שאלון!!!

M o J o Jo Jo

New member
../images/Emo41.gifשאלון!!!

אחד הארוכים,בחיי. אבל תענו. אני קוראת את של כולם,אז "אף אחד לא יקרא" זו ממש לא סיבה לא לכתוב. גיל: מידת נעליים: צבע שיער: צבע עור: צבע עיניים: באיזה שפות אתה מדבר? באיזה שפות היית רוצה לדבר? רגיש לדגדוגים? בן אדם של יום לילה? ממה אתה הכי פוחד? אם היו לך עוד זוג עיניים,איפה היית שם אותם? למה אתה הכי מתנגד? מי הצייר האהוב עלייך? והסופר האהוב עליך? והזמר האהוב עליך? הזמרת האהובה עליך? טעם גלידה אהוב: ממתק אהוב: פרי אהוב: חג אהוב: מכונית אהובה: קבוצת ספורט אהובה: שם אהוב לבן: שם אהוב לבת: תוכנית אהובה בטלויזיה: חיה אהובה: דיסק אהוב: ארץ אהובה: מה הדימוי העצמי שלך? מי ההוביט החביב עליך? איזה שלושה מפורסמים שמתו היית רוצה לפגוש? מה האוסף הכי ביזארי שלך? באיזה כיתה הבנת שבית ספר זה לא בשבילך? מה סרט הדיסני האהוב עליך? מה המאכל האהוב עליך? מה אתה יודע להכין (אם אתה יודע)? איזה טעם לגלידה אתה מעדיף? עונה אהובה של השנה: שתיה קרה מועדפת: שתיה חמה מועדפת: מה שם השיר האחרון ששמעת? החדר שלכן מבולגן או מסודר כרגע? טלנובלות או תוכניות ריאליטי? מה עושה לך מצב רוח טוב? מה עושה לך מצב רוח רע? מה עושה לך צמרמורת? אוהב שוקולד? מקצוע אהוב: מקצוע שנוא: באיזה שעה אתה קם כדי ללכת לביצפר? נשכתם את החבר/ה שלכם? צרחתם משו מטומטמם באמצע הרחוב? -תן/י ציון מ 1 עד 10 לדברים הבאים: למידה שבה את/ה אוהב/ת פיצה: למידת התעניינותך בלימודים: לחיים שלך: למראה החיצוני שלך: לחוכמה שלך: ליחסם של ההורים כלפיך: למידה בה אתה אוהב קולה: להישגיך בלימודים: לכתב שלך: האם אי פעם- ניסית דיאטה? נסעת ברכבת? רכבת על גמל? עשית אמבטיה מפנקת? שיחקת בברביות? שברת עצם בגוף? נשארת ער כל הלילה? שיקרת? נעצרת ע"י המשטרה? פגשת סלבריטי? נרדמת בשיעור? יצאת עם יותר מבן אדם אחד בו זמנית? שנאת את עצמך? אהבת את עצמך? הלכת מכות? נתת למישהו לאפ דאנס? נפלת מכסא? עישנת סמים? עברת על החוק? ומתי בזמן האחרון- דיברתם בטלפון? דיברת בסלולרי? התקלחת? אכלת משהו ממש אבל ממש טעים? חשבת שאתה שמנים? חשבת שאתה רזים? רבת עם מישהו? רצית לישון,אבל נאבקת בעיניים הנעצמות שלך? חשבת שאתה נכשל במבחן? חשבת שאתם מצליח במבחן? ישנת מחוץ לבית? לא ישנת לילה שלם? פוחד מעכבישים? ומחרקים בכלל? נגעל מהם? יודע מה פירוש המילה ארכנופוביה? ראית את הסרט ארכנופוביה? מה אתה עושה כשאתה רואה חרק מגעיל בבית? השעה 3 בלילה, אתה מתפשט ונכנס למקלחת (לא, זה לא מצב אירוטי בכלל) ופתאום אתה קולט במקלחת עכביש ממש גדול. מה תעשה? אתה הורג חרקים כאלה? אתה לא חושב שזה רצח? היית מגדל טרנטולה בטרריום? אוהב לזרוק על אנשים חרקים מגומי? אתה נלחץ כשזורקים עליך חרקים מגומי? חרק מת לך בחדר, מה תעשה? מין לכולם! התנשקת? עם כמה אנשים? ספר על הנשיקה הראשונה שלך. התנשקת עם המין השני? עם כמה אנשים? שכבת? ירדת? ירדו לך? מה עדיף-לתת או לקבל? איזה חלק בגוף שלך אתה הכי אוהב? איזה חלק אתה הכי אוהב בגוף של אחרים? איזה חלק בגוף שלך אנשים אוהבים בדרך כלל? נעים בצוואר או נעים באוזן? מה הפאטיש שלך אצל המין השני? בן כמה היה בן אדם הכי מבוגר שעשית איתו משהו מיני מרצון? האם איי פעם שחית בעירום? ולשתי השאלות האולטימטיביות,שימצו את כל קיומכם יותר מכל דבר.השאלות שיענו באופן סופי ומוחלט על טיב האישיות שלכםף 1.מי הוא צב הנינג'ה האהוב עליך? 2.מי הוא האופנומבר ממאדים האהוב עליך? GO.

M o J o Jo Jo

New member
תשובותשובותשובות:

גיל:17 מידת נעליים:39 צבע שיער:חום צבע עור:לבן צבע עיניים:חום אגוז באיזה שפות אתה מדבר?עברית ואנגלית למתקשים באיזה שפות היית רוצה לדבר?ספרדית ורוסית רגיש לדגדוגים?לא בן אדם של יום לילה?יום ממה אתה הכי פוחד?מוות אם היו לך עוד זוג עיניים,איפה היית שם אותם?בעורף למה אתה הכי מתנגד?התעללות בבע"ח מי הצייר האהוב עלייך?לוידעת.ואן גוך? והסופר האהוב עליך?הממ.רם אורן והזמר האהוב עליך?בון ג'ובי הזמרת האהובה עליך?אגילרה טעם גלידה אהוב:תות ממתק אהוב:פסק זמן פרי אהוב:אפרסק חג אהוב:חנוכה! מכונית אהובה:חחח לא יודעת,לא מבינה בזה בכלל. קבוצת ספורט אהובה:אין שם אהוב לבן:רואי שם אהוב לבת:עדן תוכנית אהובה בטלויזיה:I LOVE NY חיה אהובה:דולפין דיסק אהוב:כל דיסק של בון ג'ובי ארץ אהובה:ארהב מה הדימוי העצמי שלך?באמצע. מי ההוביט החביב עליך?מה זה הוביט? איזה שלושה מפורסמים שמתו היית רוצה לפגוש?רבין ועוד שניים חח מה האוסף הכי ביזארי שלך?בובות פרווה באיזה כיתה הבנת שבית ספר זה לא בשבילך?ז מה סרט הדיסני האהוב עליך?אלאדין מה המאכל האהוב עליך?פיצההה מה אתה יודע להכין (אם אתה יודע)?כלום.אני שורפת קורנפלקס איזה טעם לגלידה אתה מעדיף? תות עונה אהובה של השנה: קיץץץ שתיה קרה מועדפת:נסטי אפרסק שתיה חמה מועדפת: שוקו מה שם השיר האחרון ששמעת?היא יודעת-נינט החדר שלכן מבולגן או מסודר כרגע? מבולגן ממש טלנובלות או תוכניות ריאליטי? וואי קשה.ריאליטי מה עושה לך מצב רוח טוב?מלא דברים מה עושה לך מצב רוח רע?מלא דברים מה עושה לך צמרמורת?כלום אוהב שוקולד?כןןן מקצוע אהוב:תנך מקצוע שנוא:אנגלית באיזה שעה אתה קם כדי ללכת לביצפר? שבע וחצי נשכתם את החבר/ה שלכם?מה:| לא צרחתם משו מטומטמם באמצע הרחוב?תמידדד -תן/י ציון מ 1 עד 10 לדברים הבאים: למידה שבה את/ה אוהב/ת פיצה:10 למידת התעניינותך בלימודים:8 לחיים שלך:10 למראה החיצוני שלך:7 לחוכמה שלך:8 ליחסם של ההורים כלפיך:10 למידה בה אתה אוהב קולה:9.9 להישגיך בלימודים:8 לכתב שלך:8 האם אי פעם- ניסית דיאטה?בארור נסעת ברכבת?כן רכבת על גמל?לא,למה שאני ארכב על גמל?? עשית אמבטיה מפנקת?כןן שיחקת בברביות?כן שברת עצם בגוף?כן,את יד שמאל נשארת ער כל הלילה?כן שיקרת?כן נעצרת ע"י המשטרה?לא פגשת סלבריטי?לא נרדמת בשיעור?לא יצאת עם יותר מבן אדם אחד בו זמנית?לא שנאת את עצמך?כן אהבת את עצמך?לא הלכת מכות?לא נתת למישהו לאפ דאנס?לא נפלת מכסא?כן חח עישנת סמים?בערך עברת על החוק?כן ומתי בזמן האחרון- דיברתם בטלפון?לפני חמש דקות דיברת בסלולרי? לפני שעה התקלחת?בבוקר אכלת משהו ממש אבל ממש טעים?המממ אתמול אכלתי פנקייק חשבת שאתה שמנים?היום חשבת שאתה רזים?היום רבת עם מישהו?עם אחותיהיום רצית לישון,אבל נאבקת בעיניים הנעצמות שלך?אתמול בלילה חשבת שאתה נכשל במבחן?לפני שבוע חשבת שאתם מצליח במבחן?לפני 8 שנים ישנת מחוץ לבית?שבוע שעבר לא ישנת לילה שלם?שבוע שעבר חח פוחד מעכבישים?כן איככ ומחרקים בכלל?כן
נגעל מהם?מאד:~ יודע מה פירוש המילה ארכנופוביה?לא חח ראית את הסרט ארכנופוביה?לא חחחח מה אתה עושה כשאתה רואה חרק מגעיל בבית?רצה וצורחת לאבא שיהרוג אותו השעה 3 בלילה, אתה מתפשט ונכנס למקלחת (לא, זה לא מצב אירוטי בכלל) ופתאום אתה קולט במקלחת עכביש ממש גדול. מה תעשה?אצא בצעקות ואעיר את אבא אתה הורג חרקים כאלה?לפעמים,כשיש לי אומץ אתה לא חושב שזה רצח?לא זה כולה חרק היית מגדל טרנטולה בטרריום?איכ לא אוהב לזרוק על אנשים חרקים מגומי?לא אתה נלחץ כשזורקים עליך חרקים מגומי?כן חרק מת לך בחדר, מה תעשה? אחכה שמיהו יעיף אותו מין לכולם! התנשקת?כן עם כמה אנשים?3 ספר על הנשיקה הראשונה שלך.בבית שלו,מישהו שהיה חבר שלי שבועיים לפני וחודשיים אחרי.בגיל 15 נראהלי התנשקת עם המין השני?לא עם כמה אנשים?0 שכבת?כן ירדת?כן ירדו לך?כן מה עדיף-לתת או לקבל?לקבל,ברור איזה חלק בגוף שלך אתה הכי אוהב?ציצי איזה חלק אתה הכי אוהב בגוף של אחרים?שפתיים,חזה,ישבן איזה חלק בגוף שלך אנשים אוהבים בדרך כלל?ציצי נעים בצוואר או נעים באוזן?אוזן מה הפאטיש שלך אצל המין השני?כפות ידיים בן כמה היה בן אדם הכי מבוגר שעשית איתו משהו מיני מרצון?27 האם איי פעם שחית בעירום?לא חח ולשתי השאלות האולטימטיביות,שימצו את כל קיומכם יותר מכל דבר.השאלות שיענו באופן סופי ומוחלט על טיב האישיות שלכם. 1.מי הוא צב הנינג'ה האהוב עליך?לאונדרו 2.מי הוא האופנומבר ממאדים האהוב עליך? מה חח

ש ט ו ץ

New member
......

