שאלונים

Nizan 16

New member
../images/Emo115.gifעונה:

השחקן האהוב: ארתור השחקן העלוב: עזריאל. השחקנית האהובה: טל ושני. השחקנית העלובה:אודליה. הזמר הטוב ביותר: רן. הזמרת האהובה ביותר: מיכל. הדמות האהובה: כל פעם שמגלים משהו חדש על דמות מסוימת זה מוריד מהאהבה שלי אליה XD. כרגע עמליה יוצאת הכי טוב. הרגע המרגש ביותר: מה שהיה בפרק אתמול. הרגע העצוב ביותר: שמגלים שנועה הולכת למות. הרגע המצחיק ביותר: עופר חוזר לשנת 2008. הרגע המפתיע ביותר: המזוודה פועלת. ציון (מ-1 עד 10): 7.5 'השיר שלנו' או 'דני הוליווד'? השיר שלנו.

Nizan 16

New member
../images/Emo115.gifלא התכוונתי במובן שהוא עלוב

אלא שאני פשוט לא אוהב את המשחק שלו.

תשובות

השחקן האהוב: נראה לי שזה שמשחק את עופר. הוא נשמע הכי אמין. וגם דליק ויואב צפיר. השחקן העלוב: רן דנקר. הוא הכי פחות אמין שם, והוא גם זז כמו צעצוע כזה על סוללות. בעיקר כשהוא מנגן בגיטרה למישהו ושר, הוא מוריד את הראש למטה ודוחף אותו לכיוון מי שנמצא לידו כמו כלבלב... השחקנית האהובה: אפרת בוימולד. השחקנית העלובה: זאת שמשחקת את איה... הזמר הטוב ביותר: לא זוכרת כל כך את הקולות של הזמרים חוץ מרן דנקר, אולי ארתור פרי. הזמרת האהובה ביותר: נראה לי ששני כהן. הדמות האהובה: עמליה שטראוס. הרגע המרגש ביותר: לא היה כזה. הרגע העצוב ביותר: כשגילית שתהיה עונה שניה, מה שאומר שדני הוליווד לא מת בסוף... ונורא רציתי שהוא ימות. הרגע המצחיק ביותר: בפרקים הראשונים שהיו שומעים את המחשבות של דניאלה, בעיקר בפרק השני כשהיא חשבה משהו כמו "ודרך אגב, אתה עומד למות עוד חודשיים". הרגע המפתיע ביותר: לא זכור לי שום דבר שהפתיע אותי, הכל די צפוי בסדרה הזאת, וגם מה שלא לא כל כך מפתיע. ציון (מ-1 עד 10): 4. אהבתי את הרעיון שהיא חוזרת בזמן כדי לגלות איך הוא מת, יכל להיות לזה הרבה פוטנציאל, אבל מפרק לפרק זה פשוט נהיה טיפשי יותר. הדבר הטוב היחיד שם הוא אפרת בוימולד, רק חבל שנתנו לה תפקיד כזה... אם היא הייתה עושה את התפקיד של דניאלה זה היה הרבה יותר מעניין לדעתי. 'השיר שלנו' או 'דני הוליווד'? בהשוואה לשתי העונות הראשונות של השיר שלנו, זה היה הרבה יותר יפה, בעיקר העונה השניה... אבל בהשוואה לשתי העונות האחרונות, דני הוליווד עדיף בהרבה.

עונה

השחקן האהוב:ארתור השחקן העלוב:ירוחם וולמן השחקנית האהובה:זה קשה...... כולן השחקנית העלובה:אף אחת הזמר הטוב ביותר:ארתור הזמרת האהובה ביותר:נועה הדמות האהובה:רינגו נועה הרגע המרגש ביותר:נועה כותבת לאימה מיכתב הרגע העצוב ביותר:שמוצאים את המצבה של נועה הרגע המצחיק ביותר:כל הרגעים שחיים מדבר על עצמו או על תמונות או על מכונת כתיבה או על טלפון.(החיים הזה מדבר על כל דבר שזז) הרגע המפתיע ביותר:בסוף של פרק 73 ציון (מ-1 עד 10):10 'השיר שלנו' או 'דני הוליווד'?ד"ה

