שאלון
!

boopymylife

New member
חחחחחחחחחחXDDD

לאדעת למה אבל תמיד אביטל מצליחה להצחיק אותי.. (אני מדיימנת איך היא הייתה ניראת שהיא הייתה אומרת את זה ואני נישפכת מצחוק)

be a bee

New member
אווווו../images/Emo9.gif../images/Emo24.gif../images/Emo55.gif

איך אני אמורה להראות?

Nofar723

New member
עונה:)

שמך:נופר גיל: 14 מיקום: חיפה עיסוק: תלמידה תכונות טובות:אכפתית תכונות רעות: עקשנית מקצוע אהוב:לשון וספרות מאכל אהוב:שוקולד חיה אהובה:כלב סלנג אהוב:אחלה מילה אהובה:לא יודעת זמר אהוב:עברי לידר זמרת אהובה:מירי מסיקה להקה אהובה:משינה ובית הבובות שחקנית אהובה:ניקול קידמן, קתרין זיטה ג'ונס שחקן אהוב:אורי כיתה\עבודה:ט' בדיחה שגרמה לך לצחוק:יש הרבה
איך אתה מרגיש:נחמד ספר מועדף:הארי פוטר
חג מועדף:חנוכה ופסח יס או הוט:הוט ספורט מועדף: ערוץ מועדף:24 אתה חושב שאתה יפה?לא אתה חושב שאתה צבוע?לא אתה חושב שאתה קנאי (בזוגיות)? אתה חושב שאתה אובססיבי לבת זוג?לא אתה חושב שאתה עקשן?מאוד אתה אוהב את עצמך?כן
בזבזן או חסכן?בזבזית איפה היית רוצה לגור בארץ?במרכז בחו''ל?אוסטרליה איזה סידרה נוסטלגית אתה אוהב?מרקו איזה דמות מצויירת אתה?לא יודעת
למה? יש לך פלאפון?כן קו פתוח?כן של איזה חברה?פלאפון למי אתה מתקשר הכי הרבה?חברה שלי מי מתקשר אלייך הכי הרבה?לא יודעת איזה צילצול יש לך?חולצת פסים הקול הכי יפה ששמעת?צחוק של ילדים קטנים
איזה רקע יש לך בשולחן עבודה?נוף
ושומר מסך?סתם שחור אתה יודע..שפו הדוב לא באמת קיים..? וזה עצוב..
אילו פגשת את שירי מימון ברחוב כיצד היית מברך אותה על זכייתה?
אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך, היית משתתף?אולי
שאתה אומר אני אוהב אותך, אתה מתכוון לזה?כן יש לך פירסינג? לא איפה יש לך? איפה אתה רוצה פירסינג\קעקוע? לא רוצה אם היית מוצא מיליון שקל מה היית עושה בו?חלק תורמת, חלק לאמא ואבא וחלק לי אם היית פוגש ברחוב את אורי אומנותי מה היית עושה?אמ... הי אורי מה קורה
ואם היית פוגש ברחוב את שושנה דמארי?לא הייתי מזהה אותה
ואם היית פוגש ברחוב את ניסו סימן טוב?
אתה מאמין באלוהים?לא בגורל?כן בחייזרים?לא באהבה ממבט ראשון?בערך באיזה פורומים אתה כותב:טב"ע,יב"ז וכאן יש לך חברים בפורומים?כן מה הדבר האחרון שאכלת הבוקר? מלפפון
מה הדבר האחרון שעשית היום? ראיתי משחק החיים
מי האדם האחרון שהתגעגת אליו\חשבת עליו? ידיד שלי מי האדם האחרון שבכית בגללו? מי האדם האחרון שדיברת איתו?אמא שלי מה עשית לפני שענית על הסקר? הייתי בפורום אתה שומע מוסיקה עכשיו? כן אם כן - איזה שיר?מרי לנצח מה אתה לובש? חולצה שחורה ומכנס שחור מה הסרט האחרון שראית? הכי מתוק שיש מה התוכנית האחרונה שראית?משחק החיים איזה שיר רצית לשמוע ולא יצא? סיגפו מה השיר האחרון ששמעת? מרי לנצח מה החלום שלך?להיות מאושרת

