שאלון

Winston Guy

New member
../images/Emo204.gif

שמך: וינסטון גיי לבנתיים
. גיל: 17 וקצת
. זיקה לדת: חילוני
. בחר את המתאים: רווק/בקשר/נשוי : רווק. מיקום: מרכז הארץ. עיסוק: עובד. תכונות טובות: ממ מביך קצת אבל יודע להקשיב , רגיש לסביבה שלי.
. תכונות רעות: אימפולסבי, חסר סבלנות, מתייאש בקלות, חוסר התמדה. מקצוע אהוב: אמ..מוזיקה ?! מאכל אהוב: הכל
חיה אהובה: מממ .. אין חיה ספציפית. סלנג אהוב: אוהב סלנג בכלליות
. מילה אהובה: זמר אהוב: זמרת אהובה: אורית שחף . להקה אהובה: היהודים. שחקנית אהובה: שחקן אהוב: בדיחה שגרמה לך לצחוק: איך אתה מרגיש: עייף .
. הבנאדם הכי יפה שראית: קשה לבחור באחד. חג מעודף: פורים. יס או הוט: הוט
. ספורט מועדף: ההליכון בבית
. ערוץ מועדף: 3' 24. אתה חושב שאתה יפה? =/ אתה חושב שאתה צבוע? לפעמים, אבל לא בכוונות רעות. אתה חושב שאתה קנאי (בזוגיות)? בשביל הפאן
. אתה חושב שאתה אובססיבי לבן/ת זוג? לא. אתה חושב שאתה עקשן? לפעמים וכשצריך. אתה אוהב את עצמך? =/ בזבזן או חסכן? בזבזן. איפה היית רוצה לגור בארץ? בת"א. בחו''ל? אמסטרדם/לונדון/ניורק. איזה סידרה נוסטלגית אתה אוהב? מומינים. איזה דמות מצויירת אתה? וונאבי פיטרפן
. למה? צעיר לנצח, חופשי, יודע לעוף
. יש לך פלאפון? אכן . קו פתוח? חח כן . של איזה חברה? סלקום. למי אתה מתקשר הכי הרבה? מי מתקשר אלייך הכי הרבה? לידידה הכי טובה אני מתקשר הכי הרבה, והיא אליי נדמה לי
. פלוס עוד כמה קצת מציקים
. איזה צילצול יש לך? של היהודים . שחק-אותה. הקול הכי יפה ששמעת? בשירה? אורית שחף. איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? משהו שצילמתי, שקיעה. ושומר מסך? רגיל. אילו פגשת את שירי מיימון ברחוב כיצד היית מברך אותה על זכיתה? לא הייתי אומר לה כלום ... אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתף? מי היה מזמין אותך פחחח : תלוי איזה סדרה
. שאתה אומר אני אוהב אותך אני מתכוון? מממ לא תמיד את האמת ... יש לך פירסינג? אכן. איפה יש לך? באף ובגבה. איפה אתה רוצה פירסינג\\קעקוע? איפה שאני רוצה יש
. אם היית מוצא מיליון שקל מה היית עושה בו? סביר להניח חוסך חלק, ובחלק השני שוכר דירה/טס לחו"ל. אם היית פוגשת ברחוב אותי מה היית עושה? שואל אותך למה השאלון כ"כ ארוך ואם זה באמת מעניין אותך לדעת את הדברים האלה
. אתה מאמין באלוהים? קודם כל מאמין בעצמי. בגורל? כנ"ל. בחייזרים? מממ מגניב אם יש
. באהבה ממבט ראשון? בהרגשה מסויימת ממבט ראשון, לא ממש באהבה. באיזה פורומים אתה כותב: כלמיני, לא בניק הזה. יש לך חברים בפורומים? כן. ומאוד טובים למען האמת. מה הדבר האחרון שאכלת הבוקר? מיץ תפוזים . מה הדבר האחרון שעשית היום? עבדתי. מי האדם האחרון שהתגעגת אליו\\חשבת עליו? ענבר. מי האדם האחרון שבכית בגללו? =/ מי האדם האחרון שדיברת איתו? אחותי. מה עשית לפני שענית על הסקר? שוטטתי בפורומים. אתה שומע מוסיקה עכשיו? איזה שיר? לא, הזכרת לי..
. מה אתה לובש? מכנס בגד-ים, וחולצה של אחותי של עמותת "לתת". מה הסרט האחרון שראית? משהו תעודי על השואה. מה התוכנית האחרונה שראית? מה שרשמתי למעלה..איף
. איזה שיר רצית לשמוע ולא יצא? משהו שידידה שלי אמרה לי, וואי..שוב הזכרת לי
. מה השיר האחרון ששמעת? מלחמה שקטה, בגרסאת קאוובר. מה החלום שלך? למלא את החיים שלי בדברים שאני אוהב לעשות, אהבה, לטו"ס לכמה שיותר מקומות בעולם ולא להפסיק לשיר
.

