שאלון!!!

PinkCigarette

New member
חחח,

אם אני אחשוב על זה ככה,הרוב המוחלט של סדרות הילדות שלי יראו פחות נחמדות ותמימות. מי שעשה את המומינים,למשל,היה סוטה זקן עם חיבה להיפופוטמים והרואין. ושאני לא אתחיל לדבר על הדרדסים. חחח האמת שזה כבר לא מפתיע אותי.

«Jimmy Page»

New member
אותי זה תמיד יפתיע,

מה שכן התיאוריות קונספירציה כבר התפוגגו. השלמתי עם קיום של אני נוסף. בגרסא קצת שונה. בתכלס, כשהייתי קטן תיארתי לעצמי שכל יוצרי סדרות הילדים הם זקנים חביבים ואינפנטילים שממש אוהבים ילדים אבל לא היום אני יודע שאם הם כאלה, סביר להניח שהם פדופילים ושהסבירות הגבוהה יותר היא שהם מובטלים בני 40 שעדיין אוכלים סרטים מהאסיד שהם לקחו בגיל 20.

זה ארוך זה?

גיל: 17 וחודש! מידת נעליים: 36-7. צבע שיער: חום שטני. צבע עור: בהיר? צבע עיניים: כחול-אפור-ירוק. באיזה שפות אתה מדבר? עברית, אנגלית. באיזה שפות היית רוצה לדבר? איטלקית
אמא שלי יודעת
רגיש לדגדוגים? כשאחי מדגדג- כן. בן אדם של יום/לילה? אני מניחה ששל יום. ממה אתה הכי פוחד? כישלון. אם היו לך עוד זוג עיניים,איפה היית שם אותם? בלמטה של הכפות רגליים. למה אתה הכי מתנגד? מרשמלו צהוב. מי הצייר האהוב עלייך? ממ. והסופר האהוב עליך? ממ. והזמר האהוב עליך? ממ. הזמרת האהובה עליך? ממ. טעם גלידה אהוב: מנטה! ושוקולד לבן. ממתק אהוב: שוקולד לבן?
פרי אהוב: ממ. חג אהוב: חנוכה,ברור. מכונית אהובה: קבוצת ספורט אהובה: מכבי ת"א בכדורסל? סתם כי זו הקבוצה היחידה שאני עוקבת אחרי המשחקים שלה. שם אהוב לבן: יש הרבה. עומר, איתי, גיא, אדם [כמו אדם וחווה], אורי [האור שלי], עידו, יש הרבה נו. שם אהוב לבת: כנ"ל. תמר, מאיה, נועם, שירה [אבל שלא יעוותו, מלשון "שיר"]ץ תוכנית אהובה בטלויזיה: "חברים". חיה אהובה: חנזיר
דיסק אהוב: ממ. ארץ אהובה: איטליה
אף פעם לא הייתי, אבל מאוד רוצה להיות. מה הדימוי העצמי שלך? אנלדעת. מי ההוביט החביב עליך? אה. איזה שלושה מפורסמים שמתו היית רוצה לפגוש? מה האוסף הכי ביזארי שלך? תוויות בגדים? אה! היה לי פעם אוסף פטרוזיליה
[הייתי בת 3 נו] באיזה כיתה הבנת שבית ספר זה לא בשבילך? אהמ, אף פעם? מה סרט הדיסני האהוב עליך? או, זה שאלה קשה. מה המאכל האהוב עליך? אוכל של אמא. מה אתה יודע להכין (אם אתה יודע)? פנקייק, מאפינס, פסטה, אורז, חביתות למיניהן, אהמ...בראוניס. איזה טעם לגלידה אתה מעדיף? כבר שאלת
עונה אהובה של השנה: חורף! שתיה קרה מועדפת: אייס קפה שתיה חמה מועדפת: שוקו חם וסמיך! מה שם השיר האחרון ששמעת? משהו של הגרובטרון. החדר שלכן מבולגן או מסודר כרגע? אני מניחה שמבולגן... טלנובלות או תוכניות ריאליטי? ריאליטי. מה עושה לך מצב רוח טוב? חברים. מה עושה לך מצב רוח רע? להיות לבד. מה עושה לך צמרמורת? לא משנה........ אוהב שוקולד? מאוד! מקצוע אהוב: ספרות. והיסטוריה. ותולדות האומנות. אני הומנית
מקצוע שנוא: מתמטיקה, דה. באיזה שעה אתה קם כדי ללכת לביצפר? ממ, לא זוכרת
אה! שבע וחצי+- נשכתם את החבר/ה שלכם? כן
צרחתם משהו מטומטמם באמצע הרחוב? כן
-תן/י ציון מ 1 עד 10 לדברים הבאים: למידה שבה את/ה אוהב/ת פיצה: 8 למידת התעניינותך בלימודים: 9 לחיים שלך: 9.7 למראה החיצוני שלך: - לחוכמה שלך: - ליחסם של ההורים כלפיך: 10 למידה בה אתה אוהב קולה: 0 להישגיך בלימודים: 8 לכתב שלך: -10. הוא נוראי. האם אי פעם- ניסית דיאטה?
נסעת ברכבת?
רכבת על גמל?
עשית אמבטיה מפנקת?
שיחקת בברביות?
שברת עצם בגוף?
נשארת ער כל הלילה?
שיקרת?
נעצרת ע"י המשטרה?
פגשת סלבריטי?
נרדמת בשיעור?
יצאת עם יותר מבן אדם אחד בו זמנית?
שנאת את עצמך?
אהבת את עצמך? אני מניחה ש
הלכת מכות?
נתת למישהו לאפ דאנס?
נפלת מכסא?
עישנת סמים?
עברת על החוק?
ומתי בזמן האחרון- דיברתם בטלפון? לפני כמה דקות, עם אמא. דיברת בסלולרי? לפני כמה דקות, עם אבא. התקלחת? אתמול בערב. אכלת משהו ממש אבל ממש טעים? בבוקר, עוגיות חלבה. חשבת שאתה שמנים? מה, ברבים?
חשבת שאתה רזים? כנ"ל. סתם, אה, לא יודעת. רבת עם מישהו? ממ. רצית לישון,אבל נאבקת בעיניים הנעצמות שלך? מה?
חשבת שאתה נכשל במבחן? אתמול, בתיאוריה
חשבת שאתם מצליח במבחן? פו, שנה שעברה בטח. לא היו לי מבחנים כבר הרבה זמן! ישנת מחוץ לבית? ממ. לא ישנת לילה שלם? לג' בעומר, אני מניחה. פוחד מעכבישים? אה. ומחרקים בכלל? אה. נגעל מהם? מידי פעם
יודע מה פירוש המילה ארכנופוביה? פוביה כלשהי
ראית את הסרט ארכנופוביה? לא
מה אתה עושה כשאתה רואה חרק מגעיל בבית? תלוי. אם הוא חום וגדול- קוראת לאבא. אם הוא קטן- מועכת בעצמי. השעה 3 בלילה, אתה מתפשט ונכנס למקלחת (לא, זה לא מצב אירוטי בכלל) ופתאום אתה קולט במקלחת עכביש ממש גדול. מה תעשה? אתלבש במהירות, אצא מהמקלחת ואסתכל בבעתה כל הלילה לכיוון המקלחת. אתה הורג חרקים כאלה? תלוי. אתה לא חושב שזה רצח? טוב. היית מגדל טרנטולה בטרריום? נראה לך? :| אוהב לזרוק על אנשים חרקים מגומי? לא
אתה נלחץ כשזורקים עליך חרקים מגומי? לא.... חרק מת לך בחדר, מה תעשה? אקבור אותו כמו שצריך. בפח. מין לכולם! התנשקת?
עם כמה אנשים? - ספר על הנשיקה הראשונה שלך. - התנשקת עם המין השני? - עם כמה אנשים? - שכבת? - ירדת? - ירדו לך? - מה עדיף-לתת או לקבל? - איזה חלק בגוף שלך אתה הכי אוהב? הפנים, נראה לי
איזה חלק אתה הכי אוהב בגוף של אחרים? פנים
איזה חלק בגוף שלך אנשים אוהבים בדרך כלל? פנים? נעים בצוואר או נעים באוזן? - מה הפאטיש שלך אצל המין השני? עיניים. בן כמה היה בן אדם הכי מבוגר שעשית איתו משהו מיני מרצון? - האם איי פעם שחית בעירום? נופ. ולשתי השאלות האולטימטיביות,שימצו את כל קיומכם יותר מכל דבר.השאלות שיענו באופן סופי ומוחלט על טיב האישיות שלכם: 1.מי הוא צב הנינג'ה האהוב עליך? מיכאלאנג'לו! 2.מי הוא האופנומבר ממאדים האהוב עליך? טרוטל, סתם כי הוא יותר חמוד מהשניים האחרים
חה, הדגשתי לבד

