שאלות ל...

Nitzan122

New member
../images/Emo41.gifשאלות ל...../images/Emo41.gif

אושרי
הפעם תורך
שרשרו שאלות (אני יישתדל לעשות את זה מחר פשוט אין לי ממש זמן כרגע)

BaR 5

New member
חחחח.. אז לא שכחת...

או.קיי, נתחיל מהשאלות הבסיסיות:
גיל-
כיתה-
מקום מגורים-
אייסיקיו-
מסנג'ר- והלאה:
חברה הכי טובה-
הכי בקשר מהפורום-
תכונה אהובה בבן-
מראה אהוב בבן-
סדרה אהובה-
סרט אהוב-
ספר אהוב-
פורום אהוב- ועכשיו בקשר ל- DA:
דמות אהובה-
דמות שנואה-
שחקן\ית אהוב\ה-
שחקן\ית שנוא\ה-
מתי התחלת לראות- טוב זהו
ניסיתי להגיע ל-20 שאלות אבל ויתרתי ב-18 <למזלך
> אז סליחה על כל השאלות פשוטטטט אני מנסה להוציא הרבה מידע...

לינקנית

New member
לי יש אבל למה מחקת את הקודמת?

אמממממממממממ נתחיל מה צבע החדר שלך? מה הצבע האהוב עליך? מה הצבע שהכי לבוש עליך(מתאים)? איזה בן את הכי אוהבת?...... בן כמה הוא? אממ מאיפה אתם מכירים? הוא חבר שלך?(החבר את יודעת בוי פראנד) אממ עם לא יש לך חבר? עם כן מהו שמו? אמ כמה זמן אתם חברים? את אוהבת שוקולד? ממתי את צופה בסידרה מלאך שחור? נכון שהיא פצצה? נכון שמתאים לגסיקה עור"? אממ נכון גסיקה שווה? נכון את המנהלת הפורום מלאך שחור 882 לעתיד?

עונה חח ערבבתי את כל השאלות לפעם 1

או.קיי, נתחיל מהשאלות הבסיסיות: גיל- 14.5 כיתה- ט' מקום מגורים- לוד אייסיקיו- 241188337 <= תוסיפווו מסנג'ר- [email protected] תוסיפוו והלאה: חברה הכי טובה- יש לי כמה הכי טובות... הכי בקשר מהפורום- אממ אני חושבת שעם ניצן כי אנחנו מדברות במסנג'ר ובאייסיקיו תכונה אהובה בבן- הומור ורגישות ושלא יסתיר ת'אהבה שלו.. מראה אהוב בבן- שחום, זיפים, עיניים ירוקות, חלק עליון חלק שזוף שחום וקוצים שחורים מלאיםם עם קרם לחות לא עם ג'ל ככה שהם לכיוון קדימה חח.. סדרה אהובה- מלאך שחור, רוזוול, תשוקות, טלנובלה בע"מ, אלי מקביל, אנג'ל ועוד הרבה.. סרט אהוב- מוצאים את נמו, ברוס הגדול מכולם, סיפור סינדרלה (אוי זה סרט כזה יפהה), ילדות רעות (סרט קורעע), שישי הפןך ( עוד יותר קורע!) האני, ועידן הקרח... ספר אהוב- האחים בן ארי, מר ורטיגו.. פורום אהוב- מלאך שחור ותשוקות ועכשיו בקשר ל- DA: דמות אהובה- מקס וג'נסן ואו סי ולוגן דמות שנואה- נורמל, איימס.. שחקן\ית אהוב\ה- מייקל וות'רלי ג'סיקה אלבה וג'נסן אקלס שחקן\ית שנוא\ה- אממ זה עדיין נשאר נורמל.. מתי התחלת לראות- מהפרק הראשון שבלי כונה זה נחת לי על ערוץ 3 והתחלתי לראות מהפרק הראשון מההתחלה שלו וזה היה שזה היה השידורים החוזרים ב- 11 שלושים וחמש... מה צבע החדר שלך? ורוד בהייייר עם פרחים אבל אני רוצה לצבוע לורוד טיפה יותר כהה ובלי הפרחים.. מה הצבע האהוב עליך? ורוד וכל הגוונים של התכנלת והכחול.. מה הצבע שהכי לבוש עליך(מתאים)? אממ שחור וורוד ותכלת.. איזה בן את הכי אוהבת? ילד מהשכבה... בן כמה הוא? 16 אממ מאיפה אתם מכירים? מהשנה בבצפר... הוא חבר שלך?(החבר את יודעת בוי פראנד) חח לא הלוואי.. אממ עם לא יש לך חבר? לא... בינתיים חח עם כן מהו שמו? ------------------ אמ כמה זמן אתם חברים? ----------- את אוהבת שוקולד? מאודד.. לצערי חח ממתי את צופה בסידרה מלאך שחור? כבר עניתי על זה באחת השאלות ששאלו כבר בהודעה הזו... נכון שהיא פצצה? חחח זו בכלל שאלה??? נכון שמתאים לגסיקה עור"? מאודדד אממ נכון גסיקה שווה? די את באמת שואלת?? נכון את המנהלת הפורום מלאך שחור 882 לעתיד? חח אני מאוד מקווה..

