שאלונים

מממ טוב..

השחקן האהוב: ארתור ורן השחקן העלוב:אין השחקנית האהובה:איה (טל) השחקנית העלובה:גאיה הזמר הטוב ביותר:רן דנקר הזמרת האהובה ביותר:אהובה הדמות האהובה: רינגו ואיה הרגע המרגש ביותר:רינגו ואמא שלו 33> ודני מציע נישואין לדניאלה..... הרגע העצוב ביותר:הפרצוף של עמליה כשאיה אמרה שזה הבן שלה ושל דני , כשנועה תופסת את רינגו עם מיה הרגע המצחיק ביותר:חחחחחחחח היו הרבהXD הרגע המפתיע ביותר:בוקי הומו! O::: ציון (מ-1 עד 10): 8 ..7..ולא נתתי 10 רק בגלל המריחות שהם דופקים! 'השיר שלנו' או 'דני הוליווד'? לא יודעת..השיר שלנו..כי זה יותר עכשוי ..אבל דני הוליווד גם יפה אבל הזוי טילים

Nizan 16

New member
../images/Emo115.gif../images/Emo115.gif../images/Emo115.gif../images/Emo115.gif../images/Emo115.gif../images/Emo115.gif

* הסמיילי הכי שימושי שלכם?
בגלל שזה המאומץ ו-
בתוכן ההודעה. * הסמיילי הכי לא מובן?
דבר ראשון החורף כבר נגמר, דבר שני- מי ישתמש בזה? XD * האייקון הכי מיותר? אייקוני החורף, יאללה תחליפו לאביב/קיץ XD. * האייקון הכי עצוב?
* הסמיילי הכי שמח?
* האייקון שהכי מזכיר לכם מישהו, ומי?
- מזכיר לי את לאה XDD. * האייקון הכי מגניב?
* האייקון הכי אופטימי?
* האייקון הכי מצחיק?
* האייקון הכי מוזר?
* האייקון הכי מתבקש לימים אלו? של פסח. כבר יש, אבל צריך להרחיב. * אייקון חמוד שלא יצא לכם להשתמש בו?
* רעיונות לאייקון שאין? של ים או בריכה XD. * שני אייקונים שהם אותו דבר בעיניכם? * האייקון הכי מעוות?
*הסמיילי שהכי מתאר את ההרגשה שלכם כרגע?
כי מצד אחד אני בסדר אבל אני גם עצוב בשביל מישהי אחרת.

Nizan 16

New member
../images/Emo115.gifזה אייקון כזה שמוסיפים לכל הודעה

בתור סמל זיהוי כזה XD.

מגניייב גם אני רוצה אחד..

אני בוחרת לעצמי נכון ?.. ומותר רק ציורים או גם פרצופים?

עונההה

הסמיילי הכי שימושי שלכם?
* הסמיילי הכי לא מובן?
* האייקון הכי מיותר?
* האייקון הכי עצוב?
* הסמיילי הכי שמח?
* האייקון הכי מגניב?
* האייקון הכי אופטימי?
* האייקון הכי מצחיק?
* האייקון הכי מוזר?
* האייקון הכי מתבקש לימים אלו?
* אייקון חמוד שלא יצא לכם להשתמש בו?
* רעיונות לאייקון שאין?אייקון של ארטיק! * שני אייקונים שהם אותו דבר בעיניכם?
* האייקון הכי מעוות?

טוב שיהיה.

* הסמיילי הכי לא מובן?
* האייקון הכי מיותר?
* האייקון הכי עצוב?
,
* הסמיילי הכי שמח?
,
. * האייקון הכי מגניב?
* האייקון הכי אופטימי?
* האייקון הכי מצחיק?
* האייקון הכי מוזר?
,
* רעיונות לאייקון שאין? של מסמיק. כי זה -
יותר מרוצה ממסמיק. * שני אייקונים שהם אותו דבר בעיניכם?
ו-
, לא אותו דבר..פשוט בעלי אותו משמעות. * האייקון הכי מעוות?

אניxD

New member
../images/Emo85.gifאנייי D:

* הסמיילי הכי לא מובן?
(סוללהxD) * האייקון הכי מיותר?
* האייקון הכי עצוב?
* הסמיילי הכי שמח?
ילד מהכיתה שלי O: * האייקון הכי מגניב?
* האייקון הכי אופטימי?
* האייקון הכי מצחיק?
xD * האייקון הכי מוזר?
פסח xD * אייקון חמוד שלא יצא לכם להשתמש בו?
הווא לא חמוד, אבל לא יצא לי להשתמש בו O: * רעיונות לאייקון שאין?נממנ..איין לי : \\ * שני אייקונים שהם אותו דבר בעיניכם?
* האייקון הכי מעוות?

