===
שאלת סקר
===

nightroll

New member
===../images/Emo41.gif שאלת סקר ../images/Emo41.gif===

אני מגלה יותר ויותר אנשים, מבוגרים לכאורה, שלא יודעים מה הם רוצים להיות כשיהיו גדולים. זה מזכיר לי שורה מ"שיר הנאום":
don´t feel guilty if you don´t know what you want to do with your life. the most interesting people I know didn´t know at 22 what they wanted to do with their lives. some of the most interesting 40 year olds I know - still don´t.​
מה אתם רציתם להיות כשתהיו גדולים? האם זה מה שאתם היום? האם אתם יודעים היום מה אתם רוצים להיות? האם אתם מרוצים איפה שאתם עכשיו?

חניבעל.

New member
בנתיים

אני עומד בתחזיות ובציפיות שלי
נראה מה יחליטו שם למעלה אחרי יום כיפור....

קסומה

New member
פעם.....

רציתי להיות צלמת, אפילו בילדותי רציתי לרקוד....חחח . את התיכון סיימתי בריאלית, אחר כך הייתי נחלאוו´ית (בצבא) אחרי הצבא בזבזתי 5 שנים בחו"ל, אחר כך בזבזתי את הזמן ב- לחשוב על מקצוע מעניין.... היום אני אמא עובדת (לא במשהו שתכננתי לעצמי) ואני חושבת שמה שאני רוצה להיות זה...........מאושרת, שלווה, מסופקת, נאהבת.........המקצוע כבר לא משנה לי.

אני רציתי להיות

רקדנית בטן אבל כיום אני לא רקדנית בטן למרות שאני רוקדת פצצה אבל רק להנאה בלבד. היום אני יודעת שכרגע אני מאוד מאושרת מהעבודה שלי אבל הייתי רוצה להמשיך ולהתקדם בעבודה מבחינה מקצועית.

מה אני רוצה להיות שאהיה גדולה ?

אני תמיד רציתי להיות נהגת כבאית, או מוכרת גלידה. רק אחרי הצבא החלטתי ללמוד מה שלמדתי אז... היום אני אחרי לימודים בתחום שונה לחלוטין, אלוהים יודע מה אני יעשה בשנים הבאות. אבל אני שלמה עם הבחירה שלי, כמו כן, בגילי הבחירה היתה אובייקטיבית והשיקולים מציאותיים. מה שכן, יש לי כמה אפשרויות לעסוק בכמה תחומים שיתחשק לי. רב תחומית כבר אמרתי? אז אני אומרת.

מתוקה40

New member
מאז ומתמיד......

אהבתי לרקוד, ותמיד רציתי ללמוד ריקודי בטן. היום כשהגעתי לגילי
...למדתי ריקודי בטן, סוף-סוףףף. רקדנית בטן לא אהיה....משהו קטן שרציתי לעשות ורק עכשו הגשמתי. מקווה שאספיק להגשים עוד כמה דברים קטנים, שתכנתתי לעשות!! גמר חתימה טובה לכולםםםםםם

אני... ../images/Emo4.gif

לא רוצה להיות גדול... תמיד חלמתי על קרירה בתחום התיאטרון או הקולנוע, אבל בסופו של דבר הלכנו לאן שהפרנסה לקחה אותנו לעולם המחשבים... האם אני מרוצה ? יש ימים שכן ויש ימים שלא... אנחנו לא חיים בעולם מושלם.

ואני בסך הכל רציתי להיות..../images/Emo68.gif

שחקנית, זה היה החלום שלי מאז ומתמיד, אבל אמא שלי החליטה שזה לא מקצוע לחיים והיא דחפה אותי בכוח לבית ספר לאחיות ללמוד להיות אחות, היא טענה ששחקנית זה לא מקצוע, ושאחות כן. ועדין היום בגיל 31 מרגישה פיספוס אדיר שלא למדתי את לימודי המשחק אבל מה לעשות מאוחר בשבילי ואת הבחירה שלי אמא שלי עשתה בשבילי...

ואני מאוד הייתי רוצה להיות....

עורכת דין! וכעת, אני הולכת ללמוד משפטים, ביי לכולם!
מדליקה
"אם כשלה הדרך לפסגה תשמח בכל הטוב שיש בך"

קרמבובת

New member
לעזאזל איתי...

כמעט הייתי שם בתיאטרון..שנתיים התמדתי והתקדמתי יפה באחד מבתי הספר היותר יוקרתיים ...נו לא חשוב היכן חחח אבל אבאל´ה לא חשב שזה יאה
קרמבו בעלי בא

למעלה