יאללה,עד שאמא תבוא

גיל: 17 מידת נעליים: 38 צבע שיער: שחור סיני צבע עור: בהיר צבע עיניים: חום כהה באיזה שפות אתה מדבר? עברית ואנגלית באיזה שפות היית רוצה לדבר? מממ....אנגלית שפת אם אני מניחה רגיש לדגדוגים? לא,אבל שונאת בן אדם של יום לילה? לילה ממה אתה הכי פוחד? לאבד מישהו שאני אוהבת אם היו לך עוד זוג עיניים,איפה היית שם אותם? בתחת למה אתה הכי מתנגד? דתות מי הצייר האהוב עלייך? wtf והסופר האהוב עליך? אתגר קרת והזמר האהוב עליך? ג'ים מוריסון הזמרת האהובה עליך? לועזי? יש מלא. ישראלי? ענבל פרלמוטר טעם גלידה אהוב: וניל עוגיות ממתק אהוב: צ'יפס פרי אהוב: בננה חג אהוב: חנוכה מכונית אהובה: פיאט פונטו,סתם כי אני רוצה קבוצת ספורט אהובה: שם אהוב לבן: דניאל שם אהוב לבת: חן תוכנית אהובה בטלויזיה: סקס והעיר הגדולה חיה אהובה: כלב דיסק אהוב: וואו. מממ...כרגע in absentia של פורקיופיין ארץ אהובה: סין מה הדימוי העצמי שלך? נמוך מי ההוביט החביב עליך? מה?! איזה שלושה מפורסמים שמתו היית רוצה לפגוש? ג'ון לנון,ג'ים מוריסון וג'ימי הנדריקס מה האוסף הכי ביזארי שלך? אין באיזה כיתה הבנת שבית ספר זה לא בשבילך? מה סרט הדיסני האהוב עליך? מה המאכל האהוב עליך? פיצה מה אתה יודע להכין (אם אתה יודע)? סלט וטוסטים איזה טעם לגלידה אתה מעדיף? לא היה כבר? עונה אהובה של השנה: קיץ שתיה קרה מועדפת: דיאט נסתי שתיה חמה מועדפת: קפה מה שם השיר האחרון ששמעת? miss you של בלאקפילד בצלצול המתנה של חבר שלי החדר שלכן מבולגן או מסודר כרגע? חצי חצי טלנובלות או תוכניות ריאליטי? שניהם זבל מה עושה לך מצב רוח טוב? בירה מה עושה לך מצב רוח רע? כל מיני סיטואציות למינהן מה עושה לך צמרמורת? כל מיני אוהב שוקולד? חלקית מקצוע אהוב: פסיכו מקצוע שנוא: תנ"ך באיזה שעה אתה קם כדי ללכת לביצפר? 8 נשכתם את החבר/ה שלכם? כן צרחתם משו מטומטמם באמצע הרחוב? כן -תן/י ציון מ 1 עד 10 לדברים הבאים: למידה שבה את/ה אוהב/ת פיצה: 10 למידת התעניינותך בלימודים:5 לחיים שלך:10 למראה החיצוני שלך:2 לחוכמה שלך:8 ליחסם של ההורים כלפיך:7 למידה בה אתה אוהב קולה:3 להישגיך בלימודים:0 לכתב שלך:5 האם אי פעם- ניסית דיאטה?
נסעת ברכבת?
רכבת על גמל?
עשית אמבטיה מפנקת?
שיחקת בברביות?
שברת עצם בגוף?
נשארת ער כל הלילה?
שיקרת?
נעצרת ע"י המשטרה?
פגשת סלבריטי?
נרדמת בשיעור?
שנאת את עצמך?
אהבת את עצמך?
הלכת מכות?
נתת למישהו לאפ דאנס?
נפלת מכסא?
עישנת סמים?
עברת על החוק?
ומתי בזמן האחרון- דיברתם בטלפון? מלפני כמה דק' דיברת בסלולרי? ^ התקלחת?אתמול בלילה אכלת משהו ממש אבל ממש טעים? אתמול חשבת שאתה שמנים? עכשיו חשבת שאתה רזים? נאבר רבת עם מישהו? אתמול רצית לישון,אבל נאבקת בעיניים הנעצמות שלך? אתמול חח חשבת שאתה נכשל במבחן? תמיד חשבת שאתם מצליח במבחן? ישנת מחוץ לבית?בחופש הגדול לא ישנת לילה שלם? לא זוכרת פוחד מעכבישים? לא ומחרקים בכלל? כן נגעל מהם? כן יודע מה פירוש המילה ארכנופוביה? לא ראית את הסרט ארכנופוביה? לא מה אתה עושה כשאתה רואה חרק מגעיל בבית? השעה 3 בלילה, אתה מתפשט ונכנס למקלחת (לא, זה לא מצב אירוטי בכלל) ופתאום אתה קולט במקלחת עכביש ממש גדול. מה תעשה? אתה הורג חרקים כאלה? אתה לא חושב שזה רצח? היית מגדל טרנטולה בטרריום? אוהב לזרוק על אנשים חרקים מגומי? אתה נלחץ כשזורקים עליך חרקים מגומי? חרק מת לך בחדר, מה תעשה? -איזה חלק משעמם מין לכולם! התנשקת? כן עם כמה אנשים? 11 ספר על הנשיקה הראשונה שלך. מה יש לספר? היא היתה מזעזעת התנשקת עם המין השני? כן עם כמה אנשים? 1 שכבת? כן ירדת? כן ירדו לך? כן מה עדיף-לתת או לקבל? לקבל? איזה חלק בגוף שלך אתה הכי אוהב? שום דבר בעיקרX: איזה חלק אתה הכי אוהב בגוף של אחרים? אצל גברים? מממ...כתפיים רחבות איזה חלק בגוף שלך אנשים אוהבים בדרך כלל? ציצים נעים בצוואר או נעים באוזן? בצוואר מה הפאטיש שלך אצל המין השני? ממ בן כמה היה בן אדם הכי מבוגר שעשית איתו משהו מיני מרצון? 26 האם איי פעם שחית בעירום? כן ולשתי השאלות האולטימטיביות,שימצו את כל קיומכם יותר מכל דבר.השאלות שיענו באופן סופי ומוחלט על טיב האישיות שלכםף 1.מי הוא צב הנינג'ה האהוב עליך? 2.מי הוא האופנומבר ממאדים האהוב עליך? WTF

RossandRachel

New member
וואו- איזה כיף לי בפורום החדש P:

גיל: 17 וחצי מידת נעליים: 39 צבע שיער: נראה לי שחום צבע עור: צבע עור...P: צבע עיניים: ירוק באיזה שפות אתה מדבר? עברית, אנגלית, אלפית, חייזרית. באיזה שפות היית רוצה לדבר?האמת שצרפתית נשמע מגניב רגיש לדגדוגים?חבל על הזמן בן אדם של יום לילה? יום ממה אתה הכי פוחד? אובדן אם היו לך עוד זוג עיניים,איפה היית שם אותם? בגב P: למה אתה הכי מתנגד? פסימיות מי הצייר האהוב עלייך? הציירים של דיסני- חבורת גאונים והסופר האהוב עליך? דן בראון- גאון! והזמר האהוב עליך?מיקה הזמרת האהובה עליך? קרן פלס טעם גלידה אהוב: קוקוס ממתק אהוב: M&M!!!!!! פרי אהוב: אפרסמון...לא, שזיף...לא, קלמנטינה... חג אהוב: חנוכה מכונית אהובה: כזאת שנוסעת...? קבוצת ספורט אהובה: כזאת שמשחקת...? שם אהוב לבן: יניב שם אהוב לבת: ניצן תוכנית אהובה בטלויזיה: וואו...הממ..חברים, ורוניקה מארס, CSI (ניו יורק בלבד!), המדריך להורים מתחילים, הכיתה, מלון בבילון, שנות ה-70, ובקרוב האנטומיה של גריי. חיה אהובה: החמוס הדמיוני שלי- צנים:) דיסק אהוב: הדיסק של מיקה...ושל הקילרז...ושל "רנט"...ושל פליין וואיט טיס ושל דיסני, ושל קרן פלס, ושל הדורבנים ושל בון ג'ובי ו....אני החלטית מאד... ארץ אהובה: ניו יורק מה הדימוי העצמי שלך? הממ גבוה..אני חשה ביותר, אם זו הכוונה P: מי ההוביט החביב עליך? הממ נו...הקטן ההוא... איזה שלושה מפורסמים שמתו היית רוצה לפגוש? ג'ונתן לארסון, וולט דיסני, וקנדי...ההוא משדה התעופה... מה האוסף הכי ביזארי שלך? כרטיסי תאטרון באיזה כיתה הבנת שבית ספר זה לא בשבילך? כל החטיבה...אבל עכשיו הוא בשבילי שוב P: מה סרט הדיסני האהוב עליך? רררר זה השאלון הכי מאתגר...אני אלך על "מכושפת", כי הוא די מכיל שם את כולם... מהקלאסיים- היפה והחיה מה המאכל האהוב עליך? קלמנטינה! מה אתה יודע להכין (אם אתה יודע)? טוסט..וחביתה, וסלט ירקות גם! איזה טעם לגלידה אתה מעדיף? מוכרת לי השאלה הזו... עונה אהובה של השנה: חורף שתיה קרה מועדפת: אייסבלנד שתיה חמה מועדפת: קפה ולווריד, אם אפשר... מה שם השיר האחרון ששמעת? a star is born מהרקולס..וזה היה לפני..דקה החדר שלכן מבולגן או מסודר כרגע? ממ באמצע טלנובלות או תוכניות ריאליטי? ריאליטי מה עושה לך מצב רוח טוב? גורם לי לרקוד ולשיר ברחוב מה עושה לך מצב רוח רע?גורם לי לעשות משהו משמח מה עושה לך צמרמורת?הממ צמרמורת.. אוהב שוקולד? כן מקצוע אהוב: בבי"ס- ספרות. בחיים- כל הקשור לתקשורת מקצוע שנוא: הסטוריה!! שתודה לאל אין יותר! באיזה שעה אתה קם כדי ללכת לביצפר? 7 ורבע נשכתם את החבר/ה שלכם? לא בכוונה... צרחתם משו מטומטמם באמצע הרחוב? לא אני ספציפית..אבל ברחובות הולנד אח שלי יצא לפתע בקריאה: "פיהרר!" -תן/י ציון מ 1 עד 10 לדברים הבאים: למידה שבה את/ה אוהב/ת פיצה:1 למידת התעניינותך בלימודים: אם היו מלמדים כמו שצריך- 10 לחיים שלך:10 למראה החיצוני שלך: 7 לחוכמה שלך: 9- תמיד יש מה ללמוד ליחסם של ההורים כלפיך: 10 למידה בה אתה אוהב קולה: דיאט- 10000000 להישגיך בלימודים: 9 לכתב שלך: 9 האם אי פעם- ניסית דיאטה? יאפ- עבד יופי, תודה נסעת ברכבת?כן רכבת על גמל?כן עשית אמבטיה מפנקת?כן...הו, עבר מתוק וטוב שיחקת בברביות?כמו כולם... שברת עצם בגוף?לא (גאה בעצמי:)) נשארת ער כל הלילה? מי מאיתנו לא היה חייב לבדוק מה קורה כשלא ישנים בלילה... שיקרת?כן נעצרת ע"י המשטרה? לא על אמת.. פגשת סלבריטי?פגשתי את דייויד שווימר- וזו היתה פסגת החים שלי P: נרדמת בשיעור? לא ממש יצאת עם יותר מבן אדם אחד בו זמנית? לא שנאת את עצמך?לא אהבת את עצמך?רוב הזמןP: הלכת מכות? עם אח שלי נתת למישהו לאפ דאנס? לא בחינם נפלת מכסא?כן עישנת סמים?לא עברת על החוק?טוב...פניתי לחד סטרי מימין... ומתי בזמן האחרון- דיברתם בטלפון? דקה דיברת בסלולרי? שתיים התקלחת?אתמול אכלת משהו ממש אבל ממש טעים?ברגע זה -ארטיק חשבת שאתה שמנים?ממ כשהייתי שמנה... חשבת שאתה רזים? עדין לא רבת עם מישהו? וואו...הממ לא זוכרת, אבל לא מזמן וזה לא היה רציני רצית לישון,אבל נאבקת בעיניים הנעצמות שלך? חחח זה הכי כיף P: חשבת שאתה נכשל במבחן?כשנכשלתי במבחן חשבת שאתם מצליח במבחן?כשהצלחתי.. ישנת מחוץ לבית?וואו השאלון הזה ארוך.. לא ישנת לילה שלם?אבל ממש ארוך... פוחד מעכבישים?תלוי באיזה גודל ומחרקים בכלל? חבל על הזמן..אבל פחד אימתי..באמת... נגעל מהם? יותר מפחדת יודע מה פירוש המילה ארכנופוביה?חחח יש לי ניחוש,אבל אני לא אשפיל את עצמי ראית את הסרט ארכנופוביה?זה לא ממש שם מזמין... מה אתה עושה כשאתה רואה חרק מגעיל בבית? מתרחקת אחורה לאט ובשקט, יוצאת מהבית ואז צורחת את הנשמה השעה 3 בלילה, אתה מתפשט ונכנס למקלחת (לא, זה לא מצב אירוטי בכלל) ופתאום אתה קולט במקלחת עכביש ממש גדול. מה תעשה?- סביר להניח שאתעלף אתה הורג חרקים כאלה?בחלומות..רגע- גם לא שם... אתה לא חושב שזה רצח?הם מטילים אימה על העולם...מותר להרוג אותם היית מגדל טרנטולה בטרריום?אלוהים לא אוהב לזרוק על אנשים חרקים מגומי? לא אלבל משום מה מאד ואהבים לעשות לי את זה... אתה נלחץ כשזורקים עליך חרקים מגומי?קצת יותר מנלחצת חרק מת לך בחדר, מה תעשה?סביר להניח שלא אכנס לחדר הזה יותר מין לכולם! התנשקת?כן עם כמה אנשים? בבת אחת?? ספר על הנשיקה הראשונה שלך. היתה..נשיקתית כזאת התנשקת עם המין השני?כן עם כמה אנשים?בבת אחת??? שכבת?במיטה- לישון ירדת?במגלשה ירדו לך? עדין לא יצא לאנשים לחשוב שאני מגלשה מה עדיף-לתת או לקבל? לקבל P: איזה חלק בגוף שלך אתה הכי אוהב? עיניים איזה חלק אתה הכי אוהב בגוף של אחרים? שיער...וזיפים- חובה איזה חלק בגוף שלך אנשים אוהבים בדרך כלל? עיניים ( זה הולך משהו כזה: "היי, אני נגה" "נעים להכיר- יש לך עיניים יפות) נעים בצוואר או נעים באוזן? וואו...התקלתם אותי פה... מה הפאטיש שלך אצל המין השני?שיער- זה קריטי בן כמה היה בן אדם הכי מבוגר שעשית איתו משהו מיני מרצון?19 האם איי פעם שחית בעירום?בילדותי..בבריכת גומי בשקל... ולשתי השאלות האולטימטיביות,שימצו את כל קיומכם יותר מכל דבר.השאלות שיענו באופן סופי ומוחלט על טיב האישיות שלכםף 1.מי הוא צב הנינג'ה האהוב עליך? דונטלו..אבל רק כי הוא אוהבל המציא תכסיסים 2.מי הוא האופנומבר ממאדים האהוב עליך? כולם כאלה חתיכים..שקשה לי להחליט תודה על שהעסקתם אותי שעתיים מחיי P:

