שאלות
.

• פותח הנושא Ratu
  • פורסם בתאריך

PoOk aLoK

New member
שלוםםם..

אם אפשר קצת יותר ברור..איך קוראים לשיר ומי שר אותו! שיר פ צ צ ה !! אם זה השיר שאני מתכוונת אליו יש בו קטע שהיא אומרת "i just wanna love you" זה מהפרק הכי אחרון שהיה.............

איך קוראים לשיק של היילי?!

איך קוראים לי של היילס במגרש ביתי ואיך אפשר להשיג אותו זה דחחווווף הכי דחוווף שיש!!! תצרו איתי קשר ב232567444 איסי שלי דחוף בבקשה אני מתחננת בהקדם האפשרי!!! תמר המייל שלי הוא : [email protected]

../images/Emo204.gifכרגע יש לי את השיר../images/Emo108.gif

Bleed for Me(דניאל) נתנה לי אותו
שיר מדהים,אני יכולה לשלוח במסנג'ר,ומי שרק רוצה לשמוע את השיר(אני הייתי אותו צריכה לMP3,לעשות היום הליכה עם השיר בעכרב
) אז הנה כתובת עם השיר: http://www.bolt.com/mysterygirl2/audio/389236

Blossom

New member
למה לשים ספויילר אם זה כבר שודר

בערך מיליון פעמים בארץ גם ביס וגם בערוץ עשר? אז מה הבעיה? ואיפה בדיוק מתחיל שירשור על הנושא? ותודה על הנחמדות

TaMc1

New member
נוו באמת זה באמת לא בסדר שלא..

שמת ספויילר!!!!! עכשיו זה הרס לי כל הזמן אני מנסה לא להיכנס לספויילרים ועכשיו את הורסת לי. תודה באמת.

AVriL AddiCt

New member
נראה לי שהיא התכוונה לעונה 1 לא?

בכל אופן אין לי מושג מה קורה בהמשך של עונה 3...

Blossom

New member
אני באמת התכוונתי לעונה הראשונה

אז מה כולם קופצים עלי? אני יודעת מתי צריך לשים ספויילרים אני לא טיפשה

koya1

New member
אז תכתבי שאת מתכוונת לעונה ה-1..

אנשים לא אמורים לנחש, והם יכולים לחשוב שאת מתכוונת לעתיד או משו..

Blossom

New member
אם הם לא אמורים לנחש שלא יבהלו

אם אתה לא מנסה לנחש אתה לא נבהל.. התנפלו עלי כאילו שאני בן לאדן שיצא מהמערה החשמלית

ענבררר

New member
יש לו ואפילו דן צוחק עליו באחד הפרק

הפרקים של העונה הראשונה. נייתן יוצא מהמקלחת עם מגבת ואז דן נוגע בעגיל ואומר לו:" אם הייתי רוצה בת הייתי מביא אחת כזאת" בכל אופן יש. אני יחפש תמונה שאני אחזור מהביה"ס..

תות28

New member
חזרת מבית ספר?../images/Emo6.gif

מק
למי שיכולן לעזור עם תמונה

ענבררר

New member
מצאתי ../images/Emo3.gif ואפילו חיפשתי את הקטע

המדויק
[At home, Dan sees Nathan has a pierced nipple] NATHAN: What's up, dad? DAN: If I wanted a daughter, I'd adopt one NATHAN: So you could abandon her, too? Just a joke, dad

למעלה