Nitzan122

New member
טוב...

די לקחו לי את כל השאלות... אין ממש עוד הרבה לשאול נכון?...

Nitzan122

New member
ובכל זאת כמה...

מאכל אהוב? שתיה אהובה? חג אהוב? איזה מגמות את לוקחת שנה הבאה? באיזה עוד פורומים את? למה הבצפר שלי תוקע לנו מבחן בלשון יום אחרי המבחן בביולוגיה?

חחחחחח הנה אני עונה...

מאכל אהוב? אוכל של אמא וסבתא רקקקק אה ורביולי חח שתיה אהובה? תה, קולה, ש-ו-ק-ו, ומים חח חג אהוב? פסח, שבועות, יום כיפור... איזה מגמות את לוקחת שנה הבאה? תקשורת וקולנוע כי אני אוהבת את כל הקטע הזה... באיזה עוד פורומים את? פורום תשוקות.. למה הבצפר שלי תוקע לנו מבחן בלשון יום אחרי המבחן בביולוגיה? בואי אני אסביר לך... הבצפר קיים אך ורק כדי לעצבן תלמידים וכמה שפחות שיצאו מהבית ויהנו... אז מה שהם עושים זה לגרום לך לשבת בבית וללמוד כי את יודעת שיש לך 2 מבחנים רצוץ.. חח יש מבין?

המתראיין הבא <תופים>

בררררררררר
יאללה והשאלות הן מה שכולם שאלו אותי כי אני לא חושבת שנשארו שאלות שעוד אפשר לשאול שלא שאלו כבר... תחשבי שהשאלות שלי הם השאלות שהם שאלו אותי..

BaR 5

New member
הנהההה... אני עונה.. =)

פשוט כבר התבלבלתי מכל השאלות שלך והשאלות שלהן והשאלות שלי ושאלו שואלים ונשאל בהודעה שלך..
אז נתחיל מהשאלות שאני שאלתי אותך
<וואי זה די מוזר לענות לשאלות של עצמך...< גיל- 14 וכמעט חודשיים... כיתה- ח מקום מגורים- גן-יבנה <שליטה..> אייסיקיו- 193334313 מסנג'ר- [email protected] חברה הכי טובה- אורררר... הכי בקשר מהפורום- אורוש פורוש <אור מהסעיף למעלה..>,קרן <kerenosha לשעבר
>, ג'סיקה שבאה במקומה, ת'ינק פינק <למי שזוכרת>, עדי <jeasica שכשהיא הצטרפה רבתי איתה>, ודי גם עם עמית ונטע החדשות..
תכונה אהובה בבן- חוש הומור ומעניין... מראה אהוב בבן- אמממ.. עיניים ירוקות, שיער שחור\ חום גוונים נטורל, וגבוה... סדרה אהובה- מלאך שחור
וגם CHARMED סרט אהוב- אמממ... אין כ"כ.. ספר אהוב- כל סדרת "אנגוס.." פורום אהוב- מלאך שחור <בגלל זה אני נכנסת כ"כ הרבה פעמים לפהה
> דמות אהובה- דווקא בן ואז אלק... דמות שנואה- אשההה <ארגגג...
> שחקן\ית אהוב\ה- ג'נסן, ג'סיקה ומייקל. שחקן\ית שנוא\ה- אשה, אשה, ואשה
מתי התחלת לראות- בערך בתחילת הפרק הראשון, בשידורים החוזרים האחרונים שלה בערוץ 3 <כן, ראיתי רק פעם 1 ועוד לא את כל הפרקים, עצובב> וזהו
עכשיו לענות על השאלות של לינקנית וניצן...