גליזה

New member
נו!

גיל: 17 וחודשיים מידת נעליים: 38 צבע שיער: חום צבע עור: לבן? XD גזענות! צבע עיניים: חום באיזה שפות אתה מדבר? עברית, אנגלית באיזה שפות היית רוצה לדבר? צרפתית
ואנגלית יותר טובה
רגיש לדגדוגים? מאוד בן אדם של יום לילה? בעיקר של יום , אבל לא בורחת בלילות
ממה אתה הכי פוחד? כישלון אם היו לך עוד זוג עיניים,איפה היית שם אותם? בצד, רזרבה
למה אתה הכי מתנגד? כניעה ללחץ חברתי ושלל כאלה מי הצייר האהוב עלייך? אין כזה. אבל דאלי סלבדור מגניב והסופר האהוב עליך? ג'יי קיי רולינג?
צפוי
והזמר האהוב עליך? אין *אחד* כזה הזמרת האהובה עליך? כנ"ל טעם גלידה אהוב:
לא מדברים איתי על גלידה, זנות. ממתק אהוב: חמצוצים? נערף פרי אהוב: מנגו, בננה, תותים (רק עם סוכר!)..... חג אהוב: באמא'שלכם, לא יודעת מכונית אהובה:
קבוצת ספורט אהובה: :S מכבי ת"א בכדורסל, וגם זה לא קרוב להאדה או משהו שם אהוב לבן: : -.- שם אהוב לבת: נגה תוכנית אהובה בטלויזיה: עקרות בית נואשות
וגם המ, הרבה
חיה אהובה: כלב דיסק אהוב: יש הרבה ארץ אהובה: ישראל, הולנד, והייתי רוצה לומר ארה"ב, אבל עוד לא ביקרתי שם
מה הדימוי העצמי שלך? די טוב האמת מי ההוביט החביב עליך? :S איזה שלושה מפורסמים שמתו היית רוצה לפגוש? זה מה שיש לי לעשות בחיים? מה האוסף הכי ביזארי שלך? היה לי אוסף של כרטיסי רכבת. מספיק ביזארי? באיזה כיתה הבנת שבית ספר זה לא בשבילך? לצערכם, אני אוהבת את הקונספט מה סרט הדיסני האהוב עליך? שאלה קשה מידי מה המאכל האהוב עליך? יש הרבה מה אתה יודע להכין (אם אתה יודע)? הרבה איזה טעם לגלידה אתה מעדיף? די! עונה אהובה של השנה: חורף שתיה קרה מועדפת: נקטרים, מיץ תפוזים של פרימור, נסטי שתיה חמה מועדפת: תה
(ומוקה, נו
) מה שם השיר האחרון ששמעת? לא זוכרת, להלהלה החדר שלכן מבולגן או מסודר כרגע? מבולגן תמיד. כמעט... טלנובלות או תוכניות ריאליטי? ריאלטי, אם כבר מה עושה לך מצב רוח טוב? אנשים עם מצב רוח טוב
חיוכים, כזה... מה עושה לך מצב רוח רע? הרבה מה עושה לך צמרמורת? חריקות של גירים? שמיעת בשורות מצמררות? אוהב שוקולד?
אני? לא!! מקצוע אהוב: לשון
אבל נו, פסיכולוגיה. ספרות. המממממממממממממממממממממ מתמטיקה אפילו מקצוע שנוא: חיבור. זה מיותר. הכל כ"כ מובן מאליו :| חשבתי שיהיה יותר כיף
גם אזרחות לא משהו (בעיקרון, שלושת השנואים עלי ביותר הם ג"ג (לא לומדת), חנ"ג (דווקא כן) ומורשת (שוב לא לומדת)) באיזה שעה אתה קם כדי ללכת לביצפר? אני *תמיד* קמה בסביבות 6-7 (
נו, כמעט תמיד) נשכתם את החבר/ה שלכם? לא צרחתם משו מטומטמם באמצע הרחוב? כן
-תן/י ציון מ 1 עד 10 לדברים הבאים: למידה שבה את/ה אוהב/ת פיצה: 7 למידת התעניינותך בלימודים: 7 לחיים שלך: הם דווקא סבבה לאללה. 8 למראה החיצוני שלך: 8.5 לחוכמה שלך: 9?:$ ליחסם של ההורים כלפיך: 6.5 למידה בה אתה אוהב קולה: 3 להישגיך בלימודים: 9 לכתב שלך:
9 האם אי פעם- ניסית דיאטה? מזמן. החזיק בדיוק שניה. שונאת דיאטות ולא צריכה כאלה נסעת ברכבת? המון רכבת על גמל? כן עשית אמבטיה מפנקת? כן שיחקת בברביות? לצערי. חברות שלי התלהבו מהן יותר :S שברת עצם בגוף? לא נשארת ער כל הלילה? כן שיקרת? כן נעצרת ע"י המשטרה? לא פגשת סלבריטי? כן נרדמת בשיעור? כן יצאת עם יותר מבן אדם אחד בו זמנית? לא שנאת את עצמך? כן אהבת את עצמך? אהא!! (
מסתבר שזה כל התקופה האחרונה, מה לעשות?) הלכת מכות? כן נתת למישהו לאפ דאנס? לא נפלת מכסא? כן עישנת סמים? לא עברת על החוק? כן ומתי בזמן האחרון- דיברתם בטלפון? אתמול ב7 כזה דיברת בסלולרי? נו...בטלפון עצמו לפני יומיים. :S התקלחת? אתמול ב5
אכלת משהו ממש אבל ממש טעים? יום ראשון חשבת שאתה שמנים? האמת שזה היה לפני שניםםםםםםםםםםםםםם חשבת שאתה רזים? כל הזמן כמעט רבת עם מישהו? המ, לא זוכרת. זה כבר סימן טוב:] רצית לישון,אבל נאבקת בעיניים הנעצמות שלך? אתמול בערב חשבת שאתה נכשל במבחן? לא יודעת. מה זה "מבחן" ? חשבת שאתם מצליח במבחן? המתכונת בסוציולוגיה. שנה שעברה וזה. ישנת מחוץ לבית? המ, אצל אבא זה גם בית, נכון? אז לא יודעת לא ישנת לילה שלם? המ, מזמן פוחד מעכבישים? לא, האמת שאם הם לא טרנטולה, אז לא ומחרקים בכלל? ג'וקים :| חגבים :| נגעל מהם? כן!! יודע מה פירוש המילה ארכנופוביה? ודאי. אבל אני לא זוכרת
ראית את הסרט ארכנופוביה? לא מה אתה עושה כשאתה רואה חרק מגעיל בבית? צורחת, בעיקרון. השעה 3 בלילה, אתה מתפשט ונכנס למקלחת (לא, זה לא מצב אירוטי בכלל) ופתאום אתה קולט במקלחת עכביש ממש גדול. מה תעשה? מממממש גדול? לא כזה שאפשר לשטוף לביוב עם הדוש? אצא מהמקלחת ואתקלח פעם אחרת אתה הורג חרקים כאלה? לא אתה לא חושב שזה רצח? לא היית מגדל טרנטולה בטרריום? לא אוהב לזרוק על אנשים חרקים מגומי? לא אתה נלחץ כשזורקים עליך חרקים מגומי? לא חרק מת לך בחדר, מה תעשה? יאכ, מטאטא? מין לכולם! :2 התנשקת? כן עם כמה אנשים? 1 ספר על הנשיקה הראשונה שלך. היא הייתה מדהימה. טוב? התנשקת עם המין השני? דה? עם כמה אנשים? 1 שכבת? לא. וואו, חדירה לפרטיות :| ירדת? לא :| ירדו לך? :| לא! מה עדיף-לתת או לקבל? המ איזה חלק בגוף שלך אתה הכי אוהב? חחחח כמעט הכל:$ איזה חלק אתה הכי אוהב בגוף של אחרים? :2 איזה חלק בגוף שלך אנשים אוהבים בדרך כלל? דיייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי נעים בצוואר או נעים באוזן? בצוואר
מה הפאטיש שלך אצל המין השני? שיער ארוך:$ ויש בנים מאוד מסוימים שמשקפיים עושים אותם סקסיים יותר... בן כמה היה בן אדם הכי מבוגר שעשית איתו משהו מיני מרצון? תגדירו משהו מיני. האם איי פעם שחית בעירום? לא ולשתי השאלות האולטימטיביות,שימצו את כל קיומכם יותר מכל דבר.השאלות שיענו באופן סופי ומוחלט על טיב האישיות שלכםף 1.מי הוא צב הנינג'ה האהוב עליך? לאונרדו? בגלל הכחול, הא! 2.מי הוא האופנומבר ממאדים האהוב עליך? מי ראה את הסידרה המסכנה הזאת בכלל?!

