שאלונים

ליזוש22

New member
אנננני xD

שם מלא: ליז - שבת. תאריך לידה: 21/2/1995 מין: נקבה
בית: מממ...מה ? ! איפה עוד גרת? רק בפ"ת . מזל: דגגגגים
מידת נעליים: 37 . גובה: 1.60 מוצא: מממממ... חיות מחמד: לא
אחים: אח ואחווות . צבע שיער: חום . אורך שיער: מאייפה לי ? ! צבעת פעם את השיער?
באיזה צבע? : - כיתה: ז ' תחביבים: לרקווד , מחשב , לשמוע מוזיייקה . מוזיקה: ישראלי & לועזי . להקה: סינרגיה , בית הבובות ... איזה שפות אתה מדבר? אנגלית ,ערבית , ספרדית, וספניולית
אוהב ספורט? כייין ~ איפה נולדת? ישראל. אתה בן אדם של לילה או של יום? יוום [= רגיש לדגדוגים? מאוווווווווד P ; מאמין באלוהים? כן . יש לך כינויים נוספים באינטרנט? כן . מה הם?ליבי . יש לך גשר? לא . יש לך משקפיים/עדשות מגע?כן , משקפיים . מה תרצה להיות כשתהיה גדול? שחקנית 3 > איזה יום היה הכי גרוע בחיים שלך? לאדעת O = מה הדבר הכי מביך שקרה לך? - איזה יום היה הכי טוב בחיים שלך? - מה הדבר הכי חשוב לך? החיים [ = יש חבר/חברה/קראש?
ממה אתה הכי פוחד? מוות ... מאמינה באהבה וירטואלית: לא .. אם היה לך עוד זוג עיניים איפה היית שם אותם? ממ...בגב ? ! על מה אתה חושב בד"כ לפני שאתה הולך לישון? מה אני יעשה מחר PP = למה אתה הכי מתנגד? ליייימודים | ; אם היית יכול להיות מישהו אחר, מי היית? לאדעת .. פגשת אי פעם מישהו או מישהי באינטרנט? כן . מאמינה באהבה ממבט ראשון? כן . מה הדבר שעושה אותך מאושרת? ריקוד . כשיש לך אהבה את נאמנה? כן . את אוהבת ילדים? יש כאלה שלא , ויש כאלה שכן
את ותרנית או עקשנית? עקשנייית % אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי? לא . ראית אחד שלא מוצא חן בעינייך, תתני לו צ´אנס לכבוש את ליבך? ממ...לא O = החיים טובים לדעתך? תלוי מתי * היחסים עם ההורים טובים? כן ~ לבוש: רגיל . איפור: מידי פעם עיפרון שחור , וליפ גלוס : C דברים אהובים מאכל: המבווורגר !
שתיה: מים . המקום האהוב לחופשה: אייילת [= טעם גלידה אהוב: וניל פיצפוצים ( : פרי אהוב: אבטייח ממתק: סוכריית זווום ^^ מכונית: לא . שיעור: חוופשי ~ חג: פסח .
היום הכי אהוב בשבוע: חמיישי . צבע: אדום [= מגזין: ראש 1 ~ שם לבת: שקד . שם לבן: תומר . קבוצת ספורט אהובה: בית"ר ירושלים O = חודש אהוב: פבואר [ יומולדת
] ספורטאי/ת אהוב: לא . שחקנית אהובה: מנדי מווור . שחקן אהוב: רנוו'צ דנקר
תוכנית אהובה בטלוויזיה: דרייק וגוש , לא מדהימה , דני הוליווד , הישרדות ... אתר אהוב: - חיה אהובה: אווגר . חבר לאימייל: מה ? בדיחה: ... אומר הרבה: לאדעת [ זאת המילה P = ] מילה אהובה: - נעליים: אולסטאר , שוקס X = תחנת רדיו: 100 fm . חדר בבית: החדר שלי O = ההופעה הכי טובה שראית: של סייינרגיה . דיסק אהוב: צועקים על אהבה . נשיא: שונאת פווליטיקה !!! סלט: פירות P : בשר: - תוספת לפיצה: פטריות . ארץ: ישראל
עיר: פ " ת. מקום אהוב: הקניוןן ( : ריח: עוגות . רעש: מוווזיקה xD טעם: מממ.. רגש: אהבה 3 > מספר: 2 ספר: - סבתא: ... דגנים:... דברים פחות אהובים אוטו:
צבע: כתום . מורה: לתנ"ך . שיעור: היסטוווריה
יום בשבוע: שלישי . חג: שבועות . עונה: חורף . חודש: יוולי . אוכל: אורז . ב24 שעות אחרונות היתה לך שיחה רצינית: כן . חיבקת מישהו: כן . בכית:
צחקת:
גרמת למישהו לצחוק:
קנית משהו:
הסתפרת:
הרגשת טיפש:
דיברת עם מישהו שאתה אוהב:
התגעגעת למישהו:
האם אי פעם... השתמשת בסמים?
אכלת קופסא שלמה של עוגיות?
נזרקת על ידי מישהו?
מישהו בגד בך?
נשארת בבית ביום שישי בערב סתם כי התחשק לך?
היית מאוהב?
ראית את הבית הלבן?
עישנת?
שתית אלכוהול?
עישנת מריחואנה?
שיחקת מונופול?
ראית טיטאניק?
( איזה עצוווווווווב ) נישקת מישהו?
צבעת בספר צביעה?
עשית אמבטיית קצף?
טסת?
שטת?
נסעת ברכבת?
רכבת על פיל?
הכנת אתר אינטרנט?
נשארת ער כל הלילה?
דחפת דברים מתחת למיטה כדי לגרום לחדר שלך להיראות יותר נקי?
דיברת בשיעור?
פחדת מהחושך?
היית בבית חולים (לא לביקור)?
עשו לך תפרים?
זרקת מישהו והתחרטת על זה?
יצאת עם יותר מבן אדם אחד באותו הזמן?
שיקרת?
נרדמת בשיעור?
השתמשת באוכל לצרכים אחרים מאכילה?
פגשת סלבריטי?
אהבת מישהו שזה גרם לך לבכות?
שנאת את עצמך?
נשבר לך הלב?
שברת למישהו את הלב?
רצית להרוג מישהו?
נפלת מכסא?
נתת למישהו לאפ דאנס? הא ? ! הלכת מכות?
זה או זה מועדון או מסיבה פרטית? מועדון . קפה או תה?תה . שואף לשלמות או לוקח את זה בקלות? שואפת לשלמות ( : חתולים או כלבים? כלבים . אוכל או ממתקים? אוווכל . קרמבו וניל או מוקה? וניל % חורף או קיץ? קיייייץ ~ מה או מי היית רוצה...? להרוג: את המורה למתמטיקה . לשמוע: - להיות כמו: - הדבר האחרון ש: קניתי: כרטיס זיכרון P + קראתי: הודעה בפלא . עשיתי: שמעתי מוזיקה xD סרט אחרון שראיתי? - מספר אחרון שחייגתי: - דבר אחרון ששתיתי: מים . דבר אחרון שאכלתי: שוווקולד
פעם אחרונה שבכיתי: לא זוכרת . פעם אחרונה שצחקתי: היוווום
הבנאדם האחרון שנישקתי: ממ ... הבחור האחרון שדיברת איתו: החברה הכי טובה שלי ( :

