שאלות
.

• פותח הנושא Ratu
  • פורסם בתאריך

Ratu

New member
שאלה לגבי ג'ייק

הוא גם חבר בלהקת פול אווט בוי? או בלהקה אחרת?

or sss

New member
יש לי שאלה..

בעונה הזאת (לא זוכרת איזה פרק) פול אווט בוי הופיעו בסדרה..והם שרו שיר ממש יפה..מישהו זוכר במקרה איזה שיר זה?

תות28

New member
צריכה עזרה../images/Emo3.gif

בויכוח עם חברה שלי נדרשת הוכחה לסוגיה
אני טענתי שראיתי עגיל בפיטמה של נייתן' היא לא ראתה. מי צודקת? צריכה תמונה כהוכחה

שאלה בקשר לפרק 322...

אם יש פה מישהו שראה את פרק 322 יכול להסביר לי בבקשה למה ברוק הביאה סטירה לפייטן?

../images/Emo204.gifדחווף!!../images/Emo108.gif

אני לא רוצה להיות מהמציקות,ולהציק לכם כל יום על זה,אבל האם אפשר איפושהו להשיג את השיר של היילי? בהתחלה חשבתי שהוא נחמד,ואז פשוט--התמכרתי!!!!

hila rojas

New member
../images/Emo41.gifשאלה לגבי הפרק ה-10../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

לוקאס אמר כמה משפטים בתחילת הפרק שברקע מראים אותם הוא אמר משהו על עבר הווה ועתיד מישהו יודע את המשפטים האלה?!? זה ממש יעזור לי..טנקיו

אמברוש

New member
מישהו שם לב שבסוף הפרק של השבוע

אז במשחק בסוף הפרק היה את השחקן השחור ששיחק נגד לוקאס ופ'יית בריוור סיטי ואז הוא משחק איתו בטרי היל..?

SHANNNNYYYY

New member
שאלה..

אני צריכה בבקשה את המשפט שלוקאס אמר בתחילת הפרק?( עברית )..

eranpes4

New member
פספסתי את פרק 10 איפה אני יכול

להשיג אותו או לראות שידור חוזר?

koya1

New member
למה לא לשים ../images/Emo58.gif?!?!?!?

ותלמדי לשרשר.. בכל אופן.. בפרק 16..

TALUSH222

New member
../images/Emo58.gif

כי פייטון אמרה לה שהיא עדיין אוהבת את לוקאס

jeared

New member
לא בדיוק...

הסתירה היתה בגלל שאחרי שפייטון אמרה לברוק שיש לה רגשות כלפי לוקאס היא השתמשה באיזה משפט שברוק אמרה לה יום קודם. שאחרי שלוקאס לא היה לכמה זמן הוא לא היה כ"כ חסר לה.. ושהיא הסתדרה בלעדיו... מ שהו כזה- אז פייטון אמרה לה את זה -"את בעצמך אמרת ש..." וברוק התעצבנה עליה שהיא משתמשת בזה נגדה עכשיו...

Bleed for Me

New member
Helo?? שיר ענק!

תחפשי בתוכנות האלו שאסור לנו לדבר עליהן פה
או שתשלחי לי בפרטי את המסנ שלך ואני אשלח לך..

למעלה