לינקנית

New member
הבאתי לך שאלות אחרות יש לי עוד

שם: גיל: מין: עיר: מתי פעם אחרונה... אכלת? שתית? התקלחת? הסתפרת? הלכת לבקר את סבא/סבתא? כתבת מכתב ממש ממש ממש ארוך? עשית מבחן? שברת כוס? אכלת סופגניה? מי הבן אדם ש... החבר הכי טוב שלך? שאתה הכי שונא? שאתה כל כך שונא שאתה רוצה לרצוח אותו? האחרון שלחץ לך יד? האחרון שסיפר לך בדיחה? שהיית מוכן להסתגר איתו ל24 שעות? האחרון שהיית אצלו בבית? החיה האחרונה ש... ראית? הרגת? ליטפת? פגעה בך? שאתה הכי שונא? שאתה הכי אוהב? למה בפעם האחרונה... בכית? קראת לאמא? כתבת מכתב ארוך ארוך? (ולמי?) נתת סטירה למישהו? נתנו לך סטירה? הלכת לרופא? איך בפעם האחרונה שברת משהו (ומה?) האם אי פעם... ואם כן מתי? היית בתחנת משטרה? רכבת על גמל? הרגת זבוב בעזרת ידייך בלבד? נתקעת במעלית? התחלקת במדרגות? שברת יד/רגל/משהו אחר? עשית צניחה חופשית? אכלת קופסה שלמה של גלידה? היית בחוג ג'ודו? העפת עפיפון? נרדמת בטעות על מיטה שלא שלך? כללי... מה המוטו שלך? מה הכי בא לך לאכול כרגע? איזה צבע שיער יש לך? האם יש לך ברגע זה לק על הצפורניים? האם שתית שוקו היום? כמה קומות יש לבית שלך? באיזה קומה החדר שלך? איך הלך לך במבחן האחרון? מחר אתה לומד?

BaR 5

New member
והנה תשובות.. ../images/Emo163.gif

שם: בר... גיל: 14 מין: אני עדיין לא סגורה על זה... סתם... אני נקבה... ברצינות
עיר: מושבה... גן-יבנה מתי פעם אחרונה... אכלת? לפני שעה <ארוחת צהריים..> שתית? לפני שעה... התקלחת? היום בבוקר הסתפרת? לפני חודשיים-שלוש בערך הלכת לבקר את סבא/סבתא? שבועיים כתבת מכתב ממש ממש ממש ארוך? עכשיו..
עשית מבחן? ביוםםם רביעי <ויש לי עוד אחד מחר.. מי צריך שלח בכלל
> שברת כוס? שלשום...
אכלת סופגניה? בחנוכה..
מי הבן אדם ש... החבר הכי טוב שלך? אור שאתה הכי שונא? את
סתם, סתם.. אני לא שונאת אבל יש כמה שמצליחים לעצבן אותי ואז זה לא טוב
שאתה כל כך שונא שאתה רוצה לרצוח אותו? *אהמ אהמ* האחרון שלחץ לך יד? ג'סיקה.... חח.. אני איתה עכשיו... האחרון שסיפר לך בדיחה? חחחחח... ג'סיקה... שהיית מוכן להסתגר איתו ל24 שעות?
+ת ג'נסן
מעניין מה היה קורה
.. האחרון שהיית אצלו בבית? אור החיה האחרונה ש... ראית? גורי ה-
של אור.. הרגת? רגע, תני לי להעלות זכרונות מהתקופות שלי בכת השטן ליטפת? גוריייי.. פגעה בך? ג'סיקה ה-
+ה... חחחח.. סתם
<עכשיו היא הולכת באמת לפגוע בי> שאתה הכי שונא? יתושיםםםם
אני מפחדת מהם
שאתה הכי אוהב? שני ונלה <כאלה מאמיותתת
> למה בפעם האחרונה... בכית? אחרי ריצת אלפיים <בביצפר המאניייק שלנו> כי לא יכולתי עוד לנשום קראת לאמא? כדי שתיקח אותי לקניות כתבת מכתב ארוך ארוך? (ולמי?) לחברה שלי שעוזבת לנוי-יורק... נתת סטירה למישהו? לעדי כי היא עיצבנה אותי
נתנו לך סטירה? עדי <כשהיא החזירה לי..> הלכת לרופא? אממ... כי הייתי מצוננת והקאתי <אווו טו מאץ' אינפורמיישן..> וזה היה לפני... חודש בערך איך בפעם האחרונה שברת משהו (ומה?) פיניתי מדיח ודיברתי בטלפון אז שברתי את הכוס... האם אי פעם... ואם כן מתי? היית בתחנת משטרה? לא....... רכבת על גמל? כןןן... בטיול לסיני... הרגת זבוב בעזרת ידייך בלבד? כןןן... אתמול.. אני שונאת אותם
נתקעת במעלית? לא... זה מפחיד.. התחלקת במדרגות? כן.. ויש לי סימנים עד היום להוכיח את זה... טוב זה היה אתמול... שברת יד/רגל/משהו אחר? לא. עשית צניחה חופשית? כןן.. לכבוד היומולדת 13 שלי =-> אכלת קופסה שלמה של גלידה? לא.. היית בחוג ג'ודו? לא
<תודה לאל
> העפת עפיפון? בטח... כשהייתי קטנה על החוף של אשדוד נרדמת בטעות על מיטה שלא שלך? כן.. כללי... מה המוטו שלך? יש לי המון בעיות באישיות אז אני לא יכולה להסגר על אחד מה הכי בא לך לאכול כרגע? אני מפוצצת.. איזה צבע שיער יש לך? חום כהה האם יש לך ברגע זה לק על הצפורניים? לא האם שתית שוקו היום? כן כמה קומות יש לבית שלך? 2 באיזה קומה החדר שלך? 2 איך הלך לך במבחן האחרון? טוב...
מחר אתה לומד? כן