SimsY

New member
רגע לא הבנתי

למה עשית ראשי תיבות במילה לטוס ?

לא יכול לענות!

אני בארון ונזהר מלהחשף! אבל אענה על מה שלא "מסוכן" לי. שמך: מאוהב גיל: 26 זיקה לדת: כמעט חוזר בתשובה (כרגע בנסיגה קטנה) בחר את המתאים: רווק/בקשר/נשוי רווק במערכת יחסים מיקום: עיסוק: תכונות טובות: אמממ...יש מידי הרבה בכדי לפרט
תכונות רעות: ממממ...לא ידוע לי
מקצוע אהוב: מאכל אהוב: חיה אהובה: סלנג אהוב: שונא סלנג מילה אהובה: א - ה - ב - ה זמר אהוב אדי בטלר(יותר את האישיות) זמרת אהובה: Mike Skinner להקה אהובה: Embrace שחקנית אהובה: שחקן אהוב: בדיחה שגרמה לך לצחוק: איך אתה מרגיש: שאלה טובה!התשובה משתנה בתדירות גבוהה הבנאדם הכי יפה שראית: חח...שאלה מעניינת חג מעודף: לא אוהב חגים!! יס או הוט: הוט ספורט מועדף: ערוץ מועדף: אתה חושב שאתה יפה? חח..כן, הסביבה מאשרת! אתה חושב שאתה צבוע? לצערי כן! אתה חושב שאתה קנאי (בזוגיות)? יותר מידי אתה חושב שאתה אובססיבי לבן/ת זוג? מאוד אתה חושב שאתה עקשן? במידה אתה אוהב את עצמך? כן, חוץ ממה שלא בזבזן או חסכן? בזבזן ברמות איפה היית רוצה לגור בארץ? בחו''ל? איזה סידרה נוסטלגית אתה אוהב? חח...טלנובלה בע"מ איזה דמות מצויירת אתה? שילגיה למה? כי אני מוקף גמדים יש לך פלאפון? מה פשר השאלה? קו פתוח? כן של איזה חברה? למי אתה מתקשר הכי הרבה? מי מתקשר אלייך הכי הרבה? החברה איזה צילצול יש לך? כל מיני הקול הכי יפה ששמעת? איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? ושומר מסך? אילו פגשת את שירי מיימון ברחוב? לא מתעניין בה אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתף? ממש לא!! שאתה אומר אני אוהב אותך אני מתכוון? יש לך פירסינג? ממש לא!!!! איפה יש לך? איפה אתה רוצה פירסינג\\קעקוע? ישלמו לי אני לא עושה!!! אם היית מוצא מיליון שקל מה היית עושה בו? מבזבז אם היית פוגשת ברחוב אותי מה היית עושה? שואל מה פשר השאלות אתה מאמין באלוהים? ברמ"ח אברי בגורל? מה זה גורל? בחייזרים? &