נמנמ

גיל: 17 מידת נעליים: 39-40 צבע שיער: חום צבע עור: נמנמ מסובך לומר. נורמלי? צבע עיניים: חום באיזה שפות אתה מדבר? עברית, ממלמלת אנגלית ומגמגמת צרפתית. באיזה שפות היית רוצה לדבר? צרפתית. רגיש לדגדוגים?
בן אדם של יום לילה? יום ממה אתה הכי פוחד? כלבים, אנסים, כבישים דו סיטריים, משאיות. אם היו לך עוד זוג עיניים, איפה היית שם אותם? בין השיערות, שאף אחד לא יראה אותן. למה אתה הכי מתנגד? לכפייה דתית. מי הצייר האהוב עלייך? שרית והסופר האהוב עליך? וואו, שאלה מתקילה. לשם התשובה נאמר הרלן קובן
והזמר האהוב עליך?
הזמרת האהובה עליך?
טעם גלידה אהוב: שוקו ממתק אהוב: ממתק מתוק? שוקולד. פרי אהוב: תפוח חג אהוב: סוכות מכונית אהובה: חיפושית, נראה לי. נוסטלגי. קבוצת ספורט אהובה:
שם אהוב לבן: שחר שם אהוב לבת: שחר תוכנית אהובה בטלויזיה:
אבל אם כבר, שיהיה מצחיק. חיה אהובה: סוס דיסק אהוב:
ארץ אהובה: ספרד. אבל דרום ספרד
מה הדימוי העצמי שלך? שואף לאפס מי ההוביט החביב עליך? זה עם האוזניים איזה שלושה מפורסמים שמתו היית רוצה לפגוש? לאונרדו דה וינצ'י, הרצל, משה רבנו
מה האוסף הכי ביזארי שלך? אין לי אוספים. מוזר כשלעצמו?
באיזה כיתה הבנת שבית ספר זה לא בשבילך? ט' או י' מה סרט הדיסני האהוב עליך? אלדין
מה המאכל האהוב עליך? טוסט, בלי ספק. מה אתה יודע להכין (אם אתה יודע)? כל מיני, תלוי. איזה טעם לגלידה אתה מעדיף? שוקו כבר אמרתי, לא? עונה אהובה של השנה: חורף שתיה קרה מועדפת: מים שתיה חמה מועדפת: שוקו\נס מה שם השיר האחרון ששמעת? Iris החדר שלכן מבולגן או מסודר כרגע? מבולגן, לצערי. טלנובלות או תוכניות ריאליטי?
מה עושה לך מצב רוח טוב? לשמוע שירים עצובים. מה עושה לך מצב רוח רע? מריבות. מה עושה לך צמרמורת? גילויים-שאחרי-מוות אוהב שוקולד?
מקצוע אהוב: ?? השיעור החופשי של שנה שעברה מקצוע שנוא: הכל, בלי ספק. באיזה שעה אתה קם כדי ללכת לביצפר? 5:50 נשכתם את החבר/ה שלכם? מן הסתם צרחתם משו מטומטמם באמצע הרחוב?
לא זוכרת -תן/י ציון מ 1 עד 10 לדברים הבאים: למידה שבה את/ה אוהב/ת פיצה: 9 למידת התעניינותך בלימודים: 7 לחיים שלך: 2 למראה החיצוני שלך: 5 לחוכמה שלך: 7 ליחסם של ההורים כלפיך: 6 למידה בה אתה אוהב קולה: 4 להישגיך בלימודים: 8 לכתב שלך: 9 האם אי פעם- ניסית דיאטה?
נסעת ברכבת?
רכבת על גמל?
עשית אמבטיה מפנקת?
כל תינוק בערך, לא?
שיחקת בברביות?
שברת עצם בגוף?
נשארת ער כל הלילה?
שיקרת?
נעצרת ע"י המשטרה?
פגשת סלבריטי? ברחוב סתם?
נרדמת בשיעור?
שנאת את עצמך?
אהבת את עצמך? לפעמים הלכת מכות?
נתת למישהו לאפ דאנס? הא?
נפלת מכסא?
עישנת סמים?
עברת על החוק?
עם כל הטעויות שלי בנהיגה, איך לא. ומתי בזמן האחרון- דיברתם בטלפון? אתמול דיברת בסלולרי? לפני שעה וחצי בערך התקלחת? אתמול בלילה אכלת משהו ממש אבל ממש טעים? היום חשבת שאתה שמנים? היום, ליתר דיוק אחרי שסיימתי לאכול לפני שעה קלה
חשבת שאתה רזים? כשהייתי בת 6 רבת עם מישהו? רציני? בין ה' ל-ו' רצית לישון, אבל נאבקת בעיניים הנעצמות שלך? היום, אלא מה חשבת שאתה נכשל במבחן? במבחן האחרון שהיה חשבת שאתם מצליח במבחן? נמנמ
ישנת מחוץ לבית? שבת לא ישנת לילה שלם? לפני שלושה חודשים בערך פוחד מעכבישים?
ומחרקים בכלל?
נגעל מהם?
יודע מה פירוש המילה ארכנופוביה?
ראית את הסרט ארכנופוביה?
מה אתה עושה כשאתה רואה חרק מגעיל בבית? תלוי. לפעמים צורחת, לפעמים רוצחת. השעה 3 בלילה, אתה מתפשט ונכנס למקלחת (לא, זה לא מצב אירוטי בכלל) ופתאום אתה קולט במקלחת עכביש ממש גדול. מה תעשה? אשטוף אותו לביוב. אתה הורג חרקים כאלה?
אתה לא חושב שזה רצח?
היית מגדל טרנטולה בטרריום?
אוהב לזרוק על אנשים חרקים מגומי?
אתה נלחץ כשזורקים עליך חרקים מגומי?
חרק מת לך בחדר, מה תעשה? אטאטא אותו לעזאזל מין לכולם! התנשקת?
עם כמה אנשים? 67584363 ספר על הנשיקה הראשונה שלך. היה ראשוני
התנשקת עם המין השני? מ'זתומרת?
עם כמה אנשים? שכבת?
ירדת?
ירדו לך?
מה עדיף-לתת או לקבל? שאלה יפה, תלוי באיזה נושא
איזה חלק בגוף שלך אתה הכי אוהב? עיניים איזה חלק אתה הכי אוהב בגוף של אחרים? עיניים איזה חלק בגוף שלך אנשים אוהבים בדרך כלל? אני מקווה לא לדעת
נעים בצוואר או נעים באוזן? באוזן. מה הפאטיש שלך אצל המין השני? עיניים, שיער. בן כמה היה בן אדם הכי מבוגר שעשית איתו משהו מיני מרצון?
האם איי פעם שחית בעירום?
ולשתי השאלות האולטימטיביות, שימצו את כל קיומכם יותר מכל דבר. השאלות שיענו באופן סופי ומוחלט על טיב האישיות שלכם: 1.מי הוא צב הנינג'ה האהוב עליך? רפאל 2.מי הוא האופנומבר ממאדים האהוב עליך? שאלה יפה, תשובה אין. ):

