שימו לב

• פותח הנושא Cody
  • פורסם בתאריך

Cody

New member
מיס מור....

לא התכוונתי שזאת טעות או גישה לא נכונה לקחת כסף מהחברים.חייבים לקחת כסף, ואני אשלם אותו. העליתי נקודה שלא קשורה ספציפית אליי, האמיני לי, מה שאני כותב אני כותב לא כדי לקטר, יש לי מספיק על מה לקטר ובטח לא אקטר על עבודה שנעשית בשבילי ע"י מתנדבים. אותי שיכנעתם! אבל אני לא מה שיפיל או יקומם את המועדון. מי שיעשה זאת, זה קהל של אנשים שאין לו נגיעה בעניין, אז אם אין לך 50000 שקל לפרסומות בערוץ 2 ושלטי חוצות, כדאי לשים לב לעניין הזה. זה הכל.

Easy_Rider

New member
הרעיונות יפים, אבל לא במקום כרגע

אקצר ברשותכם. באוקטובר יערכו בחירות לוועד המועדון. אני רואה את עצמי מתמודד על מקום בוועד מתוך ראיה שאני יכול לקחת את כל ההצעות שהועלו כאן בפורום, וליצור מועדון טוב יותר, מועדון שייצג באמת את קהל הרוכבים בישראל. מועדון שיתעסק בכל מגוון הפעילויות שקשורות לאופנוענות גם בנושאים שמעבר לטיולים וארועים שונים. מועדון שיפעל למען הרוכבים ולקידום אמיתי של הענף בישראל. מועדון שיהיה מועדון האופנועים (והקטנועים) הישראלי, ולא מועדון מטיילי האופנועים. מועדון עם שקיפות מוחלטת בכל פעולותיו. מועדון שישתף את חבריו בפעילות ובצוותי עבודה. מועדון שפתוח לשינויים. מועדון עם תוכנית עבודה שנתית מסודרת, עם יעדים מוגדרים, עם מבנה מסודר והגדרות בעלי תפקידים. בשביל זה אני צריך אתכם, אני צריך את התמיכה שלכם. טל, כל מה שנאמר טוב ליום שאחרי. אנחנו יודעים עד כמה קשה לארגן פעילות ולעבוד בצורה מסודרת ונכונה עם "ההנהלה" הנוכחית. בשביל זה אני צריך אתכם מאחורי, את כולכם. כדי שגישן, שלמה כהן, כרובי, ועוד רבים וטובים נוכל להעביר את המסרים שלכם ולהתוות את הדרך כפי שאתם רואים אותה, כפי שאנחנו רואים אותה. כל קול קובע בבחירות. סוף.

איילR

New member
../images/Emo45.gif

נעלה את הנושא אחרי הבחירות (ניפגש בשביעיות
)

JonnyBoy

New member
חיכיתי להודעה הזו.

יש בחירות ויש מועמד. מועמד ראוי ביותר, אין ספק. זו הדרך לשינוי ושיפור המצב והחל מהשבוע יצטרף חבר חדש למועדון. והוא יעשה כמיטב יכולתו להביא עוד חברים ולהביא אותם להצביע. ככה פשוט.

היווני

New member
קודי, כשלא מייצגים אותך ראה מה קורה

מצ"ב שלושה פרוטוקולים מדיונים בעניין רפורמה במס וכדאי מאד לשים לב לכמה נקודות: דיון מספר 5 מיום 20.6.00 http://www.knesset.gov.il/protocols/data/html/huka/2000-06-20-01.html למעשה לא התקיים דיון כי נציגי האוצר לא הגיעו, אך מה שאותך צריך לעניין הוא - מי מייצג את משתמשי הרכב הדו-גלגלי ********** דיון מספר 6 מיום 2.7.2000 http://www.knesset.gov.il/protocols/data/html/huka/2000-07-02.html לדיון כנראה הוזמנו רק ח"כים ונציגי מנגנון המטפלים בנושא. כדאי לעיין בפרוטוקול ולראות שבעצם, כל הטענות המושמעות כאן, הושמעו גם שם. אשמת המכוניות, העלייה הבלתי סבירה, נשיאה באחריות לאשמת אחרים ועוד שיהיה ברור, שאם למרות זאת הרפורמה עברה כמו שעברה, זוהי תוצאה של מחדל בלוביזם מצד הרוכבים עצמם - אין אפשרות לסמוך על כך ש"הצדק" יופיע וינצח מעצמו וצריך לפעול מראש באופן אגרסיבי ולקדם את הרעיון ************** פרוטוקול 7 מיום 23.7.2000 http://www.knesset.gov.il/protocols/data/html/ksafim/2000-07-23.html כדאי לעיין ברשימה הארוכה של המוזמנים ולחפש, היכן נציגי האופנוענים ומי בעצם ייצג את רוכבי הדו-גלגליים בתנאים כאלה, אין פלא שמתקבלות החלטות מהסוג שהתקבלו. כדאי לזכור, שלאחר שהחלטה התקבלה, השינוי הרבה יותר קשה ************* המסקנה קודי, גם אם נניח שהמערכה הזו הוחמצה, השאלה - כיצד יתקבלו החלטות בעתיד - היא תוצאה של מספר החברים והנכונות לפעול

היווני

New member
אופס, קישורים לא יצאו - מחדש!!

http://www.knesset.gov.il/protocols/data/html/huka/2000-06-20-01.html http://www.knesset.gov.il/protocols/data/html/huka/2000-07-02.html http://www.knesset.gov.il/protocols/data/html/ksafim/2000-07-23.html

חומר קריאה חובה !!!!