לינקנית

New member
יש לי עודדדדדדדדדדדדדדדדדדד

אוכל : האוכל הכי טוב: המסעדה הכי טובה : החטיף הטוב ביותר: הקפה הטוב ביותר: השוקולד הטוב ביותר: הפרי האהוב עליכם ביותר: חברת מוצרי חלב הכי טובה : אינטרנט ומחשבים : האנטי וירוס היעיל ביותר : האתר הטוב ביותר באינטרנט : הפורום הטוב ביותר בתפוז: אנשים וארץ ישראל : העדה הטובה ביותר : העיר הטובה ביותר : החוף השווה ביותר בארץ : המקום הישראלי ביותר: התכונה הישראלית ביותר: העונה הנחמדה ביותר: אנשים : הבן אדם הרע ביותר : הבן אדם הטוב ביותר: הבן אדם האהוב ביותר : הבן אדם החכם ביותר: הבן אדם המכוער ביותר: לבנים- הדרך הטובה ביותר להתחיל עם בנות : לבנות -הדרך הטובה ביותר לכבוש בחור : אופנה: חברת משקפי השמש השווה ביותר: חנות הנעליים הטובה ביותר: חברת האופנה הטובה ביותר: בריאות : קופת החולים הטובה ביותר: תרופת הסבתא הטובה ביותר: בית החולים הטוב ביותר:, בעלי חיים : בע"ח האהוב עליכם ביותר : בעל החיים המיוחד ביותר : בילויים וארועים: המועדון/פאב הכי טוב: המשחק הכיפי ביותר : הקניון הטוב ביותר בארץ: פארק המים הטוב ביותר: המלון הטוב ביותר: האולם הכי טוב שהייתי בו: קבוצת הכדורגל הטובה ביותר: חברות : חברה מספקת פלאפונים הטובה ביותר ( סמסונג , מוטרולה ,נוקיה וכו'..) ח ברת פלאפונים הטובה בארץ (פלאפון , אורנג' , סלקום וכו'..) חברת הטיסה הטובה ביותר : יצרנית המכוניות הטובה ביותר : יצרנית מוצרי החשמל הטובה ביותר : חברה להשכרת רכב הטובה ביותר : הבנק הטוב ביותר: ספק אינטרנט הטוב ביותר : ספקית הלוייון /כבלים הטובה ביותר : המוצר השווה ביותר שקניתם לאחרונה: טלויזיה וקולנוע : הסדרה הכי טובה בטלויזיה : הסרט הכי טוב שיצא עד היום: לצופי טלנובלות - הטלונבלה הטובה ביותר : השחקן האמריקאי הטוב ביותר : השחקנית האמריקאית הטובה ביותר : השחקן הארגנטינאי (טלנובלות ) הטוב ביותר : השחקנית הארגנטינאית ( טלנובלות ) הטובה ביותר : שחקן ישראלי הטוב ביותר : השחקנית השיראלית הטובה ביותר : התוכנית הישראלית ( אירוח/בידור/סדרה /ריאליטי וכו' ) הטובה ביותר: מגיש החדשות הטוב ביותר: ערוץ הטלויזיה הישראלי הטוב ביותר: הבדרן המצחיק ביותר: ערוץ הטלויזיה שאני צופה בו הכי הרבה: לימודים : בי" ס ללימוד פסיכומטרי והשלמת בגרויות הטוב ביותר : האונבירסיטה /מכללה הטובה ביותר: המקצוע המעניין ביותר: התואר המעניין ביותר: מוסיקה : השיר הכי טוב מכל הזמנים : הלהקה / זמר הטובים ביותר : תחנת הרדיו הטובה ביותר: ערוץ המוזיקה בכבלים הטוב ביותר: ספורט ודיאטה: טיפ הדיאטה הטוב ביותר : הדיאטה הטובה ביותר: סוג הספורט המועיל ביותר: הספורטאי הטוב ביותר: עולם: המדינה השווה ביותר בעולם לטיולים : המקום הטוב ביותר להירגע בו : המקום שהכי הייתים רוצים להיות בו עכשיו: פוליטיקה : ראש הממשלה הטוב ביותר : המפלגה הטובה ביותר : השר הטוב ביותר : פנאי : הספר הטוב ביותר : העיתון היומי הטוב ביותר : העיתון השבוע הטוב ביותר ( לאישה , פנאי פלוס , רייטינג וכו..) הירחון הטוב ביותר ( בלייזר , את , עולם האישה ) התעסוקה הטובה ביותר לשעות הפנאי : ההמצאה הגדולה ביותר: קוסמטיקה יופי: האישה הכי יפה : הגבר הכי יפה: קרם פנים הטוב ביותר : חברת קוסמטיקה הכי טובה : הבושם הכי טוב: המסיכה הטובה ביותר: הסבון הטוב ביותר: חברת האיפור הטובה ביותר: חברת הקוסמטיקה הישראלית הטובה ביותר: הדוגמנית היפה ביותר בעולם : שמות: השם היפה ביותר לבת : השם היפה ביותר לבן : השם היפה ביותר לכלב :

