שירי השבוע!

sapirush1

New member
../images/Emo41.gif שירי השבוע!

בלי הקדמות מיותרות.. מהו שיר השבוע של ס"פ שלכם
מהו שיר השבוע לא של ס"פ שלכם
מהו דיסק השבוע שלכם
מהו קליפ השבוע שלכם
מהו ציטוט השבוע שלכם
אתם מוזמנים לצרף תמונה כרצונכם

sapirush1

New member
ME

מהו שיר השבוע של ס"פ שלכם? ממ.. שיהיה קרייזי מהו שיר השבוע לא של ס"פ שלכם?משהו מכל ה100 שירים האחרונים שהורדתי וסוף סוף סידרתי אותם מהו דיסק השבוע שלכם? American Hi-Fi - Hearts On Parade מהו קליפ השבוע שלכם? החדש של דה יוסד מהו ציטוט השבוע שלכם? זה פשוט כזה יפה: If your heart's still beating it must be the blood If your lungs are still working it must be the mud טוב תמונה..

אני:)../images/Emo5.gif

מהו שיר השבוע של ס"פ שלכם
האמ אין לי
מהו שיר השבוע לא של ס"פ שלכם
frot minor- Remember the name מהו דיסק השבוע שלכם
כרגיל מטאורה:) מהו קליפ השבוע שלכם
stan- eminem מהו ציטוט השבוע שלכם
"יהודי לא מגרה יהודי" חח ידיד שלי לי SMS והוא רשם את זה
קרע אותי מצחוק:) תמונה

Dorin555

New member
שלי..

מהו שיר השבוע של ס"פ שלכם? crash and burn וthank u מהו שיר השבוע לא של ס"פ שלכם? אממ נדבקתי לשיר אחד, אבל אנלא זוכרת של מי הוא
מהו דיסק השבוע שלכם? לא שמעתי דיסקים מהו קליפ השבוע שלכם? אממ לאדעת מהו ציטוט השבוע שלכם? שכחתי אין תמונה

שליייי ../images/Emo66.gif

מהו שיר השבוע של ס"פ שלכם- פרפקט וורלד מהו שיר השבוע לא של ס"פ שלכם- פו פייטרס- דה בסט אוב יו
מהו דיסק השבוע שלכם- בקסטריט בויז- אוסף להיטים (לא להטביע אותי!) מהו קליפ השבוע שלכם- לאדעת מהו ציטוט השבוע שלכם-לאדעת אין לי תמונה.

l AdidAs l

New member
לה לה לה

שיר השבוע-ס"פ לא חושבת ששמעתי השבוע בכלל
שיר השבוע-לא ס"פ הוו..די המון: Useless ID - Before I Go System of a Down - B.Y.O.B System of a Down - Toxicity Fall Out Boy - Sugar Wer'e Going Down Good Charlotte - Seasons דיסק השבוע ממש לא יודעת מה לבחור קליפ השבוע The Used-I Caught Fire ציטוט השבוע אמרתי לידיד שלי: "יש דברים לפעמים שפשוט...צריך לשמור בראש אתה מבין?
שלא יגיע לפה בכלל..וכמובן שלא לידיים
" [תודו שזה לא נשמע טוב
]

Riot Boy

New member
fall out boy../images/Emo99.gif../images/Emo168.gif

ראית את הקליפ של sugar we're going down?

l AdidAs l

New member
לא../images/Emo2.gif!!

ואת האמת..זה השיר היחיד שאני מכירה שלהם
אבל הם באמת טובים!

sapirush1

New member
להוריד מיד!

טוב הקליפ עצמו לא משהו אבל תשמעי עוד שירים הם ממש מעולים!

sapirush1

New member
ממ..

זה קשה כי כל שיר שאני שומעת שלהם אני אוהבת גם השמות של השירים מהדיסק החדש הם ארוכים אז אני בקושי זוכרת מה זה כל אחד אז פשוט כדאי להוריד את כל הדיסק! הוא נקרא From Under The Cork Tree ושירים קצת יותר ישנים: Chicago Is So Two Years Ago Grand Theft Autumn Yule Shoot Your Eye Out Saturday

Riot Boy

New member
לא אבל הקטע של הקליפ../images/Emo168.gif

שהוא צבי ואז יורים באבא שלה ומגלים שגם הוא צבי

Edgar Davids

New member
שירי השבוע..

Shut up מהו שיר השבוע לא של ס"פ שלכם
kittie -brackish מהו דיסק השבוע שלכם
אין. מהו קליפ השבוע שלכם
אין. מהו ציטוט השבוע שלכם
אין. סתם תמונה של שומאכר

rockistit666

New member
אני ../images/Emo150.gif

Simple Plan - Shut Upמהו שיר השבוע לא של ס"פ שלכם
Avril Lavigne - Fall To Piecemarilyn manson - tainted loveMy Chemical Romance - im not okayמהו דיסק השבוע שלכם
איןןן =/מהו קליפ השבוע שלכם
My Chemical Romance - Helenaמהו ציטוט השבוע שלכם
איןןן =/

rockistit666

New member
איזה אתר אחדד שחברה שלי הביאה

לי לראות שמה גיטרה שיש לחבר שלההה

Just TalTi

New member
ME

שיר ס"פ: :O שיר לא ס"פ: Oasis - Stop Crying Your Heart Out. אתמול נזכרתי עד כמה הוא יפה.. דיסק: :O קליפ: :O ציטוט: "כאב לי הראש, בערך איפה שאלון מקריח, רואים?" אלון: "אמא שלך מקריחה!". אוי זה היה מצחיק תמונה - יום האהבה וכל זה

deadXend

New member
חשבתי שזה לעולם לא יגיע

מהו שיר השבוע של ס"פ שלכם? happy togther.כי התגברתי. מהו שיר השבוע לא של ס"פ שלכם?furnal for a frind-red is the new black מהו דיסק השבוע שלכם?kaiser chiefs-employe.... מהו קליפ השבוע שלכם?helena-mcr מהו ציטוט השבוע שלכם?אין עשן בלי אש.

למעלה