שירי השבוע!

l AdidAs l

New member
קיי^^

שיר שבוע-ס"פ Everytime שיר שבוע-לא ס"פ The Used - All That Ive Got דיסק השבוע The Used - In Love And Death קליפ השבוע לא עולה לי הראש
ציטוט השבוע "יש לך סיכון במוח
" חעחע אני ליונתן

double O S

New member
האמ האמ../images/Emo96.gif

מהו שיר השבוע של ס"פ שלכם? Welcome to my life מהו שיר השבוע לא של ס"פ שלכם? Robbie Williams- Angels מהו דיסק השבוע שלכם? Robbie Williams- Greatest hits מהו קליפ השבוע שלכם?
מהו ציטוט השבוע שלכם? לוידע;[

SPFAN

New member
אוי ואבוי. זה אני במצב

"עדי, כרגע שברת לי את הראש"

Role Model6

New member
שלי

מהו שיר השבוע של ס"פ שלכם? shut up מהו שיר השבוע לא של ס"פ שלכם? everyday superhero מהו דיסק השבוע שלכם? אין ממש מהו קליפ השבוע שלכם? incubus-make a move מהו ציטוט השבוע שלכם? " זה לא שאני אדישה, פשוט לא אכפת לי"

deadXend

New member
לה לה לע!

מהו שיר השבוע של ס"פ שלכם?perfect world מהו שיר השבוע לא של ס"פ שלכם?high-feeder.... weezer-we are all on drugs מהו דיסק השבוע שלכם?-system of a down מהו קליפ השבוע שלכם?oh my god-kaiser chiefs מהו ציטוט השבוע שלכם?שתוק שמן!

המפטי דאמפטי דו

מהו שיר השבוע של ס"פ שלכם? אבריטיים. התמכרתי. מהו שיר השבוע לא של ס"פ שלכם? מאריה של GD. שיר שולט. מהו דיסק השבוע שלכם? סמאש- אופספרינג מהו קליפ השבוע שלכם? אמינם- אסס לייק דאט. לא היה לי אחר. מהו ציטוט השבוע שלכם? "...למעשה, כל דבר בחדר הזה ניתן לאכילה, אפילו אני, אבל אז זה יהיה קאניבליזם..." זה בערך התרגום העברי למשפט שאומר ג'וני (
) בצ'רלי והשוקולדה.

כל השבוע חיכיתי לזה :]

מהו שיר השבוע של ס"פ שלכם? i'd do anything מהו שיר השבוע לא של ס"פ שלכם? the beatles- michelle תקשיבו התמכרתי אליהם... אני רצינית עכשיו... מהו דיסק השבוע שלכם? אין :| מהו קליפ השבוע שלכם? keane- somewhere only we know מהו ציטוט השבוע שלכם? בטח משהו של הביטלס... כל השבוע חרשתי עליהם. ונכון שאתם באמת קוראים את מה שאני כותבת? :]

נאטושה

New member
תשובות לדבר.

מהו שיר השבוע של ס"פ שלכם: Untitled.. שיר חביב מהו שיר השבוע לא של ס"פ שלכם: חחחח.. השיר המעצבן שנדלקתי עליו הוא AXEL F (WTF!?) טוב, והשני יותר נורמלי הוא של ניו פאונד, UNDERSTATMENT אם מישהו מכיר.. הוא שר מדהים שמה... ג'ורדן. מהו דיסק השבוע שלכם - FUTURES החדש של ג'ימי... זה כ"כ יפה... מהו קליפ השבוע שלכם אמממ... אין משהו מיוחד מהו ציטוט השבוע שלכם- לקוח מהספר האחרון של ג'ורג'יה (אם מישהו מכיר... זה כ"כ מצחיק של לואיד רניסון-רוקדת בתחתונים) "לפעמים, אני וטום לוקחים מגבות ומצליפים אחד בשני..." "ג'ז, תמשיכי לדבר בטלפון, ובנתיים אני אזעיק עזרה..." חעחעחעחעחעחעחע.. הצחיק אותי נורא. אתם מוזמנים לצרף תמונה כרצונכם -אמממ.. אוקי אני אוסיף של ניו פאונד... עד כאן לבירבוריי ומילותיי הטיפשות וחסרות כל הטעמים... נטעיה (הידועה בתור נאטושה) נ.ב. בקשר לכותרת, דבר זו אחת המילים הרגילות שלי אז תצטרכו להתרגל.

SPFAN

New member
את מדברת על ג'ורג'יה? ../images/Emo10.gif

היא באמת נגנבה ויש גם שיר עליה

למעלה