שימו לב

אשרת

New member
../images/Emo41.gif שימו לב ../images/Emo41.gif

יש פה כמה משתתפים יקרים שר חרגו קצת מגבול הטעם הטוב. אני מבקשת ממכם בכל לשון של בקשה - להרגע. אם אתם מעוניינים לתבוע אחד את השני על דיבה, נא לעשות זאת דרך המסרים הפרטים ולא ע"ג בפורום. בבקשה, אל תגרמו לשלושת האנשים בכחול להכנס לאדמין על מנת למחוק הודעות ולחסום משתמשים. שבת שלום וסופ"ש רגוע לכולנו.

vinney

Well-known member
הגיע הזמן באמת שתכנסו לאדמין ותחסמו

משתמשים. במקום פורום שעוסק בנושאי המפלגה, הפכתם להיות במה לקומונסטים וגזענים למיניהם.

אשרת

New member
את הערות שלך אתה מוזמן להפנות

לאסף אלי או לאנדרי למסרים הפרטים. תודה.

Fasz

New member
נסיונות תביעה נפוצים גם פה?

אני מאוים בתביעה על הוצאת דיבה מצידו של יקיר נפשנו, ברוך מרזל, 2 אישים אחרים המכנים עצמם כ"פוסט ציונים", ושאר אנשים המתעלקים לי על מערכת המסרים ב'תפוז'. זה לא רציני, כולנו יודעים עד כמה נרחב חופש הביטוי באינטרנט. אז מה הטעם? באמת, תרגיעו..

אשרת

New member
לא, בדרך כלל אנשים פה לא נוהגים

לאיים במשפטי דיבה כאלו ואחרים, במיוחד לאור העבודה שזה די בעייתי. אבל מה שכן, הפורום לאחרונה סובל מעלייה פרועה של "חכמים" פה.

"חכמים" כמו ויני שמשתמשים במילה קשה

גזעני ללא שום הוכחה לכך לזה את מתכוונת? אם הוא מרבה להשתמש במילים כאלה הוא לא מכבד לא את הפורום ולא את משתתפיו ואני בספק אם הוא יודע את משקל המילה גזעני אם הוא משתמש בו בכזאת קלות ראש!

אשרת

New member
תהיה בטוח שלא לויני אני מתכוונת.

..... תם הדיון שלי עמך.

תמיר1991

New member
אשרת, קשה שלא לראות שבכל דיון

אפשרי את נוקטת את העמדה של ויני - וזה בסדר - אבל זה פחות בסדר כשזה נוגע ליחס שלך ולהתערבויות שלך בדיונים. את יודעת, הכחול שלך מחייב ואת לא יכולה להתנהג כמו הלא-מנהלים. אני אישית מצפה ממנהלת פורום ליותר ניטראליות. תמיר.

אשרת

New member
תמיר היקר,

למרות שאני באמת לא חייבת לתת לך דין וחשבון על המסרים אשר נשלחים לאנשים פה, אני יכולה לספר לך, שויני מקבל מדי פעם מסרים מהכיוון שלי. שנית, אם תקרא את ההודעה הראשית ממקום אחר ממה שאתה קראת, ותקרא את השרשורים האחרים , אתה תוכל לגלות - שויני גם כן חטף שם עקיצה נחמדה. אתה יכול להמשיך לטעון על חוסר ההוגנות שלי וכו', אבל כל עוד לא חסמתי אחד והשארתי את ויני על אותה הפרה צר לי, אין לך סיבה להתלונן על קיפוח. חוץ מזה אתה יכול למצוא שפה משותפת עם ויני, שניכם מבקשים ממני להעיף אנשים לא "ראויים" מהפורום.

תמיר1991

New member
הכל טוב ויפה,

אבל בתור ממתיק או קול הרעם, אני לא חושב שהייתי רואה אותך בתור ניטראלית
תמיר.

אשרת

New member
ממתיק חסום?

קול הרעם חסום? לא. אף אחד מהם חסום, אף אחד מהם גם לא יחסם. גם לא ערב רב, אגב.

תמיר1991

New member
בואי לא נכניס את הפאשיסט לדיון

בבקשה...
ובסדר, הבנתי את הפואנטה. איש איש ומחשבתו, רק אל תעטי על עצמך אצטלה של קדושה מעונה
תמיר.

אשרת

New member
פתאום לא להכניס אותו, אה? ../images/Emo13.gif

כל עוד אני לא מפלה אף אחד מהם בתור מנהלת ביחס לחוקים, אין שום בעיה. ממתיק למרות כל השטויות שהוא כותב, אני די מחבבת אותו. אני לא חושבת שהוא מחזיק בדעותיו בגלל כוונה זדונית כזאת או אחרת אלא משום שהוא פשוט תמים
. וקול הרעם, כל עוד הוא לא עובר על חוקי הפורום, הוא מוזמן להשתתף בפורום. לא הצלחתי להבין מה אתה רוצה - שביקשתי שכמה מהאנשים יחזרו למסלול, ולחדול מהגשת כתבי אישום? - זה משהו פסול?

תמיר1991

New member
כן, כי על גבי הפורום לא עשית את זה

מעולם לויני - אבל להרבה אחרים דווקא כן! יש כאן חוסר-ניטראליות. תמיר.

אשרת

New member
מה אתה אומר...

אולי ויני גם קבל מילים חריפות יותר? מאיפה לך לדעת מה היה מאחורי הקלעים? תמיר, על דברים שאתה לא יודע, עדיף שלא תדבר. ההודעה הפותחת נועדה להרגיע את הרוחות, ולא להצית אותן ביני לבינך.

תמיר1991

New member
אבל את לא מבינה על מה נסוב הדיון -

למה ויני קיבל אותן "מאחורי הקלעים" ואחרים זוכים לשצף קצף כאן? תמיר.

אשרת

New member
גם אתה קבלת מאחורי הקלעים

גם ערב רב קבל מאחורי הקלעים. כאשר הדברים הם חמורים הם מועברים למאחורי הקלעים. כאשר הם 'קלים' יותר, הם על גבי הפורום. מעבר לזה, שאני הלכה למעשה מנהלת את הפורום הזה כמעט לבד. בתקופה האחרונה ובאמת שאין לי את כל הזמן ואהאנרגיה להתחיל להילחם במערכת המסרים הארורה של תפוז שתנקעת לי את המחשב כל הזמן.

ערב רב

New member
אם כבר תמיר אמר את הדברים

אז אני מוכרח לומר שהם עברו גם במוחי מספר פעמים באחרונה, בהקשרים שלא קשה לנחש. הרושם שלי הוא שבהשוואה לימים בהם המנהלים הדומיננטיים היו גרשון ואנדרי ניהול הפורום שלך פחות נייטראלי. אבל, וכאן מגיע האבל הגדול, לאור ההדרדרות האחרונה בפיקוח של הנהלת הפורומים בכלל אני מוכרח להודות שעדיין הניהול שלך הגון ושוויוני יותר מזה שבכמעט כל הפורומים האחרים שאני כותב בהם, והם לא מעטים. וזה לא אומר שאת בסדר.

אשרת

New member
אני מודה לך על המילים 'החמות'.

מעבר לכך, אני באמת לא מעוניינת להגיב , ערב רב, מפאת כבודך (ואני בהחלט מכבדת אותך), מאבדת כבודו של תמיר ושל המנהלים הקודמים של הפורום. אם יש לך הערות נוספות אני יודעת שאתה יודע כיצד לאתר אותי במסרים הפרטים

למעלה