D a N i T a

New member
נו גם אני אענה ../images/Emo3.gif

צבע שיער: חום נוטה לשחור צבע עור: השתזפתי קצת באילת! ועכשיו הצבע נוטה לחום ממש אבל ממש בהיר צבע עיניים: חום-ירוק עם נקודות כמו של פסיפלורה
באיזה שפות אתה מדבר? עברית ואנגלית באיזה שפות היית רוצה לדבר? יוונית או סינית או יפנית רגיש לדגדוגים? כן בן אדם של יום לילה? יום אבל גם לילה ממה אתה הכי פוחד? למות אם היו לך עוד זוג עיניים,איפה היית שם אותם? בתוך צנצנת שקופה שיהיה מגניב
למה אתה הכי מתנגד? שטלתנות יתר מצד אנשים מי הצייר האהוב עלייך?
אין לי מושג והסופר האהוב עליך? אין מישהו ספציפי והזמר האהוב עליך? עברי לידר הזמרת האהובה עליך? אממ לא יודעת טעם גלידה אהוב: שוקולד ממתק אהוב: צ'יפס ובמבה פרי אהוב: תפוח ירוק חג אהוב: פסח מכונית אהובה:
קבוצת ספורט אהובה: מכבי תל אביב בכדורסל!! שם אהוב לבן: אורון שם אהוב לבת: אליה תוכנית אהובה בטלויזיה: הכל? אין משהו מועדף חיה אהובה: פרה
ודולפינים דיסק אהוב: כרגע- "שוב החיוך" של בית הבובות ארץ אהובה: ארה"ב
, למרות שגם אירופה מדהימה מה הדימוי העצמי שלך? משתפר עם הזמן מי ההוביט החביב עליך? אה?
איזה שלושה מפורסמים שמתו היית רוצה לפגוש? דוד בן גוריון, משה רבינו ו.... מה האוסף הכי ביזארי שלך? כרטיסי קולנוע באיזה כיתה הבנת שבית ספר זה לא בשבילך? כיתה י' מה סרט הדיסני האהוב עליך? מלך האריות!
מה המאכל האהוב עליך? פיצה מה אתה יודע להכין (אם אתה יודע)? חביתה, ביצה קשה, טוסט, פסטה בלי רוטב, פנקייק וזהו, אני חושבת... איזה טעם לגלידה אתה מעדיף? שוקולד עונה אהובה של השנה: חורף! שיה קרה מועדפת: קולה או נסטי שתיה חמה מועדפת: שוקו או פרנץ' וניל מה שם השיר האחרון ששמעת? "את המחר שלי" בגרסה של ידיד שלי החדר שלכן מבולגן או מסודר כרגע? מבולגן טלנובלות או תוכניות ריאליטי? ריאליטי מה עושה לך מצב רוח טוב? חברים מה עושה לך מצב רוח רע? שמעצבנים אותי, מכעיסים אותי ולא סמכים עלי מה עושה לך צמרמורת? דברים מגעילים ודם אוהב שוקולד? מי לא אוהב?! מקצוע אהוב: כימיה מקצוע שנוא: ספורט באיזה שעה אתה קם כדי ללכת לביצפר? רבע ל7... אבל בדר"כ אני חוזרת לישון אחרי שהשעון מצלצל נשכתם את החבר/ה שלכם? כן צרחתם משו מטומטמם באמצע הרחוב? כן -תן/י ציון מ 1 עד 10 לדברים הבאים: למידה שבה את/ה אוהב/ת פיצה: 10 למידת התעניינותך בלימודים: 7 לחיים שלך: 9 למראה החיצוני שלך: 8 לחוכמה שלך: 8 ליחסם של ההורים כלפיך: 10 למידה בה אתה אוהב קולה: 9 הישגיך בלימודים: 8 לכתב שלך: 9 האם אי פעם- ניסית דיאטה? כן, כרגע באחת כזאת נסעת ברכבת? כן רכבת על גמל? לא עשית אמבטיה מפנקת? כן שיחקת בברביות? כן
שברת עצם בגוף? לא נשארת ער כל הלילה? כן שיקרת? כן נעצרת ע"י המשטרה? לא פגשת סלבריטי? כן נרדמת בשיעור? לא יצאת עם יותר מבן אדם אחד בו זמנית? לא שנאת את עצמך? כן אהבת את עצמך? כן הלכת מכות? כן נתת למישהו לאפ דאנס? אה? נפלת מכסא? כן עישנת סמים? לא עברת על החוק? כן ומתי בזמן האחרון- דיברתם בטלפון? לפני דקה דיברת בסלולרי? בשעה 11:12 היום
התקלחת? אתמול בערב אכלת משהו ממש אבל ממש טעים? אתמול בערב חשבת שאתה שמנים? היום בבוקר חשבת שאתה רזים? ממזמן רבת עם מישהו? ב23:41 אתמול רצית לישון,אבל נאבקת בעיניים הנעצמות שלך? אתמול חשבת שאתה נכשל במבחן? אני עדיין חושבת שנכשלתי במבחן שהיה שבוע שעבר חשבת שאתם מצליח במבחן? בבגרות במתמטיקה... מסתבר שלא
ישנת מחוץ לבית? אתמול לא ישנת לילה שלם? בלילה לבן האחרון... לפני 3 שבועות בערך פוחד מעכבישים? כן ומחרקים בכלל? כן נגעל מהם? כן יודע מה פירוש המילה ארכנופוביה? לא
ראית את הסרט ארכנופוביה? לא, יש כזה סרט?
מה אתה עושה כשאתה רואה חרק מגעיל בבית? צורחת השעה 3 בלילה, אתה מתפשט ונכנס למקלחת (לא, זה לא מצב אירוטי בכלל) ופתאום אתה קולט במקלחת עכביש ממש גדול. מה תעשה? אצרח ואנסה להטביע אותו אתה הורג חרקים כאלה? לא אתה לא חושב שזה רצח? לא היית מגדל טרנטולה בטרריום? לא אוהב לזרוק על אנשים חרקים מגומי? לא בדיוק לזרוק, אבל להבהיל בעזרתם אתה נלחץ כשזורקים עליך חרקים מגומי? לא חרק מת לך בחדר, מה תעשה? מטאטא או משו? מין לכולם! התנשקת? כן עם כמה אנשים? 2 ספר על הנשיקה הראשונה שלך. הייתה במסיבת חנוכה לפני כמעט שנתיים, בקומה העליונה של בית-ספר... הכל היה חשוך ושנינו רצינו וזה פשוט קרה... התנשקת עם המין השני? יאפ עם כמה אנשים? 2 שכבת? לא ירדת? לא ירדו לך? לא... חדירה לפרטיות מה עדיף-לתת או לקבל? לקבל? איזה חלק בגוף שלך אתה הכי אוהב? העיניים איזה חלק אתה הכי אוהב בגוף של אחרים? האזור של הבטן איזה חלק בגוף שלך אנשים אוהבים בדרך כלל? החלק העליון נעים בצוואר או נעים באוזן? בצוואר מה הפאטיש שלך אצל המין השני? אנשים חלקים בן כמה היה בן אדם הכי מבוגר שעשית איתו משהו מיני מרצון? אני יותר גדולה ממנו בשבוע האם איי פעם שחית בעירום? לא ולשתי השאלות האולטימטיביות,שימצו את כל קיומכם יותר מכל דבר.השאלות שיענו באופן סופי ומוחלט על טיב האישיות שלכםף 1.מי הוא צב הנינג'ה האהוב עליך? הכחול... לאונרדו! הוא היה מנהיג הצבים! 2.מי הוא האופנומבר ממאדים האהוב עליך? לא ראיתי את הסדרה הזאת

nogao10

New member
חחחחח... ארוך!!

גיל: 17.8 מידת נעליים: 38/9 צבע שיער: חום-בלונדיני עקב צביעה צבע עור: לבן שזוף כזה..... אני טוענת צהוב, אבל החברות שלי לא מסכימות צבע עיניים: ירוק באיזה שפות אתה מדבר? עברית וג'יבריש, כשצריך.... אנגלית, גם באיזה שפות היית רוצה לדבר? ספרדית, צרפתית ורוסית! שימושי רגיש לדגדוגים? כבר לא בן אדם של יום לילה? יום, בהחלט ממה אתה הכי פוחד? ג'וקים אם היו לך עוד זוג עיניים,איפה היית שם אותם? בגב.... אני לא אהייה מורה, אבל! למה אתה הכי מתנגד? רצח בעלי חיים ושובניסטיות מי הצייר האהוב עלייך? אני
והסופר האהוב עליך? ארתור מילר והזמר האהוב עליך? ריצ'י סמבורה הזמרת האהובה עליך? ריאנה (אייי... אל תהרגו אותי!) טעם גלידה אהוב: וניל וריבת חלב ממתק אהוב: שוקולד, תמיד! פרי אהוב: אמ...... אמ.... מישמיש!! חג אהוב: חנוכה מכונית אהובה: משהו ורוד שראיתי בפולין קבוצת ספורט אהובה: הבטטות שם אהוב לבן: דניאל שם אהוב לבת: שקד תוכנית אהובה בטלויזיה: יריחו חיה אהובה: אין דבר כזה.... אוהבת את כולם חוץ מג'וקים דיסק אהוב: של בון ג'ובי, לא החלטתי מה ארץ אהובה: ישראל!!!! ואנגליה מה הדימוי העצמי שלך? אני חושבת שאני בלונדינית כוסית שלא מהעולם הזה! מי ההוביט החביב עליך? פיפין, קוראים לו.... אבל בכללי- אורלנדו בלום האלף! איזה שלושה מפורסמים שמתו היית רוצה לפגוש? שאלה טובה! מרילין מונרו, קורט קוביין ו...... אני אחשוב על משהו מה האוסף הכי ביזארי שלך? אוסף הדיסקים של בון ג'ובי, כמובן באיזה כיתה הבנת שבית ספר זה לא בשבילך? י' מה סרט הדיסני האהוב עליך? בת הים הקטנה באנגלית מה המאכל האהוב עליך? סושי מה אתה יודע להכין (אם אתה יודע)? ביצה, עוגיות ופתיתים- לא משהו איזה טעם לגלידה אתה מעדיף? וניל עונה אהובה של השנה: חורף וגשם שתיה קרה מועדפת: מים שתיה חמה מועדפת: תה, וקפה מתמודדים מה שם השיר האחרון ששמעת? כרגע, בון ג'ובי I want to be loved החדר שלכן מבולגן או מסודר כרגע? חצי חצי, החצי שאני מעבירה בין המיטה לשולחן כל בוקר- לא! טלנובלות או תוכניות ריאליטי? אף אחד מה עושה לך מצב רוח טוב? שירים של בון ג'ובי מה עושה לך מצב רוח רע? מתמטיקה ופיזיקה מה עושה לך צמרמורת? חריקות על לוח אוהב שוקולד? מאוד, אבל לא אוכלת מקצוע אהוב: תיאטרון והיסטוריה הרחבה מקצוע שנוא: מתמטיקה ופיזיקה באיזה שעה אתה קם כדי ללכת לביצפר? שש וחצי נשכתם את החבר/ה שלכם? לא...... צרחתם משו מטומטמם באמצע הרחוב? אני בטוחה שכן, אבל אין לי כרגע דוגמאות -תן/י ציון מ 1 עד 10 לדברים הבאים: למידה שבה את/ה אוהב/ת פיצה: 8 למידת התעניינותך בלימודים: 6 לחיים שלך: 9.5 למראה החיצוני שלך: אני לא יודעת, זה בא בתקופות לחוכמה שלך: ----- ליחסם של ההורים כלפיך: 8 למידה בה אתה אוהב קולה: 3 להישגיך בלימודים: 8 לכתב שלך: 3.6 האם אי פעם- ניסית דיאטה? ברור נסעת ברכבת? כן, גם מחר רכבת על גמל? לא עשית אמבטיה מפנקת? אני לא אוהבת את זה שיחקת בברביות? אהההה שברת עצם בגוף? לא נשארת ער כל הלילה? כן שיקרת? כן נעצרת ע"י המשטרה? לא פגשת סלבריטי? כן נרדמת בשיעור? לא יצאת עם יותר מבן אדם אחד בו זמנית? לא שנאת את עצמך? לא אהבת את עצמך? כן הלכת מכות? כן נתת למישהו לאפ דאנס? לא נפלת מכסא? כשהוא היה הפוך עישנת סמים? לא עברת על החוק? לא ממש ומתי בזמן האחרון- דיברתם בטלפון? חצי שעה דיברת בסלולרי? כנ"ל התקלחת? אתמול אכלת משהו ממש אבל ממש טעים? חודשים...... חשבת שאתה שמנים? בטח היום חשבת שאתה רזים? קשה לזכור רבת עם מישהו? מזמן רצית לישון,אבל נאבקת בעיניים הנעצמות שלך? ממש מזמן חשבת שאתה נכשל במבחן? חודש חשבת שאתם מצליח במבחן? חודשיים ישנת מחוץ לבית? מחר לא ישנת לילה שלם? לפני יומיים פוחד מעכבישים? כן ומחרקים בכלל? ממש כן נגעל מהם? מאוד יודע מה פירוש המילה ארכנופוביה? לא ראית את הסרט ארכנופוביה? לא מה אתה עושה כשאתה רואה חרק מגעיל בבית? צורחת את נשמתי השעה 3 בלילה, אתה מתפשט ונכנס למקלחת (לא, זה לא מצב אירוטי בכלל) ופתאום אתה קולט במקלחת עכביש ממש גדול. מה תעשה? מתכסה במגבת בקור רוח, יוצאת למחוץ למקלחת, ואו שצורחת את נשמתי או שעוברת למקלחת אחרת אתה הורג חרקים כאלה? לא!!!! אתה לא חושב שזה רצח? ממש לא היית מגדל טרנטולה בטרריום? הייתי מתאבדת קודם אוהב לזרוק על אנשים חרקים מגומי? לא אתה נלחץ כשזורקים עליך חרקים מגומי? לא ניסו, אבל בטח כן חרק מת לך בחדר, מה תעשה? עדיין צורחת.... מין לכולם! התנשקת? בטח עם כמה אנשים? בספירה האחרונה 604 ספר על הנשיקה הראשונה שלך. זאת הייתה אהבה ממבט ראשון ביני לבין אורלנדו בלום
התנשקת עם המין השני? עם כמה אנשים? שכבת? אני צריכה לישון לפעמים!!! חחחח
ירדת? לעשות קניות ירדו לך? אם היו יורדים לא הייתי הולכת לעשות את הקניות לבד, לא? מה עדיף-לתת או לקבל? מתנות??? למה מה קרה?? איזה חלק בגוף שלך אתה הכי אוהב? האף שלי, כי בקרוב הוא יראה אחרת איזה חלק אתה הכי אוהב בגוף של אחרים? פנים, עיניים איזה חלק בגוף שלך אנשים אוהבים בדרך כלל? אומרים שיש לי עיניים יפות, ויש כאלה שאחרי 5 שנים פתאום "וואוו, יש לך עינים ירוקות? חשבתי שהן חומות!!!!" לא.... אפילו לא דומה! נעים בצוואר או נעים באוזן? בצוואר מה הפאטיש שלך אצל המין השני? קשה לדעת בן כמה היה בן אדם הכי מבוגר שעשית איתו משהו מיני מרצון? 47, תודה רבה האם איי פעם שחית בעירום? ולשתי השאלות האולטימטיביות,שימצו את כל קיומכם יותר מכל דבר.השאלות שיענו באופן סופי ומוחלט על טיב האישיות שלכםף 1.מי הוא צב הנינג'ה האהוב עליך? חחחחחחח..... זה עם האדום!!! 2.מי הוא האופנומבר ממאדים האהוב עליך? זה שיש לו אופנוע!!!!

