שאלון

BabyBoy1

New member
../images/Emo41.gif שאלון

מכיוון שיש פה הרבה אנשים חדשים,אני מפרסם שאלון היכרות: שמך: גיל: זיקה לדת: בחר את המתאים: רווק/בקשר/נשוי מיקום: עיסוק: תכונות טובות: תכונות רעות: מקצוע אהוב: מאכל אהוב: חיה אהובה: סלנג אהוב: מילה אהובה: זמר אהוב: זמרת אהובה: להקה אהובה: שחקנית אהובה: שחקן אהוב: בדיחה שגרמה לך לצחוק: איך אתה מרגיש: הבנאדם הכי יפה שראית: חג מעודף: יס או הוט: ספורט מועדף: ערוץ מועדף: אתה חושב שאתה יפה? אתה חושב שאתה צבוע? אתה חושב שאתה קנאי (בזוגיות)? אתה חושב שאתה אובססיבי לבן/ת זוג? אתה חושב שאתה עקשן? אתה אוהב את עצמך? בזבזן או חסכן? איפה היית רוצה לגור בארץ? בחו''ל? איזה סידרה נוסטלגית אתה אוהב? איזה דמות מצויירת אתה? למה? יש לך פלאפון? קו פתוח? של איזה חברה? למי אתה מתקשר הכי הרבה? מי מתקשר אלייך הכי הרבה? איזה צילצול יש לך? הקול הכי יפה ששמעת? איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? ושומר מסך? אילו פגשת את שירי מיימון ברחוב כיצד היית מברכת אותה על זכיתה? אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתף? מי היה מזמין אותך פחחח שאתה אומר אני אוהב אותך אני מתכוון? יש לך פירסינג? איפה יש לך? איפה אתה רוצה פירסינג\\קעקוע? אם היית מוצא מיליון שקל מה היית עושה בו? אם היית פוגשת ברחוב אותי מה היית עושה? אתה מאמין באלוהים? בגורל? בחייזרים? באהבה ממבט ראשון? באיזה פורומים אתה כותב: יש לך חברים בפורומים? מה הדבר האחרון שאכלת הבוקר? מה הדבר האחרון שעשית היום? מי האדם האחרון שהתגעגת אליו\\חשבת עליו? מי האדם האחרון שבכית בגללו? מי האדם האחרון שדיברת איתו? מה עשית לפני שענית על הסקר? אתה שומע מוסיקה עכשיו? איזה שיר? מה אתה לובש? מה הסרט האחרון שראית? מה התוכנית האחרונה שראית? איזה שיר רצית לשמוע ולא יצא? מה השיר האחרון ששמעת? מה החלום שלך?

