שירי השבוע!

הממ..

מהו שיר השבוע של ס"פ שלכם? when i'm with you מהו שיר השבוע לא של ס"פ שלכם? הו, הרבה. CKY- Shock and Terror, Sara'a Mask Interpol- Slow Hands Nirvana- Heart Shaped Box Travis- Writing To Reach You איפה הילד- מישהו שומע אותי מהו דיסק השבוע שלכם? הממ. נגיד שהדיסק הראשון של פרנץ פרדיננד. מהו קליפ השבוע שלכם? Franz Ferdinand- Do You Want To מהו ציטוט השבוע שלכם? "יהודי לא זורק כבשים מיוחמות על יהודי!" וגם "כולם להסתדר מולי בטור! אנחנו מנסים לארגן כאן אנרכיה, למען השם!"

Riot Boy

New member
שלי../images/Emo168.gif

שיר ס"פ: untitled שיר לא ס"פ: יש המון המון... בייחוד של MCR אבל גם don't lie ועוד כמה... קליפ השבוע: rlient K - be my escape ציטוט השבוע: "קפטן שיבולת שועל, אם הוא עושה לך משהו מוזר, ובמוזר אני מתכוון - *לוחש משהו* תתנגד כמה שאתה יכול"

בטלקאפ

New member
><.

מהו שיר השבוע של ס"פ שלכם?Vacation מהו שיר השבוע לא של ס"פ שלכם?McFly - You've Got A Friend Bethany Joy Lenz & Tyler Hilton - When the Stars Go Blue מהו דיסק השבוע שלכם?גרין די-אמריקאןדיוט. מהו קליפ השבוע שלכם?שייגעצ-מרילין מונרו. מהו ציטוט השבוע שלכם?"הוא בכלל לא דומה לגמל.. הוא חציל זה רישמית" "לא נכון" "כן" "לא,אני רוצה הוכחה" "מה הוכחה? יש לו את הירוק הזה למעלה"

MayLuvsDoug

New member
McFly../images/Emo45.gif../images/Emo99.gif

אחאחאח. וגם וון דה סטארס גו בלוווו
חאחאחאחא קרעת אותי עם הציטוט
מזכיר לי את ההומור שלי ושל חברה שלי

MayLuvsDoug

New member
חחחחחחחחח בואי לפורום!

http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/forumpage.asp?forum=1238 [פרסומת סמויה
]

Role Model6

New member
אני

מהו שיר השבוע של ס"פ שלכם? SHUT UP מהו שיר השבוע לא של ס"פ שלכם? FOO FIGHTERS-DOA STAIND-SO FAR AWAY מהו דיסק השבוע שלכם? אין מהו קליפ השבוע שלכם? MCR- THE GHOST OF YOU מהו ציטוט השבוע שלכם? "מי שדופק...נדפק!" ציטוט חכם מפי ילד אחד
אתם מוזמנים לצרף תמונה כרצונכם - הוא כזה חמוד

MayLuvsDoug

New member
והוהו שלישלי.

מהו שיר השבוע של ס"פ שלכם? המנממ.. welcome to my life. מהו שיר השבוע לא של ס"פ שלכם? FightStar- Amethyst. מהו דיסק השבוע שלכם? Busted- A present for Everyone ו- Enema of the State של בלינק. מהו קליפ השבוע שלכם? המממ בסט אוף יו של פו פייטרס. מהו ציטוט השבוע שלכם? אממ.מ... "אני אוהבת אותך..." "אין לך מספיק טסטוסטרון!"

שלי

מהו שיר השבוע של ס"פ שלכם crash and burn מהו שיר השבוע לא של ס"פ שלכםthe used- noise and kisses מהו דיסק השבוע שלכם אני לא בקטע של דיסקים חחח מהו קליפ השבוע שלכם we belive של גוד שארלוט מהו ציטוט השבוע שלכם הממ אינלי

GalushGalush

New member
../images/Emo27.gifהממממממ....

מהו שיר השבוע של ס"פ שלכם?
One Slowdance מהו שיר השבוע לא של ס"פ שלכם?
יזהר אשדות [הסנוב!] / "מה תאמרי| מהו דיסק השבוע שלכם?
אממ..אחד שצרבתי
מהו קליפ השבוע שלכם?
ממ..לא'דעת מהו ציטוט השבוע שלכם?
"נוו...בואי איתי לכוכבנולד, לא רוצה להפסיד את סינרגיה, עברי ועוד.."

mirrra

New member
One Slowdance לא של סימפל

אומנם בתוכנות ההורדה הטיפשות רשום שזה של סימפל, זה בכלל של רופיו.. את לא שמה לב להבדל בקול?

למעלה