תשובות

שם מלא: גל תאריך לידה: 27.6 מין: בת בית: איפושהו איפה עוד גרת? איפושהו מזל: סרטן מידת נעליים:39 גובה: 1.68 מוצא: בולגריה חיות מחמד: חתולה אחים: אין צבע שיער: חום אורך שיער: ארוך צבעת פעם את השיער? לא באיזה צבע? : לא כיתה: ח' תחביבים: לשיר , מחשב , טלוויזיה , לצאת עם חברות מוזיקה: דיכאון להקה: אין איזה שפות אתה מדבר? עברית אוהב ספורט? לא איפה נולדת? בארץ אתה בן אדם של לילה או של יום? לילה רגיש לדגדוגים? כן מאמין באלוהים? לא כ''כ יש לך כינויים נוספים באינטרנט? לא מה הם?לא יש לך גשר ? לא יש לך משקפיים/עדשות מגע? לא מה תרצה להיות כשתהיה גדול? דוגמנית >< איזה יום היה הכי גרוע בחיים שלך? אתמול מה הדבר הכי מביך שקרה לך? אישי מידי >< איזה יום היה הכי טוב בחיים שלך? לא היה יום כזה :'( מה הדבר הכי חשוב לך? אנשים שאני אוהבת :) יש חבר/חברה/קראש? לא ממה אתה הכי פוחד? להשמין >< מאמינה באהבה וירטואלית: ככה ככה אם היה לך עוד זוג עיניים איפה היית שם אותם? בתחת P: על מה אתה חושב בד"כ לפני שאתה הולך לישון? משהו למה אתה הכי מתנגד? מזאת אומרת ? אם היית יכול להיות מישהו אחר, מי היית? בר רפאלי פגשת אי פעם מישהו או מישהי באינטרנט? לא מאמינה באהבה ממבט ראשון? כן מה הדבר שעושה אותך מאושרת? שמחבקים אותי כשיש לך אהבה את נאמנה? כן את אוהבת ילדים? מאוד את ותרנית או עקשנית? עקשנית אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי? תלוי איך אתה ראית אחד שלא מוצא חן בעינייך, תתני לו צ´אנס לכבוש את ליבך? לא החיים טובים לדעתך? ממש לא ! היחסים עם ההורים טובים? אם אבא שלי לא לבוש: סקיני ג'ינס איפור: שחור וסומק דברים אהובים : לא יודעת מאכל: סלט שתיה: לימונדה המקום האהוב לחופשה: אילת טעם גלידה אהוב: שוקו פרי אהוב: מלון ממתק: כיפלי מכונית: לימוזינה שיעור: כלום חג: פורים היום הכי אהוב בשבוע: שבת צבע: ורוד מגזין: לא יודעת שם לבת: שירי שם לבן: רוי קבוצת ספורט אהובה: אין חודש אהוב: יוני ספורטאי/ת אהוב: אין שחקנית אהובה:אין שחקן אהוב: ארתור פרי תוכנית אהובה בטלוויזיה: דני הוליווד אתר אהוב: אין חיה אהובה: כלב חבר לאימייל: לא בדיחה: לא אומר הרבה: ''הא ? '' מילה אהובה:בובי נעליים: נעלי בובה תחנת רדיו: אין חדר בבית: החדר שלי (?) ההופעה הכי טובה שראית: לא יודעת דיסק אהוב: לא יודעת נשיא: לא יודעת סלט:מלפפון ועגבנייה בשר: שישליק תוספת לפיצה: לא זוכרת ארץ: ארה''ב עיר: תל אביב מקום אהוב: ים ריח: פרחים רעש: רוח טעם: חמוץ רגש: אהבה 3> מספר: 2 ספר: אין סבתא: מה איתה ? דגנים:קראנץ' דברים לא אהובים אוטו: לא יודעת צבע: כתום מורה: מה ? שיעור: הכל שנוא יום בשבוע: שלישי חג: טו בשבט עונה: סתיו חודש: ספטמבר ספורט: כלום קבוצת ספורט: כלום סרט:לא זוכרת שחקנ/ית: אניה בוקשטיין המכוערת תוכנית: אין אתר: אין אוכל: בצל שתיה: אין להקה:אין זמר: .