שאלונים

שאלוון המאה הבאה ../images/Emo9.gif

אני מקווה שלא יפריע לכם שהוספתי מישחק .. אבל בכל מיקרה יהיה נחמד אם תשתפו פעולה.. שם מלא: תאריך לידה: מין: בית: איפה עוד גרת? מזל: מידת נעליים: גובה: מוצא: חיות מחמד: אחים: צבע שיער: אורך שיער: צבעת פעם את השיער? באיזה צבע? : כיתה: תחביבים: מוזיקה: להקה: איזה שפות אתה מדבר? אוהב ספורט? איפה נולדת? אתה בן אדם של לילה או של יום? רגיש לדגדוגים? מאמין באלוהים? יש לך כינויים נוספים באינטרנט? מה הם? יש לך גשר? יש לך משקפיים/עדשות מגע? מה תרצה להיות כשתהיה גדול? איזה יום היה הכי גרוע בחיים שלך? מה הדבר הכי מביך שקרה לך? איזה יום היה הכי טוב בחיים שלך? מה הדבר הכי חשוב לך? יש חבר/חברה/קראש? ממה אתה הכי פוחד? מאמינה באהבה וירטואלית: אם היה לך עוד זוג עיניים איפה היית שם אותם? על מה אתה חושב בד"כ לפני שאתה הולך לישון? למה אתה הכי מתנגד? אם היית יכול להיות מישהו אחר, מי היית? פגשת אי פעם מישהו או מישהי באינטרנט? מאמינה באהבה ממבט ראשון? מה הדבר שעושה אותך מאושרת? כשיש לך אהבה את נאמנה? את אוהבת ילדים? את ותרנית או עקשנית? אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי? ראית אחד שלא מוצא חן בעינייך, תתני לו צ´אנס לכבוש את ליבך? החיים טובים לדעתך? היחסים עם ההורים טובים? לבוש: איפור: דברים אהובים מאכל: שתיה: המקום האהוב לחופשה: טעם גלידה אהוב: פרי אהוב: ממתק: מכונית: שיעור: חג: היום הכי אהוב בשבוע: צבע: מגזין: שם לבת: שם לבן: קבוצת ספורט אהובה: חודש אהוב: ספורטאי/ת אהוב: שחקנית אהובה: שחקן אהוב: . תוכנית אהובה בטלוויזיה: אתר אהוב: חיה אהובה: חבר לאימייל: בדיחה: אומר הרבה: מילה אהובה: נעליים: תחנת רדיו: חדר בבית: ההופעה הכי טובה שראית: דיסק אהוב: נשיא: סלט: בשר: תוספת לפיצה: ארץ: עיר: מקום אהוב: ריח: רעש: טעם: רגש: מספר: ספר: סבתא: דגנים: דברים פחות אהובים אוטו: צבע: מורה: שיעור: יום בשבוע: חג: עונה: חודש: ספורט: קבוצת ספורט: סרט: שחקנ/ית: תוכנית: אתר: אוכל: שתיה: להקה: זמר: . זמרת: חיה: חנות: מילה: הופעה שהיית בה: דיסק: סלט: ארץ: עיר: מקום להיות בו: ריח: רעש: . רגש: תאריך: ספר: דגנים: ב24 שעות אחרונות היתה לך שיחה רצינית: חיבקת מישהו: בכית: צחקת: גרמת למישהו לצחוק: קנית משהו: הסתפרת: הרגשת טיפש: דיברת עם מישהו שאתה אוהב: התגעגעת למישהו: האם אי פעם... השתמשת בסמים? אכלת קופסא שלמה של עוגיות? נזרקת על ידי מישהו? מישהו בגד בך? נשארת בבית ביום שישי בערב סתם כי התחשק לך? היית מאוהב? ראית את הבית הלבן? עישנת? שתית אלכוהול? עישנת מריחואנה? שיחקת מונופול? ראית טיטאניק? נישקת מישהו? צבעת בספר צביעה? עשית אמבטיית קצף? טסת? שטת? נסעת ברכבת? רכבת על פיל? הכנת אתר אינטרנט? שיחקת בברביות? נשארת ער כל הלילה? דחפת דברים מתחת למיטה כדי לגרום לחדר שלך להיראות יותר נקי? דיברת בשיעור? פחדת מהחושך? היית בבית חולים (לא לביקור)? עשו לך תפרים? זרקת מישהו והתחרטת על זה? יצאת עם יותר מבן אדם אחד באותו הזמן? שיקרת? נרדמת בשיעור? השתמשת באוכל לצרכים אחרים מאכילה? פגשת סלבריטי? עברת על החוק? אהבת מישהו שזה גרם לך לבכות? שנאת את עצמך? נשבר לך הלב? שברת למישהו את הלב? רצית להרוג מישהו? נפלת מכסא? נתת למישהו לאפ דאנס? הלכת מכות? זה או זה מועדון או מסיבה פרטית? קפה או תה? שואף לשלמות או לוקח את זה בקלות? חתולים או כלבים? אוכל או ממתקים? קרמבו וניל או מוקה? חורף או קיץ? מה או מי היית רוצה...? להרוג: לשמוע: להיות כמו: הדבר האחרון ש: קניתי: קראתי: עשיתי: סרט אחרון שראיתי? מספר אחרון שחייגתי: דבר אחרון ששתיתי: דבר אחרון שאכלתי: פעם אחרונה שבכיתי: פעם אחרונה שצחקתי: הבנאדם האחרון שנישקתי: הבחור האחרון שדיברת איתו:

