שאלות ל...

לינקנית

New member
עודדדדדדדדדדדדדדדדדדד2

אם היית חיה- איזה חיה היית? אם היית מאכל- איזה מאכל היית? אם היית חפץ- איזה חפץ היית? אם היית דיסק- איזה דיסק היית? אם היית תמונה- איזה תמונה היית? אם היית שתייה- איזה שתיה היית? אם היית אתר באינטרנט- איזה אתר היית? אם היית כלי כתיבה- איזה היית? אם היית מישו מפורסם- מי היית? אם היית ספר- איזה היית? אם היית מקצוע בביה"ס- איזה היית..? אם היית פריט לבוש- מה היית? אם היית זמר- איזה זמר היית?? אוהב ת'שם שלך? כינוי של חברים: כינוי של המשפחה: מין: שנת הולדתך: שזה אומר שאתה בן..? גובה: מקום מגורים: לאיזו עיר זה קרוב? אוהב את העיר שלך? היית מעדיף לגור במקום אחר? איפה? אוהב את הבית שלך? איזה מקום אתה הכי אוהב בבית? מהי שפת האם שלך? איזה שפות אתה יודע חוץ משפת האם שלך? יתום מאב/אם? כמה אחים יש לך? איך קוראים לאחים שלך? בני כמה הם? חבר/ה? מה שם הביצפר שלך? יסודי/חטיבה/תיכון/אוניברסיטה: היית רוצה לעבור ביצפר? במידה וכן, למה? צבע אהוב: צבע שנוא: אוהב את עצמך? אובססיבי? אם כן, למה? חושב שאתה בנאדם יפה? מה אתה הכי אוהב בך מבחינת החיצוניות? חושב שאחרים חושבים שאתה בנאדם יפה? להקה אהובה: זמרת אהובה: זמר אהוב: בחר אחד מהאמנים שכתבת למעלה וענה על השאלות: מתי התחיל ה'רומן' בינכם? (מתי התחלתם לשמוע אותו למתקשים) איך זה קרה? איפה שמעתם עליו בפעם הראשונה? הוא עזר ותמך בכם ברגעים קשים? מה השיר האהוב עליכם של אותו אמן? (חובה לבחור אחד, אל תגידו שקשה.) מה אתם יותר אוהבים בשיר, את המילים או את הלחן? שורה אהובה מתוך השיר: מה השיר שאתם הכי פחות אוהבים (שלא נגיד שונאים) של אותו אמן? בכל זאת, שורה אהובה מתוך השיר: כמה דיסקים יש לו? יש לך את כולם (מקוריים כמובן)? מה הדיסק האהוב עליך? יודעים על הזמר/ת/להקה דברים מעבר לשמו הפרטי? (שם אבא, שם הלהקה שלו, איפה הוא גר וכו') כן?! איך קוראים לאמא שלו? נניח ועכשיו הוא היה עושה לך הפתעה ובא אליך הבייתה, מה היית אומר לו? האם פעם הרגשת שאתה ממש מכיר אותו, כאילו הוא חבר שלך ? הולך להופעות שלו? לאלו שענו כן.. (אם לא הלכתם תדלגו על החלק הזה) הופעות: (לא חובה של אותו אמן) בכמה הופעות כבר היית? נהנת? באיזו הופעה הכי נהנת? הייתה הופעה שלא נהנת בה? של מי? קיבלת כרטיס חינם לאחת ההופעות? מאיפה? הופעה של מישהו שרצית ללכת, אבל עוד לא יצא: ההופעה הכי יקרה שהיית בה: ההופעה הכי רחוקה: ההופעה האחרונה שהיית בה? היית ברוק עצמאות השנה? ושנה שעברה? ולפני כן? נו, פשוט תגיד בכמה היית: אם היית, באיזה הכי נהנת? יש לך חברים שהכרת בהופעות? אם כבר מדברים על חברים.... החבר הכי טוב: החבר הכי מצחיק: החבר הכי מציק: החבר (טוב, לא חבר) הכי שנוא: החבר שאתה הכי אוהב להיות איתו: החבר ששר הכי יפה: חושק באחד מהחברים? בגדת בחבר? חבר בגד בך? מאיזה סוג אתה, החבר המתנחל, או החבר המתונחל (שמתנחלים אצלו)? החבר האחרון שישן אצלך: החבר האחרון שישנת אצלו: הפעם האחרונה ש.... קיבלת 100 במבחן: נכשלת במבחן: היית בים: היית בבריכה: עישנת: שתית: השתכרת: קנית בגדים: היית מאוהב: אמרת למישהו שאתה אוהב אותו: אמרת למישהו שאתה אוהב אותו ובאמת התכוונת: התנשקת: ירדת למישהו (סתם, אתם לא חייבים לענות.): עשית פירסינג: התקשרת למישהו: התקשרו אליך:

BaR 5

New member
ועודדדדדדדדד אחרון../images/Emo70.gif

אם היית חיה- איזה חיה היית? חיפושית או ציפורר אם היית מאכל- איזה מאכל היית? מלאווח אם היית חפץ- איזה חפץ היית? זה קשה.. אם היית דיסק- איזה דיסק היית? של אוונסנס, שייצא אם היית תמונה- איזה תמונה היית? שלי
אם היית שתייה- איזה שתיה היית? קולה ..
אם היית אתר באינטרנט- איזה אתר היית? בר אם היית כלי כתיבה- איזה היית? עט אם היית מישו מפורסם- מי היית? אנג'לינה ג'ולי אם היית ספר- איזה היית? הארי פוטר
אם חושבים על זה כל הקטע של הקסמים זה דווקא טוב... אם היית מקצוע בביה"ס- איזה היית..? היס'
אם היית פריט לבוש- מה היית? קוקייה אם היית זמר- איזה זמר היית?? נינה אוהב ת'שם שלך? בערךךך... כינוי של חברים: ברברונה <לאאא>, ברלוני, ברצ'וק, ברוששש כינוי של המשפחה: ברוש מין: מה אתם ושבים
שנת הולדתך: 1991 שזה אומר שאתה בן..? איי דונט ת'ינק סו גובה: באמת שאני לא יודעת מקום מגורים: גןןן יבנה לאיזו עיר זה קרוב? אשדוד אוהב את העיר שלך? סבבה איתה היית מעדיף לגור במקום אחר? איפה? לאאאא.. אוהב את הבית שלך? כן איזה מקום אתה הכי אוהב בבית? את החדש שלי והממ"ד מהי שפת האם שלך? עברית.. איזה שפות אתה יודע חוץ משפת האם שלך? אנגלית, ערבית, וקצת איטלקית יתום מאב/אם? חסססס וחלילה
כמה אחים יש לך? 2 איך קוראים לאחים שלך? ר' וה' <שמבדויי... סתםםם> בני כמה הם? 10 ו-7 חבר/ה? נו מה שם הביצפר שלך? רבין יסודי/חטיבה/תיכון/אוניברסיטה: חטיבה היית רוצה לעבור ביצפר? במידה וכן, למה? כן... הייתי רוצה לעבור לביצפר לפריקים כמוני... סתםםם אני לא רוצה לעבור צבע אהוב: אדום וירוק צבע שנוא: חום ואפור אוהב את עצמך? סיי אובססיבי? אם כן, למה? כןןן אני מאודד אובססיבית למלאך שחור ובייחוד לג'נסן <תשאלו את כל החברות שלי מהפורום> חושב שאתה בנאדם יפה? אממ.. סטופ יט
מה אתה הכי אוהב בך מבחינת החיצוניות? את הפה וה.. כל מיני
חושב שאחרים חושבים שאתה בנאדם יפה? אני לא יכולה לענותתת להקה אהובה: אוונסנס, גרין דיי ומארון<נחמדים> זמרת אהובה: נינט שרה מדהיםםםם
גם שירי זמר אהוב: ג'נסן.. חחחחחחח
"ווי דאנסד טרו דה נייט..." בחר אחד מהאמנים שכתבת למעלה וענה על השאלות: מתי התחיל ה'רומן' בינכם? (מתי התחלתם לשמוע אותו למתקשים) כשראיתי באתר שלו קישור ונכנסתי בטעות ואז הגעתי לאתר והחלטתי לשוטט אז.. איך זה קרה? למעלההה איפה שמעתם עליו בפעם הראשונה? למעלהההה הוא עזר ותמך בכם ברגעים קשים? בטחח מה השיר האהוב עליכם של אותו אמן? (חובה לבחור אחד, אל תגידו שקשה.) חחחח