אביב גפן זמרת: נינט טייב חיה: זיקית חנות: אין מילה: אין הופעה שהיית בה:אין דיסק: אין סלט: חסה ארץ:אין עיר: אין מקום להיות בו: אין ריח: אין רעש: . אין רגש: תאריך: ספר: דגנים: ב24 שעות אחרונות היתה לך שיחה רצינית: כן חיבקת מישהו: כן בכית: כן צחקת: לא גרמת למישהו לצחוק: כן קנית משהו:לא הסתפרת: לא הרגשת טיפש: כן דיברת עם מישהו שאתה אוהב: כן התגעגעת למישהו : כן האם אי פעם... השתמשת בסמים?לא אכלת קופסא שלמה של עוגיות? לא נזרקת על ידי מישהו? לא מישהו בגד בך? לא נשארת בבית ביום שישי בערב סתם כי התחשק לך? כן היית מאוהב? כן לצערי >< ראית את הבית הלבן? לא עישנת? לא שתית אלכוהול? כן עישנת מריחואנה?לא שיחקת מונופול?כן ראית טיטאניק? לא נישקת מישהו? כן צבעת בספר צביעה? כן עשית אמבטיית קצף? כן טסת?כן שטת?לא נסעת ברכבת? כן רכבת על פיל? לא הכנת אתר אינטרנט? כן שיחקת בברביות? כן כיתה ב' נשארת ער כל הלילה? כן דחפת דברים מתחת למיטה כדי לגרום לחדר שלך להיראות יותר נקי? כן דיברת בשיעור? כן פחדת מהחושך? כן היית בבית חולים (לא לביקור)? כן עשו לך תפרים?לא זוכרת זרקת מישהו והתחרטת על זה? כן יצאת עם יותר מבן אדם אחד באותו הזמן? לא שיקרת? כן נרדמת בשיעור?כן השתמשת באוכל לצרכים אחרים מאכילה?כן פגשת סלבריטי? לא /: עברת על החוק? לא אהבת מישהו שזה גרם לך לבכות?כן שנאת את עצמך? כן נשבר לך הלב?כן שברת למישהו את הלב? כן רצית להרוג מישהו?כן נפלת מכסא? כן נתת למישהו לאפ דאנס? מה ? הלכת מכות? כן זה או זה מועדון או מסיבה פרטית? פרטית קפה או תה?תה שואף לשלמות או לוקח את זה בקלות? שואפת לשלמות חתולים או כלבים? גם וגם אוכל או ממתקים? ממתקים קרמבו וניל או מוקה?וניל חורף או קיץ? חורף מה או מי היית רוצה...? להרוג: *** לשמוע: אף אחד להיות כמו: אחותי הדבר האחרון ש: קניתי: פיג'מה קראתי:כלום עשיתי: אכלתי סרט אחרון שראיתי? מספר אחרון שחייגתי: דבר אחרון ששתיתי: שרה והרוח דבר אחרון שאכלתי:שניצל דק פעם אחרונה שבכיתי: היום פעם אחרונה שצחקתי: ממ .. לפני חודש ? הבנאדם האחרון שנישקתי: אף אחד הבחור האחרון שדיברת איתו:*** המכוער

barak1312

New member
וואי..נחמד השאלון הזה..עונה..