שאלווון סמיילים../images/Emo13.gif../images/Emo10.gif../images/Emo4.gif../images/Emo46.gif../images/Emo3.gif../images/Emo6.gif../images/Emo2.gif../images/Emo9.gif../images/Emo7.gif../images/Emo8.gif

* הסמיילי הכי שימושי שלכם? * הסמיילי הכי לא מובן? * האייקון הכי מיותר? * האייקון הכי עצוב? * הסמיילי הכי שמח? * האייקון שהכי מזכיר לכם מישהו, ומי? * האייקון הכי מגניב? * האייקון הכי אופטימי? * האייקון הכי מצחיק? * האייקון הכי מוזר? * האייקון הכי מתבקש לימים אלו? * אייקון חמוד שלא יצא לכם להשתמש בו? * רעיונות לאייקון שאין? * שני אייקונים שהם אותו דבר בעיניכם? * האייקון הכי מעוות? *הסמיילי שהכי מתאר את ההרגשה שלכם כרגע? תהנו
( ממש סורי על החפירות על השאלונים זה פשווט ממכר
)

MrHyde1

New member
סיכום העונה עד כה - שאלון

השחקן האהוב: השחקן העלוב: השחקנית האהובה: השחקנית העלובה: הזמר הטוב ביותר: הזמרת האהובה ביותר: הדמות האהובה: הרגע המרגש ביותר: הרגע העצוב ביותר: הרגע המצחיק ביותר: הרגע המפתיע ביותר: ציון (מ-1 עד 10): 'השיר שלנו' או 'דני הוליווד'?

שאלון

דני הוליווד/דניאלה לוין רינגו/בוקי איה/מיה אהובה/נועה דניאלה/אהובה איה/בוקי לולה/עזריאל דניאלה/עמליה עופר/חיים הצעיר דני הוליווד/רינגו אהובה/חיים נועה/מיה מיה/בוקי דני הוליווד/בוקי איה/נועה איה/דני הוליווד איה/עמליה רם/אודי מחכה לעונים

