שונאת בנות

כiכב ijפל

New member
../images/Emo41.gif שונאת בנות

תראו עוד גירסא חמודה לרוצה בנות שכתבה נוי. שונאת בנות, שונאת את גילי מאיה ועמית וגם את נועם שירי וחגית ולא אכפת לי גם ממה שהן אומרות כי אנלא רוצה לעשות יותר בנות במועדון, אני עייפה ורוצה לישון. ושיר באה עם חיוך ושיכרון. היא רוצה שנרקוד בלי להפסיק ואני כולה רציתי איזה דרינק. היא שואלת על קשר רציני אני עונה שזה תלוי , מאוד זמני היא מנסה לסחוב אותי לרחבה אני מעדיפה לעשות כבר שלישיה תראו את דור איך היא רוקדת טראנס אני חושבת צריך פה טיפול נמרץ ותאיר ועדן עוד פעם נפרדות הזכרתי שאני שונאת כלכך בנות? נו איפה כל הבחורות האחרות? מצאו אחת את השניה ולא זורמות שוב נשארתי לבדי וגם בוכה אולי בכל זאת נעשה את השכנה שונאת את נגה גלי ולידור וגם ת'שכנה עם השכל של ציפור ולא אכפת לי שהן מאוד מאוד שוות אנלא רוצה לעשות יותר בנות דיי אנלא יכולה יותר לראות. הבנות הרגו אותי ולא יודעות שנמאס לי כבר לסחוט עוד תפוזים אולי אחזור להיות בקטע של בנים

resputin

New member
~כנ"ל~

עוד חפירה גלגל"צית מעצבנת, כמו שלישיית "מה קשור" (באמת למה הם קשורים לעזאזל?) שאם איזה עורך סאונד לא היה מסומם להפליא כשהוא שם את השיר שלהם והתחיל בחפירה, העולם היה הרבה יותר טוב.

gooligay

New member
והדבר הכי אירוני הוא...

שהשיר הזה שהוא כולו על טהרת הסקס והתאווה לבנות שר אותו מישהו עם קול הומואי פאסיבי לחלוטין

the l girl

New member
ואי!

השיר היה חביב עד "שנמאס לי כבר לסחוט עוד תפוזים" ברגע שקראתי את זה נפלתי על הרצפה מרוב צחוק!

Jag känner en bot

Hon heter Anna, Anna heter hon Och hun kan banna, banna dig så hårt
ערסים מכוערים ופרחות עקומות. לקחו שיר חמוד בשפתך הקודש (שבדית
, כאילו דה) וחירבו בגרסא עברית רפולסיבית ומטומטמת...

למעלה