תוכנית אהובה בטלויזיה:I LOVE NY סדרה אחת החזקות!! באימי! חח אני יודעת במי היא תבחר בסוף חח

בחיי אני משוגעת שאני עונה על זה../images/Emo122.gif

גיל: 17.5 מידת נעליים:40-41 צבע שיער:חום בהיר צבע עור:התחלתי סופסוף להשתזף
צבע עיניים:כחול באיזה שפות אתה מדבר?אנגלית ועברית באיזה שפות היית רוצה לדבר?אמהרית חחחח סתם...
רגיש לדגדוגים?מאוד! אל תנסו אותי...P= בן אדם של יום לילה?אחרה"צ ממה אתה הכי פוחד?משיכורים שעוקבים אחרי
אם היו לך עוד זוג עיניים,איפה היית שם אותם?בגב אלה מה
למה אתה הכי מתנגד? שמישו כופה עליי את הדעות שלו
מי הצייר האהוב עלייך? איריס חברה שלי
והסופר האהוב עליך?וואו יש הרבה... מנוחה פוקס, חוה רוזברג, א.ישי.. והזמר האהוב עליך?הרב של האולפנא
הזמרת האהובה עליך?יעל חברה שלי
טעם גלידה אהוב:וניל עם פצפוצי שוקולד
ממתק אהוב:טוויקס וקינדר בואנו פרי אהוב:אפרסק חג אהוב:שבועות מכונית אהובה:המכונית של המורה שלי לנהיגה...חחח קבוצת ספורט אהובה:אין! שם אהוב לבן:איתמר, אלעד שם אהוב לבת:אדווה, תמר, שירה תוכנית אהובה בטלויזיה:החיים זה לא הכל חיה אהובה:קואלה דיסק אהוב:פרחי בני הישיבות..פחחח
ארץ אהובה:ישראל! פטריוטית שכמותי
מה הדימוי העצמי שלך?שרי
מי ההוביט החביב עליך?
איזה שלושה מפורסמים שמתו היית רוצה לפגוש?לוידעת מה האוסף הכי ביזארי שלך?וואו- פעם היה לי אוסף של ב-ש-מ-י-ם! ואפילו היו בקבוקים מלאים
באיזה כיתה הבנת שבית ספר זה לא בשבילך?ט' מה סרט הדיסני האהוב עליך?פו הדב נחשב
מה המאכל האהוב עליך?שוקולד
מה אתה יודע להכין (אם אתה יודע)?עוגיות, עוגה, פנקייק, חביתה, פסטה וכו'... איזה טעם לגלידה אתה מעדיף? כבר עניתי!!! עונה אהובה של השנה: אביב
שתיה קרה מועדפת:מים שתיה חמה מועדפת: שוקו מה שם השיר האחרון ששמעת? what went wrong/blink החדר שלכן מבולגן או מסודר כרגע?מסודר! אתמול סידרתי! גאה בעצמי
טלנובלות או תוכניות ריאליטי? תוכנית ריאליטי מה עושה לך מצב רוח טוב? תכנונים להכתרה
מה עושה לך מצב רוח רע? שיעור נהיגה רע.. מה עושה לך צמרמורת? חריקה של עטים אוהב שוקולד? הכי שאפשר
מקצוע אהוב: אין... מקצוע שנוא: ספרות והיסטוריה באיזה שעה אתה קם כדי ללכת לביצפר? 6 ועשרים
נשכתם את החבר/ה שלכם? כן
צרחתם משו מטומטמם באמצע הרחוב?כע.. -תן/י ציון מ 1 עד 10 לדברים הבאים: למידה שבה את/ה אוהב/ת פיצה:7.5 למידת התעניינותך בלימודים:6 לחיים שלך:9 למראה החיצוני שלך:7.9 לחוכמה שלך:9 ליחסם של ההורים כלפיך:7.5 למידה בה אתה אוהב קולה:5.5 להישגיך בלימודים:9.9 לכתב שלך:9 האם אי פעם- ניסית דיאטה?לא נסעת ברכבת?כן רכבת על גמל?לא עשית אמבטיה מפנקת?ברור...
שיחקת בברביות?אולי כשהייתי קטנה.. שברת עצם בגוף?לא
נשארת ער כל הלילה?כן שיקרת?לא נעצרת ע"י המשטרה?לא פגשת סלבריטי?כן נרדמת בשיעור?כן יצאת עם יותר מבן אדם אחד בו זמנית?לא שנאת את עצמך?כן אהבת את עצמך?כן הלכת מכות?כן נתת למישהו לאפ דאנס?מה זה
נפלת מכסא?כן עישנת סמים?חס וחסה עברת על החוק?לא לחצות המעבר חציה נחשב
ומתי בזמן האחרון- דיברתם בטלפון?לפני ככה 8 שעות דיברת בסלולרי? לפני שעה וחצי התקלחת?אתמול אכלת משהו ממש אבל ממש טעים? אתמול חשבת שאתה שמנים? לא קרה לי
חשבת שאתה רזים?היום רבת עם מישהו? שבוע שעבר רצית לישון,אבל נאבקת בעיניים הנעצמות שלך? היום חשבת שאתה נכשל במבחן? תחילת שנה.. לפני השביתה.... חשבת שאתם מצליח במבחן?כנ"ל ישנת מחוץ לבית?לפני שבועיים לא ישנת לילה שלם?מוצאי חג סוכות פוחד מעכבישים?קצת ומחרקים בכלל?תלוי ממה.. נגעל מהם?כן יודע מה פירוש המילה ארכנופוביה? ברור מז'תומרת?? (ממש לא
) ראית את הסרט ארכנופוביה?לא מה אתה עושה כשאתה רואה חרק מגעיל בבית?הורגת אותו! השעה 3 בלילה, אתה מתפשט ונכנס למקלחת (לא, זה לא מצב אירוטי בכלל) ופתאום אתה קולט במקלחת עכביש ממש גדול. מה תעשה? אקח את הכפכף וארצח לו את הצורה! אתה הורג חרקים כאלה?כן אתה לא חושב שזה רצח?לא היית מגדל טרנטולה בטרריום?בחיים לא... אוהב לזרוק על אנשים חרקים מגומי?לא, זה מפגר... ילדותי.. אתה נלחץ כשזורקים עליך חרקים מגומי?לא חרק מת לך בחדר, מה תעשה?כלום ולשתי השאלות האולטימטיביות,שימצו את כל קיומכם יותר מכל דבר.השאלות שיענו באופן סופי ומוחלט על טיב האישיות שלכםף 1.מי הוא צב הנינג'ה האהוב עליך? וואלה לא זוכרת.... 2.מי הוא האופנומבר ממאדים האהוב עליך?אין לי שמץ... לא זוכרת ת'שמות... GO.

barakgl

New member
../images/Emo12.gif אף פעם לא שיקרת?והישגייך בלימודים הם 9.9?

על איזה כוכב קסום את חיה?!

PinkCigarette

New member
הו,בדיוק בזמן.

גיל:17 וקצת מידת נעליים:36 צבע שיער:חום כהה צבע עור:לבן מדי צבע עיניים:ירוק באיזה שפות אתה מדבר?עברית,אנגלית באיזה שפות היית רוצה לדבר?איטלקית,צרפתית קצת,יפנית למרותשזהקשהמדי ואולי גם קצת רוסית. רגיש לדגדוגים?כן בן אדם של יום לילה?לילה.לגמרי. ממה אתה הכי פוחד?מוות של אנשים קרובים.גבהים.מחטים.נמלים (כןכן). אם היו לך עוד זוג עיניים,איפה היית שם אותם?בשקעים בגב התחתון,זה כאילו נועד לזה.או בישבן,לבהות חזרה באנשים. למה אתה הכי מתנגד?התעללות,ראש סגור,כפייה מי הצייר האהוב עלייך?סלבדור דאלי,פרנססקו גויה. והסופר האהוב עליך?הממ.יש כמה שאני אוהבת אבל לא מעולים.האחרון שקראתי היה של הרלן קובן,והוא נחמד. והזמר האהוב עליך?כרגע לנון או מוריסון.מתחלף כל הזמן. הזמרת האהובה עליך?אין כזו.אם כבר אז ג'ניס ג'ופלין או רג'ינה ספקטור. טעם גלידה אהוב:שוקולד/קרם רוסי (למרות ובגלל השם הסוטה),ריבת חלב.גם זה משתנה המון. ממתק אהוב:שוקולד לסוגיו.אין כמו קינדר בואנו/טוויקס פרי אהוב:מנגו/תותים/תפוח ירוק/כמעט כל פרי שקיים. חג אהוב:פורים,ל"ג בעומר ושבועות (כי אין טוב יותר מאש,מים ואיפור) מכונית אהובה:יגואר XK8, בוגאטי וירון,מרצדס LS5 קבוצת ספורט אהובה:ארסנל שם אהוב לבן:לא יודעת שם אהוב לבת:לא יודעת תוכנית אהובה בטלויזיה:סימפסונס,טופ גיר,איש משפחה,סיינפלד,חברים.וחדשות הספורט:p חיה אהובה:משפחת החתולים המורחבת.למרות שאני אוהבת כמעט את כולם. דיסק אהוב:כרגע Dirt של אליס אין צ'יינס ו-וולקאם טו דה סקיי וואלי של קיוס ועוד באמת מלא. ארץ אהובה:ישראל.ואיטליה. מה הדימוי העצמי שלך?משתנה,בעיקר.בד"כ טוב כשאני לא נותנת לנקבה שבי להשתלט. מי ההוביט החביב עליך?פיפין/מרי איזה שלושה מפורסמים שמתו היית רוצה לפגוש?הנדריקס,לנון ופרדי מרקיורי/ג'ים מוריסון מה האוסף הכי ביזארי שלך?אין לי ממש אוספים.מצתים,אני מניחה. באיזה כיתה הבנת שבית ספר זה לא בשבילך?טרום חובה מה סרט הדיסני האהוב עליך?היפה והחיה,מולאן מה המאכל האהוב עליך?סטייקים,בשר על האש.פסטה.אני אוהבת הכל. מה אתה יודע להכין (אם אתה יודע)?עוגות,בשר,פסטה.הרבה,דווקא. איזה טעם לגלידה אתה מעדיף? היה כבר,נראה לי. עונה אהובה של השנה: סתיו וחורף שתיה קרה מועדפת:נסטי,אייסקפה/שוקו,בירה,אלכוהול לסוגיו שתיה חמה מועדפת: שוקו,תה,נס קפה מה שם השיר האחרון ששמעת?passive של a perfect circle החדר שלכן מבולגן או מסודר כרגע? מסודר,כמה מפתיע. טלנובלות או תוכניות ריאליטי? איכ.לא זה ולא זה. מה עושה לך מצב רוח טוב?אנשים,מוזיקה,אוכל,אלכוהול,סיגריה טובה,חיבוקים,נשיקות,גשם,הערות חמודות.הרבה דברים מה עושה לך מצב רוח רע?כשלא הולך לי,כשאני ממש רוצה משהו ולא מצליחה לקבל אותו,חוסר השראהףמחסומי כתיבה,מוות.טוקיו הוטל. מה עושה לך צמרמורת?דגדוגים,נשיפות בצוואר,שעושים "נעים" ביד/בטן/גב.הרבה דברים,אני רגישה. אוהב שוקולד?כן מקצוע אהוב:היסטוריה,ביולוגיה,ספורט מקצוע שנוא:תנך,לשון באיזה שעה אתה קם כדי ללכת לביצפר? 6 או רבע ל-6. נשכתם את החבר/ה שלכם?חחח כן,בכתף.אני צריכה ללמוד להיות שקטה בלי להשאיר סימנים. צרחתם משו מטומטמם באמצע הרחוב?הו,כן.אני פאדחנית לפעמים. -תן/י ציון מ 1 עד 10 לדברים הבאים: למידה שבה את/ה אוהב/ת פיצה:8-9 למידת התעניינותך בלימודים:3 לחיים שלך:7 למראה החיצוני שלך:6 לחוכמה שלך:6 ליחסם של ההורים כלפיך:8 למידה בה אתה אוהב קולה:8 להישגיך בלימודים:0 לכתב שלך:4.אני כל הזמן מחליפה. האם אי פעם- ניסית דיאטה?כל יום ראשון.סתם,פעם אחת ולתמיד. נסעת ברכבת?כן. רכבת על גמל?כן.אפילו יש לי תעודת גמלאית.אתם מדברים עם המומחית. עשית אמבטיה מפנקת?כן.מתה על זה שיחקת בברביות?יותר נתתי להן ולקן לשחק במיטה או סיפרתי להן את השיער/הראש אבל כן. שברת עצם בגוף?לא נשארת ער כל הלילה?כן שיקרת?כן נעצרת ע"י המשטרה?בערך פגשת סלבריטי?את ההוא מכוכב נולד בצו ראשון נרדמת בשיעור?לא. יצאת עם יותר מבן אדם אחד בו זמנית?לא שזכור לי. שנאת את עצמך?כן אהבת את עצמך?כן הלכת מכות?נראה לי שכן אבל אני לא ממש זוכרת. נתת למישהו לאפ דאנס?kind of נפלת מכסא?כן עישנת סמים?לא עברת על החוק?כן ומתי בזמן האחרון- דיברתם בטלפון?לפני שעה דיברת בסלולרי? לפני עשר דקות התקלחת?לפני שהתחלתי עם השאלון אכלת משהו ממש אבל ממש טעים?היום,עוגת שוקולד שהכנתי חשבת שאתה שמנים?אחרי שאכלתי את העוגה חשבת שאתה רזים?לפני שאכלתי את העוגה.סתם,אני אף פעם לא מרגישה רזה. רבת עם מישהו?אחותי,היום רצית לישון,אבל נאבקת בעיניים הנעצמות שלך?שלשום.הפסדתי תוך שניות. חשבת שאתה נכשל במבחן?לפני שבוע חשבת שאתם מצליח במבחן?בכיתה ב' ישנת מחוץ לבית?ביום שישי לא ישנת לילה שלם?ביום שישי פוחד מעכבישים?לא ומחרקים בכלל?מנמלים. נגעל מהם?מהרוב לא.אני לא אוהבת תיקנים ותולעים אבל.הם..מרתיעים יודע מה פירוש המילה ארכנופוביה?פחד מעכבישים ראית את הסרט ארכנופוביה?לא מה אתה עושה כשאתה רואה חרק מגעיל בבית?נותנת לו להשאר איפה שהוא או מעיפה אותו החוצה.אם זה ג'וק אני הורגת אותו. השעה 3 בלילה, אתה מתפשט ונכנס למקלחת (לא, זה לא מצב אירוטי בכלל) ופתאום אתה קולט במקלחת עכביש ממש גדול. מה תעשה?אתקלח אתה הורג חרקים כאלה?לא אתה לא חושב שזה רצח?אני כן היית מגדל טרנטולה בטרריום?לא נראה לי. אוהב לזרוק על אנשים חרקים מגומי?לא,אני לא סתומה. אתה נלחץ כשזורקים עליך חרקים מגומי?לא,אני לא סתומה. חרק מת לך בחדר, מה תעשה?אנקה את זה מין לכולם! התנשקת?כן עם כמה אנשים?המ.10,משהו כזה ספר על הנשיקה הראשונה שלך.גג עזריאלי,גיל 14 וחצי,חבר בן 16 וחצי.נשיקה מושלמת. התנשקת עם המין השני?כן עם כמה אנשים?3-4 שכבת?לא ירדת?כן ירדו לך?לא היה ולא יהיה ואין כמו במבה מה עדיף-לתת או לקבל?לתת איזה חלק בגוף שלך אתה הכי אוהב?עיניים,תחת. איזה חלק אתה הכי אוהב בגוף של אחרים?עיניים,שפתיים,תחת,בטן. איזה חלק בגוף שלך אנשים אוהבים בדרך כלל?תחת,עיניים,שפתיים. נעים בצוואר או נעים באוזן?צוואר. מה הפאטיש שלך אצל המין השני?כפות ידיים,שפתיים. בן כמה היה בן אדם הכי מבוגר שעשית איתו משהו מיני מרצון?34.סבא,כן. האם איי פעם שחית בעירום?טופלס,שנה שעברה.כיף ממש. ולשתי השאלות האולטימטיביות,שימצו את כל קיומכם יותר מכל דבר.השאלות שיענו באופן סופי ומוחלט על טיב האישיות שלכם: 1.מי הוא צב הנינג'ה האהוב עליך?רפאל/מיכאלנג'לו 2.מי הוא האופנומבר ממאדים האהוב עליך?ויני.גם מודו שווה.