סיכום עונה.. ../images/Emo12.gif

השחקן האהוב: ארתור פרי. השחקן העלוב: עזריאל הכי פחות טוב. השחקנית האהובה: שני כהן, שירה בלהבלה (מיה), וכמובן אפרת בוימולד. השחקנית העלובה: דניאלה. הזמר הטוב ביותר: ארתור. הזמרת האהובה ביותר: שני כהן. הדמות האהובה: רינגו, עופר, מיה ונועה. הרגע המרגש ביותר: רינגו ונועה בבית של עמליה. הרגע העצוב ביותר: כנ"ל. הרגע המצחיק ביותר: כל הקטעים עם מיה ועופר, אין הם ענקיים. הרגע המפתיע ביותר: שבוקי הומו. ציון (מ-1 עד 10): 9.5-10. 'השיר שלנו' או 'דני הוליווד'? קשה מאד, את שניהם נורא אהבתי, אבל מבחינת התמכרות - יותר דני הוליווד.

JoNy Boi

New member
שאלון ממש יפה

השחקן האהוב: שי פלד וגיל דסינאו השחקן העלוב: קשה.. כולם מעולים. . אין כזה דבר עלוב השחקנית האהובה: גילה אלמגור. פשוט מדהימה שחקנית טוטאלית ומעניינת. גם אפי וטל מעולות השחקנית העלובה: למרות שאני ממש אוהבת את הדמות שלה - שירה כצנלבוגן לא יודעת לשחק ממש =/ הזמר הטוב ביותר: דני!
הזמרת האהובה ביותר: נועה היא היחידה שבאמת זמרת, אבל משום מה למיכל שטמלר יוצא קול ממש יפה עם העריכה של אולפן ההקלטות .. הדמות האהובה: לולה, בוקי, איה (כל הבאומים ואולי גם עזריאל) ומיה. הרגע המרגש ביותר: הסדרה הזאת לא מרגשת בשיט =/ הרגע העצוב ביותר: כנ"ל הרגע המצחיק ביותר: יש המון XD הרגע המפתיע ביותר: הפרק האחרון לא?
ציון (מ-1 עד 10): 9 'השיר שלנו' או 'דני הוליווד'? הש"ש. לנצח

JoNy Boi

New member
אה ושחקן עלוב

נראה לי דני .. הוא נראה ממש נבוך בקטעי המשחק /=

digikids

New member
עונה!

השחקן האהוב: תומש!
(לאן הוא נעלם באמת, בקושי רואים אותו..) השחקן העלוב: ארתור פרי...הוא-משחק-רע השחקנית האהובה:אפרת בוימוולד. פשוט מלכה
השחקנית העלובה:גאיה טראוב..או גאד לא יכלתם לבחור שחקנית שיודעת לשחק..!?!!!!!?!? הזמר הטוב ביותר:רן דנקר. הוא זמר אמיתי זה לא נחשב הזמרת האהובה ביותר:אף אחת שם לא יודעת לשיר..אולי אהובה קצת.. הדמות האהובה:עמליה שטראוס!! הרגע המרגש ביותר: רינגו שר לאמא שלו...
הרגע העצוב ביותר: לא היה.. הרגע המצחיק ביותר: פיי היו המון. הפרק עם ליה והישרדות! הרגע המפתיע ביותר: כשגילינו שמושיקו הוא הבן של דני!!:-o ציון (מ-1 עד 10): 9 'השיר שלנו' או 'דני הוליווד'? דני הוליווד יותר מושקעת, השיר שלנו יותר ראשוני, ותמים. בקיצור... לא יודע..

מה?! ארתור?אר יו קידינג??../images/Emo38.gif

אין מצב!! ארתור? רע? הוא משחק הכי טוב מכולםם!!

