו לי ליומולדת
מהו קליפ השבוע שלכם?אין:X מהו ציטוט השבוע שלכם?*"את יודעת מה מרגיז אותי?שאני מצחצחת שינים והציצי שלי קופץ" *חחחחח מתאימים לי? . אוע,מדדתי אותם בחנות לציצים!. שקט את,גם לך הם מתאימים מהי תגלית השבוע שלכם? נחמד לדבר על ציצים

אני מאושרת!

מהו שיר השבוע של ס"פ שלכם? אממ.. לא שמעתי הרבה במיוחד אבל אייד דו אניט'ינג נשמע הרבה מהפה שלי... מהו שיר השבוע לא של ס"פ שלכם? החידוש הצרפתי לאיזה שיר..חרשתי עליו ואני יודעת את כל המילים עם פירושים (כבודדד) כי אמא פירשה לי מהו דיסק השבוע שלכם? אינלי מהו קליפ השבוע שלכם? של בלינק...יש לי בלקאאוט שכחתי... מהו ציטוט השבוע שלכם? "חה חה חה, חה חה חה חה חה" (צחוק, מנדרק השווה) מהי תגלית השבוע שלכם? שיש לי ידיד ממש חמוט ושמנדרק מדקסטר שאווה בטירוף חמוטים שלי

crezy on devid

New member
עונה....../images/Emo168.gif

מהו שיר השבוע של ס"פ שלכם:im jest a kid מהו שיר השבוע לא של ס"פ שלכם:t.a.t.o-all abuot as מהו דיסק השבוע שלכם:avril lavigne-under my skin מהו קליפ השבוע שלכם:simple plan-welcom to my life מהו ציטוט השבוע שלכם:"אבל אם הוא יחשוב כה?!" חברה שלי.. מהי תגלית השבוע שלכם:לא יודעתת......

m i c k e y 15

New member
אני!

מהו שיר השבוע של ס"פ שלכם? jump! מהו שיר השבוע לא של ס"פ שלכם?yellowcard-xcean avenue מהו דיסק השבוע שלכם?american idiot-green day מהו קליפ השבוע שלכם?i'm not o.k-my chemical romance מהו ציטוט השבוע שלכם?אם מישו יעצבן אותי אני יבעט לו בשכל עד שיצאו לו המיצים-זאת המורה שלי..היא חזרה מהודו אז היא קצת מסטולה נראה לימהי תגלית השבוע שלכם?שמישו אוהב אותי

איזהכיף :]

מהו שיר השבוע של ס"פ שלכם? המממ.. ONE אחחח איזה שיר מהו שיר השבוע לא של ס"פ שלכם? COLDPLAY-TALK מהו דיסק השבוע שלכם? אני אף פעם לא שומעת דיסקים ברצף... אבל יש איזשהו דיסק מדיטציה ששמעתי במסגרת משהו ואני חושבת שזה יהיה זה. מהו קליפ השבוע שלכם? GREEN DAY- AMERICAN IDIOT מהו ציטוט השבוע שלכם? "כאן גרים בכיף ונחת שיר המגניבה ואחותה הקירחת. חח :] שלט של חברה שלי לחדר, עם אחותה התינוקת. אבל הוא לא באת יישאר... מהי תגלית השבוע שלכם? עוד שבוע מחווה לביטלס. ועוד 5 ימים עצרת רבין. אתם מוזמנים לצרף תמונה כרצונכם. סבבה. שבועטוב :]

למעלה