BabyBoy1

New member
../images/Emo41.gif עונה../images/Emo70.gif

שמך: בייבי בוי. גיל: עוד כמה חודשים 22. זיקה לדת: דתל"ש בחר את המתאים: רווק/בקשר/נשוי - רווק. מיקום: בני ברק. עיסוק: סטודנט שנה ד' להנדסת חשמל. תכונות טובות: פאדיחות לשבח את עצמי פה... תכונות רעות: עצלן מקצוע אהוב: מתמטיקה מאכל אהוב: שוקולד חיה אהובה: אריה סלנג אהוב: b-i-t-c-h מילה אהובה: זמר אהוב: הראל סקעת זמרת אהובה: ביונסה להקה אהובה: דסטניז' צ'יילד (ז"ל) שחקנית אהובה: שחקן אהוב: כיתה\עבודה: סטודנט בדיחה שגרמה לך לצחוק: ארוך.. איך אתה מרגיש: מאושר הבנאדם הכי יפה שראית: וואו יש הרבה אבל לאחרונה ראית את חבר של בנדוד שלי שהוא פשוט חתיך... חג מעודף: סוכות יס או הוט: הוט ספורט מועדף: שחייה ערוץ מועדף: ביפ אתה חושב שאתה יפה? חמוד אתה חושב שאתה צבוע? לא אתה חושב שאתה קנאי (בזוגיות)? הממ...אף פעם לא ממש הייתי בקשר, אבל לא נראה לי. אתה חושב שאתה אובססיבי לבן/ת זוג? לא אתה חושב שאתה עקשן? לא אתה אוהב את עצמך? כן, תלוי איזה חלקים אבל
בזבזן או חסכן? באמצע איפה היית רוצה לגור בארץ? הממ...באיזה מקום שקט/מושב או משהו, אבל שקרוב למרכז. בחו''ל? אין מקום ספציפי...אולי ניו יורק איזה סידרה נוסטלגית אתה אוהב? חתולי הרעם איזה דמות מצויירת אתה? דובון אכפת לי למה? ככה יש לך פלאפון? כן קו פתוח? דהה... של איזה חברה? סלקום למי אתה מתקשר הכי הרבה? מי מתקשר אלייך הכי הרבה? הממ...לא חושב שיש מישהו ספציפי איזה צילצול יש לך? babyboy של ביונסה הקול הכי יפה ששמעת? הקול של ביונסה איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? סתם כחול, לא בא לי צבעוני. ושומר מסך? של ווינדוס... אילו פגשת את שירי מיימון ברחוב כיצד היית מברכת אותה על זכיתה? אההההההההההההה אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתף? מי היה מזמין אותך פחחח שאתה אומר אני אוהב אותך אני מתכוון? שאני אוהב אותך...או שאני צריך משהו
יש לך פירסינג? לא איפה יש לך? כרגע אמרתי שאין... איפה אתה רוצה פירסינג\קעקוע? בגבה אם היית מוצא מיליון שקל מה היית עושה בו? מפקיד בבנק אם היית פוגשת ברחוב אותי מה היית עושה? מתעלם בנונשלנטיות. אתה מאמין באלוהים? לא יודע בגורל? לא יודע בחייזרים? לא באהבה ממבט ראשון? הממ...תלוי למה קוראים אהבה. נראה לי שלא. באיזה פורומים אתה כותב: דתיים גאים, בנים בלבד, ועתודה. יש לך חברים בפורומים? כן מה הדבר האחרון שאכלת הבוקר? לחמניה ושוקו מה הדבר האחרון שעשית היום? עוד לא נגמר היום מי האדם האחרון שהתגעגת אליו\חשבת עליו? הראל סקעת?
מי האדם האחרון שבכית בגללו? מי האדם האחרון שדיברת איתו? אמא מה עשית לפני שענית על הסקר? הכנתי דו"ח מעבדה, כאילו לא סיימתי, אני בהפסקה עכשיו
אתה שומע מוסיקה עכשיו? איזה שיר? ואת של הראלוש. מה אתה לובש? טרנניג ו T-shirt מה הסרט האחרון שראית? עידן הקרח 2 מה התוכנית האחרונה שראית? קצרים איזה שיר רצית לשמוע ולא יצא? מה השיר האחרון ששמעת? ואת מה החלום שלך? שכולם יהיו בריאים ומאושרים

