שימו לב

• פותח הנושא Cody
  • פורסם בתאריך
מה קודם למה? הביצה או התרנגולת?

ולענינינו - אני ועוד כמה אנשים טובים מנסים לעשות דברים למען רוכבי הדו"ג, על חשבון זמננו הפנוי ובהתנדבות מלאה. כמות גדולה יותר של חברים תעזור לנו, לי כדי לגייס הנחות לחברים ולדורון כדי לייצג אותנו מול הגופים הממשלתיים. הקטנוניות של 8 ש"ח לחודש פשוט מעליבה אותי. החברים ואני מוציאים הרבה יותר מזה (דלק, טלפונים, פקסים) בלי לבקש אגורה מהמועדון ואתם מחפשים מתחת לאדמה תירוצים למה לא. רבותי - מי שלא רוצה להצטרף - שיהיה בריא וחזק. מי ששואל למה לא עושים מספיק (ואני מסכים איתו מראש) מוזמן לבוא ולתרום רעיונות ופעילות. תודה

נ.ב.

בארוע שיהיה בתחילת אוקטובר תהיה מכירה רק לחברי המועדון וההנוחות תהינה לפחות אותו דבר עם כוונה לתת הנחות גדולות יותר. לגבי טיולי המועדון - גם אני לא הייתי ולא חושב שאהיה בטיולים שכאלו מהסיבה הפשוטה שאני לא אוהב טיולים המוניים. בארוע בכפר סבא קניתי מעיל דיינז ב880 ש"ח (במקום 1,200 שעלה לי המעיל שהלך בתאונה) וכפפות ב100 ש"ח במקום 150 ש"ח ...

איילR

New member
חובה דמי חבר

אפשר להתווכח על הגובה לקטנועים (שלא ממש זוכים להשתתף בפעילויות) אבל חברות ללא דמי חבר היא פיקטיבית חוצמזה אני מניח שלמועדון יש הוצאות ככה שדמי חברות הכרחיים.

Cody

New member
המועדון ייצג אותי כאופנוען?

אני אינני אופנוען! לא אני, ולא 50000 רוכבים אחרים! אז שאר הרוכבים- שמעונינים בטיולים,הנחות-סבבה! אני לא מעוניין, קסדה כבר יש לי,מעיל יש וגם כפפות,ולא, אני לא חושב "בשביל 100 שקל-מה המועדון יעשה בשבילי",אני מוכן בכיף להצתרף ויש לכם אותי בתור חבר משלם, אבל,אני מנסה לייצג כאן את אלה שלא ישלמו,יש רבים כאלה,והטיעונים האלה לא מזיזים להם. יש 2 אופציות- אחת להמשיך ולהתעלם מהם,והשניה, לגייס אותם בחתימה,ולהגדיל באמצעותם את הכח של המועדון!!

Cody

New member
ולגישן הדגלן!

אל תעלב - אני מעריך את העשייה ותופס ממך אישית על מה שאתה עושה, אני עוקב אחרי העשייה הזאת עוד מימי יואל, ואתה יודע מה, ממני המועדון יכול לדרוש ולקבל גם 300 שקל בשנה. אבל אני אתה ושאר החברים פה אנחנו טיפה בים של 70000 איש! עליך להבין זאת!

Cody

New member
ודבר אחרון

רק להעמיד דברים על דיוקם - 100 שקל זה לא הרבה כסף,אמרתם 2 מיכלי דלק,אצלי זה 5 מיכלים בטייפון 125 המסכן,כלומר דלק לחודש וחצי, אבל לא נתעסק בקטנות,100 שקל בחישוב של 8 לחודש זה סבבה,אבל כשזה יוצא מהארנק יוצא 100 שקל,ולא 8,אז די עם החישובים האלה זה 100 שקל תכלס,ואנשים עושים פרצוף על הרבה הרבה פחות מזה, ויש להכיר במציאות.

קודי - תשלם בויזה קרדיט, תעשה

תוכנית חסכון, תעשן פחות 8 חפיסות סיגריות זולות בשנה, תשדוד מזקנים את גימלאת הביטוח הלאומי, תשלח מישהיא שאתה מכיר לרבע שעה לכביש, תגנוב מההורים, תנפיק בבורסה, תחפש נפט....