שאלות או לא להיות../images/Emo3.gif

צבע עיניים:חום באיזה שפות אתה מדבר?עברית בקושי באיזה שפות היית רוצה לדבר?הונגרית רגיש לדגדוגים?כע בן אדם של יום לילה?לילה ממה אתה הכי פוחד?מוות אם היו לך עוד זוג עיניים,איפה היית שם אותם?על האצבע למה אתה הכי מתנגד?כפיה דתית מי הצייר האהוב עלייך?ליהי אביהו
והסופר האהוב עליך?סמדר שיר,דוד גרוסמן והזמר האהוב עליך?גידי דוב הזמרת האהובה עליך?רונה קינן,אלאניס מוריסט טעם גלידה אהוב:ריבת חלב ממתק אהוב:שוקולד פרי אהוב:תפוז,תפוח ירוק חג אהוב:חנוכה מכונית אהובה:.. קבוצת ספורט אהובה:מכבי ת"א שם אהוב לבן:יהונתן שם אהוב לבת:גיל,דור תוכנית אהובה בטלויזיה:חברים חיה אהובה:כלב,חמוס,נחש דיסק אהוב:יש מלאן ארץ אהובה:ישראל מה הדימוי העצמי שלך?ממוצע מי ההוביט החביב עליך?.. איזה שלושה מפורסמים שמתו היית רוצה לפגוש?יובל בנאי, אלאניס מוריסט, אביתר בנאי מה האוסף הכי ביזארי שלך?כרטיסי רכבת באיזה כיתה הבנת שבית ספר זה לא בשבילך?עוד לא הבנתי מה סרט הדיסני האהוב עליך?מלך האריות מה המאכל האהוב עליך?שניצל מה אתה יודע להכין (אם אתה יודע)?ספגטי ושניצל איזה טעם לגלידה אתה מעדיף? ריבת חלב עונה אהובה של השנה: חורף שתיה קרה מועדפת:מים,פאנטה,נסטי שתיה חמה מועדפת: נס קפה מה שם השיר האחרון ששמעת?חתונה לבנה החדר שלכן מבולגן או מסודר כרגע? מסודר הייתה מנקה טלנובלות או תוכניות ריאליטי? ריאלטי מה עושה לך מצב רוח טוב?חיבוק מה עושה לך מצב רוח רע?צעקות מה עושה לך צמרמורת?צפורניים על לוח אוהב שוקולד?כע מקצוע אהוב:מתמטיקה מקצוע שנוא:ספרות באיזה שעה אתה קם כדי ללכת לביצפר?7:40 נשכתם את החבר/ה שלכם?כע
צרחתם משו מטומטמם באמצע הרחוב?לא -תן/י ציון מ 1 עד 10 לדברים הבאים: למידה שבה את/ה אוהב/ת פיצה:5 למידת התעניינותך בלימודים:5 לחיים שלך:8 למראה החיצוני שלך:5 לחוכמה שלך:8 ליחסם של ההורים כלפיך:8 למידה בה אתה אוהב קולה:4 להישגיך בלימודים:4 לכתב שלך:9 האם אי פעם- ניסית דיאטה?לא נסעת ברכבת?כע רכבת על גמל?לא עשית אמבטיה מפנקת?לא שיחקת בברביות?כע שברת עצם בגוף?לא נשארת ער כל הלילה?כע שיקרת?כע נעצרת ע"י המשטרה?לא פגשת סלבריטי?כע נרדמת בשיעור?כע יצאת עם יותר מבן אדם אחד בו זמנית?לא שנאת את עצמך?כע אהבת את עצמך?כע הלכת מכות?כע נתת למישהו לאפ דאנס?...? נפלת מכסא?כע עישנת סמים?לא עברת על החוק?כע ומתי בזמן האחרון- דיברתם בטלפון?אתמול דיברת בסלולרי? לפני כמה דקות התקלחת?אתמול אכלת משהו ממש אבל ממש טעים?סופגניה על מיפל ומלא אבקת סוכר-לפני 2 דקות חשבת שאתה שמנים?לפני שבוע בערך חשבת שאתה רזים?אני בסדר. רבת עם מישהו?מזמן רצית לישון,אבל נאבקת בעיניים הנעצמות שלך?היום בבוקר חשבת שאתה נכשל במבחן?במבחן האחרון חשבת שאתם מצליח במבחן?בזה שלפניו ישנת מחוץ לבית?לפני שבוע לא ישנת לילה שלם?מזמן פוחד מעכבישים?לא ומחרקים בכלל?לא נגעל מהם?כע יודע מה פירוש המילה ארכנופוביה?לא ראית את הסרט ארכנופוביה?לא מה אתה עושה כשאתה רואה חרק מגעיל בבית?מתרחק השעה 3 בלילה, אתה מתפשט ונכנס למקלחת (לא, זה לא מצב אירוטי בכלל) ופתאום אתה קולט במקלחת עכביש ממש גדול. מה תעשה?אשטוף אותו במים אתה הורג חרקים כאלה?כע אתה לא חושב שזה רצח?לא היית מגדל טרנטולה בטרריום?כע אוהב לזרוק על אנשים חרקים מגומי?לא אתה נלחץ כשזורקים עליך חרקים מגומי?כע חרק מת לך בחדר, מה תעשה?כלום אלך לישון מין לכולם! התנשקת?כע עם כמה אנשים?13 בערך ספר על הנשיקה הראשונה שלך.-זוועה התנשקת עם המין השני?-כע עם כמה אנשים?-3 שכבת?-... ירדת?-... ירדו לך?... מה עדיף-לתת או לקבל?גם וגם איזה חלק בגוף שלך אתה הכי אוהב?אף איזה חלק אתה הכי אוהב בגוף של אחרים?עיניים איזה חלק בגוף שלך אנשים אוהבים בדרך כלל?עיניים נעים בצוואר או נעים באוזן?צוואר מה הפאטיש שלך אצל המין השני?ביטחון בן כמה היה בן אדם הכי מבוגר שעשית איתו משהו מיני מרצון?19 האם איי פעם שחית בעירום?לא ולשתי השאלות האולטימטיביות,שימצו את כל קיומכם יותר מכל דבר.השאלות שיענו באופן סופי ומוחלט על טיב האישיות שלכםף 1.מי הוא צב הנינג'ה האהוב עליך?רפאל 2.מי הוא האופנומבר ממאדים האהוב עליך?-אני לא זוכרת תשמות.

ליזיגי

New member
ווואו

גיל: 17 וחודש מידת נעליים: 37 צבע שיער: חום בהיר צבע עור: ממממ נורמלי? חח צבע עיניים: ירוק באיזה שפות אתה מדבר? עברית חח ואנגלית :] באיזה שפות היית רוצה לדבר? צרפתית רגיש לדגדוגים? לא בן אדם של יום לילה? יום ממה אתה הכי פוחד? מללכת ברחוב בלילה לבד אם היו לך עוד זוג עיניים,איפה היית שם אותם? בבטן למה אתה הכי מתנגד? מממ מי הצייר האהוב עלייך? אין והסופר האהוב עליך? אין והזמר האהוב עליך? אין הזמרת האהובה עליך? נחשו.. אין :] טעם גלידה אהוב: גלידה עם עוגיות ברור ממתק אהוב: ה-כ-ל
פרי אהוב: תפוז חג אהוב: פסח מכונית אהובה: לא מדברים על מכוניות
קבוצת ספורט אהובה: אין שם אהוב לבן: נועם שם אהוב לבת: שירה תוכנית אהובה בטלויזיה: חברים חיה אהובה: כלב דיסק אהוב: אין ארץ אהובה: ישראל
מה הדימוי העצמי שלך? שואף לרצפה.. מי ההוביט החביב עליך? חחח מה? איזה שלושה מפורסמים שמתו היית רוצה לפגוש? ישראל קסטנר, דויד בן גוריון, מרתין לותר קינג- חובבת היסטוריה שכמוני :] מה האוסף הכי ביזארי שלך? אין לי באיזה כיתה הבנת שבית ספר זה לא בשבילך? חחחח עכשיו מה סרט הדיסני האהוב עליך? הגיבן מנוטרדאם מה המאכל האהוב עליך? כרגע- סלט אבוקדו :] מה אתה יודע להכין (אם אתה יודע)? ממממ איזה טעם לגלידה אתה מעדיף? עניתי :] עונה אהובה של השנה: חורף
שתיה קרה מועדפת: מים שתיה חמה מועדפת: שוקו
מה שם השיר האחרון ששמעת? לא זוכרת... הקיץ בא חח החדר שלכן מבולגן או מסודר כרגע? מבולגן טלנובלות או תוכניות ריאליטי? טנלובלות מה עושה לך מצב רוח טוב? אוכל :] מה עושה לך מצב רוח רע? לחץ מה עושה לך צמרמורת? לורד אוהב שוקולד? ברור! מקצוע אהוב: היסטוריה
מקצוע שנוא: מתמטיקה באיזה שעה אתה קם כדי ללכת לביצפר? תלוי מתי אני מתחילה ללמוד נשכתם את החבר/ה שלכם? לא חחח צרחתם משו מטומטמם באמצע הרחוב? כל הזמן :] -תן/י ציון מ 1 עד 10 לדברים הבאים: למידה שבה את/ה אוהב/ת פיצה: 10 למידת התעניינותך בלימודים: 7 לחיים שלך: 9 למראה החיצוני שלך: 7 לחוכמה שלך: 7 ליחסם של ההורים כלפיך: 8 למידה בה אתה אוהב קולה: 6 להישגיך בלימודים: 7 לכתב שלך: 7 האם אי פעם- ניסית דיאטה? כן נסעת ברכבת? כן רכבת על גמל? כן עשית אמבטיה מפנקת? לא שיחקת בברביות?כן שברת עצם בגוף? לא נשארת ער כל הלילה? כן שיקרת? כן נעצרת ע"י המשטרה? לא פגשת סלבריטי? כן נרדמת בשיעור? לא יצאת עם יותר מבן אדם אחד בו זמנית? לא שנאת את עצמך? כן אהבת את עצמך? כן הלכת מכות? כן נתת למישהו לאפ דאנס? לא נפלת מכסא? כן עישנת סמים? לא עברת על החוק? לא ומתי בזמן האחרון- דיברתם בטלפון? לפני חצי שעה דיברת בסלולרי? לפני שעה בערך התקלחת? אתמול אכלת משהו ממש אבל ממש טעים? היום בצהריים :] חשבת שאתה שמנים? עכשיו חשבת שאתה רזים? היום בבוקר רבת עם מישהו? אמממ בטיול לפני יומיים רצית לישון,אבל נאבקת בעיניים הנעצמות שלך? אני אף פעם לא נאבקת ברצון לשינה :] חשבת שאתה נכשל במבחן? חחח אתמול בטסט חשבת שאתם מצליח במבחן? אממ לא זוכרת ישנת מחוץ לבית? לפני יומיים לא ישנת לילה שלם? לפני יומיים חח :] פוחד מעכבישים? קצת ומחרקים בכלל? קצת נגעל מהם? קצת יודע מה פירוש המילה ארכנופוביה? לא ראית את הסרט ארכנופוביה? לא מה אתה עושה כשאתה רואה חרק מגעיל בבית? רצה וצועקת :] השעה 3 בלילה, אתה מתפשט ונכנס למקלחת (לא, זה לא מצב אירוטי בכלל) ופתאום אתה קולט במקלחת עכביש ממש גדול. מה תעשה? אנסה להשפריץ עליו עם המים חח אתה הורג חרקים כאלה? לאאאא אתה לא חושב שזה רצח? דיי חח היית מגדל טרנטולה בטרריום? לא אוהב לזרוק על אנשים חרקים מגומי? לא אתה נלחץ כשזורקים עליך חרקים מגומי? לא חרק מת לך בחדר, מה תעשה? אגיד לאח שלי לקחת אותו... מין לכולם! התנשקת? כן עם כמה אנשים? 4 ספר על הנשיקה הראשונה שלך. היה וטוב שהיה חח התנשקת עם המין השני? כן עם כמה אנשים? כל מיני שכבת? לא ירדת? לא ירדו לך? לא מה עדיף-לתת או לקבל? לתת איזה חלק בגוף שלך אתה הכי אוהב? עיינים איזה חלק אתה הכי אוהב בגוף של אחרים? עיינים גם איזה חלק בגוף שלך אנשים אוהבים בדרך כלל? עיינים /שיער נעים בצוואר או נעים באוזן? גם וגם :] מה הפאטיש שלך אצל המין השני? וואו לא חשבתי על זה אף פעם :] בן כמה היה בן אדם הכי מבוגר שעשית איתו משהו מיני מרצון? בשנה מעלי חח האם איי פעם שחית בעירום? לא הסוףףף :] ועכשיו להתקלח מחר צו ראשון ווופי דו :) ולשתי השאלות האולטימטיביות,שימצו את כל קיומכם יותר מכל דבר.השאלות שיענו באופן סופי ומוחלט על טיב האישיות שלכםף 1.מי הוא צב הנינג'ה האהוב עליך? 2.מי הוא האופנומבר ממאדים האהוב עליך?