סבבב

New member
גם אני עונה

שמך: סבבב גיל: 24 זיקה לדת:דתי בחר את המתאים: בקשר מיקום: בני ברק עיסוק: סטודנט תכונות טובות: אמין ונאמן תכונות רעות: עצלן מקצוע אהוב: היסטוריה מאכל אהוב: בורגראנץ' חיה אהובה: סוס סלנג אהוב: חבל"ז מילה אהובה: ה' ירחם זמר אהוב: יהורם גאון זמרת אהובה: שירי מימון להקה אהובה: להקות צבאיות שחקנית אהובה: אגם רוטברג שחקן אהוב: טום קרוז בדיחה שגרמה לך לצחוק: אחד יושב על ספסל ורואה בלונדינית יוצאת החוצה לבדוק דואר, ואין כלום. אחרי כמה דקות הדבר חוזר על עצמו. בפעם השלישית האיש שואל אותה - למה היא יוצאת כל הזמן לתיבת הדואר? אז היא אומרת לו- נראה לי המחשב שלי מקולקל, הוא כותב לי כל הזמן שקיבלתי דואר. איך אתה מרגיש: אחלה הבנאדם הכי יפה שראית: בנזוגי חג מעודף: פורים / עצמאות. אבל אוהב באמת את כולם. יס או הוט: אין ספורט מועדף: מרוץ מכוניות ערוץ מועדף: 2 אתה חושב שאתה יפה? כן אתה חושב שאתה צבוע? לא אתה חושב שאתה קנאי (בזוגיות)? לא. בעצם אולי קצת... אתה חושב שאתה אובססיבי לבן/ת זוג? לא. בעצם אולי קצת... אתה חושב שאתה עקשן? לא אתה אוהב את עצמך? לא אוהב... מחבב קצת בזבזן או חסכן? תלוי במצב רוח איפה היית רוצה לגור בארץ? גולן בחו''ל? ארה"ב איזה סידרה נוסטלגית אתה אוהב? קרובים קרובים איזה דמות מצויירת אתה? מיקימאוס למה? חמוד יש לך פלאפון? כן קו פתוח? ברור של איזה חברה? אורנג' למי אתה מתקשר הכי הרבה? מי מתקשר אלייך הכי הרבה? זאת שאלה בכלל? איזה צילצול יש לך? "לעוף" של הראל סקעת הקול הכי יפה ששמעת? הראל סקעת איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? נוף ושומר מסך? שעון אילו פגשת את שירי מיימון ברחוב כיצד היית מברכת אותה על זכיתה? אשרייך אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתף? מי היה מזמין אותך פחחח שאתה אומר אני אוהב אותך אני מתכוון? מתכוון לזה מכל הלב יש לך פירסינג? לא איפה יש לך? אין איפה אתה רוצה פירסינג\\קעקוע? לא אם היית מוצא מיליון שקל מה היית עושה בו? תורם חלק למוסדות צדקה וחי ומשקיע בבנק את השאר. אתה מאמין באלוהים? כן בגורל? כן בחייזרים? לא באהבה ממבט ראשון? כן. מניסיון. באיזה פורומים אתה כותב: פה יש לך חברים בפורומים? כן מה הדבר האחרון שאכלת הבוקר? עוגה מה הדבר האחרון שעשית היום? למדתי מי האדם האחרון שהתגעגת אליו\\חשבת עליו? בנזוגי מי האדם האחרון שבכית בגללו? בנזוגי מי האדם האחרון שדיברת איתו? בייבי במסנג'ר מה עשית לפני שענית על הסקר? כתבתי הודעה בפורום אתה שומע מוסיקה עכשיו? איזה שיר? "כנפיים" של להקת חיל האויר מה אתה לובש? גינס וחולצה מה הסרט האחרון שראית? הר ברוקבק מה התוכנית האחרונה שראית? חדשות איזה שיר רצית לשמוע ולא יצא? ירושלים של אז מה השיר האחרון ששמעת? "ואת" - סקעת מה החלום שלך? חיים יותר קלים ופשוטים... והנהגה טובה לעם ישראל...

