שירי השבוע!

SPFAN

New member
הוו יאללה!

אבל... היא עומדת למות
הייתי חייב להגיד לך את זה

l AdidAs l

New member
../images/Emo2.gifמה?!?!?!?!?!

לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא אבל למה?!
הקדשתי לה את כל חיי! טיפלתי בה! מה מה חסר לה מה?!;[ ככה היא מתה לי בין הידיים?;[

SPFAN

New member
את כבר תראי מה חסר לה ../images/Emo10.gif

(נשבר לי החוד של העיפרון, אז זה ייקח קצת זמן
)

SPFAN

New member
הוו אני לא אוהב אותם

יש להם חודים שבריריים מדי
(מאיפה הפלצתי שבריריים?)

SPFAN

New member
הוא היה ליד הטלויזיה ../images/Emo122.gif

את באמת רצית שאני אצא מהחדר, ארד במדרגות, אקח אותו מליד הטלויזיה, אעלה במדרגות ואחזור לחדר, וכל זה כדי לצייר כמה קווים?

בטלקאפ

New member
עונה../images/Emo9.gif

מהו שיר השבוע של ס"פ שלכם?Worst Day Ever מהו שיר השבוע לא של ס"פ שלכם?Be Somebody-3 Doors Down מהו דיסק השבוע שלכם?אין. מהו קליפ השבוע שלכם?אין. מהו ציטוט השבוע שלכם?Cause i'm trying to be somebody I'm not trying to be somebody else This life is mine i'm living

אניייי...

מהו שיר השבוע של ס"פ שלכם
אנטייטלד. מהו שיר השבוע לא של ס"פ שלכם
backstreet boys- drowning. אל תשאלו. מהו דיסק השבוע שלכם
נמנמ...לא שמעתי דיסקים.. מהו קליפ השבוע שלכם
של השיר תנו לו צ'אנס של שליישית מה קשור! חחח..פשוט ראיתי אותו כל הזמן ב24 איכשהו מהו ציטוט השבוע שלכם
"אני שלמה המלך
"..חחח חזרתי עכשיו מההצגה "שלמה המלך ושלמאי הסנדלר"...אחלה הצגה.!!..וגם אגם רודברג, שיר ביטון ועומרי רוטברג מכוכב נולד היו שם שיו וואו!!

shoohy

New member
../images/Emo93.gif../images/Emo129.gif

מהו שיר השבוע של ס"פ שלכם?אין... מהו שיר השבוע לא של ס"פ שלכם?the used-all that i've got מהו דיסק השבוע שלכם?new found glory-new found glory מהו קליפ השבוע שלכם?אמממממ the used-all that i've got מהו ציטוט השבוע שלכם?מה היה ציטוט השבוע שלי..... ?...אממ....*מהרהרת*..... "אמא...איפה המגלח של המלפפון?"....אח שלי מחפש את הקולפן... תמונה:כי שלמות זה לא מילה גסה..:p

sapirush1

New member
ראיתי את התמונה הזאת כבר כמה פעמים

אבל עדיין לא הבנתי מה רשום בה?

Edgar Davids

New member
../images/Emo3.gif

מהו שיר השבוע של ס"פ שלכם
Perfect, כי הוא היחידי ששמעתי השבוע
מהו שיר השבוע לא של ס"פ שלכם
REM-Man on the moon כל יום בחוף שמעתי. מהו דיסק השבוע שלכם
דיסק מסריח שחבר שלי השמיע כל הזמן בחדר. מהו קליפ השבוע שלכם
קליפ של השיר של אריק איינשטיין ושלום חנוך של השיר של אחד רוצה. שיר ענק ד"א. מהו ציטוט השבוע שלכם
זה אדיוטי ואישי אבל אני צוחק מזה כל הזמן. "מכבי חיפה מדורגים בשלב הבא!" השמן : "הופה הנה אחד שמבין" אני אדיוט אני יודע .

למעלה