:) :)

גיל: עוד שעתיים ועשר דקות 18:) מידת נעליים: 38 צבע שיער: חום צבע עור: תימניהD: צבע עיניים: חום באיזה שפות אתה מדבר? עברית, אנגלית. באיזה שפות היית רוצה לדבר? מונוגלית! D: רגיש לדגדוגים? הל יא! בן אדם של יום לילה? לילה. ממה אתה הכי פוחד? ליצנים:\ אם היו לך עוד זוג עיניים,איפה היית שם אותם? בחזה? להסתכל לאנשים בעיניים. למה אתה הכי מתנגד? בני אדם:p מי הצייר האהוב עלייך? לנה רוטנברג, הבחורה המוכשרת ביותר עלי אדמות. והסופר האהוב עליך? אתגר קרת. קורוט וונגוט. והזמר האהוב עליך? ריי צ'ארלס. הזמרת האהובה עליך? לורן היל. טעם גלידה אהוב: שוקו. ממתק אהוב: במבה! פרי אהוב: תפוח. חג אהוב: חנוכה:) מכונית אהובה: הממ אחת שנוסעת? קבוצת ספורט אהובה: NOP שם אהוב לבן: דניאל שם אהוב לבת: דניאל תוכנית אהובה בטלויזיה: פאמילי גאי, דקסטר, הירוס. חיה אהובה: הכלבה שלי, איגואנות. דיסק אהוב: יש כל כך הרבה.. כרגע אני חורשת על פיפינג טום. ארץ אהובה: גרמניה מה הדימוי העצמי שלך? הא? מי ההוביט החביב עליך? סבא של פרודו. בילבו. איזה שלושה מפורסמים שמתו היית רוצה לפגוש? ריי צ'ארלס, פרויד, ישו. [לראות מה הבנזונה שווה]. מה האוסף הכי ביזארי שלך? בובות חזירים. באיזה כיתה הבנת שבית ספר זה לא בשבילך? ז מה סרט הדיסני האהוב עליך? נראלי ההוא שעשו על הסופר של פיטר פן..עם ג'וני דפ. מה המאכל האהוב עליך? פסטה מה אתה יודע להכין (אם אתה יודע)? הכל כמעט איזה טעם לגלידה אתה מעדיף? שוקו עונה אהובה של השנה: חורף שתיה קרה מועדפת: קולה, בירה. שתיה חמה מועדפת: קפה, קפה. מה שם השיר האחרון ששמעת? בקבוק עלי-אינפקציה החדר שלכן מבולגן או מסודר כרגע? מבולגן. טלנובלות או תוכניות ריאליטי? לא זה ולא זה. מה עושה לך מצב רוח טוב? אוכל, מוסיקה, חברים. מה עושה לך מצב רוח רע? אנשים טיפשים. מה עושה לך צמרמורת? שומדבר:p אוהב שוקולד? בקטנה מקצוע אהוב: תקשורת מעשית מקצוע שנוא: מת' באיזה שעה אתה קם כדי ללכת לביצפר? 6 ורבע. נשכתם את החבר/ה שלכם? לא, למה לי? צרחתם משו מטומטמם באמצע הרחוב: הייתי שיכורה. הצבענו לשמיים וצרחנו "טונה טונה" והתחבאנו. -תן/י ציון מ 1 עד 10 לדברים הבאים: למידה שבה את/ה אוהב/ת פיצה: 4? למידת התעניינותך בלימודים:4? לחיים שלך: 10 למראה החיצוני שלך: תימניה. זה לא יכול להיות משהו במילא:p לחוכמה שלך: -46.6 ליחסם של ההורים כלפיך: וואו. עזבו את זה. למידה בה אתה אוהב קולה:10 להישגיך בלימודים: 5 לכתב שלך: 5 האם אי פעם- ניסית דיאטה? לא! נסעת ברכבת? כע.. רכבת על גמל? כע.. עשית אמבטיה מפנקת? כע.. שיחקת בברביות? לא:\ אחים שלי תלו את כולן או שהלבישו אותן כמו זונות ועשו להן מוהק צבעוני. שברת עצם בגוף? לא.. אבל פרקתי כתף! נשארת ער כל הלילה? כן.. שיקרת? כן:\ נעצרת ע"י המשטרה? כמעט.. פגשת סלבריטי? הופעתי עם הרבה.. נרדמת בשיעור? תמיד.. יצאת עם יותר מבן אדם אחד בו זמנית? לא..כאילו.. עזבו זה מסובך. שנאת את עצמך? לא אהבת את עצמך? לא? הלכת מכות? חח כן הייתי טום בוי נתת למישהו לאפ דאנס? לא.. נפלת מכסא? כן עישנת סמים? הממ עברת על החוק? הממ ומתי בזמן האחרון- דיברתם בטלפון? מקודם דיברת בסלולרי? מקודם גם:p התקלחת? 10 דקות? אכלת משהו ממש אבל ממש טעים? מקודם:p חשבת שאתה שמנים? אף פעם? חשבת שאתה רזים? אף פעם? רבת עם מישהו? חודש רצית לישון,אבל נאבקת בעיניים הנעצמות שלך? כרגע חשבת שאתה נכשל במבחן? שבועיים חשבת שאתם מצליח במבחן? מזמן לא ישנת מחוץ לבית? חודש? לא ישנת לילה שלם? 3 חודש.. פוחד מעכבישים? לא ומחרקים בכלל? לא נגעל מהם? חמודים יודע מה פירוש המילה ארכנופוביה? לא ראית את הסרט ארכנופוביה?לא מה אתה עושה כשאתה רואה חרק מגעיל בבית? קוצ'י קוצ'י? השעה 3 בלילה, אתה מתפשט ונכנס למקלחת (לא, זה לא מצב אירוטי בכלל) ופתאום אתה קולט במקלחת עכביש ממש גדול. מה תעשה?אשטוף אותו לחור של הביוב? אתה הורג חרקים כאלה?כן אתה לא חושב שזה רצח? לא היית מגדל טרנטולה בטרריום? חח לא אבל גידלתי בילדותי ג'וק שענה לשם ברוך.. אוהב לזרוק על אנשים חרקים מגומי? לא.. אתה נלחץ כשזורקים עליך חרקים מגומי? לא.. חרק מת לך בחדר, מה תעשה? אעיף אותו עם נייר? מין לכולם! העאלללק:) התנשקת? כן עם כמה אנשים? וואי אף פעם לא חשבתי על זה.. אחרי ספירה 4. או חמש. ספר על הנשיקה הראשונה שלך. הייתי שיכורה לגמרי. התנשקת עם המין השני? ברור. אני סטרייטית לגמרי. עם כמה אנשים? אה התכוונתם לאותו מין? בחיים לא. שכבת? כן ירדת? כן ירדו לך? כן מה עדיף-לתת או לקבל? שניהם איזה חלק בגוף שלך אתה הכי אוהב? הממ לאדעת:\ איזה חלק אתה הכי אוהב בגוף של אחרים? :\? איזה חלק בגוף שלך אנשים אוהבים בדרך כלל? תחת? נעים בצוואר או נעים באוזן? לא זה ולא זה. דאמיט. מה הפאטיש שלך אצל המין השני? יש יותר מדי.. להתחיל לפרט? בן כמה היה בן אדם הכי מבוגר שעשית איתו משהו מיני מרצון? 20 האם איי פעם שחית בעירום? כן ולשתי השאלות האולטימטיביות,שימצו את כל קיומכם יותר מכל דבר.השאלות שיענו באופן סופי ומוחלט על טיב האישיות שלכםף 1.מי הוא צב הנינג'ה האהוב עליך? ברוווווווווור שמיכאלנג'לו. 2.מי הוא האופנומבר ממאדים האהוב עליך? אין לי מושג מה זה|:

yaelush3

New member
זה ארוך.. ../images/Emo178.gif

גיל:17 וקצת. מידת נעליים:40-41. צבע שיער:חום עם גוונים מהשמש. צבע עור:לבןלבן, בלי יכולת כלשהי להשתזף,אבל הלחיים שלי אדומות. צבע עיניים:חום באיזה שפות אתה מדבר?עברית,אנגלית, כמה מילים בערבית, קצת גרמנית[כמה מילים] וטיפטיפה יידיש..
באיזה שפות היית רוצה לדבר?יידיש רגיש לדגדוגים?כ"כ! אני מאלה שקופצים עוד לפני שנוגעים בהם. בן אדם של יום לילה?יום. ממה אתה הכי פוחד?להישאר לבד. אם היו לך עוד זוג עיניים,איפה היית שם אותם?בגב! למה אתה הכי מתנגד? מי הצייר האהוב עלייך? והסופר האהוב עליך? והזמר האהוב עליך?משתנה הזמרת האהובה עליך? טעם גלידה אהוב:וניל עם עוגיות. ממתק אהוב:במבה פרי אהוב:תפוז חג אהוב:חנוכה!!
מכונית אהובה:איזשהו דגם של מרצדס..
קבוצת ספורט אהובה: שם אהוב לבן:אסף. שם אהוב לבת:שירה. תוכנית אהובה בטלויזיה:חברים
חיה אהובה: דיסק אהוב: ארץ אהובה: מה הדימוי העצמי שלך?לא מדברים על זה מי ההוביט החביב עליך? איזה שלושה מפורסמים שמתו היית רוצה לפגוש? מה האוסף הכי ביזארי שלך? באיזה כיתה הבנת שבית ספר זה לא בשבילך? מה סרט הדיסני האהוב עליך?במבי. ומלך האריות. מה המאכל האהוב עליך?שניצל תירס. באמת. אני חיה על זה. [אמא שלי אומרת שזה לא בריא. אני יודעת.] מה אתה יודע להכין (אם אתה יודע)?לא דברים מורכבים מדי איזה טעם לגלידה אתה מעדיף? כבר היה, לא? עונה אהובה של השנה: חורףףף..!!
שתיה קרה מועדפת:אייס קפה שתיה חמה מועדפת: שוקו מה שם השיר האחרון ששמעת?משו בגלגלצ החדר שלכן מבולגן או מסודר כרגע? מסודר מאד. כרגיל.
טלנובלות או תוכניות ריאליטי? ריאליטי. מה עושה לך מצב רוח טוב?מוזיקה מה עושה לך מצב רוח רע? מה עושה לך צמרמורת? אוהב שוקולד?מאד מקצוע אהוב:מחשבים. גם מתמטיקה. ואנגלית. *נסקלת* מקצוע שנוא:ספרות. איכס. באיזה שעה אתה קם כדי ללכת לביצפר?7 נשכתם את החבר/ה שלכם?לא.. [?] צרחתם משו מטומטמם באמצע הרחוב?לא.. -תן/י ציון מ 1 עד 10 לדברים הבאים: למידה שבה את/ה אוהב/ת פיצה:8 למידת התעניינותך בלימודים:8 לחיים שלך:8-9 למראה החיצוני שלך:8-9 לחוכמה שלך:9 ליחסם של ההורים כלפיך:9 למידה בה אתה אוהב קולה:6 להישגיך בלימודים:8-9 לכתב שלך:9 האם אי פעם- ניסית דיאטה?לא.. אני כ?"כ ל-א בחורה בקטעים האלו.. זה נורא נסעת ברכבת?כן רכבת על גמל?כן עשית אמבטיה מפנקת?כן שיחקת בברביות?כן שברת עצם בגוף?כן. את הזרת ברגל..
נשארת ער כל הלילה?כן שיקרת?כן נעצרת ע"י המשטרה?לא פגשת סלבריטי?לא נרדמת בשיעור?לא יצאת עם יותר מבן אדם אחד בו זמנית?לא שנאת את עצמך?כן אהבת את עצמך?כן הלכת מכות?לא נתת למישהו לאפ דאנס?לא נפלת מכסא?לא עישנת סמים?לא עברת על החוק?כן, למרות שמתארים אותי כשומרת החוק הגדולה ביותר..
ומתי בזמן האחרון- דיברתם בטלפון?היום דיברת בסלולרי? היום התקלחת?אתמול בערב אכלת משהו ממש אבל ממש טעים?היום חשבת שאתה שמנים?בשבת חשבת שאתה רזים?אתמול רבת עם מישהו?די מזמן נראה לי רצית לישון,אבל נאבקת בעיניים הנעצמות שלך?לפני שבוע חשבת שאתה נכשל במבחן?לפני שבוע חשבת שאתם מצליח במבחן?שבוע וחצי ישנת מחוץ לבית?חודש לא ישנת לילה שלם?שנה פוחד מעכבישים?לא ומחרקים בכלל?כן נגעל מהם?כן יודע מה פירוש המילה ארכנופוביה?לא, אבל היא מוכרת לי ראית את הסרט ארכנופוביה? מה אתה עושה כשאתה רואה חרק מגעיל בבית?ממ.. קוראת לאח שלי..? השעה 3 בלילה, אתה מתפשט ונכנס למקלחת (לא, זה לא מצב אירוטי בכלל) ופתאום אתה קולט במקלחת עכביש ממש גדול. מה תעשה?מעדיפה לא לחשוב על זה אתה הורג חרקים כאלה?לא אתה לא חושב שזה רצח? היית מגדל טרנטולה בטרריום?לא. אוהב לזרוק על אנשים חרקים מגומי?לא. אתה נלחץ כשזורקים עליך חרקים מגומי?לא. חרק מת לך בחדר, מה תעשה?אני אקרא למישו שיוציא אותו מין לכולם! התנשקת?לא עם כמה אנשים? ספר על הנשיקה הראשונה שלך. התנשקת עם המין השני?לא עם כמה אנשים? שכבת?לא ירדת?לא ירדו לך?לא מה עדיף-לתת או לקבל? איזה חלק בגוף שלך אתה הכי אוהב? איזה חלק אתה הכי אוהב בגוף של אחרים? איזה חלק בגוף שלך אנשים אוהבים בדרך כלל? נעים בצוואר או נעים באוזן? מה הפאטיש שלך אצל המין השני? בן כמה היה בן אדם הכי מבוגר שעשית איתו משהו מיני מרצון? האם איי פעם שחית בעירום? ולשתי השאלות האולטימטיביות,שימצו את כל קיומכם יותר מכל דבר.השאלות שיענו באופן סופי ומוחלט על טיב האישיות שלכםף 1.מי הוא צב הנינג'ה האהוב עליך? 2.מי הוא האופנומבר ממאדים האהוב עליך?

