שימו לב

vinney

Well-known member
כן

למשל כשמישהו לא רואה בערבים שום דבר פרט לעוד מספר סטטיסטי שיאפשר לו לטעון שליהודים לא יהיה מה לאכול, הוא בכלל לא גזען, מה פתאום.

תמיר1991

New member
ולמה חשבת שזה כך?

הוא כתב את זה? הוא אמר את זה? למה אתה חושב שאתה יודע יותר טוב ממנו מה הוא חושב? תמיר.

vinney

Well-known member
לא רק שהוא כתב את זה ואמר את זה

אפילו הצטרפת אליו

תמיר1991

New member
אני לא מתבייש שאכפת לי יותר מארוחות

ראש השנה מאשר מארוחות הרמדאן. עניי עירך קודמים. תמיר.

vinney

Well-known member
אלייך אני לא בא בטענות

(למרות שהייתי מצפה לקצת יותר חשיבה עצמית לפני שאתה מצטרף לגישה הגזענית) קןל שלנו לעומת זאת טען טענה גורפת על כל הישראלים, כשמסתבר שלערבים אין מקום בה, פרט ליצירת צפיפות הנדרשת לדמגוגיה.

אמת? אולי בשביל ההגיון המעוות שלך

אתה עושה מעצמך צחוק אדון וינצוק . פשוט בדיחה אם זאת "אמת" אז אולי תגבה את דבריך או שאתה טוב רק בלהיות חכמולוג ולהתפלסף כדאי לצאת צודק......

זה בסדר תמיר.

אני ואשרת לוקחים את הדברים אחד של השני יותר בקלילות, ולעיתים אפילו בהומור. זה שדיעותינו שונות זו מזו, לא חייב להפוך את הדיונים בינינו למלחמה. אני כבר התרגלתי לזה שלאשרת יש דיעות אחרות משלי, וזה לגיטימי, בדיוק כפי שלי יש דיעות אחרות משלה. למעשה אני חושב שלמרות הכל, אשרת היא אחת ממנהלות הפורומים היותר הוגנות שיש בפורומים של תפוז.

vinney

Well-known member
לגיטימי שיש דעות שונות משלך, אבל זה

אומר שכל מי שלא חושב כמוך הוא גנב, נכון רוצח?

vinney

Well-known member
תעשי קצת סדר בפורום

לא הכל מותר בשם חופש הביטוי. לקרוא לבן אדם (ואפילו לאוכלוסיה שלמה!) "גנב", להשמיץ, ולהעליל עלילות כמו שממתיק עושה, זה כבר הרבה מעבר לגבולות הטעם הטוב, זה גובל בפלילים.

אשרת

New member
אז כמו שאמרתי עשרים ושתיים אלף פעם!

שלח לי לינק לפרטי!! על מנת שאני אוכל לטפל בזה. כאשר אני רואה שאתה מגיב להודעות שלו, מה אתה רוצה שאני אעשה?! הוא כותב הודעה שפוגעת בך, בשמך הטוב תפנה את תשומת ליבי, אני אמחוק וזה יטופל.

vinney

Well-known member
תעשי חיפוש על "ממתיק סוד", תקבלי

את כל הרשימה.

אשרת

New member
אז ככה...

"ניקתי" את כל הדיאלוגים ההזויים הללו, כל מה שמצאתי. סביר להניח שאולי פספסתי עקב המחלה שלי. אם יש עוד, לינקים בבקשה.

טוב שמחקת את השרשור שבו הוא כינה

אותי "רוצח, שותה דם של תינוקות, ואנדאליסט שהורס תחנות אוטובוס".

למעלה