עונה... ואת צודקת הם באמת ממכרים

* הסמיילי הכי שימושי שלכם? נמ... יש כמה
* הסמיילי הכי לא מובן?
* האייקון הכי מיותר?
* האייקון הכי עצוב?
* הסמיילי הכי שמח?
אחותי... אין עליה * האייקון הכי מגניב?
| חחחחחחחחחח אין עליו * האייקון הכי אופטימי?
* האייקון הכי מצחיק?
* האייקון הכי מוזר?
יש חופש
* רעיונות לאייקון שאין?
* שני אייקונים שהם אותו דבר בעיניכם?
* האייקון הכי מעוות?
אחלה שאלון.... תעשי עוד כאלה

יו!! כמה שאלונים!!!../images/Emo38.gif

הסמיילי הכי שימושי שלכם?
-בכל הודעה DD:
הסמיילי הכי לא מובן?
האייקון הכי מיותר?
האייקון הכי עצוב?
הסמיילי הכי שמח?
[אני לא מבינה מה הוא שמח.. הוא חנון XDDD ]
האייקון שהכי מזכיר לכם מישהו, ומי?
בוקי XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
האייקון הכי מגניב?
ברור!! חבול שליטה!
האייקון הכי אופטימי?
האייקון הכי מצחיק?
האייקון הכי מוזר?
האייקון הכי מתבקש לימים אלו?
אייקון חמוד שלא יצא לכם להשתמש בו?
רעיונות לאייקון שאין? נמנמ... אייקון עם עיניים ככה-^.^
שני אייקונים שהם אותו דבר בעיניכם?
-
האייקון הכי מעוות?
הסמיילי שהכי מתאר את ההרגשה שלכם כרגע?

מורקי111

New member
../images/Emo142.gifעוונה ../images/Emo3.gif

* הסמיילי הכי לא מובן?
* האייקון הכי מיותר?כל האייקוני חורף
* האייקון הכי עצוב?
* הסמיילי הכי שמח?
חח..את חברה שלי
* האייקון הכי מגניב?
* האייקון הכי אופטימי?
* האייקון הכי מצחיק?
* האייקון הכי מוזר?
* רעיונות לאייקון שאין?אממ.אייקון מסמיק.ננראלי שאין
* שני אייקונים שהם אותו דבר בעיניכם?
חחח * האייקון הכי מעוות?