BaR 5

New member
הנה עודדדדדדדדדד... הרגת אותי דיי

אוכל : קנלוני, רביולי, לזניה, ניוקי וכו'.. האוכל הכי טוב: אוכל איטלקי.. המסעדה הכי טובה : נאפיס אשדוד וקאמפיו החטיף הטוב ביותר: במבה ואין עליה
הקפה הטוב ביותר: קפה אגוזים השוקולד הטוב ביותר: נווו... השוקולד הזה של הדיוטי פרייי.. המשולש
הפרי האהוב עליכם ביותר:
חברת מוצרי חלב הכי טובה : עלית..
אינטרנט ומחשבים - האנטי וירוס היעיל ביותר : לא יודעת... שאלו את אבא שלי.. האתר הטוב ביותר באינטרנט : 3 האתרים של ג'נסי שיש לי הפורום הטוב ביותר בתפוז: כל הפורומים שאני נמצאת בהם- מכושפות, מלאך שחור, אבודים ולויס וקלארק + סמולוויל אנשים וארץ ישראל - העדה הטובה ביותר : תימניים <ושתקו> העיר הטובה ביותר :טבריה ואילת החוף השווה ביותר בארץ : ניצניםםם
<שירו איתי
> המקום הישראלי ביותר: החומוסייה של עבדול התכונה הישראלית ביותר: הדיבור העונה הנחמדה ביותר: אביבבב.. |רקפת| אנשים - הבן אדם הרע ביותר : גרגמל הבן אדם הטוב ביותר: ליאו הבן אדם האהוב ביותר: אני... לא סתם.. ג'נסייי הבן אדם החכם ביותר: אור..
הבן אדם המכוער ביותר: אווו||! זה מהממלכה
לבנים- הדרך הטובה ביותר להתחיל עם בנות : לבנות -הדרך הטובה ביותר לכבוש בחור : חיוך מכתב דיבור אופנה- חברת משקפי השמש השווה ביותר: לא אוהבת משקפי שמש
חנות הנעליים הטובה ביותר: יש הרבה חברת האופנה הטובה ביותר: כנ"ל... בריאות - קופת החולים הטובה ביותר: זאת באמת שאלה דפוקה תרופת הסבתא הטובה ביותר: מסאג' עם שמן לכאבי בטן בית החולים הטוב ביותר: לא פגשתי מקרוב.. בעלי חיים - בע"ח האהוב עליכם ביותר : חיפושית, צב ציפור ודוגי בעל החיים המיוחד ביותר : אני אוהבת צב
בילויים וארועים- המועדון/פאב הכי טוב: תלוי המשחק הכיפי ביותר : הרמזז
הקניון הטוב ביותר בארץ: נווו.. הגדול הזה די ליד ת"א פארק המים הטוב ביותר: שפיים <ונהנים..
> סתם, אני לא יודעת המלון הטוב ביותר: הייתי בהרבה ואני לא זוכרת שמות האולם הכי טוב שהייתי בו:אולם הספורט בביצפר..
שובב לא יודעת קבוצת הכדורגל הטובה ביותר: לא אוהבתת חברות - חברה מספקת פלאפונים הטובה ביותר ( סמסונג , מוטרולה ,נוקיה וכו'..) אני חושבת שנוקיה חברת פלאפונים הטובה בארץ (פלאפון , אורנג' , סלקום וכו'..) לא סגורה חברת הטיסה הטובה ביותר: אל-על..
יצרנית המכוניות הטובה ביותר: כשיהיה לי אוטו נדבר יצרנית מוצרי החשמל הטובה ביותר- מה נהיה פה
חברה להשכרת רכב הטובה ביותר-
הבנק הטוב ביותר- אוקיי... ספק אינטרנט הטוב ביותר:
ספקית הלוייון /כבלים הטובה ביותר : יססס המוצר השווה ביותר שקניתם לאחרונה: ג'ינס טלויזיה וקולנוע- הסדרה הכי טובה בטלויזיה : מלאך שחור
הסרט הכי טוב שיצא עד היום: אני לא יכולה להחליט..
לצופי טלנובלות - הטלונבלה הטובה ביותר : השיר שלנו <איזה מאמוש אליה