jam19

New member
עניתי

שמך: מייקל (שם בדוי) גיל: ב- 10/8 אני יהיה בן 21 זיקה לדת: דתל"ש בחר את המתאים: רווק/בקשר/נשוי: רווק מיקום: מטה בנימין עיסוק: מנהל מרכז פדגוגי לנכים, מי שרוצה הסבר... תכונות טובות: יודע להקשיב תכונות רעות: אני עוף מוזר מקצוע אהוב: ציור מאכל אהוב: נקניקיות ופיצה (לא ביחד) חיה אהובה: סוס סלנג אהוב: אה? מילה אהובה: אה? זמר אהוב: מייקל ג'קסון, אלא מי? זמרת אהובה: עפרה חזה ז"ל, ה' יקום דמה!!! להקה אהובה: ----- שחקנית אהובה: ----- שחקן אהוב: ------ אולי לאונרדו דקפריו? בדיחה שגרמה לך לצחוק: קשה לגרום לי לצחוק.... איך אתה מרגיש: עייף, קמתי ב 5 הבנאדם הכי יפה שראית: דור, החבר הכי טוב שלי שלא מדבר איתי כבר חצי שנה... חג מעודף: חנוכה יס או הוט: יס ספורט מועדף: אין ערוץ מועדף: VH1 אתה חושב שאתה יפה? ממש לא אתה חושב שאתה צבוע? קצת, אין לי ברירה, נכון? אתה חושב שאתה קנאי (בזוגיות)? לא ממש אתה חושב שאתה אובססיבי לבן/ת זוג? קצת, כן. אתה חושב שאתה עקשן? רק כשצריך אתה אוהב את עצמך? לא יותר מדי בזבזן או חסכן? חצי חצי, תלוי במה. איפה היית רוצה לגור בארץ? הייתי רוצה שלא יפנו אותי, זה גם נקרא? בחו''ל? לא.... אין כמו הארץ. איזה סידרה נוסטלגית אתה אוהב? פיטר פן איזה דמות מצויירת אתה? פיטר פן למה? לא רוצה לגדול יש לך פלאפון? אכן כן קו פתוח? כן של איזה חברה? פלאפון למי אתה מתקשר הכי הרבה? מי מתקשר אלייך הכי הרבה? אין מישהו כזה.. איזה צילצול יש לך? ממעמקים... הקול הכי יפה ששמעת? עפרה חזה, כמובן. איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? מגדל דוד, זה של העבודה, לי אין מחשב בבית. ושומר מסך? תל"ם (מקום העבודה, חחחחח) אילו פגשת את שירי מיימון ברחוב כיצד היית מברכת אותה על זכיתה? סחתין, נאבל נינט יותר טובה? שאתה אומר אני אוהב אותך אני מתכוון? משתדל יש לך פירסינג? כן איפה יש לך? היה לי בפופיק ו- 2 באוזן, עכשיו יש רק אחד באוזן איפה אתה רוצה פירסינג\\קעקוע? פירסינג בלשון או בגבה, וקעקוע בשכמות. אם היית מוצא מיליון שקל מה היית עושה בו? חחחח, קונה בית ותורם למישהו... אם היית פוגשת ברחוב אותי מה היית עושה? מתעלם, מי אתה? אתה מאמין באלוהים? מאמין גדול בגורל? כן בחייזרים? בטח, אתם צריכים לראות את שכן שלי כדי להאמין. באהבה ממבט ראשון? לא כ"כ באיזה פורומים אתה כותב:פורום מייקל ג'קסון יש לך חברים בפורומים? כן מה הדבר האחרון שאכלת הבוקר? לא אכלתי מה הדבר האחרון שעשית היום? שתיתי נס? מי האדם האחרון שהתגעגת אליו\\חשבת עליו? דור... מי האדם האחרון שבכית בגללו? אני לא בוכה... מי האדם האחרון שדיברת איתו? אמא? מה עשית לפני שענית על הסקר? הדלקתי את המחשב והכנתי לי נס קפה. אתה שומע מוסיקה עכשיו? איזה שיר? לא מה אתה לובש? ג'נס וחולצה ירוקה, למה? מה הסרט האחרון שראית? וואוו, לא זוכר. מה התוכנית האחרונה שראית? פלישה? איזה שיר רצית לשמוע ולא יצא? לוידע... מה השיר האחרון ששמעת? דיווה, דנה אינטרנשיונל. מה החלום שלך? לחיות, עם 200 ילדים (רק אם יהיה מספיק כסף) אחיינית שלי, נשמה שלי====>

orenin

New member
אני מאוד רוצה לענות

אבל אני מרגיש שאני אחשוף ככה יותר מידי פרטים עלי...

orenin

New member
לגמרי ../images/Emo45.gif

לאט לאט אני מקווה שאני אפתח...

BabyBoy1

New member
אתה לא חייב לענות על כל השאלות

רק מה שאתה מרגיש בנוח

יודיX3

New member
(ביביבוי היית חייב לשים כ"כ הרבה?!)