שם מלא: ברק ידוב...(rules..) תאריך לידה: 23.8.1995(תאריך שולט..חחחח) מין: זכר בית: נחמד...(חח..)סתם רמת ישי איפה עוד גרת? בחירייה..~סתם,בשום מקום מזל: בתולה.. מידת נעליים:42..פלוס מינוס.. גובה: 1.74...גם...פלוס מינוס.. מוצא: פולני.. חיות מחמד: אין.. אחים:אחות אחת.. צבע שיער: חום כהה אורך שיער: קצר יחסית צבעת פעם את השיער? ממ..לא באיזה צבע? : ...:-| כיתה: ז'3 תחביבים: מלא..מוזיקה,מחשב,טלוויזיה,חברים,לישון,לקום,לקרוא..ועוד כל מיני... מוזיקה: כל הסוגים..כמעט.. להקה: אין מועדפת.. איזה שפות אתה מדבר? ספרדית(קצת..),עברית,אנגלית,ערבית..קצת.. אוהב ספורט? לא..! איפה נולדת? בבית חולים עפולה.. אתה בן אדם של לילה או של יום? לילה...! רגיש לדגדוגים? כהה.. מאמין באלוהים? כה.. יש לך כינויים נוספים באינטרנט? ממ...כן ולא ..כאילו יש לי כינויים אבל כולם הם ברק באנגלית עם איזה תוספת..חח..לא מקורי.. מה הם?למעלה^^... יש לך גשר?לא.. יש לך משקפיים/עדשות מגע? לא.. מה תרצה להיות כשתהיה גדול?שחקן..! איזה יום היה הכי גרוע בחיים שלך? יש לי הרבה כאלה מה הדבר הכי מביך שקרה לך? לא זוכר.. איזה יום היה הכי טוב בחיים שלך? היו לי מלא כאלה..אבל לא בזמן האחרון.. מה הדבר הכי חשוב לך? אני...והמשפחה..ואם מדברים על חפצים,אז האמ.פי.. יש חבר/חברה/קראש? כרגע לא.. ממה אתה הכי פוחד? חושך..ומהמוות מאמינה באהבה וירטואלית: ממ..לפעמים אם היה לך עוד זוג עיניים איפה היית שם אותם? אין לי מושג....בגב? על מה אתה חושב בד"כ לפני שאתה הולך לישון? על מישי שאני אוהב.. למה אתה הכי מתנגד? אם היית יכול להיות מישהו אחר, מי היית? ממ..לא יודע.. פגשת אי פעם מישהו או מישהי באינטרנט? לאא...! מאמינה באהבה ממבט ראשון? כהה...בברור.. מה הדבר שעושה אותך מאושרת? אמא..ושוקולד..חח כשיש לך אהבה את נאמנה? ברורררר את אוהבת ילדים? מאוד.. את ותרנית או עקשנית? ותרנית..לפעמים יותר מדי.. אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי? לא..ממשש לא ..כל אחד וההתנהגות שלו..אני אנסה אולי קצת להשפיע עלייך ,אבל לא לשנות.. ראית אחד שלא מוצא חן בעינייך, תתני לו צ´אנס לכבוש את ליבך?אולי.. החיים טובים לדעתך? ברור.. היחסים עם ההורים טובים? כההה... לבוש: ג'ינס וחולצה ..חח איפור: אין..0אני בן..) דברים אהובים מאכל: רביולי.. שתיה: קולה.. המקום האהוב לחופשה:חו"ל/אילת/סבא וסבתא... טעם גלידה אהוב: ריבת חלב??... פרי אהוב: תפוח.. ממתק: שוקולד מכונית: פג'ו.. שיעור: מדעים?? חג: פסח.. היום הכי אהוב בשבוע: חמישי+שישי צבע: שחור מגזין: אין.. שם לבת: שיר.. שם לבן: לירון.. קבוצת ספורט אהובה: אין.. חודש אהוב: אין.. ספורטאי/ת אהוב: אין.. שחקנית אהובה: שני כהן..ואפרת כהן... שחקן אהוב: אלי אלטוניו תוכנית אהובה בטלוויזיה: דני הוליווד...ברור...!! אתר אהוב:נענע.. חיה אהובה: כלב.. חבר לאימייל: בדיחה: אומר הרבה: מילה אהובה: מה קורה? נעליים: וואנס ואולסטאר תחנת רדיו: גלגל"צ חדר בבית: החדר שלי.. ההופעה הכי טובה שראית: דיסק אהוב:מוסיקה קלאסית נשיא: ברק אובאמה...חח..