> השחקן האמריקאי הטוב ביותר : ג'נסן וכל מה שתגידו לא משנההה
השחקנית האמריקאית הטובה ביותר : ג'סג'ס השחקן הארגנטינאי (טלנובלות ) הטוב ביותר :החמוד הבלונדיני מרובי <ראיתי רק פרק אחד> השחקנית הארגנטינאית ( טלנובלות ) הטובה ביותר : קמילה מתוקה שחקן ישראלי הטוב ביותר : אושרי כהן.. השחקנית השיראלית הטובה ביותר : לא נינט
<אבל היא חמודה> אממ.. אפרת
התוכנית הישראלית ( אירוח/בידור/סדרה /ריאליטי וכו' ) הטובה ביותר:ארץ נהדרת מגיש החדשות הטוב ביותר: עזבו אותי מזה
ערוץ הטלויזיה הישראלי הטוב ביותר: יס ויקנד או אקסטרה הוט נחשב
הבדרן המצחיק ביותר: יש הרבה שהורגים אותי
ערוץ הטלויזיה שאני צופה בו הכי הרבה: ביפ, אקסטרה הוט, יש ויקנד, ו-3 לימודים - בי" ס ללימוד פסיכומטרי והשלמת בגרויות הטוב ביותר : כשאני אגיע נדבררר האונבירסיטה /מכללה הטובה ביותר: *אהמ אהמ* המקצוע המעניין ביותר: שחקנית דפנטלי התואר המעניין ביותר: ציור מוסיקה - השיר הכי טוב מכל הזמנים : המוןןןןן
הלהקה / זמר הטובים ביותר : להקה זה מארון אבל לא כ"כ.. תחנת הרדיו הטובה ביותר: 98 ערוץ המוזיקה בכבלים הטוב ביותר: אמטיווי היטס, אמטיווי2 ואמטיווי ספורט ודיאטה- טיפ הדיאטה הטוב ביותר : התעמלות
הדיאטה הטובה ביותר: של התעמלות ומזון בריא סוג הספורט המועיל ביותר: אני חושבת שתרגילי רגליים הספורטאי הטוב ביותר: הא
עולם- המדינה השווה ביותר בעולם לטיולים : אנגליה
המקום הטוב ביותר להירגע בו : חוףףףף... המקום שהכי הייתים רוצים להיות בו עכשיו: חוףףף... פוליטיקה - ראש הממשלה הטוב ביותר : זה עוד ארוך
המפלגה הטובה ביותר : אל תשאלו אותי על פוליטיקה השר הטוב ביותר : אה אה פנאי - הספר הטוב ביותר : לא סגורה העיתון היומי הטוב ביותר : ידיעות..
חחחחח העיתון השבוע הטוב ביותר ( לאישה , פנאי פלוס , רייטינג וכו..) ראש 1 הירחון הטוב ביותר ( בלייזר , את , עולם האישה )גו התעסוקה הטובה ביותר לשעות הפנאי : מחשב\ קניון\ חברות\ טלפון ההמצאה הגדולה ביותר: טלוויזיה
אחרת, איך הייתי מכירה את גנסן
קוסמטיקה יופי- האישה הכי יפה : ליז הארלי וסופיה בוש <אשתו של צ'אד מייקל מאריי> הגבר הכי יפה: תשובה צפויה לשאלה צפויה קרם פנים הטוב ביותר : קרמה חברת קוסמטיקה הכי טובה :זה מאיטליה הבושם הכי טוב: הבושם של עדייי... חחחחחח... המסיכה הטובה ביותר: לוידעת הסבון הטוב ביותר: תאמינו או לא, אבל לסבון של פניחנה רוזנבלום יש ריח נהדררר..
חברת האיפור הטובה ביותר: הזה מאיטליה .. חברת הקוסמטיקה הישראלית הטובה ביותר: אממממ... הדוגמנית היפה ביותר בעולם : אווו יש הרבה שמות- השם היפה ביותר לבת : אני אוהבת שרון וכאלה השם היפה ביותר לבן : גשם <בלי לצחוק
> השם היפה ביותר לכלב: צ'אפי חחחחחחחחחחחחחחח... סיימתי