אניxD

New member
../images/Emo85.gifחווופר במיוחד O =

שם מלא: אוופק ( = תאריך לידה: 25/2/94
בית: מה איתו ? איפה עוד גרת? איפשהו בדרום .. מזל:דגים
מידת נעליים:37/38 גובה: 1.64 מוצא: הרבה דברייים > < חיות מחמד: ~ אחים: אין
צבע שיער: חוום אורך שיער: נמ .. צבעת פעם את השיער?
באיזה צבע? : ~ כיתה: ח' = | תחביבים: ריקווווד, צופים , מחשב
מוזיקה: מה איתה ? להקה: ~ איזה שפות אתה מדבר? עברית, אנגלית, קצת ספרדית וערבית ^ ^ אוהב ספורט? לא כ"כ : \\ איפה נולדת? ישראל אתה בן אדם של לילה או של יום? לייילה
רגיש לדגדוגים?
xD מאמין באלוהים? נראה לי יש לך כינויים נוספים באינטרנט? NOT מה הם? ~#$%^ יש לך גשר?
יש לך משקפיים/עדשות מגע?
מה תרצה להיות כשתהיה גדול? נמ ..לאדעת,, יש עוד זמן איזה יום היה הכי גרוע בחיים שלך? אמ .. מה הדבר הכי מביך שקרה לך? חחח לא זוכרת איזה יום היה הכי טוב בחיים שלך? היום בו נולדתי
מה הדבר הכי חשוב לך? החיים יש חבר/חברה/קראש?
ממה אתה הכי פוחד? מוות מאמינה באהבה וירטואלית:
אם היה לך עוד זוג עיניים איפה היית שם אותם? בגב ? על מה אתה חושב בד"כ לפני שאתה הולך לישון? דאגות , ציפיות למה אתה הכי מתנגד? אמ ..הרבה דברים אם היית יכול להיות מישהו אחר, מי היית? אמ ..אין לי שמץ פגשת אי פעם מישהו או מישהי באינטרנט?
מאמינה באהבה ממבט ראשון?
xD מה הדבר שעושה אותך מאושרת? אנשים שאני אוהבת ( = כשיש לך אהבה את נאמנה? נראה לי את אוהבת ילדים? תלווי ..אם הם מעצבנים ומציקים אז ממש לא !
אבל אם הם חמודים חכמים ויש להם שיער יפה אז כן
את ותרנית או עקשנית? עקשנית אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי?
ראית אחד שלא מוצא חן בעינייך, תתני לו צ´אנס לכבוש את ליבך? לא החיים טובים לדעתך? אמ ..יחסית כן היחסים עם ההורים טובים? לפעמים לבוש: מה איתו ? איפור: כנ"ל דברים אהובים מאכל: פיייירה ! ! 1 שתיה: קווולה
המקום האהוב לחופשה: ^ ^ טעם גלידה אהוב: סורבה תוות
פרי אהוב: מנננגו
ממתק: הייפו
מכונית: ~ שיעור: חופשייי ! חג: מצד אחד ..פסח בגלל החופש ,, מצד שנני אי אפשר לאכול חמץ וזה מעצבן > < היום הכי אהוב בשבוע: שבת צבע: ירקרק מגזין: פנאי + [?] שם לבת: סטפנני שם לבן: ג'ייסון, קוין קבוצת ספורט אהובה: & חודש אהוב: יולי ספורטאי/ת אהוב: %$^ שחקנית אהובה: טל טלמוון שחקן אהוב: נמ .. רן דננקר
ו..ארתור פרי תוכנית אהובה בטלוויזיה: הישרדות, דני הוליווד ... התכנניות היחידות שאני רואה > < אתר אהוב: שין, מקושרים, תפווז חיה אהובה: חתול, כללב, דולפינים
חבר לאימייל: אה ? בדיחה: ... אומר הרבה: אווי גאד xD מילה אהובה: קוקפיט XD נעליים: מה איתן ? תחנת רדיו: ^^ חדר בבית: שלי ההופעה הכי טובה שראית: אמ ..של המורדדים ,,,לפני שנים רבות XD דיסק אהוב: נממנמנ... נשיא: סלט: בשר: תוספת לפיצה: זייתים וגבינה צהוובה ב ל ב דxD ארץ:ישראל עיר: ת"א מקום אהוב:בייית ריח: הרייח שיש אחרי המדורה , אני מתה עליייו XD רעש: מוזיקה XD טעם: כל מינני מאכלים טעימים למיניהם רגש: אהבה, שמחה ... מספר: 4 ספר: ~ סבתא: דגנים: דברים פחות אהובים אוטו: צבע: חום מורה: כמעט כווולן שיעור: מדעים, זה כ"כ משעמם יום בשבוע: שנני, מסיימים בית ספר בשלווש O.ם ב24 שעות אחרונות היתה לך שיחה רצינית: לא חיבקת מישהו: כן בכית:
צחקת:
גרמת למישהו לצחוק:
קנית משהו:
הסתפרת:
הרגשת טיפש:
דיברת עם מישהו שאתה אוהב:
התגעגעת למישהו:
האם אי פעם... השתמשת בסמים?
אכלת קופסא שלמה של עוגיות?
נזרקת על ידי מישהו? ישמצב מישהו בגד בך? אולי נשארת בבית ביום שישי בערב סתם כי התחשק לך?
היית מאוהב? ככןן, ואני עדיין
ראית את הבית הלבן? בטלויזיה עישנת? פסיבי שתית אלכוהול? כן, בטוח שתיתי פעם טיפה יין XD עישנת מריחואנה?לללא שיחקת מונופול?
ראית טיטאניק?
מי לא ? נישקת מישהו?
צבעת בספר צביעה?
עשית אמבטיית קצף?
טסת?
שטת?
נסעת ברכבת?
רכבת על פיל?
הכנת אתר אינטרנט?
בטיפו שיחקת בברביות?
נשארת ער כל הלילה?
דחפת דברים מתחת למיטה כדי לגרום לחדר שלך להיראות יותר נקי? חחחחח אכן
דיברת בשיעור?
פחדת מהחושך?
היית בבית חולים (לא לביקור)? כן, שנוולדתי .. עשו לך תפרים?
זרקת מישהו והתחרטת על זה?
יצאת עם יותר מבן אדם אחד באותו הזמן?
שיקרת?
נרדמת בשיעור?כמעט השתמשת באוכל לצרכים אחרים מאכילה?אוללי פגשת סלבריטי?
עברת על החוק? כן ,,, נסעתי בלי חגווורה אהבת מישהו שזה גרם לך לבכות?
שנאת את עצמך?
נשבר לך הלב? אולי שברת למישהו את הלב? אולי רצית להרוג מישהו?
נפלת מכסא?
נתת למישהו לאפ דאנס? הא ? הלכת מכות? אממ .. אולי בקטננה כזה זה או זה מועדון או מסיבה פרטית? תלוווי קפה או תה?תה שואף לשלמות או לוקח את זה בקלות? לוקחת בקלות חתולים או כלבים? שנניהם
אוכל או ממתקים? שנניהם קרמבו וניל או מוקה?וננניל
אייכ, מוקה זה מגעיל חורף או קיץ? קיייץ
מה או מי היית רוצה...? להרוג: ~ לשמוע: נמ ... להיות כמו: ... הדבר האחרון ש: קניתי:מכנסיים קראתי: את המילה ..."קראתי:" עשיתי: ראיתי הישרדות סרט אחרון שראיתי?אמ .."החיים על פי נד" מספר אחרון שחייגתי: 6778~!@#$%^ דבר אחרון ששתיתי: קוולה דבר אחרון שאכלתי:פיירה P: פעם אחרונה שבכיתי: שלשום פעם אחרונה שצחקתי: היום הבנאדם האחרון שנישקתי:נמ .. הבחור האחרון שדיברת איתו: ידיד שלי באייסי > <