..הסולו שלו "ווי דאנסד טרו דה נייט, אנד ווי הלד איץ' אוטר טייט..." מה אתם יותר אוהבים בשיר, את המילים או את הלחן? את המילים
שורה אהובה מתוך השיר:למעלההה מה השיר שאתם הכי פחות אוהבים (שלא נגיד שונאים) של אותו אמן? את השיר הזה
אבל ג'נסן חמודדד כשהוא שר
בכל זאת, שורה אהובה מתוך השיר: וואי שיגעת אותי
כמה דיסקים יש לו? 2 סולואים..
יש לך את כולם (מקוריים כמובן)? לאאא מה הדיסק האהוב עליך? אין יודעים על הזמר/ת/להקה דברים מעבר לשמו הפרטי? (שם אבא, שם הלהקה שלו, איפה הוא גר וכו') אה אה
כן?! איך קוראים לאמא שלו? אמממ.. משהו עם ג'
נניח ועכשיו הוא היה עושה לך הפתעה ובא אליך הבייתה, מה היית אומר לו? אתה חתיךךך האם פעם הרגשת שאתה ממש מכיר אותו, כאילו הוא חבר שלך ? לא.. אבל הרגשתי שהוא מאמי
הולך להופעות שלו? הלוואי..
אבל רק משחק... אם כבר מדברים על חברים.... החבר הכי טוב: אור החבר הכי מצחיק: מיכלושש.. החבר הכי מציק: מצונזר... החבר (טוב, לא חבר) הכי שנוא: אני מתעמבנת הרבה על שי החבר שאתה הכי אוהב להיות איתו: אור, ג'ס, נעם, ליאן, מאיה ועוד ליאן החבר ששר הכי יפה: ברקת... <די די
> חושק באחד מהחברים? לאא תודה בגדת בחבר? תלוי מה זה בגידה חבר בגד בך? בערך.. מאיזה סוג אתה, החבר המתנחל, או החבר המתונחל (שמתנחלים אצלו)? קצת וקצת החבר האחרון שישן אצלך: ג'סיקה או נעם החבר האחרון שישנת אצלו: כמעט נעם... הפעם האחרונה ש.... קיבלת 100 במבחן: אממ.. ביום רביעי <במתמטיקה.. יש
> נכשלת במבחן:בבוחן... היית בים: לפני חודש... היית בבריכה: מממן.. 5 חודשים או משו כזה
אין לי זמן... עישנת: לא
שתית: לא
השתכרת: לא
קנית בגדים: יום רביעי היית מאוהב: לפני שנתיים אמרת למישהו שאתה אוהב אותו: אמרתי לחברות שלי שאני אוהבת אותן, כל יום... לא לבן.. אמרת למישהו שאתה אוהב אותו ובאמת התכוונת: חברות שלי התנשקת: --- ירדת למישהו (סתם, אתם לא חייבים לענות.): חחחחחחחחחח...
עשית פירסינג: אני לא רוצה.... התקשרת למישהו: היום התקשרו אליך: היום יופייייייייייי נגמר... תודה על השאלות לינקנית < ועל הזמןןןן> מאיפה הבאת אותם
טובבב נראה לי שאין יותר מה לשאול אותי אחרי זה... אז לבחור מתראיינת וזהו