SmartToyBoy

New member
עונה ../images/Emo13.gif

BabyBoy , כדאי להכניס למאמרים או משהו כזה, את השרשור. שמך: SmartToyBoy גיל: 19 זיקה לדת: דתי בחר את המתאים: רווק (כרגע
) מיקום: איזור השרון עיסוק: סטודנט תכונות טובות: אוהב לעזור, אחראי. תכונות רעות: רגיש מדי לפעמים. מקצוע אהוב: *** חסוי! *** (אפשר בפרטי) מאכל אהוב: פיצה
חיה אהובה: חתול סלנג אהוב: "ת'כלס" מילה אהובה: "כאילו" זמר אהוב: רובי וויליאמס יבדל"א זמרת אהובה: אלאניס מוריסט להקה אהובה: Savage Graden (קשה לקרוא להם להקה...) שחקנית אהובה: קמרון דיאז שחקן אהוב: ג'ים קארי בדיחה שגרמה לך לצחוק: לא זוכר... איך אתה מרגיש: שלם עם עצמי ומחפש את דרכי, בו זמנית. הבנאדם הכי יפה שראית: מישהו באוניברסיטה , מזמן...
חג מעודף: חנוכה יס או הוט: הוט ספורט מועדף: כדורסל ערוץ מועדף: 2 בעיקר... אתה חושב שאתה יפה? צריך לראות כדי להאמין חחחחחחחח סתם, אני לא יודע, איזו מין שאלה זאת?!?! אתה חושב שאתה צבוע? מקווה שלא. אתה חושב שאתה קנאי (בזוגיות)? קצת. אתה חושב שאתה אובססיבי לבן/ת זוג? הייתי. כשהיה לי
אתה חושב שאתה עקשן? כן אתה אוהב את עצמך? למדי. בזבזן או חסכן? נוטה לחסוך ואז מבזבז איפה היית רוצה לגור בארץ? הרצליה בחו''ל? שוויץ איזה סידרה נוסטלגית אתה אוהב? המומינים איזה דמות מצויירת אתה? לא יודע... למה? --- יש לך פלאפון? ברור קו פתוח? מן הסתם... של איזה חברה? פלאפון למי אתה מתקשר הכי הרבה? מי מתקשר אלייך הכי הרבה? חברים, חברים וחברים. איזה צילצול יש לך? *** חסוי! *** הקול הכי יפה ששמעת? מריה קארי איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? הרים ושומר מסך? שחור אילו פגשת את שירי מיימון ברחוב כיצד היית מברכת אותה על זכיתה? שירי אני חולהההה עליך (באמת), תעשי לי ילד. אה... בעצם, לא בטוח שבא לי, יש לך אולי חבר להציע לי ? חחחחחחחחחחחחחחחח אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתף? לא נראה לי ... שאתה אומר אני אוהב אותך אני מתכוון? מתכוון לכך בכל כולי
יש לך פירסינג? לא. נותר לי חור באוזן, מהתקופה שהיה לי עגיל איפה יש לך? --- איפה אתה רוצה פירסינג\\קעקוע? --- אם היית מוצא מיליון שקל מה היית עושה בו? ישר לבנק, ואז חושב. אתה מאמין באלוהים? לחלוטין בגורל? נראה לי... בחייזרים? לא יודע באהבה ממבט ראשון? כן באיזה פורומים אתה כותב: כל מיני יש לך חברים בפורומים? כן מה הדבר האחרון שאכלת הבוקר? סנדוויץ' עם גבינה מה הדבר האחרון שעשית היום? שיעור נהיגה מי האדם האחרון שהתגעגת אליו\\חשבת עליו? החבר הכי טוב שלי. מי האדם האחרון שבכית בגללו? החבר שלי לשעבר מי האדם האחרון שדיברת איתו? אמא שלי בטלפון מה עשית לפני שענית על הסקר? אכלתי במבה
אתה שומע מוסיקה עכשיו? איזה שיר? כל מיני, כרגע מירי מסיקה - תן לי סימן מה אתה לובש? ג'ינס וחולצה. רוצים עוד פירוט? חחחחח מה הסרט האחרון שראית? הטינה מה התוכנית האחרונה שראית? המשחק של מכבי אתמול. איזה שיר רצית לשמוע ולא יצא? לא זוכר... מה השיר האחרון ששמעת? Mariah Carey - Hero מה החלום שלך? למצוא את האמת [[:

למעלה