לא יודע.. סלט:חסה בשר: סטייק...נראלי תוספת לפיצה: בצל ארץ:ארה"ב עיר: לונדון.. מקום אהוב: בית.. ריח: הבושם שלי.. רעש: רוק.. טעם: חמוץ רגש: אהבה מספר:9 ספר:סודות נעורים סבתא: מצד אמא.. דגנים:עוגי..חח דברים פחות אהובים אוטו: צבע: ירוק מורה: .... שיעור: .... יום בשבוע: ראשון חג: פורים.. עונה: סתיו חודש: .. ספורט: ... קבוצת ספורט: ... סרט:...ימים של אהבה.. שחקנ/ית: אדית חצור תוכנית: טלנובלה בע"מ אתר: .......... אוכל:רגל קרושה.. שתיה: מים להקה: .. זמר: . ....רן דנקר.. זמרת: דנה ברגר חיה: חתול.... חנות: .... מילה:בסדר.. הופעה שהיית בה:אין... דיסק: יוני בלוך סלט: יווני ארץ: ....... עיר: .. מקום להיות בו: לא יודע..גיהנום? ריח: ...... רעש: . ....... רגש:......שנאה........... תאריך:4.4.1893 ספר: דפי תמר.. דגנים: שוגי כוכבים ב24 שעות אחרונות היתה לך שיחה רצינית: לא.. חיבקת מישהו: כה.. בכית: לא.. צחקת: כה.. גרמת למישהו לצחוק: כה.. קנית משהו:אולי..לא זוכר.. הסתפרת: כה.. הרגשת טיפש: רכה.. דיברת עם מישהו שאתה אוהב: לא. התגעגעת למישהו:כהה האם אי פעם... השתמשת בסמים?לאא אכלת קופסא שלמה של עוגיות? כה.. נזרקת על ידי מישהו? בערך.. מישהו בגד בך? לא.. נשארת בבית ביום שישי בערב סתם כי התחשק לך? כה.. היית מאוהב? כהה ראית את הבית הלבן? לא עישנת? לא.. שתית אלכוהול? לאא עישנת מריחואנה?לאא שיחקת מונופול?כהה ראית טיטאניק? כהה נישקת מישהו?צרפתית לא.. צבעת בספר צביעה? כןן.. עשית אמבטיית קצף? ברור.. טסת? כןן.. שטת?בערך.. נסעת ברכבת?כןן... רכבת על פיל? לא.. הכנת אתר אינטרנט? בערך.. שיחקת בברביות? כןן..אבל אולי פעם אחת נשארת ער כל הלילה? ברור.. דחפת דברים מתחת למיטה כדי לגרום לחדר שלך להיראות יותר נקי? אולי.. דיברת בשיעור? כןן.. פחדת מהחושך? כןן.. היית בבית חולים (לא לביקור)? לא רציני.. עשו לך תפרים? לא.. זרקת מישהו והתחרטת על זה? לא.. יצאת עם יותר מבן אדם אחד באותו הזמן?לאא. שיקרת? לא יותר מדי ...אבל קצת ..שקרים לבנים... נרדמת בשיעור?כמעט.. השתמשת באוכל לצרכים אחרים מאכילה?נראלי... פגשת סלבריטי? בערך.. עברת על החוק? לא ממש.. אהבת מישהו שזה גרם לך לבכות?לא..חח שנאת את עצמך? כןן.. נשבר לך הלב? כןן שברת למישהו את הלב?לאא רצית להרוג מישהו?כןן..את עצמי זה נחשב? נפלת מכסא? כןן נתת למישהו לאפ דאנס? הלכת מכות? לא רציני זה או זה מועדון או מסיבה פרטית?מסיבה פרטית..אף פעם עוד לא הייתי במועדון עם חברים.. קפה או תה?קפה שואף לשלמות או לוקח את זה בקלות?שואף לשלמות חתולים או כלבים? כלבים אוכל או ממתקים? ממתקים קרמבו וניל או מוקה?וניל חורף או קיץ? קיץ מה או מי היית רוצה...? להרוג: אף אחד.. לשמוע: משהו. להיות כמו: מישו הדבר האחרון ש: קניתי: לא זוכר..חולצות.. קראתי:סודות נעורים עשיתי: כתבתי את ההודעה .. סרט אחרון שראיתי?לא זוכרר. מספר אחרון שחייגתי: ממ..לאמא שלי.. דבר אחרון ששתיתי: מיץ תפוחים דבר אחרון שאכלתי:שניצל פעם אחרונה שבכיתי: מזמון פעם אחרונה שצחקתי:היום הבנאדם האחרון שנישקתי: אמא הבחור האחרון שדיברת איתו:חבר..באוטובוס..