Nurit Girl

New member
חופש, חופש, חופש ../images/Emo98.gif

שם מלא: נורית תאריך לידה: 25.12.92 מין: נקבה בית: יישוב בשומרון איפה עוד גרת? ארגנטינה [4 שנים], ירושלים [חודש] וכפר סבא [שנתיים] מזל: גדי מידת נעליים: 39-40 גובה: 1.59 מוצא: אשכנזיה חיות מחמד: אין אחים: 2 אחיות ואח צבע שיער: חום אורך שיער: עד החזה P: צבעת פעם את השיער? עשית פס באיזה צבע? : חום בהיר-בלונדיני כזה כיתה: ט' תחביבים: לקרוא, להיות במחשב, לראות טלוויזיה, לישון, לשמוע מוזיקה מוזיקה: לועזי להקה: אין איזה שפות אתה מדבר? עברית, ספרדית, אנגלית וסתם מילים בעוד כמה שפות אוהב ספורט? כן איפה נולדת? בואנוס איירס, ארגנטינה אתה בן אדם של לילה או של יום? יום רגיש לדגדוגים? כן מאמין באלוהים? כן יש לך כינויים נוספים באינטרנט? כן מה הם? NuritG יש לך גשר? לא יש לך משקפיים/עדשות מגע? כן, משקפיים מה תרצה להיות כשתהיה גדול? לא יודעת איזה יום היה הכי גרוע בחיים שלך? כששברתי את היד אולי מה הדבר הכי מביך שקרה לך? לא יודעת איזה יום היה הכי טוב בחיים שלך? כשאחיינים שלי נולדו מה הדבר הכי חשוב לך? משפחה יש חבר/חברה/קראש? בערך ממה אתה הכי פוחד? מהמוות מאמינה באהבה וירטואלית: לא אם היה לך עוד זוג עיניים איפה היית שם אותם? בגב [?] על מה אתה חושב בד"כ לפני שאתה הולך לישון? על היום שעבר למה אתה הכי מתנגד? סיגריות, סמים ודברים בסגנון אם היית יכול להיות מישהו אחר, מי היית? לא יודעת פגשת אי פעם מישהו או מישהי באינטרנט? כן מאמינה באהבה ממבט ראשון? כן מה הדבר שעושה אותך מאושרת? לראות את האחיינים שלי כשיש לך אהבה את נאמנה? כן את אוהבת ילדים? בערך P: את ותרנית או עקשנית? תלוי בקשר למה אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי? לא נראה לי ראית אחד שלא מוצא חן בעינייך, תתני לו צ´אנס לכבוש את ליבך? אפשרי. החיים טובים לדעתך? כן היחסים עם ההורים טובים? כן לבוש: רגיל איפור: לא מתאפרת. מדי פעם עיפרון שחור דברים אהובים מאכל: שניצל תירס, פלאפל שתיה: ספרייט, מיץ תפוחים המקום האהוב לחופשה: בית מלון O: טעם גלידה אהוב: וניל פרי אהוב: תפוח, אגס ממתק: ביסלי מכונית: לא יודעת שיעור: חברה חג: חנוכה [יומולדת!!!!
] היום הכי אהוב בשבוע: ראשון צבע: אדום מגזין: אין שם לבת: יש הרבה שם לבן: נראה לי נועם קבוצת ספורט אהובה: אין חודש אהוב: טבת/דצמבר ספורטאי/ת אהוב: אין שחקנית אהובה: כנ"ל שחקן אהוב: ^^ תוכנית אהובה בטלוויזיה: דני הוליווד, פטיטו אתר אהוב: אין חיה אהובה: אולי כלב חבר לאימייל: אין בדיחה: איש האחד הלך הלך הלך ונפל. וואו. אין. אומר הרבה: טוווווווב מילה אהובה: אין נעליים: מה עם נעליים? תחנת רדיו: גלגל"צ [?] חדר בבית: החדר שלי ההופעה הכי טובה שראית: לא ראיתי הרבה הופעות דיסק אהוב: אין נשיא: פחחחח סלט: אין בשר: על האש תוספת לפיצה: זיתים ארץ: ישראל, ארגנטינה עיר: אין מקום אהוב: הבית שלי ריח: אין רעש: כנ"ל טעם: לא יודעת רגש: זה מתחיל להעיק מספר: 2 ספר: יש המון. סבתא: שתיהן דגנים: צ'יריוס, טריקס דברים פחות אהובים אוטו: לא יודעת צבע: חום מורה: להיסטוריה שיעור: תושב"ע יום בשבוע: רביעי חג: ל"ג בעומר עונה: קיץ חודש: לא יודעת ספורט: ריצות קבוצת ספורט: לא יודעת סרט: לא מתתי על הארי פוטר 5 שחקנ/ית: אין תוכנית: ^^ אתר: כנ"ל אוכל: דגים שתיה: תות בננה להקה: אין זמר: לא יודעת זמרת: כנ"ל חיה: ג'וקים חנות: אין מילה: קללות למיניהן הופעה שהיית בה: לא יודעת דיסק: אהההההה סלט: כרוב ארץ: --- עיר: כנ"ל מקום להיות בו: בית ספר ריח: קיא רעש: מעצבן רגש: שנאה, קנאה תאריך: ה1.9 P: ספר: פעם התחלתי את "20 אלף מיל מתחת למים" והשתעממתי דגנים: לא יודעת ב24 שעות אחרונות היתה לך שיחה רצינית: לא ממש חיבקת מישהו: כן בכית: לא צחקת: כן גרמת למישהו לצחוק: כן קנית משהו: לא הסתפרת: לא הרגשת טיפש: כן דיברת עם מישהו שאתה אוהב: כן התגעגעת למישהו: כן האם אי פעם... השתמשת בסמים? לא אכלת קופסא שלמה של עוגיות? כן נזרקת על ידי מישהו? לא מישהו בגד בך? לא נשארת בבית ביום שישי בערב סתם כי התחשק לך? כן היית מאוהב? כן ראית את הבית הלבן? בתמונות עישנת? לא שתית אלכוהול? קצת עישנת מריחואנה? לא שיחקת מונופול? כן ראית טיטאניק? כן נישקת מישהו? לא צבעת בספר צביעה? כן עשית אמבטיית קצף? לא טסת? כן שטת? כן נסעת ברכבת? כן רכבת על פיל? לא הכנת אתר אינטרנט? כן שיחקת בברביות? כן נשארת ער כל הלילה? כן דחפת דברים מתחת למיטה כדי לגרום לחדר שלך להיראות יותר נקי? כן דיברת בשיעור? כן פחדת מהחושך? כן היית בבית חולים (לא לביקור)? לא עשו לך תפרים? לא זרקת מישהו והתחרטת על זה? לא יצאת עם יותר מבן אדם אחד באותו הזמן? לא שיקרת? כן נרדמת בשיעור? נראה לי שכן השתמשת באוכל לצרכים אחרים מאכילה? כן פגשת סלבריטי? לא עברת על החוק? לא אהבת מישהו שזה גרם לך לבכות? יכול להיות שנאת את עצמך? כן נשבר לך הלב? לא שברת למישהו את הלב? לא רצית להרוג מישהו? כן נפלת מכסא? כן נתת למישהו לאפ דאנס? ? הלכת מכות? בצחוק זה או זה מועדון או מסיבה פרטית? מסיבה פרטית קפה או תה? תה שואף לשלמות או לוקח את זה בקלות? לא יודעת חתולים או כלבים? כלבים אוכל או ממתקים? אוכל קרמבו וניל או מוקה? וניל חורף או קיץ? חורףףףף
מה או מי היית רוצה...? להרוג: לא לשמוע: יודעת להיות כמו: !! הדבר האחרון ש: קניתי: שוקו קראתי: "אי אפשר" - אני באמצע עשיתי: עזרתי לנקות את הבית לפסח סרט אחרון שראיתי? לא זוכרת [וזה לא היה מזמן] מספר אחרון שחייגתי: פלאפון של אבא שלי דבר אחרון ששתיתי: 7UP דבר אחרון שאכלתי: קציצה כזאת של תרד עם גבינה פעם אחרונה שבכיתי: לא זוכרת פעם אחרונה שצחקתי: היום הבנאדם האחרון שנישקתי: אחיין שלי הבחור האחרון שדיברת איתו: אבא שלי סיימתי