התחלתי לענות ונגמרה הסבלנות

BabyBoy1

New member
אתה תענה על זה וחצי

יא הומו
אתה באמת יכול לענות על זה קצת קצת (לשמור את זה כקובץ) וכשתסיים תעלה

religious7

New member
meeeee

שמך: עמית. גיל: 17.5 זיקה לדת: מסורתי. בחר את המתאים: רווק/בקשר/נשוי: רווק. מיקום: מרכז. עיסוק: שמיניסט. תכונות טובות: אופטימיות. תכונות רעות: חוסר דייקנות...
מקצוע אהוב: פסיכולוגיה/ תקשורת. מאכל אהוב: .... חיה אהובה: אני לא רוצה להיות בנאלי ולומר: "כלב", אז פשוט אשתוק... סלנג אהוב: וואללה... מילה אהובה: זמר אהוב: זמרת אהובה: נינט. להקה אהובה: שחקנית אהובה: שחקן אהוב: בדיחה שגרמה לך לצחוק: משהו ארוך... אספר בהזדמנות...
איך אתה מרגיש: אחלה... הבנאדם הכי יפה שראית: הוא הבן אדם הכי פשוט שראיתי... חג מעודף: יום כיפור... יס או הוט: יס. ספורט מועדף: אם שינה נחשבת כ'ספורט', אז אני בוחר בזה...|עצלן| ערוץ מועדף: ערוצי מוזיקה... אתה חושב שאתה יפה? שאני אדבר על עצמי
אתה חושב שאתה צבוע? לא
אתה חושב שאתה קנאי (בזוגיות)? לא... אתה חושב שאתה אובססיבי לבן/ת זוג? לא. אתה חושב שאתה עקשן? לא... אתה אוהב את עצמך? במידה מסויימת... בזבזן או חסכן? יש באמצע? איפה היית רוצה לגור בארץ? מרכז בלבד... בחו''ל? לא רוצה... איזה סידרה נוסטלגית אתה אוהב? |חושב| איזה דמות מצויירת אתה? ידידה שלי שיושבת עכשיו לידי אומרת שאני דרדס ישנוני... למה? כי אני עייף כל הזמן...
יש לך פלאפון? כן... קו פתוח? לא...|עני| של איזה חברה? סלקום. למי אתה מתקשר הכי הרבה? חברים/ות. מי מתקשר אלייך הכי הרבה? ידידה שלי. איזה צילצול יש לך? לא מזמן החזרתי לצלצול של נוקיה, אחרי תקופה של צלצול של מדונה... הקול הכי יפה ששמעת? שקט... איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? של מדבר... ושומר מסך? כאילו המסך כבוי... אילו פגשת את שירי מיימון ברחוב כיצד היית מברכת אותה על זכיתה? לא הייתי מברך... אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתף? מי היה מזמין אותך פחחח שאתה אומר אני אוהב אותך אני מתכוון? אם אני אומר-אז זה עד הסוף
יש לך פירסינג? לא... איפה יש לך? איפה אתה רוצה פירסינג\\קעקוע? בין המרפק לכף היד... וגם בגב, בצד ימין... אם היית מוצא מיליון שקל מה היית עושה בו? קודם שיגיע, אח"כ נחשוב... אם היית פוגשת ברחוב אותי מה היית עושה? שואל אותך את כל השאלות הללו... אתה מאמין באלוהים? יאפ... בגורל? לא
בחייזרים? לא חושב על זה כ"כ... באהבה ממבט ראשון? לא כ"כ... באיזה פורומים אתה כותב? ... יש לך חברים בפורומים? דה... מה הדבר האחרון שאכלת הבוקר? אני לא אוכל בבוקר.. מה הדבר האחרון שעשית היום? קראתי ספר... מי האדם האחרון שהתגעגת אליו\\חשבת עליו? אממ.... מי האדם האחרון שבכית בגללו? לא בוכה כ"כ... מי האדם האחרון שדיברת איתו? בפלאפון? חבר שלי. מה עשית לפני שענית על הסקר? נכנסתי לתיבת המייל שלי. אתה שומע מוסיקה עכשיו? איזה שיר? לא. מה אתה לובש? טרנינג וחולצה קצרה... מה הסרט האחרון שראית? "זכרונותיה של גיישה". מה התוכנית האחרונה שראית? סרט בערוץ יס-דוקו... איזה שיר רצית לשמוע ולא יצא? של שאקירה החדש... מה השיר האחרון ששמעת? |סנילי| מה החלום שלך? להתחיל עכשיו? זה פשוט די ארוך...

יום.

