הנה עודדדדדדדדדד... הרגת אותי דיי
אוכל : קנלוני, רביולי, לזניה, ניוקי וכו'.. האוכל הכי טוב: אוכל איטלקי.. המסעדה הכי טובה : נאפיס אשדוד וקאמפיו החטיף הטוב ביותר: במבה ואין עליה
הקפה הטוב ביותר: קפה אגוזים השוקולד הטוב ביותר: נווו... השוקולד הזה של הדיוטי פרייי.. המשולש
הפרי האהוב עליכם ביותר:
חברת מוצרי חלב הכי טובה : עלית..
אינטרנט ומחשבים - האנטי וירוס היעיל ביותר : לא יודעת... שאלו את אבא שלי.. האתר הטוב ביותר באינטרנט : 3 האתרים של ג'נסי שיש לי הפורום הטוב ביותר בתפוז: כל הפורומים שאני נמצאת בהם- מכושפות, מלאך שחור, אבודים ולויס וקלארק + סמולוויל אנשים וארץ ישראל - העדה הטובה ביותר : תימניים <ושתקו> העיר הטובה ביותר :טבריה ואילת החוף השווה ביותר בארץ : ניצניםםם
<שירו איתי
> המקום הישראלי ביותר: החומוסייה של עבדול התכונה הישראלית ביותר: ה
דיבור העונה הנחמדה ביותר: אביבבב.. |רקפת| אנשים - הבן אדם הרע ביותר : גרגמל הבן אדם הטוב ביותר: ליאו הבן אדם האהוב ביותר: אני... לא סתם.. ג'נסייי הבן אדם החכם ביותר: אור..
הבן אדם המכוער ביותר: אווו||! זה מהממלכה
לבנים- הדרך הטובה ביותר להתחיל עם בנות : לבנות -הדרך הטובה ביותר לכבוש בחור : חיוך מכתב דיבור אופנה- חברת משקפי השמש השווה ביותר: לא אוהבת משקפי שמש
חנות הנעליים הטובה ביותר: יש הרבה חברת האופנה הטובה ביותר: כנ"ל... בריאות - קופת החולים הטובה ביותר: זאת באמת שאלה דפוקה תרופת הסבתא הטובה ביותר: מסאג' עם שמן לכאבי בטן בית החולים הטוב ביותר: לא פגשתי מקרוב.. בעלי חיים - בע"ח האהוב עליכם ביותר : חיפושית, צב ציפור ודוגי בעל החיים המיוחד ביותר : אני אוהבת צב
בילויים וארועים- המועדון/פאב הכי טוב: תלוי המשחק הכיפי ביותר : הרמזז
הקניון הטוב ביותר בארץ: נווו.. הגדול הזה די ליד ת"א פארק המים הטוב ביותר: שפיים <ונהנים..
> סתם, אני לא יודעת המלון הטוב ביותר: הייתי בהרבה ואני לא זוכרת שמות האולם הכי טוב שהייתי בו:אולם הספורט בביצפר..
שובב לא יודעת קבוצת הכדורגל הטובה ביותר: לא אוהבתת חברות - חברה מספקת פלאפונים הטובה ביותר ( סמסונג , מוטרולה ,נוקיה וכו'..) אני חושבת שנוקיה חברת פלאפונים הטובה בארץ (פלאפון , אורנג' , סלקום וכו'..) לא סגורה חברת הטיסה הטובה ביותר: אל-על..
יצרנית המכוניות הטובה ביותר: כשיהיה לי אוטו נדבר יצרנית מוצרי החשמל הטובה ביותר- מה נהיה פה
חברה להשכרת רכב הטובה ביותר-
הבנק הטוב ביותר- אוקיי... ספק אינטרנט הטוב ביותר:
ספקית הלוייון /כבלים הטובה ביותר : יססס המוצר השווה ביותר שקניתם לאחרונה: ג'ינס טלויזיה וקולנוע- הסדרה הכי טובה בטלויזיה : מלאך שחור
הסרט הכי טוב שיצא עד היום: אני לא יכולה להחליט..