יאללה נזרום..

שם מלא : אור שקד תאריך לידה: 18.10.88 מין: בבקשה. בית: כפר סבא איפה עוד גרת? כוכב יאיר, תל אביב, אזור, מצפה רמון. מזל: נאחס....אבל מאזניים. מידת נעליים: 39-40 גובה: 1.66 מוצא: אשכנטוזי חיות מחמד: תוכי אחים: בן ובת צבע שיער: ג'ינג'י בלונדיני אורך שיער: ארוך צבעת פעם את השיער? כן באיזה צבע? : אדום,שחור,סגול,חציל,ירוק, חום בהיר,חום כהה. כיתה: תזכירו לי מזה.. תחביבים: מוזיקה: כל מיני להקה: היהודים איזה שפות אתה מדבר? עברית,אנגלית,ספרדית אוהב ספורט? מרחוק. איפה נולדת? בראשון לציון אתה בן אדם של לילה או של יום? לילה רגיש לדגדוגים? כן מאמין באלוהים? תלוי מתי יש לך כינויים נוספים באינטרנט? לא מה הם? יש לך גשר? לא יש לך משקפיים/עדשות מגע? כן מה תרצה להיות כשתהיה גדול? :Q דברים אהובים חג: פורים היום הכי אהוב בשבוע: חמישי צבע: שחור,ירוק מגזין: גו שם לבת: יובל שם לבן: עומר קבוצת ספורט אהובה: הפועל רעננה :p חודש אהוב: אוקטובר ספורטאי/ת אהוב: שחקנית אהובה: שחקן אהוב: גייל הראולד . תוכנית אהובה בטלוויזיה: חברים אתר אהוב: www.randanker.com :) ופייסבוק. חיה אהובה: כלב מילה אהובה: פנאן נעליים: אולסטאר תחנת רדיו: גלגלצ חדר בבית: שלי ההופעה הכי טובה שראית: כל הופעה של היהודים דיסק אהוב: מציאות נפרדת ריח: של דלק מספר:8 ספר: אם יש גן עדן דברים פחות אהובים צבע: אדום יום בשבוע: ראשון עונה: קיץ חיה: ג'וק כזה גדול עם מחושים. ריח: של זיעה. רעש: . רוסים מדברים בפלאפון באמצע האוטובוס ב24 שעות אחרונות היתה לך שיחה רצינית: חצי חיבקת מישהו: כן בכית: כן צחקת: כן גרמת למישהו לצחוק: כן קנית משהו: כן הסתפרת: לא הרגשת טיפש: כן דיברת עם מישהו שאתה אוהב: כן התגעגעת למישהו: כן האם אי פעם... השתמשת בסמים? כן אכלת קופסא שלמה של עוגיות? כן נזרקת על ידי מישהו? כן מישהו בגד בך? לא נשארת בבית ביום שישי בערב סתם כי התחשק לך? כן היית מאוהב? לא ראית את הבית הלבן? לא עישנת? כן שתית אלכוהול? כן עישנת מריחואנה? כן שיחקת מונופול?כן ראית טיטאניק? כן נישקת מישהו? כן צבעת בספר צביעה? כן עשית אמבטיית קצף? כן טסת? כן שטת? כן נסעת ברכבת? כן רכבת על פיל? לא הכנת אתר אינטרנט? חחח כן שיחקת בברביות? כן נשארת ער כל הלילה? כן דחפת דברים מתחת למיטה כדי לגרום לחדר שלך להיראות יותר נקי? כן דיברת בשיעור? כן פחדת מהחושך? כן היית בבית חולים (לא לביקור)? לא עשו לך תפרים? לא זרקת מישהו והתחרטת על זה? כן יצאת עם יותר מבן אדם אחד באותו הזמן? לא שיקרת? כן נרדמת בשיעור? כן השתמשת באוכל לצרכים אחרים מאכילה? אממממ לא שזכור לי פגשת סלבריטי? כן עברת על החוק? כן אהבת מישהו שזה גרם לך לבכות? כן שנאת את עצמך? כן נשבר לך הלב? לא שברת למישהו את הלב? מקווה שלא רצית להרוג מישהו? כן נפלת מכסא? כן נתת למישהו לאפ דאנס? לא הלכת מכות? לא כזה נחשב זה או זה מועדון או מסיבה פרטית? פרטית קפה או תה? קפה שואף לשלמות או לוקח את זה בקלות? לוקח בקלות חתולים או כלבים? כלבים אוכל או ממתקים? תלוי מתי קרמבו וניל או מוקה? וניל חורף או קיץ? חורף הדבר האחרון ש: קניתי: קפה קראתי: וואו מזמן עשיתי: חזרתי מההופעה של היהודים סרט אחרון שראיתי? "זונה" או משהו כזה ב-יס מספר אחרון שחייגתי: מוטי דבר אחרון ששתיתי: דיאט קולה דבר אחרון שאכלתי: הום פרייז פעם אחרונה שבכיתי: היום פעם אחרונה שצחקתי: היום הבנאדם האחרון שנישקתי: קינסלר הבחור האחרון שדיברת איתו: הטרמפ שעצרתי הביתה :)

טובסדר.

