טובסדר.
שם מלא: ענבר ברנטל. תאריך לידה: 19.9.89. מין: נ'. בית: הא?
איפה עוד גרת? רק באריאל. מזל: בתולה. מידת נעליים: לא מדברים על זה
גובה: 1.68 בערך. מוצא: חצי מרוקאית, חצי שני- עזבו.. חיות מחמד:
אחים: 2. צבע שיער: שחור. אורך שיער: לא ארוך במיוחד, גם לא קצר. צבעת פעם את השיער?
באיזה צבע? : רוצה לאדום
כיתה: סיימתי. תחביבים: הופעות, חברים, משחקים של הפועל, לנהוג, לישון. מוזיקה: רוק ישראלי בעיקר. להקה: היהודים. איזה שפות אתה מדבר? עברית בלבד
אוהב ספורט?
איפה נולדת? בעקרון באריאל, אבל בי"ח בלינסון פ"ת. אתה בן אדם של לילה או של יום? לילה אחושילינג. רגיש לדגדוגים?
מאמין באלוהים?
סוגשל. יש לך כינויים נוספים באינטרנט?
מה הם? --- יש לך גשר?
יש לך משקפיים/עדשות מגע?
מה תרצה להיות כשתהיה גדול? הייתי רוצה לעשות מוזיקה, אבל אין לי את הכישורים. איזה יום היה הכי גרוע בחיים שלך? 5.12.05. מה הדבר הכי מביך שקרה לך? לא עולה לי. איזה יום היה הכי טוב בחיים שלך? בטח כשעברתי טסט או כשנגמר לי המלווה. או ה25 הפרש על מכבי
מה הדבר הכי חשוב לך? חברים. יש חבר/חברה/קראש?
ממה אתה הכי פוחד? ממוות של קרובים, מבדידות, לא להספיק. מאמינה באהבה וירטואלית:
אם היה לך עוד זוג עיניים איפה היית שם אותם? בגב..כמה לא מקורי. על מה אתה חושב בד"כ לפני שאתה הולך לישון? על הכל ועל כלום. למה אתה הכי מתנגד? לדעות שמאלניות, להומופובים. אם היית יכול להיות מישהו אחר, מי היית? עזבו אתכם.. פגשת אי פעם מישהו או מישהי באינטרנט?
מאמינה באהבה ממבט ראשון?
, לא כל כך בעקרון. מה הדבר שעושה אותך מאושרת? כשאמצא אותו אודיע לכם. כשיש לך אהבה את נאמנה?
את אוהבת ילדים?
בד"כ. את ותרנית או עקשנית? משהו באמצע.. אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי?
אין סיכוי. ראית אחד שלא מוצא חן בעינייך, תתני לו צ´אנס לכבוש את ליבך?
למה לא. החיים טובים לדעתך?
היחסים עם ההורים טובים?
לבוש: לא קבוע. איפור: רק עפרון שחור. דברים אהובים מאכל: טוסטים מושקעים[בעיקר כפרי+תוספת בולגרית של הנאפיס
], פסטה של ספיר, מלאווח ואבטיח. שתיה: קוקה קולה. המקום האהוב לחופשה: כנרת. טעם גלידה אהוב: וניל עם עוגיות. פרי אהוב: אממ..נראה לי תפוח. ממתק: צ'יטוס גבינה
מכונית: אידיאלית כאילו?..יונדאי גטס, אאודי טיטי. שיעור: לשון. חג: פסח,חנוכה. היום הכי אהוב בשבוע: שישי. צבע: אדום [עולה בבלומפילד]. מגזין: מעריב לנוער. [כבר לא אבל שיהיה] שם לבת: תום, עדי, בר. שם לבן: תום, שחף. קבוצת ספורט אהובה: הפועל ת"א לעולם ועד
חודש אהוב: אפריל. ספורטאי/ת אהוב: שלום תקווה היהלום הנצחי
שחקנית אהובה: ג'ניפר אניסטון. שחקן אהוב: . ג'ים קארי. תוכנית אהובה בטלוויזיה: 'דני הוליווד', 'הישרדות' [עד שזה התחיל להיות פאתטי], 'אולי הפעם'. אתר אהוב: 'תפוז'. לגמרי. חיה אהובה: ארנב. חבר לאימייל: עכשיו עמרי
בדיחה: אממ..לא עולה לי. אומר הרבה: "אני בסדר", "בוקר בסדר", "אתם בסדר", "זה בסססדר". מילה אהובה: בסדר.