לינקנית

New member
עודדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדד

מיקום: עיסוק: תכונות טובות: תכונות רעות: מקצוע אהוב: מאכל אהוב: חיה אהובה: סלנג אהוב: מילה אהובה: זמר אהוב: זמרת אהובה: להקה אהובה: שחקנית אהובה: שחקן אהוב: כיתה\עבודה: בדיחה שגרמה לך לצחוק: איך אתה מרגיש: הבנאדם הכי יפה שראית: חג מעודף: יס או הוט: ספורט מועדף: ערוץ מועדף: אתה חושב שאתה יפה? אתה חושב שאתה צבוע? אתה חושב שאתה קנאי (בזוגיות)? אתה חושב שאתה אובססיבי לבת זוג? אתה חושב שאתה עקשן? אתה אוהב את עצמך? בזבזן או חסכן? איפה היית רוצה לגור בארץ? בחו''ל? איזה סידרה נוסטלגית אתה אוהב? איזה דמות מצויירת אתה? למה? יש לך פלאפון? קו פתוח? של איזה חברה? למי אתה מתקשר הכי הרבה? מי מתקשר אלייך הכי הרבה? איזה צילצול יש לך? הקול הכי יפה ששמעת? איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? ושומר מסך? אתה יודעת..שפו הדוב לא באמת קיים..? וזה עצוב.. אילו פגשת את שירי מיימון ברחוב כיצד היית מברכת אותה על זכיתה? אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתף? מי היה מזמין אותך פחחח שאתה אומר אני אוהב אותך אני מתכוון? יש לך פירסינג? איפה יש לך? איפה אתה רוצה פירסינג\קעקוע? אם היית מוצא מיליון שקל מה היית עושה בו? אם היית פוגשת ברחוב אותי מה היית עושה? ואם היית פוגשת ברחוב את שושנה דמארי? ואם היית פוגשת ברחוב את ניסו סימן טוב? אתה מאמין באלוהים? בגורל? בחייזרים? באהבה ממבט ראשון? באיזה פורומים אתה כותב: יש לך חברים בפורומים? מה הדבר האחרון שאכלת הבוקר? מה הדבר האחרון שעשית היום? מי האדם האחרון שהתגעגת אליו\חשבת עליו? מי האדם האחרון שבכית בגללו? מי האדם האחרון שדיברת איתו? מה עשית לפני שענית על הסקר? אתה שומע מוסיקה עכשיו? איזה שיר? מה אתה לובש? מה הסרט האחרון שראית? מה התוכנית האחרונה שראית? איזה שיר רצית לשמוע ולא יצא? מה השיר האחרון ששמעת? מה החלום שלך? את בוצ'ה\אוחצ'ה\קוקסינל? יש לך חברה\בקשר? היא בוצ'ה\אוחצ'ה\קוקסינל? את אוהבת אותה? כמה זמן אתם ביחד? ובכנות? חח את זה אני חייבת לשאול..בסקס..מריה קארי או שירי דיכאון? לסיום..יש לך שורה להקדיש לה..כמה את אוהבת אותה..אז ייאלה:

BaR 5

New member
לא נראה לי שאני אענה על זה..

לפחות לא היום... הרגת אותי היום
<ולא מצחוק
>

Nitzan122

New member
חחח...

וואי את ממש טובה בזה.. חחח כמה שאלות? ובר- איך את רואה גם יס וויקנד וגם אקסטרה הוט?

BaR 5

New member
ואני רואה יס והוט

כי כל הרחוב שלנו 'אחים' <יעני אנחנו מה זה מגובשים> אז לי יש הוט ואני רואה את כל הסדרות השוות ביס כשאני מתנחלת אצל השכנים...

BaR 5

New member
ולי אין המון מה לענות.. חחח...

מאיזה פורומים הוצאת את זה...

עונה רק על השאלות האחרונות ששמת..