זה היה ארוווווך אבל נחמד ..../images/Emo178.gif../images/Emo122.gif

שם מלא: קורל תאריך לידה: 12.3 מין: נקבה בית: מה איתו ?! איפה עוד גרת? חיפה מזל: דגים מידת נעליים: 40 O: גובה: 1.75 חיות מחמד: כלב .. ( דגים נחשב ?! ) אחים: 1.. צבע שיער:חום אורך שיער: ארוך ?! צבעת פעם את השיער? לא.. באיזה צבע? : - כיתה: ח'... תחביבים: יותר מידי..והקניווון :) מוזיקה: הרבה.. להקה: לא ספציפי .. אני אוהבת אותם בודדים איזה שפות אתה מדבר? עברית אנגלית וטיפה ערבית מבית ספר.. אוהב ספורט? לא !!! איפה נולדת? פה .. אתה בן אדם של לילה או של יום? צוהוריים עד הלילה .. :) רגיש לדגדוגים? לא מאמין באלוהים? כן יש לך כינויים נוספים באינטרנט? לא שידוע לי .. מה הם? - יש לך גשר? לא .. יש לך משקפיים/עדשות מגע? כן מה תרצה להיות כשתהיה גדול? עוד לא ידוע .. איזה יום היה הכי גרוע בחיים שלך? לא יותר מידי.. מה הדבר הכי מביך שקרה לך? לא זוכרת |: איזה יום היה הכי טוב בחיים שלך? הרבה ימים טובים :) מה הדבר הכי חשוב לך? חברים משפחה ואני :) יש חבר/חברה/קראש? לא ומזה קראש ? ממה אתה הכי פוחד? ג'ווווקים בעעע מאמינה באהבה וירטואלית: כן.. אם היה לך עוד זוג עיניים איפה היית שם אותם? בעורף על מה אתה חושב בד"כ לפני שאתה הולך לישון? על היום שהיה או על דברים אחרים .. למה אתה הכי מתנגד? אין לי מושג אבל אני די שונאת ששופטים אנשים סתם..ובטח ליפני שמכרים אותם :) אם היית יכול להיות מישהו אחר, מי היית? בר רפאלי ?.. פגשת אי פעם מישהו או מישהי באינטרנט? לא מאמינה באהבה ממבט ראשון? כן מה הדבר שעושה אותך מאושרת? הרבה :) כשיש לך אהבה את נאמנה? כן את אוהבת ילדים? כן את ותרנית או עקשנית? עקשנייית !! אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי? בכוונה בטוח לא אבל אולי בלי להרגיש.. ראית אחד שלא מוצא חן בעינייך, תתני לו צ´אנס לכבוש את ליבך? כן ! החיים טובים לדעתך? כשבא להם.. היחסים עם ההורים טובים? סבבה :) לבוש: גם סבבה ?! בגדים זאת פשוווט החווולשה שלי ! איפור: רק עיפרון ..ולפעמים גלוס אבל לא יותר מיזה ..וגם לא תמיד .. דברים אהובים מאכל: הרבה :) שתיה: בעיקר מים וכל מיני דברים מיוחדים.. המקום האהוב לחופשה: איילללת טעם גלידה אהוב: וניל עוגיות \ מקופלות \ שוקולד ציפס.. פרי אהוב: שזיף ואבטיח ממתק: יותר מידי .. מכונית: פולקסווגן חיפושית החדשה
ומאזדה 3 + 2 החדשווות ! שיעור: אין חג: כולם היום הכי אהוב בשבוע: רביעי שני שישי שבת כולם אהובים אבל לכל אחד מהם משהו קטן שהורס.. צבע: הרבה.. מגזין: - שם לבת: אור, דבש..ועוד כל מיני שלא עולים לי עכשיו.. שם לבן: שי ..וכנ"ל קבוצת ספורט אהובה: - חודש אהוב: מרץ ספורטאי/ת אהוב:- שחקנית אהובה: מלא.. שחקן אהוב: . כנ"ל תוכנית אהובה בטלוויזיה: הרבבבבההה אתר אהוב: - חיה אהובה: ניראה לי גורים של כלבים :) אבל כלבים בכללי.. חבר לאימייל: - בדיחה: - אומר הרבה: אהבלה :) אבל זה רק בזמן האחרון.. מילה אהובה: יותר מידי .. נעליים: ניראה לי אדידס.. תחנת רדיו: - חדר בבית: שלי .. ההופעה הכי טובה שראית: כל מיני .. דיסק אהוב: הרבה.. נשיא: - סלט: כולם אבל בלי בצל ! בשר: בעעע תוספת