שבת, תשע בערב

LeeCooper69

New member
לא בטוח אם לא שאלו כב ר-

מה עובר להורה בראשמ כשהוא שומע שהילד שלו הוא הומוסקסואל
ממדוע יש הורים שמקבלים את הילדים שלהם בזרועות פתוחות והורים אחרים שלא מקבלים את הילדים שלהם, עקב נטייתם המינית
מדוע בעצם ילדים הומוסקסואלים, מפחדים לגשת להורים שלהם ולהגיד שהם בעלי נטיות שאינן "נורמליות" כביכול
מדוע עד שני העשורים האחרונים לא היו פתוחים לתופעת ההומוסקסואליות
מדוע הדבר נחשב לשונה אם הוא היה קים עוד מימי יוון העתיקה
תודה על התשובות |44U|

הודעה שהוסרה בעקבות בקשת הכותב

על מנת לא לחשוף את זהותו... ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ איך להתמודד עם הורים שמעדיפים להדחיק את היות בנם הומו ןמעדיפים שהוא ישאר בארון ושהם ימשיך להדחיק במקום הלתמודד עם המציאות? איך להתמודד עם הורים שאני יודע שאוהבים אותי מעל ומעבר אבל עדיין לא מוכנים אפילו לסבול את הידיעה שאני הומו? אני כבר לא יודע מה לעשות מלבד להשאר בארון כמו שהם רוצים ולשקר להם לגבי כל פרט קטן אני מיואש
~~ להמשיך לנסות / ארז ניסימוב ההתמודדות כאשר המשפחה אינה תומכת ומקבלת מורכבת יותר. אני חושב שלא כדאי לותר או להתייאש. ניתן לחיות לעיתים חיים מספקים גם ללא קבלה משפחתית אך לא הייתי מוותר מראש על האפשרות שבני המשפחה יקבלו אותך כמו שאתה. אני סבור שכדאי שתפנה ליעוץ או טיפול מקצועי על הדרך שבה ניתן להתמודד עם הקשיים שהעלית. במידה ותהיה מעוניין אמליץ על אנשי מקצוע.(תוכל לפנות דרך המייל שלי או דרך הטלפון שבאתר תהיל"ה). בהצלחה ארז ניסימוב.

nir y agus

New member
../images/Emo183.gif ארז שלום רב

טרם העמקתי בשאלות ובתשובות כאן אך אני מקווה לא לחזור על שאלה שכבר נשאלה כאן. ידוע לך על אנשים שהם מוגבלים וישנם להם העדפות מיניות שונה מזו שההורים ייעדו להם? האם אותם אנשים מסוגלים לקיים יחסי מין גם אם הם מוגבלים? תודה רבה. ניר.

למעלה