שם מלא: ענבר ברנטל. תאריך לידה: 19.9.89. מין: נ'. בית: הא?
איפה עוד גרת? רק באריאל. מזל: בתולה. מידת נעליים: לא מדברים על זה
גובה: 1.68 בערך. מוצא: חצי מרוקאית, חצי שני- עזבו.. חיות מחמד:
אחים: 2. צבע שיער: שחור. אורך שיער: לא ארוך במיוחד, גם לא קצר. צבעת פעם את השיער?
באיזה צבע? : רוצה לאדום
כיתה: סיימתי. תחביבים: הופעות, חברים, משחקים של הפועל, לנהוג, לישון. מוזיקה: רוק ישראלי בעיקר. להקה: היהודים. איזה שפות אתה מדבר? עברית בלבד
אוהב ספורט?
איפה נולדת? בעקרון באריאל, אבל בי"ח בלינסון פ"ת. אתה בן אדם של לילה או של יום? לילה אחושילינג. רגיש לדגדוגים?
מאמין באלוהים?
סוגשל. יש לך כינויים נוספים באינטרנט?
מה הם? --- יש לך גשר?
יש לך משקפיים/עדשות מגע?
מה תרצה להיות כשתהיה גדול? הייתי רוצה לעשות מוזיקה, אבל אין לי את הכישורים. איזה יום היה הכי גרוע בחיים שלך? 5.12.05. מה הדבר הכי מביך שקרה לך? לא עולה לי. איזה יום היה הכי טוב בחיים שלך? בטח כשעברתי טסט או כשנגמר לי המלווה. או ה25 הפרש על מכבי
מה הדבר הכי חשוב לך? חברים. יש חבר/חברה/קראש?
ממה אתה הכי פוחד? ממוות של קרובים, מבדידות, לא להספיק. מאמינה באהבה וירטואלית:
אם היה לך עוד זוג עיניים איפה היית שם אותם? בגב..כמה לא מקורי. על מה אתה חושב בד"כ לפני שאתה הולך לישון? על הכל ועל כלום. למה אתה הכי מתנגד? לדעות שמאלניות, להומופובים. אם היית יכול להיות מישהו אחר, מי היית? עזבו אתכם.. פגשת אי פעם מישהו או מישהי באינטרנט?
מאמינה באהבה ממבט ראשון?
, לא כל כך בעקרון. מה הדבר שעושה אותך מאושרת? כשאמצא אותו אודיע לכם. כשיש לך אהבה את נאמנה?
את אוהבת ילדים?
בד"כ. את ותרנית או עקשנית? משהו באמצע.. אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי?
אין סיכוי. ראית אחד שלא מוצא חן בעינייך, תתני לו צ´אנס לכבוש את ליבך?
למה לא. החיים טובים לדעתך?
היחסים עם ההורים טובים?
לבוש: לא קבוע. איפור: רק עפרון שחור. דברים אהובים מאכל: טוסטים מושקעים[בעיקר כפרי+תוספת בולגרית של הנאפיס
], פסטה של ספיר, מלאווח ואבטיח. שתיה: קוקה קולה. המקום האהוב לחופשה: כנרת. טעם גלידה אהוב: וניל עם עוגיות. פרי אהוב: אממ..נראה לי תפוח. ממתק: צ'יטוס גבינה
מכונית: אידיאלית כאילו?..יונדאי גטס, אאודי טיטי. שיעור: לשון. חג: פסח,חנוכה. היום הכי אהוב בשבוע: שישי. צבע: אדום [עולה בבלומפילד]. מגזין: מעריב לנוער. [כבר לא אבל שיהיה] שם לבת: תום, עדי, בר. שם לבן: תום, שחף. קבוצת ספורט אהובה: הפועל ת"א לעולם ועד
חודש אהוב: אפריל. ספורטאי/ת אהוב: שלום תקווה היהלום הנצחי
שחקנית אהובה: ג'ניפר אניסטון. שחקן אהוב: . ג'ים קארי. תוכנית אהובה בטלוויזיה: 'דני הוליווד', 'הישרדות' [עד שזה התחיל להיות פאתטי], 'אולי הפעם'. אתר אהוב: 'תפוז'. לגמרי. חיה אהובה: ארנב. חבר לאימייל: עכשיו עמרי