ayaly1

New member
שיהיה. ../images/Emo2.gif

צבע עור: בהיר צבע עיניים: ירוק באיזה שפות אתה מדבר? עברית, אנגלית, דיי הרבה ספרדית באיזה שפות היית רוצה לדבר? רוסית
רגיש לדגדוגים? לאחרונה לא. :ם בן אדם של יום לילה? לילה ממה אתה הכי פוחד? הרבה אם היו לך עוד זוג עיניים,איפה היית שם אותם? בגב.
למה אתה הכי מתנגד? הרבה.. מי הצייר האהוב עלייך? משה
והסופר האהוב עליך? אוהו, כל מי שכותב ספרים טובים.. והזמר האהוב עליך?
הזמרת האהובה עליך? רק כדי שיהיה לי משהו כתוב - איימי לי
טעם גלידה אהוב: וניל? ממתק אהוב: סקליטלז פרי אהוב: תפוז
חג אהוב: פורים
מכונית אהובה: כזאת שנוסעת.. קבוצת ספורט אהובה:לא מעניין שם אהוב לבן: מיכאל, מישה שם אהוב לבת: מושפעת חברים - אמה.
תוכנית אהובה בטלויזיה: 'חברים', 'האוס' חיה אהובה: כלבים דיסק אהוב: אני לא אוהבת דיסקים שלמים.. ארץ אהובה: :ם מה הדימוי העצמי שלך? דימויי כזה.. מי ההוביט החביב עליך? המה? איזה שלושה מפורסמים שמתו היית רוצה לפגוש? לא יודעת. מה האוסף הכי ביזארי שלך? מפרטים. :p באיזה כיתה הבנת שבית ספר זה לא בשבילך? ז' כזה? מה סרט הדיסני האהוב עליך? סינדרלה
מה המאכל האהוב עליך? אוכל של סבתא. :] מה אתה יודע להכין (אם אתה יודע)? חביתה.
איזה טעם לגלידה אתה מעדיף? שאלתם את זה כבר עונה אהובה של השנה: קיץ שתיה קרה מועדפת: פפסי מקס
שתיה חמה מועדפת: שוקו של ארומה
מה שם השיר האחרון ששמעת? לא זוכרת..משהו של ATL החדר שלכן מבולגן או מסודר כרגע? מבולגן.. טלנובלות או תוכניות ריאליטי? ריאליטי. P: מה עושה לך מצב רוח טוב? חברים ^^ מה עושה לך מצב רוח רע? כשמעצבנים אותי על שטויות. מה עושה לך צמרמורת? פפ לא יודעת. אוהב שוקולד? ברור
מקצוע אהוב: כלום מקצוע שנוא: הכל! במיוחד אופטיקה! באיזה שעה אתה קם כדי ללכת לביצפר? 7- 7 וחצי נשכתם את החבר/ה שלכם? לא.. צרחתם משו מטומטמם באמצע הרחוב? לפעמים -תן/י ציון מ 1 עד 10 לדברים הבאים: למידה שבה את/ה אוהב/ת פיצה: 7 למידת התעניינותך בלימודים:5 לחיים שלך:8 למראה החיצוני שלך:7 לחוכמה שלך:8 ליחסם של ההורים כלפיך:9 למידה בה אתה אוהב קולה:10 להישגיך בלימודים:8 לכתב שלך:7 האם אי פעם- ניסית דיאטה?
נסעת ברכבת?
רכבת על גמל?
עשית אמבטיה מפנקת?
שיחקת בברביות?
שברת עצם בגוף?
נשארת ער כל הלילה?
שיקרת?
נעצרת ע"י המשטרה?
פגשת סלבריטי?
נרדמת בשיעור?
שנאת את עצמך?
אהבת את עצמך?
הלכת מכות?
נתת למישהו לאפ דאנס?
נפלת מכסא?
עישנת סמים?
עברת על החוק?
ומתי בזמן האחרון- דיברתם בטלפון? היום מתישהו דיברת בסלולרי? היום מתישהו התקלחת?כבר הולכת אכלת משהו ממש אבל ממש טעים? לפני כמה ימים חשבת שאתה שמנים? לא שמנה, אבל כל יום אני מחליטה שמהיום אוכלים רק חסה. :p חשבת שאתה רזים? אף פעם. רבת עם מישהו? לפני כמה זמן.. רצית לישון,אבל נאבקת בעיניים הנעצמות שלך? היום חשבת שאתה נכשל במבחן? חח, בבוחן באופטיקה, גם צדקתי.. חשבת שאתם מצליח במבחן? לפעמים זה קורה.. ישנת מחוץ לבית? הממ.. בפעם האחרונה שישנתי אצל מורען? לא ישנת לילה שלם? אע, לפני איזה חודש? פוחד מעכבישים? קצת ומחרקים בכלל? איכס, כן נגעל מהם? כן יודע מה פירוש המילה ארכנופוביה? פחד מעכבישים, לא? ~בודקת~ פפ חכמה.. ראית את הסרט ארכנופוביה? לא מה אתה עושה כשאתה רואה חרק מגעיל בבית? צורחת לאבא שיבוא השעה 3 בלילה, אתה מתפשט ונכנס למקלחת (לא, זה לא מצב אירוטי בכלל) ופתאום אתה קולט במקלחת עכביש ממש גדול. מה תעשה? הולכת למקלחת השניה.. אתה הורג חרקים כאלה? לא. :S אתה לא חושב שזה רצח? לא P: היית מגדל טרנטולה בטרריום? לא!! אוהב לזרוק על אנשים חרקים מגומי? לא ממש אתה נלחץ כשזורקים עליך חרקים מגומי? לפעמים חרק מת לך בחדר, מה תעשה? אבא! מין לכולם! התנשקת? עם כמה אנשים? ספר על הנשיקה הראשונה שלך. התנשקת עם המין השני? עם כמה אנשים? שכבת? ירדת? ירדו לך? מה עדיף-לתת או לקבל? איזה חלק בגוף שלך אתה הכי אוהב? איזה חלק אתה הכי אוהב בגוף של אחרים? איזה חלק בגוף שלך אנשים אוהבים בדרך כלל? נעים בצוואר או נעים באוזן? מה הפאטיש שלך אצל המין השני? בן כמה היה בן אדם הכי מבוגר שעשית איתו משהו מיני מרצון? האם איי פעם שחית בעירום? ולשתי השאלות האולטימטיביות,שימצו את כל קיומכם יותר מכל דבר.השאלות שיענו באופן סופי ומוחלט על טיב האישיות שלכםף 1.מי הוא צב הנינג'ה האהוב עליך? מיכאלנג'לו! (כי הוא רקדן!) 2.מי הוא האופנומבר ממאדים האהוב עליך? לא ראיתי

מלאני4

New member
whet up?