Black Balloon

New member
1 2 3

גיל: 17 מידת נעליים: 37 צבע שיער: חום צבע עור: רגיל? צבע עיניים: חומות באיזה שפות אתה מדבר? עברית, אנגלית, טיפטיפונת ספרדית, עוד יותר טיפונת צרפתית ואיזה מילה וחצי ביפנית. באיזה שפות היית רוצה לדבר? אנגלית ברמה של שפת אם, יפנית, רוסית, שפה של כלמיני שבטים אפריקנים ובעצם את כל השפות. רגיש לדגדוגים? אוי, כן בן אדם של יום לילה? של יום ממה אתה הכי פוחד? לאבד את האנשים הקרובים לי, להשאר לבד אם היו לך עוד זוג עיניים,איפה היית שם אותם? בכף היד למה אתה הכי מתנגד? להרבה דברים. התעללות בבע"ח, שוביניסטיות ועוד ועוד ועוד. בכלל, איך שהעולם הזה מתנהל. מי הצייר האהוב עלייך? סלבדור דאלי (למרות שאני שונאת לנתח את היצירות שלו משומה) ופרנציקו גויה. והסופר האהוב עליך? וואו, אמממ נגיד ש... הרלן קובן. אבל אני לא סגורה על זה והזמר האהוב עליך? אני לא יודעת. הזמרת האהובה עליך? אין ממש, נגיד שרג'ינה ספקטור. נגיד. טעם גלידה אהוב: וניל מקופלת. ממתק אהוב: מסטיק? פרי אהוב: אפרסק, נקטרינה חג אהוב: שבועות ופסח מכונית אהובה: היברידית D: קבוצת ספורט אהובה: מכבי ת"א כדורסל שם אהוב לבן: לאדעת שם אהוב לבת: לאדעת תוכנית אהובה בטלויזיה: חברים, האוס, נמלטים ועוד חיה אהובה: דולפין, ציפור דיסק אהוב: אעממ ארץ אהובה: שוויץ מה הדימוי העצמי שלך? די נמוך מי ההוביט החביב עליך? אממ איזה שלושה מפורסמים שמתו היית רוצה לפגוש? שמתו? אמממ קורט קוביין, פרדי מרקיורי ולא יודעת מי עוד מה האוסף הכי ביזארי שלך? פפפ באיזה כיתה הבנת שבית ספר זה לא בשבילך? ב' או ה' מה סרט הדיסני האהוב עליך? בת הים הקטנה
, מלך האריות, כלמיני אגדות, בקיצור- הכל מה המאכל האהוב עליך? אין ממש מה אתה יודע להכין (אם אתה יודע)? סלט XD איזה טעם לגלידה אתה מעדיף? כבר שאלתם את זה עונה אהובה של השנה: חורף שתיה קרה מועדפת: פנטה אקזוטי שתיה חמה מועדפת: קפה נמס עם קצפת מה שם השיר האחרון ששמעת? 'קח לך אישה'... אחייניות שלי רואות את הקלטת של החתונה של ההורים שלהן החדר שלכן מבולגן או מסודר כרגע? די מבולגן, מקודם הוא היה עוד יותר
טלנובלות או תוכניות ריאליטי? ריאליטי מה עושה לך מצב רוח טוב? אנשים נחמדים מה עושה לך מצב רוח רע? אנשים לא נחמדים מה עושה לך צמרמורת? דברים מרגשים/מבעיתים אוהב שוקולד? כן מקצוע אהוב: בביתספר? וואע, אממ אמנות. וספרות. ואנגלית. לא, בעצם אני שונאת ללמוד אנגלית בבצפר. מקצוע שנוא: מתמטיקה, אבל סיימתי עם זה, אז חיבור. באיזה שעה אתה קם כדי ללכת לביצפר? חחחחח מצחיק. בית ספר... 7 בבוקר. נשכתם את החבר/ה שלכם? אה? לא צרחתם משו מטומטמם באמצע הרחוב? כן XD -תן/י ציון מ 1 עד 10 לדברים הבאים: למידה שבה את/ה אוהב/ת פיצה: - אסור לי למידת התעניינותך בלימודים: 8 לחיים שלך: 4 למראה החיצוני שלך: 5 לחוכמה שלך: 3 ליחסם של ההורים כלפיך: לא מוגדר למידה בה אתה אוהב קולה: 7 להישגיך בלימודים: 6.8 לכתב שלך: 9.8 האם אי פעם- ניסית דיאטה? כן נסעת ברכבת? כן רכבת על גמל? לא עשית אמבטיה מפנקת? לא שיחקת בברביות? כן שברת עצם בגוף? כן נשארת ער כל הלילה? לא סגורה על זה שיקרת? כן נעצרת ע"י המשטרה? לא פגשת סלבריטי? "סלבריטי"... נגיד נרדמת בשיעור? כן יצאת עם יותר מבן אדם אחד בו זמנית? לא שנאת את עצמך? כן אהבת את עצמך? כן הלכת מכות? כן נתת למישהו לאפ דאנס? מה? נפלת מכסא? כן עישנת סמים? לא עברת על החוק? אפשר לומר ומתי בזמן האחרון- דיברתם בטלפון? היום דיברת בסלולרי? היום התקלחת? היום אכלת משהו ממש אבל ממש טעים? לא זוכרת חשבת שאתה שמנים? חחחח רעים. חשבת שאתה רזים? אמממ רבת עם מישהו? היום רצית לישון,אבל נאבקת בעיניים הנעצמות שלך? היום חשבת שאתה נכשל במבחן? יום... רביעי חשבת שאתם מצליח במבחן? פווו... מזמן ישנת מחוץ לבית? שישי-שבת לא ישנת לילה שלם? לא זוכרת פוחד מעכבישים? קצת ומחרקים בכלל? תלוי איזה חרק נגעל מהם? מחלקם יודע מה פירוש המילה ארכנופוביה? נופ ראית את הסרט ארכנופוביה? נופ מה אתה עושה כשאתה רואה חרק מגעיל בבית? צורחת וקופצת למקום מבטחים השעה 3 בלילה, אתה מתפשט ונכנס למקלחת (לא, זה לא מצב אירוטי בכלל) ופתאום אתה קולט במקלחת עכביש ממש גדול. מה תעשה? אתעטף במגבת וארוץ לחדר אתה הורג חרקים כאלה? לא אתה לא חושב שזה רצח? מממ היית מגדל טרנטולה בטרריום? חחח אולי אוהב לזרוק על אנשים חרקים מגומי? כן אתה נלחץ כשזורקים עליך חרקים מגומי? לא חרק מת לך בחדר, מה תעשה? אעיף אותו מין לכולם! התנשקת? לא :[ עם כמה אנשים? נאעה ספר על הנשיקה הראשונה שלך. כוסאמאשלכם התנשקת עם המין השני? - עם כמה אנשים? - שכבת? - ירדת? - ירדו לך? - מה עדיף-לתת או לקבל? - איזה חלק בגוף שלך אתה הכי אוהב? אף. גב. איזה חלק אתה הכי אוהב בגוף של אחרים? עיניים. שיער. איזה חלק בגוף שלך אנשים אוהבים בדרך כלל? שיער. ובכללי, משקל. נעים בצוואר או נעים באוזן? - מה הפאטיש שלך אצל המין השני? - בן כמה היה בן אדם הכי מבוגר שעשית איתו משהו מיני מרצון? - האם איי פעם שחית בעירום? לא ולשתי השאלות האולטימטיביות,שימצו את כל קיומכם יותר מכל דבר.השאלות שיענו באופן סופי ומוחלט על טיב האישיות שלכםף 1.מי הוא צב הנינג'ה האהוב עליך? מיכלאנג'לו! 2.מי הוא האופנומבר ממאדים האהוב עליך? אממ לא יודעת הודגש באמצעות מדגישומטיק

jack90

New member
ימי החנוכה שנשב בסוכה....../images/Emo40.gif

אחד הארוכים,בחיי. אבל תענו. אני קוראת את של כולם,אז "אף אחד לא יקרא" זו ממש לא סיבה לא לכתוב. גיל:17.5 מידת נעליים:43 צבע שיער:שחור צבע עור:לבן צבע עיניים:חום באיזה שפות אתה מדבר?עברית (אני לא אומר אנגלית כי אנגלית אני לומד-לא מדבר!!!!!) באיזה שפות היית רוצה לדבר?אנגלית וספרדית(איזה שפה יפה!!) רגיש לדגדוגים?מאוד בן אדם של יום לילה?יום ממה אתה הכי פוחד?מאלוהים אם היו לך עוד זוג עיניים,איפה היית שם אותם?בידיים למה אתה הכי מתנגד?לצביעות מי הצייר האהוב עלייך?לא מבין באומנות והסופר האהוב עליך?אין לי מושג והזמר האהוב עליך?אלטון גו'ן הזמרת האהובה עליך?אווריל טעם גלידה אהוב:וניל ממתק אהוב:M&M's פרי אהוב:אפרסק חג אהוב:חנוכה מכונית אהובה:ב.מ.ו קבוצת ספורט אהובה:הפועל ירושלים-כדורסל("יש לנו אהבה והיא תנצח"!!!!!!!!) שם אהוב לבן:........ שם אהוב לבת:מירב תוכנית אהובה בטלויזיה:אני בקושי רואה חיה אהובה:כלב דיסק אהוב:coutry roads של גו'ן דנבר ארץ אהובה:ישראל מה הדימוי העצמי שלך?.......... מי ההוביט החביב עליך?............. איזה שלושה מפורסמים שמתו היית רוצה לפגוש?רבין(לשאול למה הוא נתן רובים),היטלר(בשביל להרוג אותו עוד פעם) וסבא שלי(שפשוט הערצתי אותו) מה האוסף הכי ביזארי שלך?יש לי רק אוסף של כרטיסיות באיזה כיתה הבנת שבית ספר זה לא בשבילך?כיתה א' מה סרט הדיסני האהוב עליך?אלאדין? מה המאכל האהוב עליך?שווארמה!!!!!! מה אתה יודע להכין (אם אתה יודע)?לא הרבה:פיצה,טוסט,ספגטי,סלט וחביתה איזה טעם לגלידה אתה מעדיף? וניל עונה אהובה של השנה: אביב שתיה קרה מועדפת:ספרייט(כן, אני אוהב את זה) שתיה חמה מועדפת:נס-קפה מה שם השיר האחרון ששמעת?keep holding on החדר שלכן מבולגן או מסודר כרגע?מבולגן טלנובלות או תוכניות ריאליטי?נראה לי ריאליטי מה עושה לך מצב רוח טוב?טניס מה עושה לך מצב רוח רע?לראות סרטי שואה מה עושה לך צמרמורת?שואה אוהב שוקולד?כן, אבל לא בהגזמה אחרת אני מקיא) מקצוע אהוב:ספורט מקצוע שנוא:כמה קיצ'י אבל מתמטיקה ותנ"ך ועד שנה שעברה אזרחות באיזה שעה אתה קם כדי ללכת לביצפר? שמונה נשכתם את החבר/ה שלכם?............... צרחתם משו מטומטמם באמצע הרחוב?יותר מפעם אחת -תן/י ציון מ 1 עד 10 לדברים הבאים: למידה שבה את/ה אוהב/ת פיצה:8 למידת התעניינותך בלימודים:6 לחיים שלך:9 למראה החיצוני שלך:9 לחוכמה שלך:8 ליחסם של ההורים כלפיך:8 למידה בה אתה אוהב קולה:3 להישגיך בלימודים:9 לכתב שלך:10 האם אי פעם- ניסית דיאטה?כן נסעת ברכבת?כן רכבת על גמל?כן עשית אמבטיה מפנקת?כן שיחקת בברביות?כן שברת עצם בגוף?טפו טפו טפו נשארת ער כל הלילה?כן שיקרת?כן נעצרת ע"י המשטרה?קרה......... פגשת סלבריטי?ראיתי את בראד ואנג'לינה בהוליווד לפני ארבע שנים וכל שבוע אני רואה את השחקנים של הפועל אם זה נחשב.... נרדמת בשיעור?כן יצאת עם יותר מבן אדם אחד בו זמנית?........ שנאת את עצמך?כן אהבת את עצמך?כן הלכת מכות?כן נתת למישהו לאפ דאנס?........... נפלת מכסא?כן עישנת סמים?לא עברת על החוק?אין לי מושג מה החוק אומר ומתי בזמן האחרון- דיברתם בטלפון?הרגע דיברת בסלולרי?לפני שדיברתי בטלפון התקלחת?בבוקר ועוד מעט אכלת משהו ממש אבל ממש טעים?היום(שניצל וצ'יפס, ובשבת אכלתי לשון מפנק!!!!!!!!!!) חשבת שאתה שמנים?עכשיו חשבת שאתה רזים?בכיתה ד' פעם אחרונה רבת עם מישהו?אתמול רצית לישון,אבל נאבקת בעיניים הנעצמות שלך?אמממממ לפני שבוע אולי חשבת שאתה נכשל במבחן?כמעט כל מבחן חשבת שאתם מצליח במבחן?כמעט ולא ישנת מחוץ לבית?שבוע שעבר לא ישנת לילה שלם?מה זה לילה שלם? פוחד מעכבישים?לא כזה ומחרקים בכלל?אני לא יכול לעמוד ליד גו'ק בלי לצרוח ולעוף משם נגעל מהם?מאוד יודע מה פירוש המילה ארכנופוביה?לא ראית את הסרט ארכנופוביה?לא מה אתה עושה כשאתה רואה חרק מגעיל בבית?צורח ועף משם השעה 3 בלילה, אתה מתפשט ונכנס למקלחת (לא, זה לא מצב אירוטי בכלל) ופתאום אתה קולט במקלחת עכביש ממש גדול. מה תעשה?יקח נייר ויטביע אותו באסלה אתה הורג חרקים כאלה?כן אתה לא חושב שזה רצח?לא היית מגדל טרנטולה בטרריום?לא אוהב לזרוק על אנשים חרקים מגומי?לא אתה נלחץ כשזורקים עליך חרקים מגומי?כן חרק מת לך בחדר, מה תעשה?יעוף משם מין לכולם!אני מנוע מלענות התנשקת?.......... עם כמה אנשים?........................ ספר על הנשיקה הראשונה שלך.. הייתי רטוב אני חושב, בכיתי הרבה ראיתי את השפתיים של אמא שלי מתקרבות, הבנתי שנולדתי... התנשקת עם המין השני?............. עם כמה אנשים?............................. שכבת?............ ירדת?............. ירדו לך?.................... מה עדיף-לתת או לקבל?....................... איזה חלק בגוף שלך אתה הכי אוהב?........... איזה חלק אתה הכי אוהב בגוף של אחרים?עניים איזה חלק בגוף שלך אנשים אוהבים בדרך כלל? נעים בצוואר או נעים באוזן?........... מה הפאטיש שלך אצל המין השני?............... בן כמה היה בן אדם הכי מבוגר שעשית איתו משהו מיני מרצון?נשיקה עם סבתא נחשב? האם איי פעם שחית בעירום?...................... ולשתי השאלות האולטימטיביות,שימצו את כל קיומכם יותר מכל דבר.השאלות שיענו באופן סופי ומוחלט על טיב האישיות שלכםף 1.מי הוא צב הנינג'ה האהוב עליך?רפאל!!! 2.מי הוא האופנומבר ממאדים האהוב עליך?............. ווואי היה כיף

haimwe

New member
אני, מהשעמום!