לצופי טלנובלות - הטלונבלה הטובה ביותר : השיר שלנו <איזה מאמוש אליה
> השחקן האמריקאי הטוב ביותר : ג'נסן וכל מה שתגידו לא משנההה
השחקנית האמריקאית הטובה ביותר : ג'סג'ס השחקן הארגנטינאי (טלנובלות ) הטוב ביותר :החמוד הבלונדיני מרובי <ראיתי רק פרק אחד> השחקנית הארגנטינאית ( טלנובלות ) הטובה ביותר : קמילה מתוקה שחקן ישראלי הטוב ביותר : אושרי כהן.. השחקנית השיראלית הטובה ביותר : לא נינט
<אבל היא חמודה> אממ.. אפרת
התוכנית הישראלית ( אירוח/בידור/סדרה /ריאליטי וכו' ) הטובה ביותר:ארץ נהדרת מגיש החדשות הטוב ביותר: עזבו אותי מזה
ערוץ הטלויזיה הישראלי הטוב ביותר: יס ויקנד או אקסטרה הוט נחשב
הבדרן המצחיק ביותר: יש הרבה שהורגים אותי
ערוץ הטלויזיה שאני צופה בו הכי הרבה: ביפ, אקסטרה הוט, יש ויקנד, ו-3 לימודים - בי" ס ללימוד פסיכומטרי והשלמת בגרויות הטוב ביותר : כשאני אגיע נדבררר האונבירסיטה /מכללה הטובה ביותר: *אהמ אהמ* המקצוע המעניין ביותר: שחקנית דפנטלי התואר המעניין ביותר: ציור מוסיקה - השיר הכי טוב מכל הזמנים : המוןןןןן
הלהקה / זמר הטובים ביותר : להקה זה מארון אבל לא כ"כ.. תחנת הרדיו הטובה ביותר: 98 ערוץ המוזיקה בכבלים הטוב ביותר: אמטיווי היטס, אמטיווי2 ואמטיווי ספורט ודיאטה- טיפ הדיאטה הטוב ביותר : התעמלות
הדיאטה הטובה ביותר: של התעמלות ומזון בריא סוג הספורט המועיל ביותר: אני חושבת שתרגילי רגליים הספורטאי הטוב ביותר: הא
עולם- המדינה השווה ביותר בעולם לטיולים : אנגליה
המקום הטוב ביותר להירגע בו : חוףףףף... המקום שהכי הייתים רוצים להיות בו עכשיו: חוףףף... פוליטיקה - ראש הממשלה הטוב ביותר : זה עוד ארוך
המפלגה הטובה ביותר : אל תשאלו אותי על פוליטיקה השר הטוב ביותר : אה אה פנאי - הספר הטוב ביותר : לא סגורה העיתון היומי הטוב ביותר : ידיעות..
חחחחח העיתון השבוע הטוב ביותר ( לאישה , פנאי פלוס , רייטינג וכו..) ראש 1 הירחון הטוב ביותר ( בלייזר , את , עולם האישה )גו התעסוקה הטובה ביותר לשעות הפנאי : מחשב\ קניון\ חברות\ טלפון ההמצאה הגדולה ביותר: טלוויזיה
אחרת, איך הייתי מכירה את גנסן
קוסמטיקה יופי- האישה הכי יפה : ליז הארלי וסופיה בוש <אשתו של צ'אד מייקל מאריי> הגבר הכי יפה: תשובה צפויה לשאלה צפויה קרם פנים הטוב ביותר : קרמה חברת קוסמטיקה הכי טובה :זה מאיטליה הבושם הכי טוב: הבושם של עדייי... חחחחחח... המסיכה הטובה ביותר: לוידעת הסבון הטוב ביותר: תאמינו או לא, אבל לסבון של פניחנה רוזנבלום יש ריח נהדררר..
חברת האיפור הטובה ביותר: הזה מאיטליה .. חברת הקוסמטיקה הישראלית הטובה ביותר: אממממ... הדוגמנית היפה ביותר בעולם : אווו יש הרבה שמות- השם היפה ביותר לבת : אני אוהבת שרון וכאלה השם היפה ביותר לבן : גשם <בלי לצחוק
> השם היפה ביותר לכלב: צ'אפי חחחחחחחחחחחחחחח... סיימתי