לינקנית

New member
עודדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדד

מה יותר עדיף : הופעה פרועה / הופעה אינטימית ? הופעה של אביב והתעויוט / הופעה של בלאקפילד ? בריכה / ים ? נחל / מפל ? הכנרת / ים המלח ? הים התיכון / ים סוף ? אילת / תל - אביב ? תאילנד / הודו ? ניו יורק / פריז ? אירופה / אסיה ? לישון / להיות ער ? לקרוא / לכתוב ? לשתות / לאכול ? ג'וק / עכביש ? חתול / כלב ? עכבר / אוגר ? סוס / חמור ? דג / תוכי ? תה / קפה ? קולה / ספרייט ? מים / מים בטעם אפרסק ? וודקה סמירנוף / אבסולוט ? שט של ערק / שיבס ? וודקה רד בול / ייגר בול ? סמים /סיגריות ? מרלבורו אדום / פרלמנט ? ווינסטון לייט / נובלס ? סנוקר / באולינג ? כדורגל / כדרוסל ? כדורעף / טניס ? שחייה / ריצה ? חברים / סיינפלד ? ארתור / המלך ארתור ? סרט אימה / קומדיה ? המומינים / דרדסים ? היפים והאמיצים / ימי חיינו ? החטא ועונשו / חלומות בהקיציס ? יהונתן גפן / אביב גפן ? שלמה ארצי / בן ארצי ? אגם רודברג / פלג רודברג ? אהוד בנאי / מאיר בנאי ? רוק לועזי / ישראלי ? היפ הופ / פופ ? ג'אז / קלאסי ? מוסיקה אירית / סקוטית ? מוסיקה שחורה / מוסיקה קלאסית ? ראפ ישראלי / לועזי ? אביב גפן והתעויוט / היהודים ? מוניקה סקס / שייגעצ ? חמי רודנר / שחר אבן צור ? רוני / מאיה בוסקילה ? כלא 6 / סאבלימינעל והצל ? יהודה פוליקר / שלמה ארצי ? ריטה עם עברי לידר / ריטה עם רמי ? יאיר לפיד / יצפאן ? קיציס ופרידמן / אלי ומריאנו ? בראד פיט / וין דיזל ? קמרון דיאז / דרו ברימור ? רם אורן / אתגר קרת ? אראיל שרון / ביבי נתניהו ? שמעון פרס / אהוד ברק ? פסח / חנוכה ? סוכות/ יום העצמאות ? פורים / שבועות ? קיץ / חורף ? יום / לילה ? שישי / שבת ? יום גשום / יום חם ? פורומים בתפוז או בנענע?