גיל: 17 מידת נעליים: 39-40 צבע שיער: חום עם פסים שחורים? צבע עור: בהיר עד המוות צבע עיניים: חום חרא באיזה שפות אתה מדבר? אנגלית עברית ופורטוגזית באיזה שפות היית רוצה לדבר? גרמנית יפנית רוסית רגיש לדגדוגים? בהחלט בן אדם של יום לילה? לילה ממה אתה הכי פוחד? אנשים? אם היו לך עוד זוג עיניים,איפה היית שם אותם? על התחת כדי לראות מי מסתכל עליו? למה אתה הכי מתנגד? זקנים בבית קפה שלא נותנים טיפ מי הצייר האהוב עלייך? אין אחד והסופר האהוב עליך? צלה של הרוח והזמר האהוב עליך? לא יודעת הזמרת האהובה עליך? אין שמץ טעם גלידה אהוב: וניל ממתק אהוב: סופגניה על מקל פרי אהוב: תפוח חג אהוב: אין כזה מכונית אהובה: ומפייר קבוצת ספורט אהובה: אין שם אהוב לבן: גיא שם אהוב לבת: מלאני תוכנית אהובה בטלויזיה: לא יודעת חיה אהובה: כלב דיסק אהוב: קשה להחליט ארץ אהובה: ברזיל מה הדימוי העצמי שלך? נורמלי מי ההוביט החביב עליך? לא יודעת איזה שלושה מפורסמים שמתו היית רוצה לפגוש? ג'וני דפ כריסטינה אנג'לירה ואנג'לינה ג'ולי מה האוסף הכי ביזארי שלך? של קונדומים לא עומדים להשתמש בהם באיזה כיתה הבנת שבית ספר זה לא בשבילך? י"ב מה סרט הדיסני האהוב עליך? שלגיה מה המאכל האהוב עליך? פירה מה אתה יודע להכין (אם אתה יודע)? כן איזה טעם לגלידה אתה מעדיף? וניל עונה אהובה של השנה: קיץ שתיה קרה מועדפת: קולה שתיה חמה מועדפת: שוקו מה שם השיר האחרון ששמעת? soona החדר שלכן מבולגן או מסודר כרגע? חצי טלנובלות או תוכניות ריאליטי? תוכנית ריאליטי מה עושה לך מצב רוח טוב? אנשים מה עושה לך מצב רוח רע? אנשים מה עושה לך צמרמורת? אנשים וג'וקים אוהב שוקולד? כן מקצוע אהוב: ספרות מקצוע שנוא: כלכלה ומנהל עסקים באיזה שעה אתה קם כדי ללכת לביצפר? 7 נשכתם את החבר/ה שלכם? כן ברור? צרחתם משו מטומטמם באמצע הרחוב? כן -תן/י ציון מ 1 עד 10 לדברים הבאים: למידה שבה את/ה אוהב/ת פיצה: 9 וחצי למידת התעניינותך בלימודים: 8 וחצי לחיים שלך: 5 וחצי למראה החיצוני שלך: 6 וחצי לחוכמה שלך: 5 ליחסם של ההורים כלפיך: 3 למידה בה אתה אוהב קולה: 5 להישגיך בלימודים: 7 לכתב שלך: 8 האם אי פעם- ניסית דיאטה? כן נסעת ברכבת? כן רכבת על גמל? כן עשית אמבטיה מפנקת? כן שיחקת בברביות? כן שברת עצם בגוף? לא נשארת ער כל הלילה? כן שיקרת? כן נעצרת ע"י המשטרה? אפשר להגיד פגשת סלבריטי? כן נרדמת בשיעור? כן יצאת עם יותר מבן אדם אחד בו זמנית? הוו כן שנאת את עצמך? כן אהבת את עצמך? כן הלכת מכות? כן נתת למישהו לאפ דאנס? לא נפלת מכסא? לא עישנת סמים? כן עברת על החוק? כן ומתי בזמן האחרון- דיברתם בטלפון? ואו.. שנים דיברת בסלולרי? לפני שעתיים התקלחת? עוד 10 דקות אכלת משהו ממש אבל ממש טעים? לפני שניה חשבת שאתה שמנים? עכשיו חשבת שאתה רזים? לפני חודש רבת עם מישהו? אתמול רצית לישון,אבל נאבקת בעיניים הנעצמות שלך? אתמול חשבת שאתה נכשל במבחן? כל יום לפני מבחן חשבת שאתם מצליח במבחן? כל יום אחרי המבחן ישנת מחוץ לבית? אתמול לא ישנת לילה שלם? אתמול פוחד מעכבישים? יאפ ומחרקים בכלל? יאפ נגעל מהם? הכי בעולם יודע מה פירוש המילה ארכנופוביה? לא ראית את הסרט ארכנופוביה? לא מה אתה עושה כשאתה רואה חרק מגעיל בבית? צורחת הכי בעולם וקוראת לאח שלי השעה 3 בלילה, אתה מתפשט ונכנס למקלחת (לא, זה לא מצב אירוטי בכלל) ופתאום אתה קולט במקלחת עכביש ממש גדול. מה תעשה? אצרח אברח לאמא. אתה הורג חרקים כאלה? אמא הורגת אתה לא חושב שזה רצח? אני כן היית מגדל טרנטולה בטרריום? לא אוהב לזרוק על אנשים חרקים מגומי? לא אתה נלחץ כשזורקים עליך חרקים מגומי? כן חרק מת לך בחדר, מה תעשה? אבקש מאח שלי לנקות אותו מין לכולם! התנשקת? כן עם כמה אנשים? המון ספר על הנשיקה הראשונה שלך. זה היה במועדון בסילבסטר אבל לא בחצות... התנשקת עם המין השני? כו עם כמה אנשים? לא זוכרת שכבת? כן ירדת? כן ירדו לך? מה עדיף-לתת או לקבל? לא יודעת איזה חלק בגוף שלך אתה הכי אוהב? ת'גב ואת התחת איזה חלק אתה הכי אוהב בגוף של אחרים? תחת! איזה חלק בגוף שלך אנשים אוהבים בדרך כלל? גב ומשום מה בטן נעים בצוואר או נעים באוזן? באוזן מה הפאטיש שלך אצל המין השני? גוף בן כמה היה בן אדם הכי מבוגר שעשית איתו משהו מיני מרצון? 22 האם איי פעם שחית בעירום? לא ולשתי השאלות האולטימטיביות,שימצו את כל קיומכם יותר מכל דבר.השאלות שיענו באופן סופי ומוחלט על טיב האישיות שלכםף 1.מי הוא צב הנינג'ה האהוב עליך? לאונרדו 2.מי הוא האופנומבר ממאדים האהוב עליך? ויי שכחתי איך קוראים לו

floppi

New member
שאלוןשלאוןשאלושןא!!#4 :|בועD../images/Emo191.gif../images/Emo188.gif|סבי

מידת נעליים: 44 בערך... בקירוב? צבע שיער: חום. צבע עור: לבן עם קצת אדום בקצות האצבעות.. וגם ירוק. אה, זה אבוקדו. (<-- הבדיחה הכי מצחיקה אי-פעם!! צבע עיניים: הוא צריך להיות ירוק, אבל באמתבאמת הוא די צהוב. באיזה שפות אתה מדבר? עברית אנגלית באיזה שפות היית רוצה לדבר? בכל השפות הארצניות. רגיש לדגדוגים? תלוי איפה............... בן אדם של יום לילה? בוקר. ממה אתה הכי פוחד? אני פוחד לחיות לנצח. אבל זה לא הולך לקרות... אז מפוליטיקאים בעיקר. אם היו לך עוד זוג עיניים,איפה היית שם אותם? בכיס למה אתה הכי מתנגד? לבני-אדם באשר הם. מי הצייר האהוב עלייך? סלבאדור דאלי והסופר האהוב עליך?ניל גיימן והזמר האהוב עליך? המורה שלי לפסנתר. הזמרת האהובה עליך? המורה שלי לפסנתר. טעם גלידה אהוב: אני לא אוהב גלידה ממתק אהוב: קיווי פרי אהוב: תפוז חג אהוב: חג השקר
מכונית אהובה: חללית קבוצת ספורט אהובה: פייככססס שם אהוב לבן: מלאני שם אהוב לבת: ג'ורג' תוכנית אהובה בטלויזיה: לא יכול לחשוב על משהו חיה אהובה: כל מה שהוא לא בנאדם דיסק אהוב: פריזבי ארץ אהובה: אי בודד מה הדימוי העצמי שלך? אני לא חושב שאני אצליח לענות על השאלה... אז - דימוי עצמי - מי ההוביט החביב עליך? כמובן שסמואל הרברט השלישי
איזה שלושה מפורסמים שמתו היית רוצה לפגוש? נפוליאון, קונפוציוס, ובודהה מה האוסף הכי ביזארי שלך? כסף באיזה כיתה הבנת שבית ספר זה לא בשבילך? אף פעם לא חשבתי אחרת. מה סרט הדיסני האהוב עליך? הממ.. זה קשה. פנטזיה. מה המאכל האהוב עליך? אני שונא אוכל. אז- כל דבר מזין. מה אתה יודע להכין (אם אתה יודע)? חביתה עם לחם וגבנ"צ בתוכו, חביתה עם ירקות בתוכו, חביתה מקושקשת וחביתה רגילה איזה טעם לגלידה אתה מעדיף? אוף! אני לא אוהב גלידה!!!
עונה אהובה של השנה: סתיו שתיה קרה מועדפת: מים שתיה חמה מועדפת: מים קרים
מה שם השיר האחרון ששמעת? מאה אחוז אור החדר שלכן מבולגן או מסודר כרגע? מאוד טלנובלות או תוכניות ריאליטי? לא. פיכס מה עושה לך מצב רוח טוב? a bottle of rom מה עושה לך מצב רוח רע? הרבה דברים מה עושה לך צמרמורת? קלקר. אני בטח לא היחיד
אהה אופס, זה לא הסמיילי הנכון.
אוהב שוקולד? לא פיכס מקצוע אהוב: אייל פלד מקצוע שנוא: שוחט באיזה שעה אתה קם כדי ללכת לביצפר? בין 6 וחצי ל-1 בצהריים. נשכתם את החבר/ה שלכם? מעולם צרחתם משו מטומטמם באמצע הרחוב? כן -תן/י ציון מ 1 עד 10 לדברים הבאים: למידה שבה את/ה אוהב/ת פיצה: תרנגולת למידת התעניינותך בלימודים: פילים שקוראים באנגלית לחיים שלך: חייזר למראה החיצוני שלך: חזיר מעופף לחוכמה שלך: אקליפטוס ליחסם של ההורים כלפיך: יתוש-פיל למידה בה אתה אוהב קולה: 0 להישגיך בלימודים: הרבה נמלים לכתב שלך: 1- האם אי פעם- ניסית דיאטה?מעולם נסעת ברכבת?היה מעולם רכבת על גמל? כן. אבל זה די אכזרי עשית אמבטיה מפנקת? כמובן שיחקת בברביות? לא שברת עצם בגוף? אולי נשארת ער כל הלילה? יותר מדי שיקרת? כן נעצרת ע"י המשטרה? לאלאלא פגשת סלבריטי? אני לא מאמין בסלבריטאיזם נרדמת בשיעור? כשהייתי בכיתה א' הייתי נרדם תמיד יצאת עם יותר מבן אדם אחד בו זמנית? כל ערב אני יוצא עם די הרבה אנשים שנאת את עצמך? כל הזמן אהבת את עצמך? אולי פעם. אבל גם בזה אני לא בטוח.
הלכת מכות? די הרבה נתת למישהו לאפ דאנס? אני לא יודע מה זה נפלת מכסא? כן עישנת סמים? לא. פיכס עברת על החוק? אני פיראט ומתי בזמן האחרון- דיברתם בטלפון? היום דיברת בסלולרי? היום התקלחת? אתמול. אבל אם הייתי נשאל אתמול, אז הייתי עונה - לפני 4 ימים. אכלת משהו ממש אבל ממש טעים? שנה. חשבת שאתה שמנים? אף פעם חשבת שאתה רזים? לפני חצי שנה. רבת עם מישהו? שלשום רצית לישון,אבל נאבקת בעיניים הנעצמות שלך? היום. חשבת שאתה נכשל במבחן? במועד ב' בגרות במתמטיקה 006 של שנה שעברה. חשבת שאתם מצליח במבחן? בבגרות בפיסיקה של שנה שעברה. ישנת מחוץ לבית? היום בערב. לא ישנת לילה שלם? מתישהו השבוע פוחד מעכבישים? לא. ומחרקים בכלל? מת על חרקים. נגעל מהם? לא כמו שאני נגעל מבני אדם יודע מה פירוש המילה ארכנופוביה? לא ראית את הסרט ארכנופוביה? לא מה אתה עושה כשאתה רואה חרק מגעיל בבית? מרים אותו השעה 3 בלילה, אתה מתפשט ונכנס למקלחת (לא, זה לא מצב אירוטי בכלל) ופתאום אתה קולט במקלחת עכביש ממש גדול. מה תעשה? זה קרה לי. מעכבתי אותו עם היד. אתה הורג חרקים כאלה? בדר"כ לא. אתה לא חושב שזה רצח? זה רצח. היית מגדל טרנטולה בטרריום? למה לא. אוהב לזרוק על אנשים חרקים מגומי? בכלל לא. זה לא כיף. אתה נלחץ כשזורקים עליך חרקים מגומי? תלוי לאן הוא מכוון. חרק מת לך בחדר, מה תעשה? אמשיך בפעולותיי הרגילות באשר יהיו
אה אופס....
מין לכולם! התנשקת? כן עם כמה אנשים? 2 ספר על הנשיקה הראשונה שלך. לא רוצה התנשקת עם המין השני? עם כמה אנשים? שכבת? אתם הולכים לישון בעמידה? ירדת? יש לי מדרגות בבית. ירדו לך? במדרגות? מן הסתם... מה עדיף-לתת או לקבל? לתת איזה חלק בגוף שלך אתה הכי אוהב? את החלק שלא קשור לגוף שלי. איזה חלק אתה הכי אוהב בגוף של אחרים? איזה חלק בגוף שלך אנשים אוהבים בדרך כלל? אני מניח שאת השיער... אבל לא הייתי סומך על זה יותר מדי נעים בצוואר או נעים באוזן? בצוואר לא, בגלל השיער שמעקצץ... אבל גם באוזן לא, מאותה סיבה. מה הפאטיש שלך אצל המין השני? בן כמה היה בן אדם הכי מבוגר שעשית איתו משהו מיני מרצון? האם איי פעם שחית בעירום? באמבטיה ולשתי השאלות האולטימטיביות,שימצו את כל קיומכם יותר מכל דבר.השאלות שיענו באופן סופי ומוחלט על טיב האישיות שלכםף 1.מי הוא צב הנינג'ה האהוב עליך? אני 2.מי הוא האופנומבר ממאדים האהוב עליך? שוב, אני. בברברדיףכךלעידךףלחיכעךףלצזמץתמהףך /ח1?1;@?<@#!L!~

