(למרות שהייתי מצפה לקצת יותר חשיבה עצמית לפני שאתה מצטרף לגישה הגזענית) קןל שלנו לעומת זאת טען טענה גורפת על כל הישראלים, כשמסתבר שלערבים אין מקום בה, פרט ליצירת צפיפות הנדרשת לדמגוגיה.
אני ואשרת לוקחים את הדברים אחד של השני יותר בקלילות, ולעיתים אפילו בהומור. זה שדיעותינו שונות זו מזו, לא חייב להפוך את הדיונים בינינו למלחמה. אני כבר התרגלתי לזה שלאשרת יש דיעות אחרות משלי, וזה לגיטימי, בדיוק כפי שלי יש דיעות אחרות משלה. למעשה אני חושב שלמרות הכל, אשרת היא אחת ממנהלות הפורומים היותר הוגנות שיש בפורומים של תפוז.
לא הכל מותר בשם חופש הביטוי. לקרוא לבן אדם (ואפילו לאוכלוסיה שלמה!) "גנב", להשמיץ, ולהעליל עלילות כמו שממתיק עושה, זה כבר הרבה מעבר לגבולות הטעם הטוב, זה גובל בפלילים.
שלח לי לינק לפרטי!! על מנת שאני אוכל לטפל בזה. כאשר אני רואה שאתה מגיב להודעות שלו, מה אתה רוצה שאני אעשה?! הוא כותב הודעה שפוגעת בך, בשמך הטוב תפנה את תשומת ליבי, אני אמחוק וזה יטופל.