גיל: 17.3 מידת נעליים: 46 צבע שיער: שחור צבע עור: לבן צבע עיניים: חום באיזה שפות אתה מדבר? עברית, אנגלית ועוד קצת מכל מיני שפות... באיזה שפות היית רוצה לדבר? יידיש, ספרדית, יפנית וצרפתית. רגיש לדגדוגים? יותר מדי בן אדם של יום לילה? לילה... ממה אתה הכי פוחד? אקסטרים אם היו לך עוד זוג עיניים,איפה היית שם אותם? בכף יד... שימושי מאוד! למה אתה הכי מתנגד? לאדע... מי הצייר האהוב עלייך? .... והסופר האהוב עליך? ג'יי קיי רולינג! והזמר האהוב עליך? blue fringe הזמרת האהובה עליך? לא שומע כ"כ זמרות... טעם גלידה אהוב: פיסטוק! ממתק אהוב: שוקולד פרי אהוב: בננה, אפילו שזה ירק חג אהוב: פסח, הכי הרבה חופש מכונית אהובה: בוגאטי... חפשו בגוגל או קאניגזג... קבוצת ספורט אהובה: שונא ספורט שם אהוב לבן: חיים שם אהוב לבת: אנערף... תוכנית אהובה בטלויזיה: סאות' פארק! חיה אהובה: כלב דיסק אהוב: ארץ אהובה: ישראל! מה הדימוי העצמי שלך? חביב... מי ההוביט החביב עליך? פרודו? איזה שלושה מפורסמים שמתו היית רוצה לפגוש? וואלה אף אחד... מה האוסף הכי ביזארי שלך? פעם היה לי של שיניים שנפלו אבל זרקתי את כולם... באיזה כיתה הבנת שבית ספר זה לא בשבילך? ז'... מה סרט הדיסני האהוב עליך? שודדי הקאריביים.... לעע מה המאכל האהוב עליך? צ'ולענט של אמא... מה אתה יודע להכין (אם אתה יודע)? חביתה, קוסקוס... איזה טעם לגלידה אתה מעדיף? פיסטוק שליטה! עונה אהובה של השנה: אה? שתיה קרה מועדפת: קולה שתיה חמה מועדפת: שוקו מה שם השיר האחרון ששמעת? generations... החדר שלכן מבולגן או מסודר כרגע? די מסודר טלנובלות או תוכניות ריאליטי? ריאליטי מה עושה לך מצב רוח טוב? חופש מה עושה לך מצב רוח רע? לימודים... מה עושה לך צמרמורת? כשמישהו נותן ביס במקל של הארטיק... אוהב שוקולד? מת על שוקולד מקצוע אהוב: אנגלית? מקצוע שנוא: תנ"ך באיזה שעה אתה קם כדי ללכת לביצפר? 6 וחצי... נשכתם את החבר/ה שלכם? לא... צרחתם משו מטומטמם באמצע הרחוב? יצא... -תן/י ציון מ 1 עד 10 לדברים הבאים: למידה שבה את/ה אוהב/ת פיצה: 10 למידת התעניינותך בלימודים: 2 לחיים שלך: 10 למראה החיצוני שלך: 8 לחוכמה שלך: 6 ליחסם של ההורים כלפיך: 8 למידה בה אתה אוהב קולה: 7 להישגיך בלימודים: 8 לכתב שלך: 8 האם אי פעם- ניסית דיאטה? לצערי נסעת ברכבת? כע רכבת על גמל? לא עשית אמבטיה מפנקת? אכן.. שיחקת בברביות? לא ממש... לשבור לאחותי את הברבי זה נקרא לשחק איתן? שברת עצם בגוף? לא.. נשארת ער כל הלילה? הרבה.. שיקרת? לע.. נעצרת ע"י המשטרה? לא פגשת סלבריטי? פגשתי גם פגשתי נרדמת בשיעור? חח... פעם אחת!... יצאת עם יותר מבן אדם אחד בו זמנית? שנאת את עצמך? לא ממש.. אהבת את עצמך? כל הזמן הלכת מכות? כן.. נתת למישהו לאפ דאנס? נפלת מכסא? כע... עישנת סמים? לא! עברת על החוק? יצא, ומתי בזמן האחרון- דיברתם בטלפון? מקודם דיברת בסלולרי? מקודם גם... התקלחת? אתמול.... אכלת משהו ממש אבל ממש טעים? מקדונלדס... חשבת שאתה שמנים? ... חשבת שאתה רזים? .... רבת עם מישהו? לפני שנתיים רצית לישון,אבל נאבקת בעיניים הנעצמות שלך? קורה לי בבי"ס כל הזמן... חשבת שאתה נכשל במבחן? חח, כל מבחן חשבת שאתם מצליח במבחן? אף פעם! ישנת מחוץ לבית? לא זוכר.. לא ישנת לילה שלם? כנ"ל פוחד מעכבישים? לא ממש... ומחרקים בכלל? גם לא נגעל מהם? קצת יודע מה פירוש המילה ארכנופוביה? פחד מעכבישים... יש סרט כזה... ראית את הסרט ארכנופוביה? חח.. ראיתי קצת מה אתה עושה כשאתה רואה חרק מגעיל בבית? עוזב אותו בשקט.. תלוי בגודל.. השעה 3 בלילה, אתה מתפשט ונכנס למקלחת (לא, זה לא מצב אירוטי בכלל) ופתאום אתה קולט במקלחת עכביש ממש גדול. מה תעשה? ישפריץ עליו מים! אתה הורג חרקים כאלה? למה לא? אתה לא חושב שזה רצח? לא ממש... היית מגדל טרנטולה בטרריום? לא אוהב לזרוק על אנשים חרקים מגומי? לא יצא לי... אתה נלחץ כשזורקים עליך חרקים מגומי? יכול להיות... לא קרה לי כזה דבר.. חרק מת לך בחדר, מה תעשה? אני יתפוס אותו, ויזרוק אותו לפח... מין לכולם! התנשקת? עם כמה אנשים? ספר על הנשיקה הראשונה שלך. התנשקת עם המין השני? עם כמה אנשים? שכבת? ירדת? ירדו לך? מה עדיף-לתת או לקבל? איזה חלק בגוף שלך אתה הכי אוהב? איזה חלק אתה הכי אוהב בגוף של אחרים? איזה חלק בגוף שלך אנשים אוהבים בדרך כלל? נעים בצוואר או נעים באוזן? מה הפאטיש שלך אצל המין השני? בן כמה היה בן אדם הכי מבוגר שעשית איתו משהו מיני מרצון? האם איי פעם שחית בעירום? ולשתי השאלות האולטימטיביות,שימצו את כל קיומכם יותר מכל דבר.השאלות שיענו באופן סופי ומוחלט על טיב האישיות שלכםף 1.מי הוא צב הנינג'ה האהוב עליך? מיכאלאנג'לו! 2.מי הוא האופנומבר ממאדים האהוב עליך? לא זוכר ת'שמות שלהם...

ש ט ו ץ

New member
זה לא ממש ארוך.... כאילו כן אבל עדיין חח

גיל:17.1 עוד מעט חודשיים, אמאאאאאאאאאאאאאא מידת נעליים:חסוי חח צבע שיער:חום כההההה צבע עור: שזוף חח צבע עיניים: חום באיזה שפות אתה מדבר?עברית אנגלית ומעט ספרדית באיזה שפות היית רוצה לדבר?רוסיתתת רגיש לדגדוגים? אממ רק במותניים בשאר הגוף ממש לא חח [כאילו כפות רגליים וזה...] בן אדם של יום לילה? כל כך לילהההה ממה אתה הכי פוחד? מוות אם היו לך עוד זוג עיניים,איפה היית שם אותם? לאדעת... למה אתה הכי מתנגד? ניסויים בבעלי חיים מי הצייר האהוב עלייך? קדישמןןןןן הוא אוהב לצייר כבשיםםם ואני מתה על כבשיםםםםםםםם חח והסופר האהוב עליך? -- והזמר האהוב עליך? אין ספציפי הזמרת האהובה עליך? גם אין טעם גלידה אהוב: קפוצ'ינו ווניל עוגיות כמובן ממתק אהוב: במבה אדומההההההההההההה פרי אהוב: מנגו חג אהוב: סוכותתת מכונית אהובה: שוורולט איוואו, חמודה וחתיכה. חח [למרות שהמנוע שלה 1300 סמ"ק חח] קבוצת ספורט אהובה: -- שם אהוב לבן: אריאל ורן שם אהוב לבת: רוני תוכנית אהובה בטלויזיה: האנטומייה של גריי חיה אהובה: כבש, אוגר דיסק אהוב:-- ארץ אהובה: איטליהההה מה הדימוי העצמי שלך? עזבו אותכם שטויות מי ההוביט החביב עליך? מוזיקההה איזה שלושה מפורסמים שמתו היית רוצה לפגוש? לא ממש מעניין אותי לפגוש אנשים מפורסמים מה האוסף הכי ביזארי שלך? אין באיזה כיתה הבנת שבית ספר זה לא בשבילך? אף כיתה מה סרט הדיסני האהוב עליך? אצבעוניתתתת מה המאכל האהוב עליך? שוקולד מה אתה יודע להכין (אם אתה יודע)? חביתה איזה טעם לגלידה אתה מעדיף? לא שאלתם את זה כבר? עונה אהובה של השנה: סתיו וחורףףףף שתיה קרה מועדפת: פפסי מקס, מים וספרייט חח אה ואייס קפה, אם זה נראה שתייה קרה...חח שתיה חמה מועדפת: הפוך או מוקה מה שם השיר האחרון ששמעת? Natasha Bedingfield - Soulmate החדר שלכן מבולגן או מסודר כרגע? מבולגן רצח טלנובלות או תוכניות ריאליטי? אמממ שניהם חח מה עושה לך מצב רוח טוב? שיר טוב מה עושה לך מצב רוח רע? שמבאסים אותי בקשר לתכנון כל שהוא, או געגוע. מה עושה לך צמרמורת?חיה מתה, או שאני כמעט דורכת על ג'וק או משהו אוהב שוקולד? מאוד, מי לא??? מקצוע אהוב:אמנות מקצוע שנוא: תנךךך באיזה שעה אתה קם כדי ללכת לביצפר? בדרך כלל חצי שעה לפני הצלצול, לפעמים גם עשרים דקות לפני [ההליכה לביצפר היא 10 דקות]. נשכתם את החבר/ה שלכם? כן חח צרחתם משו מטומטמם באמצע הרחוב? כל הזמן -תן/י ציון מ 1 עד 10 לדברים הבאים: למידה שבה את/ה אוהב/ת פיצה: 10 למידת התעניינותך בלימודים: 3 לחיים שלך: 10 למראה החיצוני שלך: 8 לחוכמה שלך: 7 ליחסם של ההורים כלפיך: 10 למידה בה אתה אוהב קולה: 7 להישגיך בלימודים: 7 לכתב שלך: 9 האם אי פעם- ניסית דיאטה? כה נסעת ברכבת? כה רכבת על גמל? כה עשית אמבטיה מפנקת? כה שיחקת בברביות? כה שברת עצם בגוף? לא נשארת ער כל הלילה? כה כמעט כל החופש הגדול חח שיקרת? כה מי לא ?? נעצרת ע"י המשטרה? לא אבל דיי הרבה שוטרים באו לסלק אותנו מהגינה...ררר פגשת סלבריטי? כה, רון שובל, יעל שרוני חח נרדמת בשיעור? כה בדיוק לחצי דקה חח יצאת עם יותר מבן אדם אחד בו זמנית? נופ שנאת את עצמך? כה אהבת את עצמך? כה חח הלכת מכות? שהייתי קטנה חח נתת למישהו לאפ דאנס? נתתי מה? נפלת מכסא? אממ לא זכור לי האמת חח עישנת סמים? לא עברת על החוק? גנבתי מסטיק חח ומתי בזמן האחרון- דיברתם בטלפון? לפני חצי שעה דיברת בסלולרי? נו לפני חצי שעה חח התקלחת? עוד כמה דקות נכנסת חח שיסיים ת'שאלון אכלת משהו ממש אבל ממש טעים? ביום שלישייייי לפני שבוע, וופל בלגי עם המון שוקולדד חח [במקס ברנר אחחח] חשבת שאתה שמנים? היום חשבת שאתה רזים? חחח לא זכור לי חח רבת עם מישהו? אמממ לא זוכרת רצית לישון,אבל נאבקת בעיניים הנעצמות שלך? לפני 3 ימים חשבת שאתה נכשל במבחן? שנה שעברה חשבת שאתם מצליח במבחן? השנה ישנת מחוץ לבית? לפני שבועיים לא ישנת לילה שלם? אממ ביום שבת פוחד מעכבישים? ברור ומחרקים בכלל? כה נגעל מהם? כןןן יודע מה פירוש המילה ארכנופוביה? לא ראית את הסרט ארכנופוביה? לא מה אתה עושה כשאתה רואה חרק מגעיל בבית? קוראת לאבא, ואם אבא לא נמצאת קוראת למישהו שבבית וממשיכה לצרוח... ואם ממש אין אף אחד בבית אני לוקחת ת'קיי300 הזה ומרססת מלא חח השעה 3 בלילה, אתה מתפשט ונכנס למקלחת (לא, זה לא מצב אירוטי בכלל) ופתאום אתה קולט במקלחת עכביש ממש גדול. מה תעשה? אמממממ אלוהים שישמור.... אמממ נראלי מעירה את אבא...חח מסכן מה אני עושה לו. אתה הורג חרקים כאלה? איכככ לאאאאא אתה לא חושב שזה רצח? מה אכפת לי היית מגדל טרנטולה בטרריום?לא אוהב לזרוק על אנשים חרקים מגומי? אממ לא אתה נלחץ כשזורקים עליך חרקים מגומי? דע. חרק מת לך בחדר, מה תעשה? מביאה את אבא חחח מין לכולם! התנשקת? כה עם כמה אנשים? 2 ספר על הנשיקה הראשונה שלך. היינו למטה בקיץ... חח התנשקת עם המין השני? כן עם כמה אנשים? 2... נו שאלתם את זה כבר...חח שכבת? לא ירדת?לא ירדו לך?לא מה עדיף-לתת או לקבל? לקבל חח איזה חלק בגוף שלך אתה הכי אוהב? פנים איזה חלק אתה הכי אוהב בגוף של אחרים? אממ נראלי שהפנים איזה חלק בגוף שלך אנשים אוהבים בדרך כלל? פנים חחח נעים בצוואר או נעים באוזן? צוואר מה הפאטיש שלך אצל המין השני? גובה, שפתיים בן כמה היה בן אדם הכי מבוגר שעשית איתו משהו מיני מרצון? -- האם איי פעם שחית בעירום? נופ ולשתי השאלות האולטימטיביות,שימצו את כל קיומכם יותר מכל דבר.השאלות שיענו באופן סופי ומוחלט על טיב האישיות שלכם 1.מי הוא צב הנינג'ה האהוב עליך? אממ לאדעת,... דונאטלו.? חח 2.מי הוא האופנומבר ממאדים האהוב עליך? שמוליק חחחח