לא שמישהו יקרא את זה...

שם מלא: מאיה. תאריך לידה: 2.10.89 מין: נקבה. בית: בראשון לציון. איפה עוד גרת? רמת גן ופתח תקווה. מזל: מאזניים? מידת נעליים: אין לי מושג. גובה: לא יודעת. מוצא: האמת שאני לא לגמרי בטוחה... וכן, אני יודעת שזה נשמע מפגר. חיות מחמד: תוכי ודגים. אחים: אחד. צבע שיער: היה חום כהה פעם, אבל עכשיו לפי מה שאומרים לי זה שחור. אורך שיער: די ארוך. צבעת פעם את השיער? לא. באיזה צבע? : ירוק עם נקודות ורודות. כיתה: אין. תחביבים: גם אין. מוזיקה: יש הרבה... להקה: יש כמה. איזה שפות אתה מדבר? עברית, אנגלית בערך, ואני מבינה קצת ספרדית. אוהב ספורט? ממש לא. איפה נולדת? בארץ. אתה בן אדם של לילה או של יום? יום, אבל בדרך כלל ערה בלילה לצערי. רגיש לדגדוגים? אולי. מאמין באלוהים? חלקית. יש לך כינויים נוספים באינטרנט? לא זוכרת. מה הם? ... יש לך גשר? לא. יש לך משקפיים/עדשות מגע? כן. מה תרצה להיות כשתהיה גדול? קטנה. איזה יום היה הכי גרוע בחיים שלך? היו המון... מה הדבר הכי מביך שקרה לך? שהשכן המרושע נכנס לחדר אמבטיה שלנו בדיוק כשיצאתי מהמקלחת. איזה יום היה הכי טוב בחיים שלך? לא נראה לי שהיה כזה. מה הדבר הכי חשוב לך? אח שלי, אמא שלי, התוכי שלי, הפרטיות שלי... יש חבר/חברה/קראש? לא. ממה אתה הכי פוחד? יותר מדי דברים. מאמינה באהבה וירטואלית: רק אם נפגשים אחר כך. אם היה לך עוד זוג עיניים איפה היית שם אותם? מול החלון? על מה אתה חושב בד"כ לפני שאתה הולך לישון? יותר מדי דברים. למה אתה הכי מתנגד? הרבה דברים, אבל נראה לי שהכי לאכילת חיות. אם היית יכול להיות מישהו אחר, מי היית? מישהו מאושר שאוהב את עצמו, זה לא הכי חשוב מי. פגשת אי פעם מישהו או מישהי באינטרנט? הכוונה עם נפגשתי עם מישהו שפגשתי באינטרנט? אם כן אז לא. מאמינה באהבה ממבט ראשון? אולי. מה הדבר שעושה אותך מאושרת? האמת שאין דבר כזה... כשיש לך אהבה את נאמנה? אני מניחה שכן, אבל אם מדובר על אהבה זוגית אז עוד לא היה לי ניסיון. את אוהבת ילדים? לא. את ותרנית או עקשנית? ותרנית רוב הזמן, אבל עקשנית בקשר לדברים מסוימים. אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי? רוב הזמן לא, אם אני לא אסכים עם דעות אז אני כן אנסה להסביר למה אני לדעתי צודקת, אבל אני כן אקבל את זה שיהיו כאלה שלא יסכימו איתי. ראית אחד שלא מוצא חן בעינייך, תתני לו צ´אנס לכבוש את ליבך? אם הוא בכלל ירצה... החיים טובים לדעתך? לא. היחסים עם ההורים טובים? גם לא. לבוש: בגדים של בית... סתם חולצה וחצאית. איפור: אני לא מתאפרת. דברים אהובים מאכל: פיצה וספגטי בעיקר. שתיה: קולה. המקום האהוב לחופשה: לא יצא לי להיות בהרבה מקומות... טעם גלידה אהוב: שוקולד. פרי אהוב: אבוקדו. ממתק: הסוכריות הלבנות האלה ששמים בבובות פלסטיק... מכונית: אין. שיעור: בית ספר זה גהינום. חג: אנחנו לא חוגגים כלום. היום הכי אהוב בשבוע: לא חשוב איזה, אבל לא שישי או שבת כי אז אני לא לבד. צבע: תכלת. מגזין: אין. שם לבת: לא יודעת, כל דבר מיוחד. אולי בעיקר בנות עם שמות של בנים. שם לבן: גם דברים מיוחדים, אבל לא ממש אוהבת בנים עם שמות של בנות. למרות שברגע שמישהו חשוב לי אז לא אכפת לי איך