מסכן את ראשי

OK. שמעתי הרבה נימוקים למה מה שהמועדון עושה הוא לא רלוונטי. פונה אני אל הציבור הנכבד שבכאן (וידוע לי היטב שתמהיל המשתתפים נוטה באופן מובהק לטובת רוכבי האופנועים), להביע את דעתו: עבור מה כן כדאי לשלם 100 כדמי חבר למועדון? אפתח בתשובה שלי: - פעילות למען שיפור הבטיחות ברכיבה, והקטנת מעורבות/נזק של רוכבים דו גלגליים המעורבים בתאונות. - מלחמה בתעריפי הביטוח כפי שהם היום - יצוג רוכבי כל רכב דו גלגליים מול המוסדות המתאימים - שיפור תדמית כלי הרכב הדו גלגליים בעיני כלל הציבור - פעילות חברתית: טיולים, מפגשים - פעילות מקצועית: שיפור המיומנות, ההנאה והידע בנושא אופנועים, אופנוענות ורכיבה. - פעילות בעלת הבטים כלכליים, כמו הנחות שונות כמובן שיש כאן חפיפה בין הנושאים.

Cody

New member
שלמה וגישן

שלמה- מה שכתבת מסכם פחות או יותר חוץ מהקטע של הטיולים שלא כל כך רלוונטי לגבי... גישן! לי אין בעיה לשלם. לא ביקשתי דרכים להשיג את הכסף ולא יללתי על הסכום. אני רק מציין עובדות. מי שמשקיע עשרות אלפי שקלים באופנוע בשבילו זה כסף קטן. בשביל אחרים-לא. וגם אם כן, אנשים מ ת ק מ צ נ י ם על הכסף. נקודה. חברים שלי לפחות. מה לעשות. וויתרת עליהם- ויתרת. לא ויתרת? תחתים אותם על התפקדות ותשתמש בחתימות לקדם אינטרסים. חבר,אני מקווה שאתה לא רואה בזה מתיחת ביקורת או התנשאות.סה"כ אומר מה שעובר לי בראש.

Miss Mor

New member
אם אין לך בעיה, אז למה אתה לא משלם?

כל קול שווה, כל פרוטה חשובה. אי אפשר לעשות כלום!!! אם אין כסף בקופה (וזה באמת לא הרבה) לדוגמא: כדי לארגן הפגנה למען המלחמה ברע-פורמה צריך כסף לפרסום, למקום, להגברה, לסטיקרים, למדבקות, לחולצות ועוד ועוד... וזה בכלל לא כולל את שכר הטירחה והעבודה של הנוגעים בדבר כי כולם עושים זאת בהתנדבות מזמנם החופשי. גם ככה הכסף לא מספיק, ומנסים לגייס הכל בהתנדבות, אז קדימה להפסיק לקטר ולהתחיל לגייס את הכמה השקלים האלה, זה לטובת כולנו!!! בנוסף, כל הקיטורים פה מאוד לא מועילים לכל אלה שכן עושים ורוצים לעזור ולתת מעצמם. תפסיקו להוציא להם את האוויר מהמפרשים! בסוף גם הם ייתייאשו ולא יהייה אף אחד שכן יהייה מוכן לעשות משהו למעניינו, אולי תתחילו לפחות לתמוך ולפרגן קצת וגם לעזור במה שאפשר?! אני אישית מוכנה לעזור במה שאפשר וכל עזרה שמשהו יהייה מוכן לעזור או להתנדב תהייה לעזר כולל רעיונות חדשים, עזרה פיסית בשטח בגיוס חברים ובכלל. Miss Mor

איילR

New member
עוד פעם גם את מפספסת את הנקודה

הנקודה היא איך מושכים את רוכבי הקטנועים להצטרף למועדון. אני יודע שחלק מהאנשים לא ממש רוצה אותם במועדון מסיבות שונות. כמו למשל יותר COOL להיות חבר במועדון אליטיסטי מאשר במועדון עם הרבה חברים שלא כולם "משוגעים" לדבר. אבל שיקולים צרים כאלה לא צריכים להזיז למנהיגי המועדון והענף בכלל. הענף נמצא בסכנת הכחדה, עכשיו מי שיש לו כסף לקנות ולהחזיק BMW R1100RT והוא באמת משוגע על אופנועים לא כלכך איכפת לו כמה אנשים יש במועדון מצידו שהמועדון ישאר עם 500 משוגעים בעלי אמצעים. אבל מאנשים כמו EAZY (שאני אישית לא מכיר אותו אבל התרשמתי מאוד מפועלו) צריכים לשנות את הראש של המועדון כדי שיגיע גם ל"משוגעים" וגם ל20000 בעלי הסאניאנגים. ועכשיו השעה כשרה כי בהסברה נכונה וכן גם במתן איזשהיא תמורה (למשל סגירה עם סוכנויות ביטוח על הנחות) גם בעל הדיוק ששווה 4000 ש"ח ושמשלם 3500 ש"ח ביטוח בשנה יצטרף למועדון. ומי יודע אולי חלק ממצטרפים אלה יחלו ב"מחלה". אבל צריך להבין רק מועדון חזק שמגיע לשכבה רחבה ככל היותר של רוכבי דו גלגלי יוכל למנוע את רוע הגזרות שמנסים להטיל על רוכבי הדו גלגלי.