BaR 5

New member
עודדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדד תשובות

מה יותר עדיף : הופעה פרועה / הופעה אינטימית ? הופעה פרועה הופעה של אביב והתעויוט / הופעה של בלאקפילד ? בלאקפילד בריכה / ים ? ים נחל / מפל ? מפל הכנרת / ים המלח? מלח הים התיכון / ים סוף ? ים סוף
... אילת / תל - אביב ? אילת תאילנד / הודו ? תאילנד, או הודו ניו יורק / פריז ? נוי יורק או פריז.. =] אירופה / אסיה ? אירופה לישון / להיות ער ? להיות ערה לקרוא / לכתוב ? לכתוב לשתות / לאכול ? לשתות ג'וק / עכביש ? עכבישביש חתול / כלב ? כלב עכבר / אוגר ? אוגר סוס / חמור ? סוס דג / תוכי ? תוכי תה / קפה ? תה קולה / ספרייט ? ספרייט מים / מים בטעם אפרסק ? מים בטעם אפרסק... וודקה סמירנוף / אבסולוט ? טוב טוב שט של ערק / שיבס ? ערק בשביל סבא של נינט, לא בשבילי
וודקה רד בול / ייגר בול ? יאללה רד בול סמים /סיגריות ? מה השאלות האלה
אבל לא יודעת... סמים נראה יותר טעים <לא שאני אנסה חס וחלילה
השיר שלנו מכה שנית> מרלבורו אדום / פרלמנט ? לאאאא ווינסטון לייט / נובלס ? לאאאאאאאא סנוקר / באולינג ? באולינג כדורגל / כדרוסל ? כדורסל כדורעף / טניס ? שניהם =] שחייה / ריצה ? אני באמת אוהבת את שניהם... חברים / סיינפלד ? חברים ארתור / המלך ארתור ? ארתור... איזה מאמי הוא.. סרט אימה / קומדיה ? אני דווקא אוהבת קומדיה-אימה ץמשו כמו מת לצעוק> המומינים / דרדסים ? דרדסים היפים והאמיצים / ימי חיינו ? ימי חיינון <ג'נסן שווה הכול
> החטא ועונשו / חלומות בהקיציס ? החטא ועונשו יהונתן גפן / אביב גפן ? לא ולאא שלמה ארצי / בן ארצי ? כנ"ל אגם רודברג / פלג רודברג ? שניהם יפים אבל לא משו אהוד בנאי / מאיר בנאי ? ומי אלה
סתם... אפחד רוק לועזי / ישראלי ? לועזי שולט היפ הופ / פופ ? היפ ג'אז / קלאסי ? ג'אז.. מוסיקה אירית / סקוטית ? וואו מוסיקה שחורה / מוסיקה קלאסית ?בלאק ראפ ישראלי / לועזי ? לועזי יותר שווה אביב גפן והתעויוט / היהודים ? היהודים מוניקה סקס / שייגעצ ? אממ... מוניקה חמי רודנר / שחר אבן צור ? אאוץ' רוני / מאיה בוסקילה ? אחת עם הסוד שלה, אחת עם הלב שלה ואני עם עצמי כלא 6 / סאבלימינעל והצל ? לא ולא ולאאא יהודה פוליקר / שלמה ארצי ? לא הטעם שלי ריטה עם עברי לידר / ריטה עם רמי ? מילא עם עברי יאיר לפיד / יצפאן ? אממ. יאצפן מביא אורחים שווים קיציס ופרידמן / אלי ומריאנו ? שניהם קורעיםםם
בראד פיט / וין דיזל ? בראדד קמרון דיאז / דרו ברימור ? חמודות
רם אורן / אתגר קרת ? חחח... אראיל שרון / ביבי נתניהו ? את אריאל יותר כיף לחקותתת... שמעון פרס / אהוד ברק ? שמעון שלייייייייי
כוסון
פסח / חנוכה ? עם כל הכבוד לפסח... מצות זה די מעצבן
סוכות/ יום העצמאות ? יום העצמאות
פורים / שבועות ? שבועות קיץ / חורף ? אמממ.. אני לא יודעת... יום / לילה ? לילה.. שישי / שבת ? שבת יום גשום / יום חם ?יום גשום פורומים בתפוז או בנענע?
האמת שלא ניסיתי נענע.. שווה לי

לינקנית

New member
לא שוה לך נענע אין שמה פורומים

שווים זה רק בכללי כמו סידרות או מוזיקה נמשל רוק כללי או היפ הופ בכללי או כל מיני זה דפוק שמהההההההההההה אה חקי יש לי עוד שאלות

למעלה