נעליים: אולסטאר, קרוקס. תחנת רדיו: גלגל"צ. חדר בבית: שלי. ההופעה הכי טובה שראית: 'היהודים' בעומר [2005] ובעפולה [2006], שילה פרבר בחאן שחרות [2007]. היו מן הסתם עוד מלא, אבל אלה הראשונות שעולות, סימן שהן הכי טובות
דיסק אהוב: 'מציאות נפרדת'- "היהודים". נשיא: בטוח לא פרס. סלט: עם טונה ותירס, או סלט תפוחי אדמה. בשר: המבורגר, סטייק. תוספת לפיצה: עגבנייה ובולגרית
ארץ: ישראל. עיר: תל-אביב. מקום אהוב: הבית של עמרי[בית יצחק
], 'דה רוק' בתל-אביב, מועדון התאטרון. ריח: של הבושם של תום. ריח ממכר. רעש: הופעות.. טעם: בולגרית
רגש: אהבה. מספר: 5. 14. ספר: 'ורוניקה מחליטה למות', וגם אותו קראתי עד החצי
אנלא בנאדם כזה. סבתא: מסתומרת? דגנים: טריקס/כריות. דברים פחות אהובים אוטו: של אמא שלי
מכוער רצח ומעפן. צבע: צהוב
מורה: ליאת קוליק! שיעור: אנגלית, מתמטיקה, הסטוריה. יום בשבוע: ראשון. חג: פורים. עונה: לא סגורה על מה אני אוהבת אז כנ"ל לגבי פחות אוהבת. חודש: דצמבר. ספורט: שחייה או משהו
קבוצת ספורט: מכבי תל-אביב
, בית"ר ירושלים. סרט: אממ..לא עולה לי. שחקנ/ית: עֹפרה מ'לגעת באושר', עד עכשיו זכורה לי כאחת השחקניות הכי גרועות שיצא לי לראות
תוכנית: הדוגמניות. אתר: אני לא נכנסת לאתרים שאני לא אוהבת
אוכל: אבוקדו וכיוצ"ב. שתיה: נסטי, בירה, ואלכוהול על כל סוגיו. להקה: סינרגיה. זמר: . אבי ביטר. זמרת: מרגלית צנעני. חיה: חתול!
שנאת חיי. חנות: אממ.. מילה: "אחי" הופעה שהיית בה: 'היהודים' בסלבסטר 2006, בכפ"ס.
דיסק: נמרוד שיקלר, כי הוא מאכזב ברמות. סלט: אבוקדו. ארץ: טורקיה. עיר: העיר המרכזית שם, נו. מקום להיות בו: אמממ, מקומות של גאים שסוחבים אותי אליהם
ריח: של מישהו מאד מסויים
רעש: . שיש חפירות בבוקר. רגש: אפטיות. תאריך: 5.12.05. ספר: לא יודעת. דגנים: פיצי וכל הדברים הלא משמעותיים,שלא מרגישים אותם בכלל
ב24 שעות אחרונות היתה לך שיחה רצינית:
חיבקת מישהו:
בכית:
צחקת:
גרמת למישהו לצחוק:
קנית משהו:
הסתפרת:
הרגשת טיפש: קצת..
דיברת עם מישהו שאתה אוהב:
התגעגעת למישהו:
. האם אי פעם... השתמשת בסמים? כן. אכלת קופסא שלמה של עוגיות? כן. נזרקת על ידי מישהו? לא. מישהו בגד בך? כן. נשארת בבית ביום שישי בערב סתם כי התחשק לך? כן. היית מאוהב? כן. ראית את הבית הלבן? רק בתמונות וכ'ו. עישנת? כן. שתית אלכוהול? כן. עישנת מריחואנה? כן. שיחקת מונופול? כן. ראית טיטאניק? כן. נישקת מישהו? כן. צבעת בספר צביעה? כן. עשית אמבטיית קצף? כן. טסת? כן. שטת? כן. נסעת ברכבת? כן. רכבת על פיל? לא. מזה בא לי! הכנת אתר אינטרנט? כן. שיחקת בברביות? כן. נשארת ער כל הלילה? כן. דחפת דברים מתחת למיטה כדי לגרום לחדר שלך להיראות יותר נקי? כן. דיברת בשיעור? כן. פחדת מהחושך? כ