בדיחה: אממ..לא עולה לי. אומר הרבה: "אני בסדר", "בוקר בסדר", "אתם בסדר", "זה בסססדר". מילה אהובה: בסדר.
נעליים: אולסטאר, קרוקס. תחנת רדיו: גלגל"צ. חדר בבית: שלי. ההופעה הכי טובה שראית: 'היהודים' בעומר [2005] ובעפולה [2006], שילה פרבר בחאן שחרות [2007]. היו מן הסתם עוד מלא, אבל אלה הראשונות שעולות, סימן שהן הכי טובות
דיסק אהוב: 'מציאות נפרדת'- "היהודים". נשיא: בטוח לא פרס. סלט: עם טונה ותירס, או סלט תפוחי אדמה. בשר: המבורגר, סטייק. תוספת לפיצה: עגבנייה ובולגרית
ארץ: ישראל. עיר: תל-אביב. מקום אהוב: הבית של עמרי[בית יצחק
], 'דה רוק' בתל-אביב, מועדון התאטרון. ריח: של הבושם של תום. ריח ממכר. רעש: הופעות.. טעם: בולגרית
רגש: אהבה. מספר: 5. 14. ספר: 'ורוניקה מחליטה למות', וגם אותו קראתי עד החצי
אנלא בנאדם כזה. סבתא: מסתומרת? דגנים: טריקס/כריות. דברים פחות אהובים אוטו: של אמא שלי
מכוער רצח ומעפן. צבע: צהוב
מורה: ליאת קוליק! שיעור: אנגלית, מתמטיקה, הסטוריה. יום בשבוע: ראשון. חג: פורים. עונה: לא סגורה על מה אני אוהבת אז כנ"ל לגבי פחות אוהבת. חודש: דצמבר. ספורט: שחייה או משהו
קבוצת ספורט: מכבי תל-אביב
, בית"ר ירושלים. סרט: אממ..לא עולה לי. שחקנ/ית: עֹפרה מ'לגעת באושר', עד עכשיו זכורה לי כאחת השחקניות הכי גרועות שיצא לי לראות
תוכנית: הדוגמניות. אתר: אני לא נכנסת לאתרים שאני לא אוהבת
אוכל: אבוקדו וכיוצ"ב. שתיה: נסטי, בירה, ואלכוהול על כל סוגיו. להקה: סינרגיה. זמר: . אבי ביטר. זמרת: מרגלית צנעני. חיה: חתול!
שנאת חיי. חנות: אממ.. מילה: "אחי" הופעה שהיית בה: 'היהודים' בסלבסטר 2006, בכפ"ס.
דיסק: נמרוד שיקלר, כי הוא מאכזב ברמות. סלט: אבוקדו. ארץ: טורקיה. עיר: העיר המרכזית שם, נו. מקום להיות בו: אמממ, מקומות של גאים שסוחבים אותי אליהם
ריח: של מישהו מאד מסויים
רעש: . שיש חפירות בבוקר. רגש: אפטיות. תאריך: 5.12.05. ספר: לא יודעת. דגנים: פיצי וכל הדברים הלא משמעותיים,שלא מרגישים אותם בכלל
ב24 שעות אחרונות היתה לך שיחה רצינית:
חיבקת מישהו:
בכית:
צחקת:
גרמת למישהו לצחוק:
קנית משהו:
הסתפרת:
הרגשת טיפש: קצת..
דיברת עם מישהו שאתה אוהב:
התגעגעת למישהו:
. האם אי פעם... השתמשת בסמים? כן. אכלת קופסא שלמה של עוגיות? כן. נזרקת על ידי מישהו? לא. מישהו בגד בך? כן. נשארת בבית ביום שישי בערב סתם כי התחשק לך? כן. היית מאוהב? כן. ראית את הבית הלבן? רק בתמונות וכ'ו. עישנת? כן. שתית אלכוהול? כן. עישנת מריחואנה? כן. שיחקת מונופול? כן. ראית טיטאניק? כן. נישקת מישהו? כן. צבעת בספר צביעה? כן. עשית אמבטיית קצף? כן. טסת? כן. שטת? כן. נסעת ברכבת? כן. רכבת על פיל? לא. מזה בא לי! הכנת אתר אינטרנט? כן. שיחקת בברביות? כן. נשארת ער כל הלילה? כן. דחפת דברים מתחת למיטה כדי לגרום לחדר שלך להיראות יותר נקי? כן. דיברת בשיעור? כן. פחדת מהחושך? כ