לפיצה: בולגרית :) ארץ: ניו יורק ?! ישראל ?! אנעארף.. עיר: תל אביב וחיפה מקום אהוב: קניוון ריח: של עוגות D: רעש: של הטלוויזיה ?! טעם: כל מיני .. רגש: כל רגש שיעשה לי מתישהו טוב מספר:3 ספר: - סבתא: מה איתה ?! כי אם השאלה אם אני אוהבת אותה אז מאוד :) דגנים: תקופות.. דברים פחות אהובים אוטו: - צבע: צהוב אולי ? מורה: כולם שיעור: כולם יום בשבוע: ראשון וחמישי חג: - עונה:תקופות :) חודש: - ספורט: - קבוצת ספורט: - סרט: גק אסס שחקנ/ית: - תוכנית: - אתר: - אוכל:- שתיה:- להקה: - זמר: . - זמרת: - חיה: ג'וווקים חנות: - מילה: - הופעה שהיית בה:- דיסק: - סלט: - ארץ: - עיר: - מקום להיות בו: בית חולים רופאים וגם קצת בית ספר חוץ מיזה שפוגשים את כולם ריח: - רעש: .- רגש:- תאריך-: ספר: - דגנים: - ב24 שעות אחרונות היתה לך שיחה רצינית: לא חיבקת מישהו: כן בכית: לא צחקת: כן גרמת למישהו לצחוק: כן קנית משהו:לא הסתפרת: לא הרגשת טיפש:לא דיברת עם מישהו שאתה אוהב: כן התגעגעת למישהו: כןןן האם אי פעם... השתמשת בסמים?לא אכלת קופסא שלמה של עוגיות?לא נזרקת על ידי מישהו? לא מישהו בגד בך? לא נשארת בבית ביום שישי בערב סתם כי התחשק לך? לא .. רק בחוסר מצב רוווח רציני .. היית מאוהב? כן ראית את הבית הלבן?לא עישנת? לא שתית אלכוהול?לא עישנת מריחואנה?לא שיחקת מונופול?כן ראית טיטאניק? כן נישקת מישהו?כן צבעת בספר צביעה? שהיתי קטנה ?! עשית אמבטיית קצף? כן טסת? כן שטת?כן נסעת ברכבת?כן רכבת על פיל? לא הכנת אתר אינטרנט?כן שיחקת בברביות? כן נשארת ער כל הלילה?כן דחפת דברים מתחת למיטה כדי לגרום לחדר שלך להיראות יותר נקי?כן דיברת בשיעור? כן פחדת מהחושך? כן היית בבית חולים (לא לביקור)?לא עשו לך תפרים? כן זרקת מישהו והתחרטת על זה? קצת ?! יצאת עם יותר מבן אדם אחד באותו הזמן?לא שיקרת? בטוח שחקרתי מתישהו .. נרדמת בשיעור?לא השתמשת באוכל לצרכים אחרים מאכילה?לא ניראה לי .. פגשת סלבריטי? כן עברת על החוק? אולי מיחוסר ידיעה .. אהבת מישהו שזה גרם לך לבכות?לא למה לבכות , צחקוו .. שנאת את עצמך? לא נשבר לך הלב? כן שברת למישהו את הלב? מאיפה לי ? רצית להרוג מישהו?כן נפלת מכסא? כן נתת למישהו לאפ דאנס? אם הייתי יודעת מזה היתי עונה :) הלכת מכות? לא ניראה לי זה או זה מועדון או מסיבה פרטית? שניהם :) מה שבא ברוך הבא קפה או תה?קפה שואף לשלמות או לוקח את זה בקלות? שואף לשלמות ולוקח את זה בקלות חתולים או כלבים? כלבים אוכל או ממתקים? שניהם ?! קרמבו וניל או מוקה? וניייל חורף או קיץ? תלוי בנסיבות .. מה או מי היית רוצה...? להרוג: יש לי כמה ברשימה נתחיל מאיה באום XD לשמוע: S: להיות כמו: כל מיני .. הדבר האחרון ש: קניתי: פיצה ? קראתי:אוווי ויי אני צרכה להתחיל ליקרוווא עכשיו ספר לעבודה וזה פשוווט סיווווט ! עשיתי: את השאלון הזה ? סרט אחרון שראיתי?בקולנוע ? אני חושבת סטפ אפ 2 מספר אחרון שחייגתי: חברה אני חושבת.. דבר אחרון ששתיתי: קולה דבר אחרון שאכלתי:פיצה פעם אחרונה שבכיתי: לא זוכרת פעם אחרונה שצחקתי: היום לפני שעה הייתי בברכה היה מצחייייק ! הבנאדם האחרון שנישקתי: ............... הבחור האחרון שדיברת איתו:ידיד..