לרוכבי הקטנועים

אני מודה שאין לי מושג מהם הצרכים היחודיים של רוכבי קטנועים בשונה מרוכבי אופנועים. האם יואיל בבקשה מי ממשתתפי הפורום הרוכב על קטנוע להאיר את עיני? תודה!

stilgur

New member
אז אם אין לך בעיה לשלם...

פשוט תשלם !!! זה כבר עוד אחד איתנו, ואם בא לך לבוא לעזור לנו, בכיף, בשמחה, תפאדל, ברוך הבא, ברכה על ראשך ויישר כח. סתם תוספת - גם אני הצטרפתי (מחדש) למועדון רק לאחרונה... למרות שעד היום לא ראיתי שום פעילות מושכת לכיווני... כי לי יש הרגשה שכאן זו ההתחלה של משהו, עכשיו משהו מתחיל לזוז ואני ממש מעדיף (אפילו אם אני לא עושה כלום) לגבות ולתמוך במי שכן רוצה ויכול ומוכן לעשות... ראבק, רק כדי לעזור אפילו לשניים (ועוד) שייצאו מקרבנו והופכים עולמות בשבילנו... בשבילך ! איזי, גישן אתם כבר יודעים שאני אתכם

לקודי, מיס מור, אייל, שלמה והשאר

התשובה לקטנועים תהיה באירגון פעילות לקטנועים. מנסיוני אני יודע שמה שלא משלמים עליו זוכה ליחס זהה. אני חושב שכמו שיש טיולי שטח, כביש, ים ומה לא יכול להיות גם מי שירכז פעילויות לקטנועים. צריך רוכב קטנוע שירכז את הנושא. מי שרוצה מוזמן להתנדב. מיס מור - תודה על הרצון - קחי טופסי חברות ותתחילי להחתים חברים.

Ninja

New member
דו"ח מצב

מי שמכיר את הדעות שלי אז יופי ומי שלא לא נורא... הארוע שהתקיים ביום שבת הוא אירוע קלאסי, גם אם לי אישית לא יצא כלום, מאד חימם לי את הלב לדעת שהמועדון לקח חלק פעיל באירוע. בשבילי, וזה לחלוטין לא מחייב אף אחד אחר, זה משהו ששווה להחזיק את המועדון חי בשבילו, אפילו רק למטרות אלו. אל תתקפו את אלו שכותבים ביקורת, תקשיבו למה שהם אומרים... נכון, יהיה קשה לגייס את הקטנועים, ונכון, צריכים עוד חברים, פעילים, עסקנים וכדומה. תגובה קשה נגדם לא תגרום להם להצטרף, ההיפך הוא הנכון. אל תעשו לאף אחד את החשבונות במקומו, מי שמוכן לשלם דמי חברות ישלם, ומי שאף פעם לא התכוון לא ישלם גם עכשיו. מה שאני הצלחתי לקרוא בין השורות: לאנשים אכפת מהמועדון, אנשים רוצים לראות אותו גדל, מי שכותב היה שמח להצטרף אם רק היה מקבל סימן שמשהו משתנה. אני יכול להעיד על עצמי בלבד, אם כשאני חוזר יש מועמד רציני לוועד, אני משלם דמי חבר על מנת שאוכל לבחור בו. משלם אותם גם אם כל מה שאקבל בתמורת יהיו מספר עלונים. אבל זה אני... אל תשפטו אף אחד אחר, להגיד לאנשים "זה רק 100 ש"ח" לא עוזר, זה רק מתסכל אותם. אנשים רוצים לראות תקווה להתחדשות, לרוח לחימה, גם אם הם אישית לא יכולים להשקיע מזמנם. תאמינו שהמועדון חשוב לאנשים, הם לא סתם מקטרים, הם שופכים את מכאובי ליבם. אם תקום הנהגת וועד חזקה, רבים מהמתלבטים יצטרפו למועדון וישלמו דמי חבר. אני עדיין טוען שיש לאפשר חברות מוגבלת גם ללא תשלום, כל עוד זה לא עולה למועדון כסף יש לאפשר את זה. הקמת רשימת תפוצה, שההצטרפות אליה היא דרך האתר, תועיל למועדון יותר מאשר תזיק לו. לצערי אני לא רואה "מהפך" כזה קורה עם הוועד הנוכחי. מצד שני, היחיד שאני ראיתי שאולי שוקל מועמדות קבל עם ועדה זה הכרוב, אני טועה? גיישן ואיזי הרביצו פעילות, חבל על הזמן, אבל האם אתם מציגים מועמדות לוועד? (רק שואל, לא להלחץ...) בקיצור, אל תלגלגו למהססים, הם לא רוצים להוציא אוויר מהמפרשים, הם פשוט רוצים לדעת שאפשר להאמין לססמאות, לדעת שיש משהו מאחוריהן... תדאגו שהבחירות יהיו אחרי ה-14 לאוקטובר, תשאירו לי כמה ימים להתארגנות, ואני אעזור להריץ כל מועמד/ת מתאימים!

