אנננני xD
שם מלא: ליז - שבת. תאריך לידה: 21/2/1995 מין: נקבה
בית: מממ...מה ? ! איפה עוד גרת? רק בפ"ת . מזל: דגגגגים
מידת נעליים: 37 . גובה: 1.60 מוצא: מממממ... חיות מחמד: לא
אחים: אח ואחווות . צבע שיער: חום . אורך שיער: מאייפה לי ? ! צבעת פעם את השיער?
באיזה צבע? : - כיתה: ז ' תחביבים: לרקווד , מחשב , לשמוע מוזיייקה . מוזיקה: ישראלי & לועזי . להקה: סינרגיה , בית הבובות ... איזה שפות אתה מדבר? אנגלית ,ערבית , ספרדית, וספניולית
אוהב ספורט? כייין ~ איפה נולדת? ישראל. אתה בן אדם של לילה או של יום? יוום [= רגיש לדגדוגים? מאוווווווווד P ; מאמין באלוהים? כן . יש לך כינויים נוספים באינטרנט? כן . מה הם?ליבי . יש לך גשר? לא . יש לך משקפיים/עדשות מגע?כן , משקפיים . מה תרצה להיות כשתהיה גדול? שחקנית 3 > איזה יום היה הכי גרוע בחיים שלך? לאדעת O = מה הדבר הכי מביך שקרה לך? - איזה יום היה הכי טוב בחיים שלך? - מה הדבר הכי חשוב לך? החיים [ = יש חבר/חברה/קראש?
ממה אתה הכי פוחד? מוות ... מאמינה באהבה וירטואלית: לא .. אם היה לך עוד זוג עיניים איפה היית שם אותם? ממ...בגב ? ! על מה אתה חושב בד"כ לפני שאתה הולך לישון? מה אני יעשה מחר PP = למה אתה הכי מתנגד? ליייימודים | ; אם היית יכול להיות מישהו אחר, מי היית? לאדעת .. פגשת אי פעם מישהו או מישהי באינטרנט? כן . מאמינה באהבה ממבט ראשון? כן . מה הדבר שעושה אותך מאושרת? ריקוד . כשיש לך אהבה את נאמנה? כן . את אוהבת ילדים? יש כאלה שלא , ויש כאלה שכן
את ותרנית או עקשנית? עקשנייית % אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי? לא . ראית אחד שלא מוצא חן בעינייך, תתני לו צ´אנס לכבוש את ליבך? ממ...לא O = החיים טובים לדעתך? תלוי מתי * היחסים עם ההורים טובים? כן ~ לבוש: רגיל . איפור: מידי פעם עיפרון שחור , וליפ גלוס : C דברים אהובים מאכל: המבווורגר !
שתיה: מים . המקום האהוב לחופשה: אייילת [= טעם גלידה אהוב: וניל פיצפוצים ( : פרי אהוב: אבטייח ממתק: סוכריית זווום ^^ מכונית: לא . שיעור: חוופשי ~ חג: פסח .
היום הכי אהוב בשבוע: חמיישי . צבע: אדום [= מגזין: ראש 1 ~ שם לבת: שקד . שם לבן: תומר . קבוצת ספורט אהובה: בית"ר ירושלים O = חודש אהוב: פבואר [ יומולדת
] ספורטאי/ת אהוב: לא . שחקנית אהובה: מנדי מווור . שחקן אהוב: רנוו'צ דנקר
תוכנית אהובה בטלוויזיה: דרייק וגוש , לא מדהימה , דני הוליווד , הישרדות ... אתר אהוב: - חיה אהובה: אווגר . חבר לאימייל: מה ? בדיחה: ... אומר הרבה: לאדעת [ זאת המילה P = ] מילה אהובה: - נעליים: אולסטאר , שוקס X = תחנת רדיו: 100 fm . חדר בבית: החדר שלי O = ההופעה הכי טובה שראית: של סייינרגיה . דיסק אהוב: צועקים על אהבה . נשיא: שונאת פווליטיקה !!! סלט: פירות P : בשר: - תוספת לפיצה: פטריות . ארץ: ישראל
עיר: פ " ת. מקום אהוב: הקניוןן ( : ריח: עוגות . רעש: מוווזיקה xD טעם: מממ.. רגש: אהבה 3 > מספר: 2 ספר: - סבתא: ... דגנים:... דברים פחות אהובים אוטו:
צבע: כתום . מורה: לתנ"ך . שיעור: היסטוווריה
יום בשבוע: שלישי . חג: שבועות . עונה: חורף . חודש: יוולי . אוכל: אורז . ב24 שעות אחרונות היתה לך שיחה רצינית: כן . חיבקת מישהו: כן . בכית:
צחקת:
גרמת למישהו לצחוק:
קנית משהו:
הסתפרת:
הרגשת טיפש:
דיברת עם מישהו שאתה אוהב:
התגעגעת למישהו:
האם אי פעם... השתמשת בסמים?
אכלת קופסא שלמה של עוגיות?
נזרקת על ידי מישהו?
מישהו בגד בך?
נשארת בבית ביום שישי בערב סתם כי התחשק לך?
היית מאוהב?
ראית את הבית הלבן?
עישנת?
שתית אלכוהול?
עישנת מריחואנה?
שיחקת מונופול?
ראית טיטאניק?
( איזה עצוווווווווב ) נישקת מישהו?
צבעת בספר צביעה?
עשית אמבטיית קצף?
טסת?
שטת?
נסעת ברכבת?
רכבת על פיל?
הכנת אתר אינטרנט?
נשארת ער כל הלילה?
דחפת דברים מתחת למיטה כדי לגרום לחדר שלך להיראות יותר נקי?
דיברת בשיעור?
פחדת מהחושך?
היית בבית חולים (לא לביקור)?
עשו לך תפרים?
זרקת מישהו והתחרטת על זה?
יצאת עם יותר מבן אדם אחד באותו הזמן?
שיקרת?
נרדמת בשיעור?
השתמשת באוכל לצרכים אחרים מאכילה?
פגשת סלבריטי?
אהבת מישהו שזה גרם לך לבכות?
שנאת את עצמך?
נשבר לך הלב?
שברת למישהו את הלב?
רצית להרוג מישהו?
נפלת מכסא?
נתת למישהו לאפ דאנס? הא ? ! הלכת מכות?
זה או זה מועדון או מסיבה פרטית? מועדון . קפה או תה?תה . שואף לשלמות או לוקח את זה בקלות? שואפת לשלמות ( : חתולים או כלבים? כלבים . אוכל או ממתקים? אוווכל . קרמבו וניל או מוקה? וניל % חורף או קיץ? קיייייץ ~ מה או מי היית רוצה...? להרוג: את המורה למתמטיקה . לשמוע: - להיות כמו: - הדבר האחרון ש: קניתי: כרטיס זיכרון P + קראתי: הודעה בפלא . עשיתי: שמעתי מוזיקה xD סרט אחרון שראיתי? - מספר אחרון שחייגתי: - דבר אחרון ששתיתי: מים . דבר אחרון שאכלתי: שוווקולד
פעם אחרונה שבכיתי: לא זוכרת . פעם אחרונה שצחקתי: היוווום
הבנאדם האחרון שנישקתי: ממ ... הבחור האחרון שדיברת איתו: החברה הכי טובה שלי ( :
שם מלא: ליז - שבת. תאריך לידה: 21/2/1995 מין: נקבה