קוראים לו או לה... קבוצת ספורט אהובה: שונאת ספורט. חודש אהוב: התקופה של הסתיו. ספורטאי/ת אהוב: שונאת ספורט. שחקנית אהובה: יש הרבה, אבל בדרך כלל כשאני רואה משהו לא אכפת לי מי השחקנים. שחקן אהוב: כנ"ל. תוכנית אהובה בטלוויזיה: יש הרבה. אתר אהוב: לא יודעת. חיה אהובה: תוכים, פינגווינים, וקצת ארנבים וסוגים אחרים של עופות. חבר לאימייל: אין לי חברים. :/ בדיחה: לא יודעת. אומר הרבה: "לא יודעת". מילה אהובה: לא יודעת. נעליים: לא יודעת, אני לא אוהבת לקנות נעליים אז אני לא ממש מבינה בזה... אבל מה שבטוח, לא נעליים מעור. תחנת רדיו: לא שומעת רדיו. חדר בבית: כנראה החדר שלי. ההופעה הכי טובה שראית: לא נראה לי שראיתי. דיסק אהוב: אין לי כמעט דיסקים... נשיא: לא מכירה כל כך. סלט: עגבניה בלי האמצע שלה, זיתים ירוקים, מלפפון בלי קליפה, מלח ושמן זית. בשר: אני צמחונית. תוספת לפיצה: זיתים. ארץ: ישראל? אף פעם לא הייתי בחו"ל. עיר: לא יודעת, מה יש לאהוב בעיר? מקום אהוב: לא יודעת... ריח: בשמים של גברים בדרך כלל מריחים ממש טוב, וגם הדאודורנט של אח שלי. רעש: אני אוהבת שקט. טעם: פיצה, אבל כזאת שקונים בחוץ... או ספגטי אבל רק עם הרוטב שאני מכינה (רוטב עגבניות בלי שום חתיכות עגבניה) או עם קטשופ. רגש: לא יודעת... מספר: אין. ספר: יש כמה, לא יודעת מה אני הכי אוהבת. סבתא: מצד אמא בהחלט. דגנים: כאלה של דיאטה שאמא שלי הייתה קונה ואז אני התחלתי לאכול את זה למרות שאני לא בדיאטה... זה דווקא די טעים. דברים פחות אהובים אוטו: מה יש לאהוב או לשנוא במכונית? צבע: אפור. מורה: כמעט כל המורות. מורות זה בית ספר, ובית ספר זה רע. שיעור: כנ"ל. יום בשבוע: נראה לי ששישי. חג: אין... אבל אני לא ממש אוהבת ימי זיכרון ואת יום כיפור ותשעה באב וכל הימי דיכאון. ימי זיכרון הם כן חשובים, אבל נראה לי צבוע לזכור רק יום אחד... או שזוכרים כל השנה, או שלא זוכרים בכלל. עונה: חורף וקיץ. בחורף הקור מקפיא, בקיץ החום ממיס... את שניהם אי אפשר לסבול. חודש: לא יודעת. ספורט: כל ספורט. קבוצת ספורט: כנ"ל. סרט: לא זוכרת כרגע. שחקנ/ית: לא נראה לי שיש כאלה שאני ממש שונאת. תוכנית: בטח יש הרבה. אתר: לא יודעת. אוכל: כל מה שעשוי מבשר/דגים/עוף/ביצים/ג'לטין/דבש. שתיה: דברים עם אלכוהול, או סוגי קפה... להקה: לא יודעת. זמר: אין משהו שאני ממש שונאת, אבל לא מתחברת בעיקר למוזיקה מזרחית. זמרת: כנ"ל. חיה: לא יודעת... חנות: לא יודעת. מילה: אממ, בטח יש הרבה, אבל אין לי כוח לחשוב על משהו ספציפי. הופעה שהיית בה: לא הייתי בשום הופעה. דיסק: לא יודעת. סלט: כל מה שהוא לא מה שרשמתי קודם. ארץ: לא יודעת. עיר: מה יש לשנוא בעיר? מקום להיות בו: בית ספר. אני לא יכולה לסבול שום דבר שקשור לבתי ספר. ריח: כל ריח מסריח. רעש: כל דבר שהוא רועש מדי. רגש: עצב, דיכאון, פחד... תאריך: לא יודעת. ספר: לא נראה לי שיש. דגנים: לא יודעת... ב24 שעות אחרונות היתה לך שיחה רצינית: לא. חיבקת מישהו: לא. בכית: כן. צחקת: לא. גרמת למישהו לצחוק: לא. קנית משהו: לא. הסתפרת: לא. הרגשת טיפש: כן. דיברת עם מישהו שאתה אוהב: רק כמה מילים עם אח שלי, אמא והתוכי... אבל לא ממש לדבר. התגעגעת למישהו: כן.

