שירי השבוע!

Beautiful Scar

New member
לא ממש../images/Emo3.gif

בוקר טוב אליהו *תוהה* אתה לא חרא בנאדם אבל לפעמים יש לך יציאות שפוגעות. מי שאמר לך את זה תוהה. כנראה שלא הכיר בך יותר. :X זה השפעה מפורום 'תמיכה נפשית לצעירים'

Edgar Davids

New member
לא אמרתי שאמרו לי את זה

להיפך אמרו שעשיתי משהו טוב אבל ככה אני מרגיש.

Beautiful Scar

New member
OK.

היא שוב עושה לי את זה ואחכ שואלת למה רע לי בבית ולמה אני רוצה ללכת לפנימיה. היא אמרה שאם עוד פעם אכתוב שהיא מרביצה לי היא תהרוג אותי. אז שתנחש מה אמא שלי מרביצה ליייייי שתמותתתתתת ביי.

Beautiful Scar

New member
מצטערת הייתי חייבת להוציא את זה

פשוט היא עשתה לי בחילה ובא לי להקיא כרגע כ"כ

Beautiful Scar

New member
../images/Emo26.gif אגב.

אם עשית משהו טוב למה אתה מרגיש חרא? כי זה לא טוב לעצמך ואתה חושב שטעית? או שאתה לא רוצה בכך? מצטערת אני אגיד שוב זה השפעה מפורום תמיכה נפשית לצעירים. נעע בא לי להקיא

Edgar Davids

New member
שמת לב שהגבת 3 פעמים להודעה אחת?

בכל מקרה זה לא משהו טוב זה פשוט משהו שלא עשיתי שהייתי צריך אבל אני בערך מחפה על זה עכשיו. לפחות ככה אני חושב.

Beautiful Scar

New member
שמתי לב :X

אבל 2 מהתגובות לא היה קשור להודעה :X אבל ידעת שהיית צריך לעשות את זה באותו רגע? אם אתה מחפה זה אומר שזה חשוב לך. אתה נחמד:) נו כבר קלטתי את זה ממזמן

MayLuvsDoug

New member
אני../images/Emo24.gif

מהו שיר השבוע של ס"פ שלכם? Me against the world מהו שיר השבוע לא של ס"פ שלכם? Finch- Untitled מהו דיסק השבוע שלכם? Three cheers for sweet revenge של MCR
מהו קליפ השבוע שלכם? נממ i'm not ok של MCR כמובן חעחעחע? מהו ציטוט השבוע שלכם? "u like DND.. bla bla bla.. u can't swim, u can't dance and YOU DONT KNOW KARATE. face it, u never gonna make it." "I don't wanna make it. I JUST WANT.." חעחע. אה וגם הפזמון של אנטייטלד של פינצ'- this is my call, do you hear me? and if i fall will you be there to catch me? מהי תגלית השבוע שלכם? אמממממממממממממממממ.. יוני בלוך ואפרת גוש.

Mazi Love Brian

New member
../images/Emo12.gif ... עונה..

מהו שיר השבוע של ס"פ שלכם
shut up מהו שיר השבוע לא של ס"פ שלכם
My Chemical Romance - Helena מהו דיסק השבוע שלכם 8 -* F2F- מהו קליפ השבוע שלכם 8 -*I'm Not Okay מהו ציטוט השבוע שלכם 8 -*אין
מהי תגלית השבוע שלכם8 -*הזמן עובר מהר

l AdidAs l

New member
הההההההמ|:

שיר-שבוע-ס"פ:] Crazy שיר-שבוע-לא-ס"פ:] System Of A Down-Hypnotize Nirvana-Plateau דיסק-שבוע:] אמ אין. קליפ-שבוע:] אמ..זה לא בדיוק קליפ, זו הופעה.. MTV Unplugged-Nirvana .. הופעה מצוינת!@#$% ציטוט-שבוע:] בוקר שוק
תגלית-שבוע:] לצלם סרט זה ממש לא קל כמו שזה נראה|: המ.. אין כוח לתמונה \= בעיי.

Just TalTi

New member
שמניםשמנים

מהו שיר השבוע של ס"פ שלכם? דיי =\ מהו שיר השבוע לא של ס"פ שלכם? Jimmy Eat World - Sweetness כפרות עליהם מהו דיסק השבוע שלכם? אין דיסק מהו קליפ השבוע שלכם? אין קליפ מהו ציטוט השבוע שלכם? ידיד מס' 1:" איזה בנות רכלניות אתן. אי אפשר לספר לכן כלום". ידיד מס' 2: "אני?! אבל לא סיפרתי כלום" מהי תגלית השבוע שלכם? אני משוג@#%$@#$@עת

Riot Boy

New member
mine

מהו שיר השבוע של ס"פ שלכם
shut up מהו שיר השבוע לא של ס"פ שלכם
fall out boy - grand theft autumn funeral for a friend - monsters hawthrne heights - Niki FM מהו דיסק השבוע שלכם
three cheers for sweet revenge מהו קליפ השבוע שלכם
fall out boy - dance dance fall out boy - grand theft autumn מהו ציטוט השבוע שלכם
שכחתי כבר מהי תגלית השבוע שלכם
פטריק [הסולן של fall out boy] שמן!! אתם מוזמנים לצרף תמונה כרצונכם : פטריק!!

למעלה