New member
../images/Emo41.gif

שמך:יום חמישי גיל: 20 זיקה לדת: דתל"שית בחר את המתאים: רווק מיקום: כדו"א עיסוק: שר"ל במד"א תכונות טובות: לא עונה על שאלות כאלו תכונות רעות: כנ"ל מקצוע אהוב: יעני בביה"ס? ספרות מאכל אהוב: שניצל וציפס
חיה אהובה: חתול סלנג אהוב: אע? מילה אהובה: אע? זמר אהוב: אין זמרת אהובה: אין להקה אהובה: אין שחקנית אהובה: אנג'לינה ג'ולי אבל סתם בגלל שהייתי עושה לה טובה שחקן אהוב: בראד פיט מאותה הסיבה בדיחה שגרמה לך לצחוק: שתי זקנות נפגשות, זקנה א':את הולכת לשוק? זקנה ב': לא אני הולכת לשור, זקנה ב':אההה חשבתי שאת הולכת לשוק. איך אתה מרגיש: לא משו, תודה הבנאדם הכי יפה שראית: אנג'לינה ג'ולי חג מעודף: אין יס או הוט: הוט ספורט מועדף: לרבוץ בספה ערוץ מועדף: טוב נו אין לי באמת זמן לראות טלוויזיה אתה חושב שאתה יפה? משתדלת אתה חושב שאתה צבוע? רוצה להאמין שלא אתה חושב שאתה קנאי (בזוגיות)? כנ"ל אתה חושב שאתה אובססיבי לבן/ת זוג? כנ"ל (ובעצם זה לא בדיוק כמו השאלה הקודמת?) אתה חושב שאתה עקשן? לא אתה אוהב את עצמך? משתדלת בזבזן או חסכן? גם וגם איפה היית רוצה לגור בארץ? בצפון בחו''ל? ישראל ורק ישראל איזה סידרה נוסטלגית אתה אוהב? אבירי האור הקסום!!!! איזה דמות מצויירת אתה? אע? למה? - יש לך פלאפון? כן קו פתוח? לא של איזה חברה? עם זה של פלאפון אז זה רק של פלאפון תשאל אם יש לי סלולרי למי אתה מתקשר הכי הרבה? מי מתקשר אלייך הכי הרבה? אין לי חברים איזה צילצול יש לך? המניגנה של הקטקטים הקול הכי יפה ששמעת? ציוץ ציפורים בבוקר איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? שדרה של עצים בשלכת ושומר מסך? סתם דפוק של ווינדוז אילו פגשת את שירי מיימון ברחוב כיצד היית מברכת אותה על זכיתה? לא חבל להתנפל עליה? אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתף? לא! שאתה אומר אני אוהב אותך אני מתכוון? שאני אוהבת יש לך פירסינג? כן איפה יש לך? טבור איפה אתה רוצה פירסינג\\קעקוע? עוד אחד בלשון (אבל אני לעולם לא אעז) וקעקוע של עץ יפני כזה במותן (שאני גם לעולם לא אעז) אם היית מוצא מיליון שקל מה היית עושה בו? שמה בבנק ומפרישה כל חודש מו משכורת. אם היית פוגשת ברחוב אותי מה היית עושה? אין לי מושג אי אתה נראה אתה מאמין באלוהים? לפעמים בגורל? כן בחייזרים? לא באהבה ממבט ראשון? לא באיזה פורומים אתה כותב: לא יודעת להגיד יש לך חברים בפורומים? כבר לא מה הדבר האחרון שאכלת הבוקר? הבוקר??? מאיפה אני זוכרת? מה הדבר האחרון שעשית היום? בנתיים אני עונה לשאלון הזה מי האדם האחרון שהתגעגת אליו\\חשבת עליו? --- מי האדם האחרון שבכית בגללו? --- מי האדם האחרון שדיברת איתו? אח שלי מה עשית לפני שענית על הסקר? חייתי חיי בשקט אתה שומע מוסיקה עכשיו? איזה שיר? לא מה אתה לובש? פיג'מה מה הסרט האחרון שראית? איילנד מה התוכנית האחרונה שראית? לא זוכרת איזה שיר רצית לשמוע ולא יצא? אע? מה השיר האחרון ששמעת? "נערת רוק" מה החלום שלך? להעיז לפרוש כנפיים עכשיו נראה אם מישהו יקרא את זה

יום.

New member
הרסתי ת'בדיחה

זקנה א': את הולכת לשוק? זקנה ב': לא אני הולכת לשוק זקנה א': אההה חשבתי שאת הולכת לשוק