...

האם אי פעם... השתמשת בסמים? לא. אכלת קופסא שלמה של עוגיות? בבת אחת? לא... נזרקת על ידי מישהו? לא היה ממי להיזרק. מישהו בגד בך? מבחינה זוגית לא... מבחינות אחרות כן. נשארת בבית ביום שישי בערב סתם כי התחשק לך? כל החיים כמעט. היית מאוהב? לא. ראית את הבית הלבן? רק בטלוויזיה. עישנת? לא. שתית אלכוהול? לא. עישנת מריחואנה? לא. שיחקת מונופול? כן. ראית טיטאניק? כן. נישקת מישהו? לא. צבעת בספר צביעה? כן. עשית אמבטיית קצף? כשהייתי ממש קטנה. טסת? לא. שטת? לא... אלא עם כמה דקות ביפו וטבריה נחשבות. נסעת ברכבת? כשהייתי ממש קטנה. רכבת על פיל? לא. הכנת אתר אינטרנט? לא, אבל אני יודעת איך אם זה בHTML. שיחקת בברביות? כשהייתי קטנה. נשארת ער כל הלילה? המון פעמים. דחפת דברים מתחת למיטה כדי לגרום לחדר שלך להיראות יותר נקי? המון כשהייתי קטנה, אבל זה בגלל שאבא לא השאיר לנו הרבה ברירות... דיברת בשיעור? כן. פחדת מהחושך? כן. היית בבית חולים (לא לביקור)? נדמה לי שיצא לי קצת לעשות בדיקות בבית חולים כשהייתי קטנה, אבל לא ממש להתאשפז שם. עשו לך תפרים? לא. זרקת מישהו והתחרטת על זה? לא. יצאת עם יותר מבן אדם אחד באותו הזמן? גם עם אחד לא. שיקרת? כן. נרדמת בשיעור? היו המון פעמים שכמעט נרדמתי, אבל לא נראה לי שממש ממש ישנתי. השתמשת באוכל לצרכים אחרים מאכילה? כן. פגשת סלבריטי? קצת מנחים ישנים של ערוץ הילדים כשהיינו בששטוס... ופעם ראיתי את הזמר אדם קונה מנורה, כשהייתי ממש קטנה, וגם פעם בבית חולים גילת אנקורי חייכה אלי, גם אז הייתי ממש קטנה... אבל זה לא נחשב ממש לפגוש. עברת על החוק? לפי מה שאמרו לי על החיסורים שלי בבית ספר זה די עבירה על החוק. אהבת מישהו שזה גרם לך לבכות? את אבא. שנאת את עצמך? המון. נשבר לך הלב? מבחינה זוגית לא, מבחינות אחרות כן. שברת למישהו את הלב? לא שידוע לי. רצית להרוג מישהו? כן. נפלת מכסא? כן, ובצורה מאוד מאוד מביכה וכואבת. מאז אני לא יכולה לראות אף אחד מתנדנד על כיסא בלי לדמיין אותו נופל. נתת למישהו לאפ דאנס? מה זה? הלכת מכות? רק פעם אחת בכיתה ו', אבל זה לא בדיוק היה מכות. ועם אחי הייתי רבה הרבה פעם, עד שהוא נהיה חזק מדי. זה או זה מועדון או מסיבה פרטית? פרטית, אבל אני בכללי לא אוהבת מסיבות. קפה או תה? תה. שואף לשלמות או לוקח את זה בקלות? נראה לי שלא זה ולא זה. חתולים או כלבים? לא יודעת, לא ממש אוהבת את שניהם. אוכל או ממתקים? אוכל. אני לא כל כך אוהבת מתוק. קרמבו וניל או מוקה? קרמבו זה עם ביצים, אז אני לא אוכלת. חורף או קיץ? קיץ. מה או מי היית רוצה...? להרוג: אף אחד. לשמוע: את אבא אומר שהוא אוהב אותי ומצטער על מה שהוא עשה. להיות כמו: אנשים מאושרים עם ביטחון עצמי וחברים. הדבר האחרון ש: קניתי: לא זוכרת... קראתי: את השאלון הזה. עשיתי: עניתי על השאלון הזה. סרט אחרון שראיתי? נראה לי שממלכת טראביתיה או איך שלא כותבים את זה. מספר אחרון שחייגתי: אני לא מתקשרת לאף אחד... דבר אחרון ששתיתי: קולה. דבר אחרון שאכלתי: מרק איטריות. פעם אחרונה שבכיתי: היום. פעם אחרונה שצחקתי: לא זוכרת... הבנאדם האחרון שנישקתי: אף אחד. הבחור האחרון שדיברת איתו: אמא שלי.

היו לי כמה טעויות של "עם" במקום "אם"...

ובשאלה האחרונה חשבתי שגם כתוב "בן אדם", אם בחור אז אח שלי.

סיכום שבועי :) וחג שמייח ../images/Emo162.gif

שיר/י השבוע: זמר/ת השבוע: משהו שהתחדשתם בו השבוע: מאכל השבוע: משהו מצחיק/מעניין/הזוי שקרה לכם השבוע: משהו טוב שקרה השבוע: משהו רע שקרה השבוע: משהו שאתם מצפים לו בשבוע הבא: איך עבר השבוע מ1-10: איך החופש עד עכשיו? כבר אכלתם מצות? אתם אוהבים מצות? ניקיתם את החדר שלכם? מתי מתחיל/ התחיל לכם החופש? אתם אוהבים את פסח? חג שמח וכשר ! :)

למעלה