) תכונות טובות: אוהבת לעזור, יודעת להקשיב, החברה הכי טובה בעולם,אמיתית, כנה, ישירה, לא משקרת, עצלנית חח... תכונות רעות: עקשנית.. מקצוע אהוב: ספורט, אנגלית.. מאכל אהוב: אוכל של סבתא ואמא..! ורביולי..ופסטה חח חיה אהובה: כלב סלנג אהוב: וואלה לא זוכרת עכשיו אני כרגע מה זה לא מרגישה טוב.. מילה אהובה: גנובה, שרוטה זמר אהוב: ג'סי מקרטני, רובי וויליאמס ואדם לווין (סולן להקת מארון חמש) זמרת אהובה: שאקירה, כריסטינה אגילרה, ביונסה, ג'ניפר לופז, אלישיה קיז, גוון סטפני, מיסי אליוט ועוד... להקה אהובה: מארון חמששש ובלק אייד פיז שחקנית אהובה: ג'סיקה אלבה, ויש עוד מלאאא שחקן אהוב: מייקל וות'רלי, ג'נסן אקלס, מת'יו פרי, סימן רקס, ג'סי מקרטני, מת'יו מקונהי, דיויד ג'יימס אליוט, גיילן גרינג ועוד הרבהה כיתה\עבודה: ט' בדיחה שגרמה לך לצחוק: וואי היא ממש ארוכה.. איך אתה מרגיש: כרגע גרועע הבנאדם הכי יפה שראית: אחיין שלי וזה שאני אוהבת חח חג מעודף: פסח/שבועות יס או הוט: הוט ספורט מועדף: ריצה, מחניים, כדורשת/כדורעף ערוץ מועדף: שלוש אתה חושב שאתה יפה? אממ תשאלו את חברים שלי.. אתה חושב שאתה צבוע? ממש לא! ישירה ואומרת כל מה שהיא חושבת... אתה חושב שאתה קנאי (בזוגיות)? רק כשצריך.. אתה חושב שאתה אובססיבי לבת זוג? ממש לא אתה חושב שאתה עקשן? מאודדד אתה אוהב את עצמך? אממ סבבה לא בצורה מופרזת.. בזבזן או חסכן? באמצע.. איפה היית רוצה לגור בארץ? לוד איפה שאני עכשיו... בחו''ל? ניו יורק איזה סידרה נוסטלגית אתה אוהב? אלי מקביל איזה דמות מצויירת אתה? וואלה לא יודעת... למה? ראה שאלה אחת למעלה חח יש לך פלאפון? כן קו פתוח? כן של איזה חברה? אורנג' למי אתה מתקשר הכי הרבה? מי מתקשר אלייך הכי הרבה? לחברות שלי ואחותי.. איזה צילצול יש לך? אני כל פפעם משנה.. הקול הכי יפה ששמעת? של זה שאני אוהבת.. הוא שר.. איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? של אחיין שלי חח ושומר מסך? איזה אחד שחברה שלי הורידה אני יודעת.. אתה יודעת..שפו הדוב לא באמת קיים..? וזה עצוב.. מאודדדד עצוב..
אילו פגשת את שירי מיימון ברחוב כיצד היית מברכת אותה על זכיתה? כל הכבוד.. יאללה ביי חח אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתף? מי היה מזמין אותך פחחח חחח לא אוהבת סדרות ריאליטי שאתה אומר אני אוהב אותך אני מתכוון? לאוהב אותך.. פשוט כמשמעו יש לך פירסינג? לא.. איפה יש לך? סתכלו שאלה אחת למעלה איפה אתה רוצה פירסינג\קעקוע? אני רוצה לעשות נזם אבל אמא... אם היית מוצא מיליון שקל מה היית עושה בו? קודם שאני אמצא אחרי זה נדבר.. אם היית פוגשת ברחוב אותי מה היית עושה? חחח סביר להניח שלא הייתי מזהה כי לא ראיתי אותך אף פעם.. ואם היית פוגשת ברחוב את שושנה דמארי? נו מה אני יעשה לה?? ואם היית פוגשת ברחוב את ניסו סימן טוב? מי זה? אתה מאמין באלוהים? אממממ כן בגורל? לפעמים.. רק שהוא לטובתי חח בחייזרים? אף פעם לא חשבתי על זה.. באהבה ממבט ראשון? מאודד.. אני מאמינה גדול של אהבה..! באיזה פורומים אתה כותב: תשוקות ופה.. יש לך חברים בפורומים? כן ברור.. מה הדבר האחרון שאכלת הבוקר? חח ארוחת צהריים שאכלתי ב- 12 בצהריים ועד עכשיו לא אכלתי כלום.. מה הדבר האחרון שעשית היום? עדיין לא נגמר היום חח אבל אני משערת שהוא יסתיים שאני ארדם מול הטלוויזיה חח מי האדם האחרון שהתגעגת אליו\חשבת עליו? אחיין שליייייי מי האדם האחרון שבכית בגללו? אחיין שלי.. מי האדם האחרון שדיברת איתו? אמא שלי חח עכשיו היא קראה לי מה עשית לפני שענית על הסקר? חזרתי מת"א אתה שומע מוסיקה עכשיו? איזה שיר? רק לועזית אין לי כח לרשום ת'שם.. מה אתה לובש? חולצה קצרה ושורט.. מה הסרט האחרון שראית? לא זוכרת.. מה התוכנית האחרונה שראית? לא זוכרת.. תשוקות נראה לי.. או טלנובלה בע"מ איזה שיר רצית לשמוע ולא יצא? אממ אין שיר שלא יצא לי לשמוע חח אם אני רוצה אני שומעת באותו רגע! אני חולת מוזיקה.. מה השיר האחרון ששמעת? לונלי החדש של אקון מה החלום שלך? אויי יש הרבה.. את בוצ'ה\אוחצ'ה\קוקסינל? אפ'חד מכל אלה.... יש לך חברה\בקשר? לא.. היא בוצ'ה\אוחצ'ה\קוקסינל? חח יאאאא את אוהבת אותה? כמה זמן אתם ביחד? ובכנות? חח את זה אני חייבת לשאול..בסקס..מריה קארי או שירי דיכאון? אפ'חד מהם.. לסיום..יש לך שורה להקדיש לה..כמה את אוהבת אותה..אז ייאלה: הוא החיים שלי...! פשוט כמשמעו.!