איך נרשמים? למי מעבירים את הכסף?

אני חדש כאן בפורום ועד עכשיו לא ידעתי שבשביל להצטרף למועדון צריך להרשם ולשלם... ואם אני לא ידעתי אני מניח שיש לפחות עוד איזה שלושה מתוך ה70,000 שלא יודעים אז בשבילם ובשבילי, בבקשה קצת פרטים. נ.ב. אם אתם צריכים עזרה במערכות הגברה בחינם... תפנו אלי.

Easy_Rider

New member
איך נרשמים למועדון ? התשובה !!!

כנסו לקישור הבא, תתקשרו, מקסימום תשאירו הודעה ויחזרו אליכם, ואתם בפנים ! ניתן לשלוח צ´ק לפקודת מועדון האופנועים הישראלי בצרוף פרטים מלאים: שם ומשפחה, כתובת מלאה כולל מיקוד, סוג האופנוע, תאריך לידה, אי-מייל (!) לתא דואר 16098 ת"א, מיקוד 61160. כל אחד חשוב, כל אחד יכול להשפיע !!!

zataomm

New member
גישן, אני לא מבין מה הבעיה

למה א"א בנוסף למועדון החברים שמשלמים לפתוח קהל נוסף של מתפקדים שלא ישלמו, הקהל הזה יהווה כח כלכלי ופוליטי. כמו שיש לכל מפלגה חברי מרכז שמשלמים וכן חברים מתפקדים (אלה שמצביעים בפריימריז) שלא משלמים. לענ"ד לא יהיה אכפת לאף בעל דו"ג להצטרף לרשימה מעין זו והיא גם עשויה להוות מקור הגידול למועדון החברים המשלמים. אני איציק מחולון (שם בדוי) מתפקד למועדון האופנועים, מישהו החתים אותי ברמזור ומלאתי קצת פרטים. במשך שנה אני מקבל דוא"ל על פעילות המועדון למען ציבור הרוכבים ולכן החלטתי להצטרף למועדון כחבר מן המניין. למה ההתעקשות הזו על חברות בתשלום? תסלח לי אבל אצל כל בן אדם הגיוני היא מעלה תהיות ושאלות כמו: מה הם עושים עם הכסף, שהם כ"כ מתעקשים שאני אשלם? שלא לדבר שאת ציבור רוכבי הקטנועים תצטרך ל"שחד" יותר מאשר טיולי מועדון והנחות על אביזרים ולכן בתור התחלה כדאי להרחיב את מעגל החברים כמתפקדים ללא תשלום. אתה תמיד אומר שכשאתה בא אם לחברה כלכלית ואם במסגרת הרפורמה שואלים אותך כמה חברים במועדון האופנועים? בפעם הבאה תוכל לענות 30,000 (אף אחד לא צריך לדעת את הסטטוס שלהם) ותוכל להוסיף נקודה נוספת לזכותו של המועדון דבר שיביא לשינוי הסטטוס של עוד אנשים ממתפקדים לחברים. סליחה על אורך המכתב

למעלה