שאלון ../images/Emo108.gif../images/Emo120.gif

גיל: 17 מידת נעליים: 39-40 צבע שיער: עכשיו שחור... במקור נראה לי ששטני חח כבר לא זוכרת צבע עור: לבן כזה צבע עיניים: חום באיזה שפות אתה מדבר? עברית, אנגלית, קצת ערבית, קצת רוסית, וכמה מילים בכל השאר.. באיזה שפות היית רוצה לדבר? הכל פשוט חח לדעתי יותר טוב גרמנית, ספרדית, ללמוד יפנית, הודית רגיש לדגדוגים? לפעמים בן אדם של יום לילה? לילה ממה אתה הכי פוחד? בדידות ולהתבגר אם היו לך עוד זוג עיניים,איפה היית שם אותם? אממ בגב? חח למה אתה הכי מתנגד? ניסויים בבעלי חיים, גזענות מי הצייר האהוב עלייך? אמ לאדעת... בעיניי מקעקעים הם הציירים הכי טובים והסופר האהוב עליך? לאדעת והזמר האהוב עליך? יש יותר מדי הזמרת האהובה עליך? גם טעם גלידה אהוב: מלבי ממתק אהוב: שוקולד פרי אהוב: אמ יש הרבה לאדעת.. תלוי בעיקר במצברוח חג אהוב: הלוואין מכונית אהובה: מה שיותר יקר יותר טוב =] קבוצת ספורט אהובה: אין שם אהוב לבן: עדן, סתיו שם אהוב לבת: אריאל תוכנית אהובה בטלויזיה: סאותפארק חיה אהובה: הכל חוץ מגו'קים דיסק אהוב: אין, לא שומעת דיסקים.. הכל במחשב ארץ אהובה: ישראל מה הדימוי העצמי שלך? אממ סבבה נראה לי מי ההוביט החביב עליך? חח אה?! איזה שלושה מפורסמים שמתו היית רוצה לפגוש? ענבל פרלמוטר, ישוע וקורט קוביין מה האוסף הכי ביזארי שלך? יש לי כל מיני אוספים, לאדעת מה מהם ביזארי.. פסלים של פיות, מחזיקי מפתחות מכל מיני מקומות בארה"ב... לאדעת כל מיני שטויות באיזה כיתה הבנת שבית ספר זה לא בשבילך? חח ג' בערך מה סרט הדיסני האהוב עליך? עליסה בארץ הפלאות מה המאכל האהוב עליך? פסטה מה אתה יודע להכין (אם אתה יודע)? כל דבר שלא כולל חיות מתות איזה טעם לגלידה אתה מעדיף? חחח שאלתם כבר, מלבי עונה אהובה של השנה: קיץ שתיה קרה מועדפת: נסטי או מים בטעמים שתיה חמה מועדפת: צ'אי מה שם השיר האחרון ששמעת? marilyn manson- last day on earth גרסה אקוסטית מעולה החדר שלכן מבולגן או מסודר כרגע? יחסית למה שהוא בדרך כלל מסודר טלנובלות או תוכניות ריאליטי? טלנובלות אבל רק של ערוץ 3 מה עושה לך מצב רוח טוב? עישון מה עושה לך מצב רוח רע? ריבים מה עושה לך צמרמורת? שאנשים אוכלים לידי דברים מתים אוהב שוקולד? ברור מקצוע אהוב: חיבור או אנגלית לאדעת מקצוע שנוא: הכל בעיקר פיזיקה וספורט באיזה שעה אתה קם כדי ללכת לביצפר? רבע ל-7 נשכתם את החבר/ה שלכם? חחח ברור צרחתם משו מטומטמם באמצע הרחוב? חח כן -תן/י ציון מ 1 עד 10 לדברים הבאים: למידה שבה את/ה אוהב/ת פיצה: 8 למידת התעניינותך בלימודים: 2 לחיים שלך: 7 למראה החיצוני שלך: 7 לחוכמה שלך: 8 ליחסם של ההורים כלפיך: 6 למידה בה אתה אוהב קולה: 5 להישגיך בלימודים: 9 לכתב שלך: 9 האם אי פעם- ניסית דיאטה? כן נסעת ברכבת? ברור רכבת על גמל? לא שזכור לי עשית אמבטיה מפנקת? כן שיחקת בברביות? כן שברת עצם בגוף? לא נשארת ער כל הלילה? כן שיקרת? כן נעצרת ע"י המשטרה? חחח לא, עדיין לא פגשת סלבריטי? כן נרדמת בשיעור? כן יצאת עם יותר מבן אדם אחד בו זמנית? לא שנאת את עצמך? כן אהבת את עצמך? כן הלכת מכות? כן נתת למישהו לאפ דאנס? לא נפלת מכסא? לא זוכרת.. אבל הגיוני שזה קרה מתישו עישנת סמים? כן עברת על החוק? חח כן, תמיד ומתי בזמן האחרון- דיברתם בטלפון? טלפון של הבית? לא זוכרת.. בטח לפני כמה ימים.. אין לי מושג דיברת בסלולרי? היום נראה לי התקלחת? היום או אתמול כזה בלילה נו אכלת משהו ממש אבל ממש טעים? היום חשבת שאתה שמנים? תמיד חשבת שאתה רזים? אף פעם רבת עם מישהו? לאדעת שכחתי רצית לישון,אבל נאבקת בעיניים הנעצמות שלך? נראה לי היום חשבת שאתה נכשל במבחן? אממ בתקופת הבגרויות בטח חשבת שאתם מצליח במבחן? גם בתקופת הבגרויות ישנת מחוץ לבית? השבוע מתישהו לא ישנת לילה שלם? לא זוכרת חח וואי השאלון שאני כתבתי! (גאה)! פוחד מעכבישים? תלוי באיזה גודל הם חחח ומחרקים בכלל? תלוי איזה חרק נגעל מהם? כן יודע מה פירוש המילה ארכנופוביה? ברור חח אני כתבתי תשאלון =] פחד מעכבישים ראית את הסרט ארכנופוביה? חח כמובן מה אתה עושה כשאתה רואה חרק מגעיל בבית? אממ לא מתקרבת אליו חח השעה 3 בלילה, אתה מתפשט ונכנס למקלחת (לא, זה לא מצב אירוטי בכלל) ופתאום אתה קולט במקלחת עכביש ממש גדול. מה תעשה? חח זה בדיוק מה שקרה לי לפני כמה ימים, בגלל זה שאלתי את זה.. והרגתי אותו כי כולם ישנו ולא היה לי מה לעשות.. אבל ממש שנאתי את עצמי על זה =/ אתה הורג חרקים כאלה? בדרך כלל לא.. כשאין ברירה אתה לא חושב שזה רצח? אני כן.. רציתי למות אחרי שהרגתי תעכביש ההוא היית מגדל טרנטולה בטרריום? אממ כל עוד היא סגורה ואני רק צכה להאכיל אותה אז יש מצב אוהב לזרוק על אנשים חרקים מגומי? חחח כן אתה נלחץ כשזורקים עליך חרקים מגומי? לא חרק מת לך בחדר, מה תעשה? אשאיר אותו שם ואדבר איתי בלילות קרים.. חח יש לי ג'וקים שנמצאים חודשים בחדר שלי, אני לא מחללת את זכרם. וואו השאלות פה נהיות חודרניות מין לכולם! התנשקת? כמובן עם כמה אנשים? חחחחחחח עזבו.. אין לי מושג... 60-70 משו כזה =/ ספר על הנשיקה הראשונה שלך. חח זה היה במשחק "בואו נוכיח שיש לנו אומץ להתנשק עם בחורה" התנשקת עם המין השני? כן עם כמה אנשים? נו עניתי על זה למעלה שכבת? כן ירדת? כן ירדו לך? כן מה עדיף-לתת או לקבל? גם וגם איזה חלק בגוף שלך אתה הכי אוהב? שפתיים נראה לי איזה חלק אתה הכי אוהב בגוף של אחרים? זה תלוי בגוף של מי.. לכל אחד יש את יתרונותיו וחסרונותיו איזה חלק בגוף שלך אנשים אוהבים בדרך כלל? חח ציצים? סתם מאיפה לי נעים בצוואר או נעים באוזן? אמממ באוזן נראה לי.. מה הפאטיש שלך אצל המין השני? אין לי פאטיש בן כמה היה בן אדם הכי מבוגר שעשית איתו משהו מיני מרצון? 24 בערך האם איי פעם שחית בעירום? לא ולשתי השאלות האולטימטיביות,שימצו את כל קיומכם יותר מכל דבר.השאלות שיענו באופן סופי ומוחלט על טיב האישיות שלכםף 1.מי הוא צב הנינג'ה האהוב עליך? לאדעת.. שכחתי אותם 2.מי הוא האופנומבר ממאדים האהוב עליך? אותם דווקא ממש אהבתי, אבל גם שכחתי