../images/Emo210.gif../images/Emo210.gif../images/Emo210.gif../images/Emo210.gif

* הסמיילי הכי שימושי שלכם? אני חושבת שאלה
* הסמיילי הכי לא מובן?
* האייקון הכי מיותר?
* האייקון הכי עצוב?
* הסמיילי הכי שמח?
* האייקון שהכי מזכיר לכם מישהו, ומי?
חברה טובה.. * האייקון הכי מגניב?
* האייקון הכי אופטימי?
* האייקון הכי מצחיק?
* האייקון הכי מוזר?
* האייקון הכי מתבקש לימים אלו?
בגלל הפגרה .. * אייקון חמוד שלא יצא לכם להשתמש בו?
* רעיונות לאייקון שאין? אולי בישן .. * שני אייקונים שהם אותו דבר בעיניכם?
* האייקון הכי מעוות?
*הסמיילי שהכי מתאר את ההרגשה שלכם כרגע?
וסתם סמיילים אהובים (שאני כמעט לא משתמשת ) :

MrHyde1

New member
תשובות

השחקן האהוב: ארתור פרי. השחקן העלוב: אין. אחלה קאסט. השחקנית האהובה: אפרת בוימולד. השחקנית העלובה: מיכל שטמלר. הזמר הטוב ביותר: ארתור פרי. הזמרת האהובה ביותר: שני כהן. הדמות האהובה: עמליה שטראוס. הרגע המרגש ביותר: כשדני ודניאלה מספרים לעופר ואיה על הבגידה\נועה ומיה שרות יחד בפרק של היום. הרגע העצוב ביותר: בפרק של היום, כשאיה אומרת שמושיקו הוא הבן שלה ושל דני. היה עצוב לי על עמליה. הרגע המצחיק ביותר: הקטעים עם חיים ואהובה משעשעים. הרגע המפתיע ביותר: עמליה שטראוס היא אפרת בוימולד. ציון (מ-1 עד 10): 8.5. 'השיר שלנו' או 'דני הוליווד'? השיר שלנו.

JoNy Boi

New member
אההה הבנתי!! עונה..

דני הוליווד/דניאלה לוין : דני! רינגו/בוקי : בוקי! איה/מיה: איה! אהובה/נועה: קשה.... אהובה! דניאלה/אהובה: אהובה! איה/בוקי: איה! לולה/עזריאל: לולה!! דניאלה/עמליה: עמליה ברור עופר/חיים הצעיר: עופר!! דני הוליווד/רינגו: דני! אהובה/חיים: אהובה נועה/מיה: מיה! מיה/בוקי: בוקי! דני הוליווד/בוקי: בוקי! איה/נועה: איה! איה/דני הוליווד: איה! איה/עמליה: איה! רם/אודי: חחחחח .. קשה .. שתיים זה תמיד ביחד ^ _ ^

Princess Galush

New member
עונה :)

דני הוליווד/דניאלה לוין רינגו/בוקי איה/מיה אהובה/נועה דניאלה/אהובה איה/בוקי לולה/עזריאל - הממ הם די אותו דבר בשבילי :/ דניאלה/עמליה עופר/חיים הצעיר דני הוליווד/רינגו אהובה/חיים נועה/מיה מיה/בוקי דני הוליווד/בוקי איה/נועה איה/דני הוליווד איה/עמליה רם/אודי

Princess Galush

New member
אופס הרסתי את זה

דני הוליווד/דניאלה לוין - דני הוליווד רינגו/בוקי -רינגו איה/מיה -איה אהובה/נועה -נועה דניאלה/אהובה-אהובה איה/בוקי-איה לולה/עזריאל - הממ הם די אותו דבר בשבילי :/ דניאלה/עמליה-דניאלה עופר/חיים הצעיר-חיים דני הוליווד/רינגו- רינגו אהובה/חיים-חיים נועה/מיה-נועה מיה/בוקי-בוקי דני הוליווד/בוקי -בוקי איה/נועה -נועה איה/דני הוליווד -איה איה/עמליה -איה רם/אודי -אודי

אלינה מ

New member
עונה

דני הוליווד/דניאלה לוין- דני הוליווד רינגו/בוקי- רינגו איה/מיה- איה אהובה/נועה- אהובה דניאלה/אהובה- אהובה איה/בוקי-איה לולה/עזריאל- לולה דניאלה/עמליה- עמליה כמובן עופר/חיים הצעיר- חיים דני הוליווד/רינגו- רינגו אהובה/חיים- חיים נועה/מיה- נועה מיה/בוקי- בוקי דני הוליווד/בוקי- בוקי איה/נועה- איה איה/דני הוליווד- איה איה/עמליה- עמליה רם/אודי- שניהם שאלון ממש נחמד

עווונה :)

דני הוליווד/דניאלה לוין- שניהם
רינגו/בוקי - בוקי איה/מיה - מיה אהובה/נועה - שתיהן דניאלה/אהובה - דניאלה איה/בוקי - בוקי לולה/עזריאל-עזריאל דניאלה/עמליה - דניאלה !!! עופר/חיים הצעיר - חיים דני הוליווד/רינגו - דני אהובה/חיים - שניייהם נועה/מיה- שתיהןן מיה/בוקי - קשההה אז שתיהם דני הוליווד/בוקי - דני איה/נועה - נועה איה/דני הוליווד - ברווווור שדנייי איה/עמליה - עמליה רם/אודי - שניהם -לא-

לאהדורה

New member
../images/Emo85.gif../images/Emo221.gifוואט דה פאק?!?../images/Emo6.gif

חח ואין לי שאלות לאורי .. XD

למעלה