BaR 5

New member
מקווה שזה אחרון, כן

מיקום: גן יבנההההה עיסוק: תלמידה <לצערי..> תכונות טובות: אממ.. חמודה ואומרת מה שהיא באמת חושבת...
תכונות רעות: טיפי-טיפי שתלטנית ומתעצבנת מאודדדדד מהר
מקצוע אהוב: מדעים
סתם לא.. אין לי
מאכל אהוב: ניוקי,
, קנלוני, רביולי ולזניה חיה אהובה: חיפושית צב ציפור וכלב סלנג אהוב: עברית-אנגלית <זה כיף לדבר ככה
> מילה אהובה: פשוטטטטט די זמר אהוב: ג'נסן <רק שהוא לא טוב בזה..> זמרת אהובה: נינה וגוואן סטאפני להקה אהובה: אוונסנס, גרין דיי, גוד שארלוט, מארון וכו'''... שחקנית אהובה: אני חולההה על ג'סיקה וגווינת' פאלטרו שחקן אהוב: ג'נסן וזהו
כיתה\עבודה: ח בדיחה שגרמה לך לצחוק: אני די צוחקת מהכול... חחחח..
איך אתה מרגיש: או
איי פיל גוד הבנאדם הכי יפה שראית: ג'נסן <וכולם תהיו בשקט..> חג מעודף: אני לא אוהבת חגים.. יס או הוט: יס
ספורט מועדף: שבויים
סתם סתם אני אוהבת כלמיני כמו כדורסל, טניס, החלקה על הקרח
, שחיים וכו' <אבל רק לראות
> ערוץ מועדף: 3,4,5,13,14,15,31,84... בהוט וביס- יס וויקנד אתה חושב שאתה יפה? קשה <בעצם לא..> אתה חושב שאתה צבוע? לא אתה חושב שאתה קנאי (בזוגיות)?כן אתה חושב שאתה אובססיבי לבת זוג? לא אתה חושב שאתה עקשן? כן אתה אוהב את עצמך? כן בזבזן או חסכן? שניהם איפה היית רוצה לגור בארץ? כאן
בחו''ל? בניו יורק או מילאנו איזה סידרה נוסטלגית אתה אוהב? לו"ק <לואיס וקלארק> איזה דמות מצויירת אתה? אי אפשר להשוות... למה? כי אני זאת אני והטלוויזיה זאת היא
יש לך פלאפון? היה קו פתוח? אמממ.. של איזה חברה? לא זוכרת למי אתה מתקשר הכי הרבה? מי מתקשר אלייך הכי הרבה? חברות.. אני תמיד מחוץ לבית איזה צילצול יש לך? זה היה מזמן הקול הכי יפה ששמעת? של חברה שלי =) איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? של פיבי ושומר מסך? אין אתה יודעת..שפו הדוב לא באמת קיים..? וזה עצוב.. נכון
הוא חמוד
אילו פגשת את שירי מיימון ברחוב כיצד היית מברכת אותה על זכיתה? יוו
שרת מדהים, כל הכבוד לך
תמשיכי ככה... ואת את כבר פה.. בא לך צילום\ חתימה