..

זה או זה מועדון או מסיבה פרטית? מסיבה פרטית. קפה או תה? קפה. שואף לשלמות או לוקח את זה בקלות? שואפת לשלמות ומשתדלת לקחת בקלות. חתולים או כלבים? כלבים. איכס חתולים. אוכל או ממתקים? אוכל. קרמבו וניל או מוקה? מוקה! חורף או קיץ? עוד לא סגורה על זה.. נראה לי חורף. מה או מי היית רוצה...? להרוג: אח שלי. לשמוע: שיהיה בסדר. להיות כמו: 'כמו' זה לא בריא.. אף אחד. הדבר האחרון ש: קניתי: סיגריות וסוכרייה על מקל
קראתי: בפורומים וכאלה.. עשיתי: לא אפרט.. סרט אחרון שראיתי? "21". מספר אחרון שחייגתי: מישהו שקשור בכרטיסים לתאטרון. דבר אחרון ששתיתי: קפה. דבר אחרון שאכלתי: קרקר. פעם אחרונה שבכיתי: אתמול בערב. פעם אחרונה שצחקתי: היום לפני חצי שעה בערך. הבנאדם האחרון שנישקתי: גילי. הבחור האחרון שדיברת איתו: גילי.

לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא

עשיתיייייי שלח ואז זה בטעות לחץ על שירשוררררר אווווווווף !!!!!!!!! :( :( :(

למעלה