vered151

New member
GO הא? חח

מידת נעליים: 40 צבע שיער: חום כהה צבע עור: השתזפתי עוד בכנס ניצנה
צבע עיניים: חום כהה באיזה שפות אתה מדבר? עברית, מבינה אנגלית אבל לא מעיזה לדבר..
, יודעת את האל"ף-ב"ית בערבית וכמה מילים בספרדית =]
באיזה שפות היית רוצה לדבר? אנגלית, ספרדית ויידיש רגיש לדגדוגים? וואייי כלכך!!! בן אדם של יום לילה? לא יודעת ממה אתה הכי פוחד? שיקרה משהו רע לאנשים שאני אוהבת אם היו לך עוד זוג עיניים,איפה היית שם אותם? על הציצים..חח להסתכל בעיניים למי שמסתכל
למה אתה הכי מתנגד? שחיתות, כפייה דתית, תאונות דרכים, שתייה ונהיגה, שקרים....חסר?! מי הצייר האהוב עלייך? דודה שלי
והסופר האהוב עליך? אתגר קרת אני ממש אוהבת..לא אוהבת סופרים, אוהבת ספרים והזמר האהוב עליך? עברי לידר
, אביב גפן....
הזמרת האהובה עליך?
טעם גלידה אהוב: שוקולד ממתק אהוב: צ'יטוס גבינה פרי אהוב: כולם! =] חג אהוב: כולם! =] מכונית אהובה: פג'ו CC אדומה בבקשה, תודה
קבוצת ספורט אהובה:
שם אהוב לבן: אדם, אסף שם אהוב לבת: ליה תוכנית אהובה בטלויזיה: אין לי זמן לראות טלויזיה חיה אהובה: סוסים במיוחד!
אבל את כולן
דיסק אהוב: עברי לידר לייב ארץ אהובה:
מה הדימוי העצמי שלך? דימוי חיובי מי ההוביט החביב עליך? ההוביט או ההובי?
איזה שלושה מפורסמים שמתו היית רוצה לפגוש? עוזי חיטמן, קורט קוביין ממ..לא עולה לי עוד אחד מה האוסף הכי ביזארי שלך? אין באיזה כיתה הבנת שבית ספר זה לא בשבילך? ?! מה סרט הדיסני האהוב עליך? כולם מה המאכל האהוב עליך? לא יודעת מה אתה יודע להכין (אם אתה יודע)? עוגות =] איזה טעם לגלידה אתה מעדיף? לא שאלו את זה כבר?! שוקולד עונה אהובה של השנה: קיץ
שתיה קרה מועדפת: נסטי שתיה חמה מועדפת: שוקו מה שם השיר האחרון ששמעת? join me החדר שלכן מבולגן או מסודר כרגע? ווואווו כלכך מבולגןןן שזה לא יאמן טלנובלות או תוכניות ריאליטי? טלנובלה מה עושה לך מצב רוח טוב? מוזיקה ואנשים מה עושה לך מצב רוח רע? אנשים מה עושה לך צמרמורת? מה לא..ספרים, שירים, דברים שאני שומעת מאנשים, דברים טובים, דברים מזעזעים, דברים רעים אוהב שוקולד?
מקצוע אהוב: עיצוב גרפי מקצוע שנוא: ספרות
באיזה שעה אתה קם כדי ללכת לביצפר? 6 וחצי נשכתם את החבר/ה שלכם?
צרחתם משו מטומטמם באמצע הרחוב? יש מצב -תן/י ציון מ 1 עד 10 לדברים הבאים: למידה שבה את/ה אוהב/ת פיצה: 6 למידת התעניינותך בלימודים: 7 לחיים שלך: 8 למראה החיצוני שלך: לחוכמה שלך: ליחסם של ההורים כלפיך: באיזה מובן? חח למידה בה אתה אוהב קולה: 2 להישגיך בלימודים: 8-9 לכתב שלך: 10 =] האם אי פעם- ניסית דיאטה?
נסעת ברכבת?
רכבת על גמל?
עשית אמבטיה מפנקת?
שיחקת בברביות?
שברת עצם בגוף?
נשארת ער כל הלילה?
שיקרת?
נעצרת ע"י המשטרה?
פגשת סלבריטי?
נרדמת בשיעור?
שנאת את עצמך?
אהבת את עצמך?
הלכת מכות?
נתת למישהו לאפ דאנס?
נפלת מכסא?
עישנת סמים?
עברת על החוק?
ומתי בזמן האחרון- דיברתם בטלפון? לא זוכרת דיברת בסלולרי? לפני דקה התקלחת? אתמול אכלת משהו ממש אבל ממש טעים? לא זוכרת חשבת שאתה שמנים? מממ..לא יודעת חשבת שאתה רזים? אפעם..חח רבת עם מישהו? לא זוכרת רצית לישון,אבל נאבקת בעיניים הנעצמות שלך? ביום....שלישי חשבת שאתה נכשל במבחן? לפני קבלת המבחן בספרות חשבת שאתם מצליח במבחן? לפני קבלת המבחן באזרחות ישנת מחוץ לבית? 3 לילות אחרונים לפני הלילה האחרון לא ישנת לילה שלם? לא זוכרת פוחד מעכבישים?
ומחרקים בכלל? לא פוחדת..נגעלת נגעל מהם?
יודע מה פירוש המילה ארכנופוביה?
ראית את הסרט ארכנופוביה?
מה אתה עושה כשאתה רואה חרק מגעיל בבית? מאטאט אותו החוצה השעה 3 בלילה, אתה מתפשט ונכנס למקלחת (לא, זה לא מצב אירוטי בכלל) ופתאום אתה קולט במקלחת עכביש ממש גדול. מה תעשה? אטאט אותו החוצה.. אתה הורג חרקים כאלה?
אתה לא חושב שזה רצח? היית מגדל טרנטולה בטרריום?
אוהב לזרוק על אנשים חרקים מגומי?
אתה נלחץ כשזורקים עליך חרקים מגומי?
חרק מת לך בחדר, מה תעשה? אטאט אותו החוצה מין לכולם! התנשקת?
עם כמה אנשים?לא זוכרת ספר על הנשיקה הראשונה שלך.במסיבה..=\ התנשקת עם המין השני?
עם כמה אנשים?לא זוכרת...זה חוזר על עצמו..חח שכבת?
ירדת?
ירדו לך?
מה עדיף-לתת או לקבל?
איזה חלק בגוף שלך אתה הכי אוהב? שפתיים וחזה וציפורניים =] איזה חלק אתה הכי אוהב בגוף של אחרים?שפתיים וגוף בכללי איזה חלק בגוף שלך אנשים אוהבים בדרך כלל?חזה ושפתיים וציפורניים..חח נעים בצוואר או נעים באוזן? צוואר מה הפאטיש שלך אצל המין השני? חיילים בן כמה היה בן אדם הכי מבוגר שעשית איתו משהו מיני מרצון? גדול ממני ב 4 שנים האם איי פעם שחית בעירום?
ולשתי השאלות האולטימטיביות,שימצו את כל קיומכם יותר מכל דבר.השאלות שיענו באופן סופי ומוחלט על טיב האישיות שלכםף 1.מי הוא צב הנינג'ה האהוב עליך? לא זוכרת שמות..חח 2.מי הוא האופנומבר ממאדים האהוב עליך? לא ראיתי את זה GO. טוב.

למעלה