b a t e l 1 8 2

New member
משעמםםם

גיל:17 מידת נעליים:39 צבע שיער:חום כהה צבע עור:חום צבע עיניים:חום באיזה שפות אתה מדבר?עברית ,אנגלית. באיזה שפות היית רוצה לדבר?ערבית ,ספרדית ,יפנית . רגיש לדגדוגים?יאפ בן אדם של יום לילה?לילה ממה אתה הכי פוחד?לאבד אנשים אם היו לך עוד זוג עיניים,איפה היית שם אותם?בגב:p למה אתה הכי מתנגד?עישון סמים מי הצייר האהוב עלייך?אין והסופר האהוב עליך?אין והזמר האהוב עליך?שי גבסו.. ממש מוכשר:] הזמרת האהובה עליך?אין ספציפית טעם גלידה אהוב:וניל ממתק אהוב:כיפלי פרי אהוב:אפרסק חג אהוב:פסח:] מכונית אהובה:אין קבוצת ספורט אהובה:מילאן שם אהוב לבן:עידו שם אהוב לבת:שירה תוכנית אהובה בטלויזיה:סיינפלד ,חברים ,אבודים חיה אהובה:כלב דיסק אהוב:יש הרבה ארץ אהובה:ישראל^___^ מה הדימוי העצמי שלך?אממ באמצע כזה מי ההוביט החביב עליך?הא? איזה שלושה מפורסמים שמתו היית רוצה לפגוש?אף אחד=\ מה האוסף הכי ביזארי שלך?אין אחד כזה באיזה כיתה הבנת שבית ספר זה לא בשבילך?עדיין לא הבנתי את זה:p מה סרט הדיסני האהוב עליך?נראה לי מלך האריות מה המאכל האהוב עליך?פיצה מה אתה יודע להכין (אם אתה יודע)?הרבה דברים איזה טעם לגלידה אתה מעדיף? וניל עונה אהובה של השנה: קיץ! שתיה קרה מועדפת:נסטי שתיה חמה מועדפת: שוקו מה שם השיר האחרון ששמעת?רן דנקר-בואי נעזוב החדר שלכן מבולגן או מסודר כרגע? מבולגן טלנובלות או תוכניות ריאליטי? ריאלטי מה עושה לך מצב רוח טוב?שדברים טובים קורים. מה עושה לך מצב רוח רע?שלא הולך לי.. מה עושה לך צמרמורת?לגלות שאנשים הם לא מה שהם מראים=\ אוהב שוקולד?יאפ מקצוע אהוב:ספרות מקצוע שנוא:אנגלית באיזה שעה אתה קם כדי ללכת לביצפר?שש וחצי נשכתם את החבר/ה שלכם?חח כן.. שהיה.. צרחתם משו מטומטמם באמצע הרחוב?חח כן -תן/י ציון מ 1 עד 10 לדברים הבאים: למידה שבה את/ה אוהב/ת פיצה:10 למידת התעניינותך בלימודים:8 לחיים שלך:10 למראה החיצוני שלך:6 לחוכמה שלך:5 ליחסם של ההורים כלפיך:7 למידה בה אתה אוהב קולה:0 שונאת קולה להישגיך בלימודים:7 לכתב שלך:3 האם אי פעם- ניסית דיאטה?יאפ נסעת ברכבת?יאפ רכבת על גמל?עדיין לא עשית אמבטיה מפנקת?יאפ שיחקת בברביות?כן.. בגיל חמש..:p שברת עצם בגוף?לא נשארת ער כל הלילה?יאפ שיקרת?כן נעצרת ע"י המשטרה?לא פגשת סלבריטי?כן נרדמת בשיעור?כן יצאת עם יותר מבן אדם אחד בו זמנית?אממ אפשר לומר=\ שנאת את עצמך?כן אהבת את עצמך?כן הלכת מכות?כן נתת למישהו לאפ דאנס?לא נפלת מכסא?כן עישנת סמים?לא עברת על החוק?כן ומתי בזמן האחרון- דיברתם בטלפון?לפני 4 שעות דיברת בסלולרי? לפני שעתיים התקלחת?לפני 6 שעות אכלת משהו ממש אבל ממש טעים?לפני שעתיים חשבת שאתה שמנים?לפני 4 שעות בערך^^ חשבת שאתה רזים?כנ"ל^ רבת עם מישהו?אתמול רצית לישון,אבל נאבקת בעיניים הנעצמות שלך?לא קרה הרבה זמן^^ חשבת שאתה נכשל במבחן?לפני שנה בידיוק.. חח סתם מאיפה לי:p חשבת שאתם מצליח במבחן?לא מזמן ישנת מחוץ לבית?לפני שבוע לא ישנת לילה שלם?לפני שבוע פחות או יותר פוחד מעכבישים?לא ומחרקים בכלל?לא נגעל מהם?ככה ככה יודע מה פירוש המילה ארכנופוביה?לא ראית את הסרט ארכנופוביה?לא מה אתה עושה כשאתה רואה חרק מגעיל בבית?כלום השעה 3 בלילה, אתה מתפשט ונכנס למקלחת (לא, זה לא מצב אירוטי בכלל) ופתאום אתה קולט במקלחת עכביש ממש גדול. מה תעשה?אהרוג אותו אתה הורג חרקים כאלה?יאפ אתה לא חושב שזה רצח?לא ממש היית מגדל טרנטולה בטרריום?לא אוהב לזרוק על אנשים חרקים מגומי?לא אתה נלחץ כשזורקים עליך חרקים מגומי?לא חרק מת לך בחדר, מה תעשה?אקח נייר טואלט ויזרוק אותו לפח מין לכולם! התנשקת?כן עם כמה אנשים?5 פחות או יותר ספר על הנשיקה הראשונה שלך.לא אוהבת לדבר עליה התנשקת עם המין השני?הא? השאלות חוזרו על עצמן?.. ואם הכוונה לבנות אז לא לא התנשקתי עם בת עם כמה אנשים? שכבת?לא ירדת?לא ירדו לך?לא מה עדיף-לתת או לקבל?לא יודעת איזה חלק בגוף שלך אתה הכי אוהב?אמממ נראה לי את הבטן איזה חלק אתה הכי אוהב בגוף של אחרים?אממ כתפיים ידיים איזה חלק בגוף שלך אנשים אוהבים בדרך כלל?אממ לא יודעת נעים בצוואר או נעים באוזן?צוואר מה הפאטיש שלך אצל המין השני?חח נראה לי שהקול שלו.. בן כמה היה בן אדם הכי מבוגר שעשית איתו משהו מיני מרצון?לא עשיתי משהו מיני האם איי פעם שחית בעירום?לא ולשתי השאלות האולטימטיביות,שימצו את כל קיומכם יותר מכל דבר.השאלות שיענו באופן סופי ומוחלט על טיב האישיות שלכםף 1.מי הוא צב הנינג'ה האהוב עליך?רפאללללל 2.מי הוא האופנומבר ממאדים האהוב עליך?חח לא זוכרת את השמות

«Jimmy Page»

New member
I hate slow songs

קצת שיכור, יש מצב שזה יצא משעשע גיל: 17 מידת נעליים: 43-42, תלוי ביום צבע שיער: שחור אש צבע עור: תוצאה של עירוב עדות מוזר צבע עיניים: חום שכזה באיזה שפות אתה מדבר? עברית, אנגלית, צרפתית כשאני שיכור באיזה שפות היית רוצה לדבר? יפנית, איטלקית, רוסית רגיש לדגדוגים? רצח בן אדם של יום לילה? לילה לגמרי ממה אתה הכי פוחד? מוות, בידוד אם היו לך עוד זוג עיניים,איפה היית שם אותם? בכפות ידיים. המבוך של פאן
למה אתה הכי מתנגד? דת, אני מניח מי הצייר האהוב עלייך? דאלי, מגריט ושאר הסוריאליסטים והסופר האהוב עליך? אוסקר ווילד, ג'יימס קלאוול, סטיבן קינג והזמר האהוב עליך? ג'ון גארסיה, אדי וודר, כריס קורנל, רוברט פלאנט הזמרת האהובה עליך? רג'ינה ספקטור טעם גלידה אהוב: אין העדפות מיוחדות, הכל הולך ממתק אהוב: ^ פרי אהוב: אנא עארף. מה פירות עכשיו חג אהוב: פורים!@ אחד המגניבים מכונית אהובה: הואנים הישנים של פולקסווגן קבוצת ספורט אהובה: אין שם אהוב לבן: לא אכפת שם אהוב לבת: יש כמה תוכנית אהובה בטלויזיה: סאות'פארק, אבא אמריקאי, הסימפסונס וכו' חיה אהובה: כולן דיסק אהוב: אתם צוחקים? ארץ אהובה: ארה"ב מה הדימוי העצמי שלך? סבבה לגמרי מי ההוביט החביב עליך? זה שגר במורד הרחוב ומוציא את הזבל בחולצות רשת מוזרות איזה שלושה מפורסמים שמתו היית רוצה לפגוש? ג'ימי הנדריקס, ג'ון לנון וג'ון בונהאם מה האוסף הכי ביזארי שלך? צלקות נפשיות באיזה כיתה הבנת שבית ספר זה לא בשבילך? ח' ככה מה סרט הדיסני האהוב עליך? הכל פסיכודלי במידה שווה מה המאכל האהוב עליך? מה שאמא מבשלת :) מה אתה יודע להכין (אם אתה יודע)? מנות הישרדות בסיסיות, כשההורים בחו"ל איזה טעם לגלידה אתה מעדיף? לא לעשן ולכתוב שאלונים בו זמנית עונה אהובה של השנה: חורף שתיה קרה מועדפת: הכל הולך. בעיקר בירה ואלכוהולים למיניהם, כשיש מצב שתיה חמה מועדפת: קפה שחור, תה, הפוך, שוקו. תלוי עד כמה צריך להתעורר מה שם השיר האחרון ששמעת? Caterpillar March של Kyuss החדר שלכן מבולגן או מסודר כרגע? מבולגן כתמיד טלנובלות או תוכניות ריאליטי? לא ולא מה עושה לך מצב רוח טוב? אנשים, מוזיקה, בירה, אדרנלין מה עושה לך מצב רוח רע? ההרגשה שיש אחרי שחוזרים הביתה מיציאות מסוג מסוים מה עושה לך צמרמורת? מוות, טריפים רעים, זרמי אוויר למיניהם אוהב שוקולד? כמובן מקצוע אהוב: ביולוגיה, ספורט, אנגלית [קל] מקצוע שנוא: צרפתית, אזרחות, תנ"ך [ז"ל], לשון [ז"ל] באיזה שעה אתה קם כדי ללכת לביצפר? 7:30 בד"כ נשכתם את החבר/ה שלכם? כשהייתה, כן צרחתם משו מטומטמם באמצע הרחוב? תמיד -תן/י ציון מ 1 עד 10 לדברים הבאים: למידה שבה את/ה אוהב/ת פיצה: 9 למידת התעניינותך בלימודים: 10 [לימודים שלא מוגבלים בחומר בית ספרי] לחיים שלך: 10 למראה החיצוני שלך: 7 [מרוצה מספיק בשביל לא לתפוס מעצמי] לחוכמה שלך: 7 ליחסם של ההורים כלפיך: 10 למידה בה אתה אוהב קולה: 1 להישגיך בלימודים: 8 לכתב שלך: 6 [לפעמים יפה, לפעמים נראה כאילו שברו לי את כל האצבעות] האם אי פעם- ניסית דיאטה? חחחח. נסעת ברכבת? יפ רכבת על גמל? כן עשית אמבטיה מפנקת? כבר כמה שנים שלא, אבל קרה שיחקת בברביות? חח לא שברת עצם בגוף? לא נשארת ער כל הלילה? כן שיקרת? כן נעצרת ע"י המשטרה? כמעט פגשת סלבריטי? אכן נרדמת בשיעור? קרה יצאת עם יותר מבן אדם אחד בו זמנית? לא ממש שנאת את עצמך? לא בתקופה האחרונה, אבל קרה אהבת את עצמך? כן הלכת מכות? לא רציני נתת למישהו לאפ דאנס? לא עד כדי כך שיכור נפלת מכסא? כאמובן עישנת סמים? יפ עברת על החוק? כן ומתי בזמן האחרון- דיברתם בטלפון? לפני כמה דקות דיברת בסלולרי? אה, ^ התקלחת? לפני כמה שעות אכלת משהו ממש אבל ממש טעים? ^ חשבת שאתה שמנים? לא קרה חשבת שאתה רזים? כל הזמן רבת עם מישהו? יום חמישי רצית לישון,אבל נאבקת בעיניים הנעצמות שלך? פחות או יותר עכשיו חשבת שאתה נכשל במבחן? לפני חודש בערך חשבת שאתם מצליח במבחן? ^ ישנת מחוץ לבית? לפני שבועיים לא ישנת לילה שלם? לפני כמה ימים פוחד מעכבישים? לא ומחרקים בכלל? לא ממש נגעל מהם? לא יודע מה פירוש המילה ארכנופוביה? פחד מעכבישים ראית את הסרט ארכנופוביה? לצערי מה אתה עושה כשאתה רואה חרק מגעיל בבית? מוציא אותו החוצה או עוזב אותו בשקט השעה 3 בלילה, אתה מתפשט ונכנס למקלחת (לא, זה לא מצב אירוטי בכלל) ופתאום אתה קולט במקלחת עכביש ממש גדול. מה תעשה? ארים אותו על איזה נייר ואשחרר אותו דרך החלון אתה הורג חרקים כאלה? לא אתה לא חושב שזה רצח? לא רצח, אבל לא משהו שאני עושה היית מגדל טרנטולה בטרריום? רציתי, עדיין רוצה אוהב לזרוק על אנשים חרקים מגומי? לא, גיי אתה נלחץ כשזורקים עליך חרקים מגומי? ^ חרק מת לך בחדר, מה תעשה? אערוך לו קבורה טקסית בחצר מין לכולם! התנשקת? כן עם כמה אנשים? אנא עארף. 5-6 ככה ספר על הנשיקה הראשונה שלך. שיכור מדי, לא זוכר עם מי זה היה. לא היה מאוד מעניין התנשקת עם המין השני? לא עם כמה אנשים? ^ שכבת? לא ירדת? כן ירדו לך? כן מה עדיף-לתת או לקבל? לתת איזה חלק בגוף שלך אתה הכי אוהב? לא'דע. שיער? איזה חלק אתה הכי אוהב בגוף של אחרים? עיניים, שיער, חזה. איזה חלק בגוף שלך אנשים אוהבים בדרך כלל? בטן, חזה, תחת, שיער נעים בצוואר או נעים באוזן? אני בנאדם של צוואר מה הפאטיש שלך אצל המין השני? יותר מדי, באמת יותר מדי בן כמה היה בן אדם הכי מבוגר שעשית איתו משהו מיני מרצון? פחות משנה מעליי. אם הייתי קורבן אונס הייתי נפגע מהשאלה הזאת האם איי פעם שחית בעירום? בבוקסרים. להתמזמז בים זה לא נוח ולשתי השאלות האולטימטיביות,שימצו את כל קיומכם יותר מכל דבר.השאלות שיענו באופן סופי ומוחלט על טיב האישיות שלכם. 1.מי הוא צב הנינג'ה האהוב עליך? לא זוכר. זה עם הסאי 2.מי הוא האופנומבר ממאדים האהוב עליך? האפור עם הליזר ביד. כזה מלך.

PinkCigarette

New member
אכן משעשע../images/Emo98.gif

דאלי גאון בכלל,יש לך טעם משובח בהכל. רפאל -סאי- מודו -האפור עם הליזר ביד- :)

«Jimmy Page»

New member
אף פעם לא הייתי חזק בשמות

של היצורים האלה. כשחושבים על שילובי הסמים ששימשו את היוצרים שלהם, הכל נראה הרבה פחות תמים ונחמד. דאלי הוא מהיוצרים הכי מעוררי השראה שיצא לי להכיר. מצחיק שגם בזה יש לנו את אותו הטעם.

למעלה