../images/Emo95.gif
שמך:אלונית גיל: 13 מיקום: אלפי מנשנש עיסוק: אתם לא רוצים לדעת
תכונות טובות: פתוחה לאנשים (ולא, לא פתוחה באופן שאתם חושבים
) תכונות רעות: ביישנית מקצוע אהוב: בבצפר? אממ הסטוריה, כי המורה חאאאאמודה... מאכל אהוב: כמעט הכל חיה אהובה: כלב (אבל קטן!) סלנג אהוב: על הכיף-כיופאק! מילה אהובה: אהבה זמר אהוב: עברי לידר זמרת אהובה: מירי מסיקה להקה אהובה: שייגעצ, מוניקה סקס שחקנית אהובה: טלי שרון, נטע גרטי שחקן אהוב: אורי
כיתה\עבודה: ז'5 בדיחה שגרמה לך לצחוק: אוהו, יש מלא איך אתה מרגיש: אחלה ספר מועדף: קיץ אחד ביחד ותנו לגדול בשקט (2 ספרי המשך) חג מועדף: ל"ג בעומר, לישון עם כל השכבה יס או הוט: הוט ספורט מועדף: כדורעף ערוץ מועדף: HOT3 אתה חושב שאתה יפה? לא אתה חושב שאתה צבוע? לא אתה חושב שאתה קנאי (בזוגיות)? לא אתה חושב שאתה אובססיבי לבת זוג? מה זה אובססיבי?... אתה חושב שאתה עקשן? כן, לפעמים אתה אוהב את עצמך? לא בזבזן או חסכן? בזבזנית.... איפה היית רוצה לגור בארץ? תל אביב בחו''ל? נראה לי ניו יורק או מסצ'וסטס (או איך שלא אומרים את זה
) איזה סידרה נוסטלגית אתה אוהב? נוסטלגית? אממ.... פינוקיו, למרות שזה עשה לי סיוטים לכל החיים איזה דמות מצויירת אתה? זו שהורגים אותה על הפרק הראשון למה? כי לא יכולים לשמוע אותה יותר מדברת... יש לך פלאפון? כן קו פתוח? כן של איזה חברה? סלקום למי אתה מתקשר הכי הרבה? חברות מי מתקשר אלייך הכי הרבה? גם חברות איזה צילצול יש לך? לפעמים 'לשם', לפעמים 'יש בי עוד כח' ולפעמים bad day. הקול הכי יפה ששמעת? ילד אחד בשכבה שלי, ששר איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? של שישי הפוך ושומר מסך? שחור...
אתה יודע..שפו הדוב לא באמת קיים..? וזה עצוב... האמת, לא ראיתי פו הדוב, אולי 5 פרקים... אילו פגשת את שירי מימון ברחוב כיצד היית מברך אותה על זכייתה? לא הייתי, מה אני מכירה אותה? אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך, היית משתתף? לא נראה לי שאתה אומר אני אוהב אותך, אתה מתכוון לזה? בטח יש לך פירסינג? כן איפה יש לך? באוזניים, אם נחשב איפה אתה רוצה פירסינג\קעקוע? מאחורי כתף ימין של עקרב אם היית מוצא מיליון שקל מה היית עושה בו? חוסכת וקונה לאח שלי אורגן שהוא מאוד רוצה אם היית פוגש ברחוב את אורי אומנותי מה היית עושה? מחייכת
ואם היית פוגש ברחוב את שושנה דמארי? אין לי מושג איך היא נראית ואם היית פוגש ברחוב את ניסו סימן טוב? אה?
אתה מאמין באלוהים? כן בגורל? כן בחייזרים? כן... אוווווווווווווו באהבה ממבט ראשון? בטח באיזה פורומים אתה כותב: אורי אומנותי, טב"ע, ככה לא מתנהגים יש לך חברים בפורומים? בטח מה הדבר האחרון שאכלת הבוקר? תפוח אדמה מה הדבר האחרון שעשית היום? כלום... מי האדם האחרון שהתגעגת אליו\חשבת עליו? ילד אחד...
מי האדם האחרון שבכית בגללו? אותו הילד מי האדם האחרון שדיברת איתו? אח שלי מה עשית לפני שענית על הסקר? כלום... אתה שומע מוסיקה עכשיו? כן אם כן - איזה שיר? California מה אתה לובש? טרנינג מה הסרט האחרון שראית? הארי פוטר מה התוכנית האחרונה שראית? התוכנית של אהרוני איזה שיר רצית לשמוע ולא יצא? אהבה של דניאל סלומון מה השיר האחרון ששמעת? California מה החלום שלך? להיות שחקנית...
לסיום - הוסף תמונה שלך- תאמינו לי, אתם לא רצים לראות...