שנים לא הייתי פה... הנה שלי

שמך: מושיקו הופמן גיל: 16.5 זיקה לדת: דתל"ש בחר את המתאים: רווק (לצערי- נפרדתי ביום חמישי מחבר אחרי חצי שנה ביחד...
) מיקום: חיפה עיסוק: שביעיסט תכונות טובות: לא אוהב שאלות כאלה... זו תכונה מעולה!! תכונות רעות: כנ"ל... למרות שזו לא תכונה רעה...
מקצוע אהוב: היסטוריה מאכל אהוב: לא אוהב אוכל... סתם משמין..
חיה אהובה: חתול סלנג אהוב: סבבה מילה אהובה: כאילו זמר אהוב: עברי לידר זמרת אהובה: רונה קינן להקה אהובה: The Beatles שחקנית אהובה: ליב טיילר שחקן אהוב: מאט ל'בלאנק בדיחה שגרמה לך לצחוק: איש אחד הולך למאפייה. המוכר שואל אותו: "אתה רוצה לחם שחור או לחם לבן?". עונה לו האיש: "זה לא משנה, באתי על אופניים!"... איך אתה מרגיש: על הפנים, תודה... הבנאדם הכי יפה שראית: מישהו שראיתי ברחוב שלי רוכב על אופניים- אבל אין לי מושג איך קוראים לו... וראיתי אותו רק פעם אחת...
חג מעודף: פסח- מורידים פול משקל...
(איזה כיף!!) יס או הוט: לא. ספורט מועדף: תרגילי גמישות (זה לא ממש סוג ספורט, אבל אני מת על זה...) ערוץ מועדף: אין לי מגוון נרחב במיוחד... אבל 2 יותר טוב מ1. אתה חושב שאתה יפה? לא.
אתה חושב שאתה צבוע? כן.
(ראה תשובה לשאלה קודמת, לדוג'...
) אתה חושב שאתה קנאי (בזוגיות)? לא... אתה חושב שאתה אובססיבי לבן/ת זוג? כן. אתה חושב שאתה עקשן? כן אתה אוהב את עצמך? לפעמים... בזבזן או חסכן? בזבזן איפה היית רוצה לגור בארץ? בגליל... בחו''ל? טוסקנה איזה סידרה נוסטלגית אתה אוהב? המומינים נחשב נוסטלגית? איזה דמות מצויירת אתה? לא יודע... אולי מומין-אמא...
למה? כי אני פולנייה...
יש לך פלאפון? כן קו פתוח? כן של איזה חברה? פלאפון למי אתה מתקשר הכי הרבה? מי מתקשר אלייך הכי הרבה? עד עכשיו לחבר שלי... אבל עכשיו נפרדנו...
ואליי- אמא...
איזה צילצול יש לך? המנגינה של שר הטבעות הקול הכי יפה ששמעת? ניל יאנג. איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? Windows XP Professional ושומר מסך? לא ברור... אילו פגשת את שירי מיימון ברחוב כיצד היית מברכת אותה על זכיתה? לא הייתי עושה את זה.. הייתי פשוט ממשיך ללכת... אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתף? מי היה מזמין אותך פחחח שאתה אומר אני אוהב אותך אני מתכוון? כן. אני משקר, אבל לא בקטעים האלה. יש לך פירסינג? לא איפה יש לך? לא איפה אתה רוצה פירסינג\\קעקוע? אוזן ימנית + גבה שמאלית. אם היית מוצא מיליון שקל מה היית עושה בו? שם חלק בבנק, ואת השאר מבזבז. אם היית פוגשת ברחוב אותי מה היית עושה? אני משער שלא הייתי מזהה אותך, אז הייתי ממשיך ללכת...
אתה מאמין באלוהים? לא בגורל? לא בחייזרים? כן באהבה ממבט ראשון? לא באיזה פורומים אתה כותב: דתיים גאים, גאווה צעירה. יש לך חברים בפורומים? אני רוצה לחשוב שכן... מה הדבר האחרון שאכלת הבוקר? סלט ירקות... מה הדבר האחרון שעשית היום? עניתי על השאלה הקודמת... מי האדם האחרון שהתגעגת אליו\\חשבת עליו? חבר שלי (עכשיו לשעבר...) מי האדם האחרון שבכית בגללו? כנ"ל. מי האדם האחרון שדיברת איתו? 2 ידידות שלי... מה עשית לפני שענית על הסקר? בדקתי את האימייל שלי. אתה שומע מוסיקה עכשיו? איזה שיר? לא מה אתה לובש? לא. סתם, מה נראה לכם?! אני לובש מכנסיי ירוקים קצרים, וחולצה קצרה בצבע ירוק/צהוב לימון. (ותחתונים...
) מה הסרט האחרון שראית? ביג לבובסקי. מה התוכנית האחרונה שראית? לא זוכר... זה היה מזמן... איזה שיר רצית לשמוע ולא יצא? אין כזה... לא שאני זוכר כרגע... מה השיר האחרון ששמעת? לא זוכר... מה החלום שלך? שאנשים יפסיקו לשנוא אחד את השני, וילמדו לקבל את השונה... וגם את עצמם...

למעלה