לכל מי שמתעניין בתהפוכות הרפורמה והתגלגלותה. וליווני - תודה!

Cody

New member
ליווני ולכככככוללם ../images/Emo41.gif ../images/Emo41.gif ../images/Emo41.gif

אתה צודק במאה אחוז. אבל דברי הוצאו מהקשרם. התגובות להודעות שלי מתייחסות כאילו הטלתי בספק את נחיצותו של המועדון או המלחמה ברפורמה או שניהם,לא עשיתי זאת. הצעתי בסך הכל שיטה שתעבוד לדעתי לטובת המועדון. עליכם להבין שאני מישהו מ ב פ נ י ם. חבר משלם במועדון(החל מחודש הבא). פשוט, כשאני מדבר על הנושא עם חברים הם לא מבינים על מה ועל מי מדובר, ולא מוכנים להפרד מכל סכום שהוא לטובת מטרה שללא ספק תשרת אותם ותעזור להם אבל היי,גם 100 שקל לשנה לגרינפיס תעצור אולי את הזיהום וכריתת היערות, מדובר גם כן על ארגון התנדבותי שאוסף כספים לא למטרות צדקה אלא למטרות עשייה, ואילו להם יש משאבים אדירים! למה? כי הם נותנים לכל מי שרוצה ומאמין בהם להיות חבר.אתה יכול לשלם, אתה יכול לא. לי יש חבר טוב שמשלם להם 150 שקל בשנה מגיל 12 אולי. כל חודש הם שולחים לו עלון בו הם מספרים על פועלם,מברכים אותו על החברות וקוראים לו לעזור ולגייס עוד אנשים שאכפת להם. אני הצתרפתי אליהם באמצעות שובר ששלחו לו באחת המעטפות. חמש שנים הייתי חבר שם בלי לשלם אגורה. בדיוק כמוהו קיבלתי עלון,ובשנתיים שלוש האחרונות גם אימיילים עם תמונות וכתבות על העשייה בארץ(מפעלים בחיפה וכו) ובעולם. בשנה שעברה התחלתי לשלם להם סכום של 50 שקל בשנה- לא הרבה, אבל בזכות סבלנותם הרבה והאופציה שנתנו לי לעמוד מאחוריהם, אני ועוד רבים מאד למדנו להכיר ארגון שאם היית שואל אותי עליו לפני כמה שנים הייתי תוקע לך את אותו פרצוף שתוקעים לי חברים שאני מספר להם על מועדוני אופנועים. אז אני יודע שמועדון האופנועים הוא לא גרינפיס,ואין טעם להתחיל למנות לי את ההבדלים,אבל אפשר בהחלט ללמוד מהם כמה דברים , לדעתי.

Easy_Rider

New member
בהחלט שווה בחינה הנושא.

ואני מסכים שלא כולם הבינו את דבריך עד הסוף. כרגע לדעתי אין מה להתעסק בנושא, צריך להשקיע בגיוס חברים למועדון בצורה הנוכחית של תשלום דמי חבר. שלחתי לך מייל בנושא.

אלדד א

New member
רעיון יפה.....אבל (!) -

כמו שציינת, יש איזה הבדל או שניים בין המועדון הצנוע והלא כ"כ מתפקד שלנו לבין גרינפיס המופלא.... לגרינפיס יש משאבים לא רעים ולנו אין כלום למעט דמי החבר. אבל אני חושב שאנחנו לא נוגעים בבעייה האמיתית. בעית הבעיות שלנו לדעתי טמונה בהנהגה של המועדון. אנשים טובים ויקרים ללא ספק (ואני מתכוון לזה בכל הרצינות), אנשים עם נשמה והמון כוונות טובות, אבל בלי יכולת אמיתית לנהל מאבקים כמו אלו העומדים לפננו. אם תהייה הנהגה רצינית, אפשר יהיה גם לחשוב על רעיונות חדשניים ויצירתיים לגיוס חברים נוספים - כולל פוטנציאל הענק של עשרות אלפי רוכבי הקטנועים. אבל אין לנו הנהגה כזו.....ואני חושש שגם אין מועמדים להחליף אותם, למעט איזי, שהוא טוב מאוד וחשוב, אבל לא מספיק...... אז חברות וחברים יקרים, הנה האתגר האמיתי: למועדון האופנועים הישראלי דרושים בדחיפות מנהיגים פוטנציאלים ומתנדבים לעבודה שהסיפוק הוא שכרה היחידי.... תכונות נדרשות: אהבת הדו"ג ללא גבולות, נכונות להשקעה אינסופית של זמן ואנרגיה, יכולת ניהול אנשים, כושר ארגון,התמדה וסבלנות. עדיפות לבעלי רקע ו\או נסיון בניהול מאבקים ציבוריים.... תנו לנו עוד 3-4 כאלה, בנוסף לאיזי ולגיישן....וציפי - צפי פגיעה!

למעלה