זה לא קשור .. היא פשוט רצתה : /
א אבירם 16 New member 1/6/07 #19 שאלה לכל מי שרואה בקצב ארה"ב מאות ושלי היו ביחד ? וגם מי שרואה בקצב ארה"ב באיזה ערוץ זה?
0 0RainGirl0 New member 1/6/07 #25 תשובה../images/Emo58.gif הם ישכבו בפרק אחד אבל אז שלי תעזוב או משהו כזה זה בערוץ CW ופעם הבאה לשירשור שאלות.
תשובה../images/Emo58.gif הם ישכבו בפרק אחד אבל אז שלי תעזוב או משהו כזה זה בערוץ CW ופעם הבאה לשירשור שאלות.
D Dark and Twisty New member 3/6/07 #28 ../images/Emo58.gif בפרק הבא הם ישכבו, ואז היא תעזוב אותו כי היא בCLEAN TEEN
L lim02 New member 1/6/07 #21 עזרה. מישהו יכול להביא לי את התסריט של הפרק האחרון ששודר (פרק 13) ואת התמונות שהם צילמו אחד את השני בבקשה?
עזרה. מישהו יכול להביא לי את התסריט של הפרק האחרון ששודר (פרק 13) ואת התמונות שהם צילמו אחד את השני בבקשה?
H HELLO K i T t Y New member 2/6/07 #26 בעונה השנייה/השלישית נראה לי, ברוק כתבה ללוקאס מכתבים .. אם למישהו יש אותם, אפילו באנגלית, אני ישמח לקבל תודה מראש PP :
בעונה השנייה/השלישית נראה לי, ברוק כתבה ללוקאס מכתבים .. אם למישהו יש אותם, אפילו באנגלית, אני ישמח לקבל תודה מראש PP :
ט טולוז האחת והיחידה New member 3/6/07 #29 הארוסה של צ'אד../images/Emo42.gif את מי היא משחקת בסדרה?עוד לא הצלחתי להבין מי זאת..
נ נופי24 New member 3/6/07 #30 איזה פרק קית מת? איזה פרק בעונה 3 היה את הסיפור שקית מת עם ג'ימי והכל??
ל ליאני2 New member 3/6/07 #32 שאלונת.. P = השיר We might as well be strangers של Keane הושמע אי פעם מגרש ביתי ? =] הוא נישמע לי ממש מוכר אז חשבתי אולי הוא מפה... שיר מדהים ד"א = C
שאלונת.. P = השיר We might as well be strangers של Keane הושמע אי פעם מגרש ביתי ? =] הוא נישמע לי ממש מוכר אז חשבתי אולי הוא מפה... שיר מדהים ד"א = C
ר רבההה New member 3/6/07 #34 אני לא בטוחה.. אבל אני חושבת שהיא הייתה סתם ניצבת בסדרה.. היא הייתה מעודדת או משהו.. תקנו אותי אם אני טועה
אני לא בטוחה.. אבל אני חושבת שהיא הייתה סתם ניצבת בסדרה.. היא הייתה מעודדת או משהו.. תקנו אותי אם אני טועה