עונה:

השחקן האהוב: תומש:) השחקן העלוב: לא נעים לי להגיד דבר כזה. השחקנית האהובה: מיכל שטרמל השחקנית העלובה: XXX הזמר הטוב ביותר: ממממ רן הכי מפותח שם כנראה מבחינה קולית הזמרת האהובה ביותר: לדעתי שני שרה שם הכי מקסים הדמות האהובה: =] אהובה ונועה הרגע המרגש ביותר: מממ לא יודעת... הרגע העצוב ביותר: על המשפחה של רינגו הרגע המצחיק ביותר: כל הקטעים של רינגו XD נועה הרגע המפתיע ביותר: שהבן של עמליה הוא של דני-באמת הופתעתי ציון (מ-1 עד 10): 4 'השיר שלנו' או 'דני הוליווד'? שיר שלנו מצטערת לא מתחברת ממש לסדרה-אחלה תפאורה באמת ממש יפה אבל זהו.

עונהנה!!../images/Emo38.gif

השחקן האהוב: ארתור פרי-רינגווווווווווווווווווווווווז XD השחקן העלוב:אין!! באת שאיין! השחקנית האהובה:אהובה XD סתם סתם.. גאיה.. נראה לי XD השחקנית העלובה: אין!! שחקנים מושלמים!! הזמר הטוב ביותר:מושיקו!! ברור!! הזמרת האהובה ביותר:שירה קצנלבוגן.. D: הדמות האהובה:שרגא! הרגע המרגש ביותר:שרינגו-שרגא שר לאמא שלו ואמר:"זאת אמא שלי" .. בכיתי
הרגע העצוב ביותר:שנועה ורינגו נפרדו הרגע המצחיק ביותר:לא יודעת XDD הרגע המפתיע ביותר:שדני הציע לדני נישואים ואיה נכנסה כמו **** ** **** ******* **** לבמה והביאה תמונה של מושיקו החתיך!! ציון (מ-1 עד 10):300 'השיר שלנו' או 'דני הוליווד'? דני

ליזוש22

New member
חיחיחי [ =

גמאני אהבתי את הקטע שרינגו שר לאמא שלו... ואמר : " זאת אמא שלי " 3>>>>

יו יו3

New member
הו וול

השחקן האהוב: רן דנקר השחקן העלוב: אריה מוסקנה השחקנית האהובה: שני כהן השחקנית העלובה: גאיה טראוב הזמר הטוב ביותר: רן דנקר הזמרת האהובה ביותר: שני כהן הדמות האהובה: נועה הרגע המרגש ביותר: שנועה ומיה שרו הרגע העצוב ביותר: לא זכור לי הרגע המצחיק ביותר: היו הרבה הרגע המפתיע ביותר: שהם ראו את הקבר של נועה ציון (מ-1 עד 10): 7 'השיר שלנו' או 'דני הוליווד'? השיר שלנו

nitay2996

New member
עוננה

השחקן האהוב: ארתור פרי השחקן העלוב: שי פלד ( עופר ) השחקנית האהובה: שירה קצנלנבוגן השחקנית העלובה: גאיה טראוב הזמר הטוב ביותר:ארתור פרי הזמרת האהובה ביותר: אפרת בוימוולד או שני כהן. הדמות האהובה: איה הרגע המרגש ביותר:מיה ונועה שרות ביחד בספיישל חאסקה הרגע העצוב ביותר: כשעזריאל עוזב את לולה הרגע המצחיק ביותר: המחשבות של דניאלה בפרקים הראשונים. הרגע המפתיע ביותר: שהם רואים את הקבר של נועה. או שעופר פוגש את איה מ2008. ציון (מ-1 עד 10):9 'השיר שלנו' או 'דני הוליווד'?: קשה , אבל דני הוליווד!

עונה

השחקן האהוב:ארתור פרי השחקן העלוב:תומר שרון השחקנית האהובה:שני כהן השחקנית העלובה:שירה קצנלנבוגן הזמר הטוב ביותר:דני הוליווד הזמרת האהובה ביותר:אהובה הדמות האהובה:רינגו הרגע המרגש ביותר:שבוקי יצא מהארון בפני אימו הרגע העצוב ביותר:שבוקי מוותר על האהבה שלו בשביל לרצות את הוריו הרגע המצחיק ביותר:הפרק פארודיה על השרדות הרגע המפתיע ביותר:שהמשפחה של רינגו נחשפה לעייני הצופים ציון (מ-1 עד 10):7 'השיר שלנו' או 'דני הוליווד'?השיר שלנו 3-4

למעלה