תודה מותק.... אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתף? מי היה מזמין אותך פחחח... חחחחח... שאתה אומר אני אוהב אותך אני מתכוון? כן יש לך פירסינג? לא איפה יש לך? אין לייי איפה אתה רוצה פירסינג\קעקוע? מילא קעקוע בגב... אם היית מוצא מיליון שקל מה היית עושה בו? הרבה... אם היית פוגשת ברחוב אותי מה היית עושה? צורחת עלייך על כל השאלות
ואם היית פוגשת ברחוב את שושנה דמארי? שואלת אותך מי זאת ואם היית פוגשת ברחוב את ניסו סימן טוב? הייתי מקיאה אתה מאמין באלוהים? כן.. בגורל? תלוי אם אני אוהבת אותו בחייזרים? לאאאא.. מוגזם
באהבה ממבט ראשון? כן באיזה פורומים אתה כותב: סמולוויל+לויס וקלארק, אבודים, מכושפות ומלאך שחור יש לך חברים בפורומים? בערך.. אני די חדשה... מה הדבר האחרון שאכלת הבוקר? קוראסונים... מה הדבר האחרון שעשית היום? כותבת בפורום.. מי האדם האחרון שהתגעגת אליו\חשבת עליו? חברה שלי שעוד מעט טסה.. מי האדם האחרון שבכית בגללו? לא זוכרת.. מי האדם האחרון שדיברת איתו? אני מדברת עכשיו בטלפון... מה עשית לפני שענית על הסקר? אכלתי אתה שומע מוסיקה עכשיו? איזה שיר? כן, טייק וואט יו ואנט של מארון מה אתה לובש? תחתונים בלבד |אזהרה| טוב טוב, ג'ינס וחולצה מה הסרט האחרון שראית? הצלצול 2 מה התוכנית האחרונה שראית? חייה של רובוט מתבגרת <משעמםם לי
> איזה שיר רצית לשמוע ולא יצא? השיר שחברה שלי כתבה ולא הבנתי אותו מה השיר האחרון ששמעת? זה לא היה כבר
מה החלום שלך? יש לי הרבה את בוצ'ה\אוחצ'ה\קוקסינל? שומדבר
יש לך חברה\בקשר? לאאא היא בוצ'ה\אוחצ'ה\קוקסינל? אני אוהבת קוקסינלים... סתם אבל אני מכירה הרבה... את אוהבת אותה?----- כמה זמן אתם ביחד? ובכנות? ---- חח את זה אני חייבת לשאול..בסקס..מריה קארי או שירי דיכאון? מאיפה לי...
אפחד
לסיום..יש לך שורה להקדיש לה..כמה את אוהבת אותה..אז ייאלה: אני מקדישה אותה לך: "תודה על ההזעה..."

לינקנית

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

יש עוד חכי חחחחחחחחחחחחחחחחח צוחקת עם את רוצה אני יביא עוד אני ודרך אגב הבאתי את זה מפורום סקרים ושאלונים מתחת לפורום סקס לנוער חחח בקיצור אין לי מה להגיד

BaR 5

New member
לא זה בסדר.. ../images/Emo3.gif

הגיע הזמן שנעבור למתראיינת הבאה..

BaR 5

New member
טוב אז זו...................

לינקניתתתתתתתתת
<חמודה שלי... חח..> <עכשיו תורנו לשאול אותך שאלותתת..
> חחחח..
.. ויש לי שאלה.. מישו באמת קרא את כללל התשובות שלי

למעלה