be a bee

New member
../images/Emo55.gif

שמך:אביטל גיל:15 מיקום:פתח תקווה>.>' עיסוק:תלמידה:X תכונות טובות:מצחיקה?
' אמ אמ, נדיבה?
תכונות רעות:לפעמים עקשנית, לפעמים ממש ממש לא>.<' מקצוע אהוב:אומנות?;; מאכל אהוב:מרציפן:p חיה אהובה:אמאמ, חתול זה שקסי וארנב זה חמודD: סלנג אהוב:לאדעת מילה אהובה:לאדעת
זמר אהוב:עברי לידר, דניאל סלומון, יוני בלוך, גלעד שגב, וקצת אביתר בנאיD: זמרת אהובה:אפרת גוש^^ להקה אהובה:מטרופולין^^ שחקנית אהובה:אמאמ, אין ממש, אבל טלי שרון משקחת טוב אמ:X שחקן אהוב:אורי בארורXD כיתה\עבודה:ט בדיחה שגרמה לך לצחוק:"למיטה קר\כר"
''''
איך אתה מרגיש:טוב תודה:p ספר מועדף:צופן דה וינצ'י, אני אוהב את תמיר, חופן של שקרים ואמ יש עוד:X חג מועדף:פורים3%$@#?%?@$^
יס או הוט:הוט:p ספורט מועדף:כדורסל ערוץ מועדף:ערוץ 3 אתה חושב שאתה יפה?אמ אני חמודה?:p אתה חושב שאתה צבוע?לא>.< אתה חושב שאתה קנאי (בזוגיות)?לאדעת:p אתה חושב שאתה אובססיבי לבת זוג?לאדעת>.< אתה חושב שאתה עקשן?תלוי אתה אוהב את עצמך?אני סבבה מהD: בזבזן או חסכן?חחח^^'''' כנראה בזבזן:p איפה היית רוצה לגור בארץ?לאדעת בחו''ל?יפן
איזה סידרה נוסטלגית אתה אוהב?פרנקלין^_^ איזה דמות מצויירת אתה?שואיצ'י?:p, רק פחות אימפולסיבי, ויותר חכם
למה?כי הוא אמ "גופי" כזה:X, והוא אוהב אדם?XD לאדעת:p. יש לך פלאפון?אכן קו פתוח?לא:p של איזה חברה?סלקום למי אתה מתקשר הכי הרבה?מהפלאפון? אני לא מתקשרת:p, ואם כבר הביתה מי מתקשר אלייך הכי הרבה?לפלאפון אפחד>.< איזה צילצול יש לך?לאזוכרתXD הקול הכי יפה ששמעת?אמ, איזו ילדה אחת בקונצווטריון איזה רקע יש לך בשולחן עבודה?בזה שוניב^_^ ושומר מסך?אין אתה יודע..שפו הדוב לא באמת קיים..? וזה עצוב..אמ לא ממש:X אילו פגשת את שירי מימון ברחוב כיצד היית מברך אותה על זכייתה?מזל טוב?
אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך, היית משתתף?תלוי איזו סדרה(לא אפקט הפחדXD). שאתה אומר אני אוהב אותך, אתה מתכוון לזה?כן יש לך פירסינג?לא איפה יש לך?אין>.< איפה אתה רוצה פירסינג\קעקוע?אולי פירסינג, אבל לאדעת:X, בינתיים לא, אולי בעתיד>.< אם היית מוצא מיליון שקל מה היית עושה בו?אר לאדעת
אם היית פוגש ברחוב את אורי אומנותי מה היית עושה?אעאע:p, אולי באה להגיד לו היי וללכת, או שפשוט הייתי עומדת מאובנת
ואם היית פוגש ברחוב את שושנה דמארי?טוב אני לא יודעת מי זו בכלל
, אז לא הייתי מזהה אותה
ואם היית פוגש ברחוב את ניסו סימן טוב?הייתי ממשיכה ללכת
אתה מאמין באלוהים?כן בגורל?אולי:p בחייזרים?לא ממש>.<', אם יראו לי חייזרים אני אאמין:p באהבה ממבט ראשון?לא באיזה פורומים אתה כותב: אמ בפורום הזה, קוראת בדוליז, ובקומונות^^(שוניב וכו'). יש לך חברים בפורומים?נו בארור^_^
מה הדבר האחרון שאכלת הבוקר?גבינה משולשתD: מה הדבר האחרון שעשית היום?הקלדתי
מי האדם האחרון שהתגעגת אליו\חשבת עליו?זואה^^(אני מדברת איתה עכשיוD:). מי האדם האחרון שבכית בגללו?לאזוכרת מי האדם האחרון שדיברת איתו?מעיין^^ מה עשית לפני שענית על הסקר?נכנסתי למסנג'ר:p אתה שומע מוסיקה עכשיו?לא אם כן - איזה שיר?- מה אתה לובש?פיג'מה:X מה הסרט האחרון שראית?K-PAX^^ מה התוכנית האחרונה שראית?הטופ מודל הבאה-מה קרה לדיוות?:p איזה שיר רצית לשמוע ולא יצא?לאדעת>.< מה השיר האחרון ששמעת?if it makes you happy מה החלום שלך?לאדעת:X לסיום - הוסף תמונה שלך >.<'לאמוצאת

nalor

New member
עונה

שמך:נסטיה גיל: 12 וחצי מיקום: ראשל"צ עיסוק: אין תכונות טובות: נדיבה,מצחיקה ומוזרה! תכונות רעות: איןXD מקצוע אהוב: היסטוריה מאכל אהוב: שניצל טבעול חיה אהובה: חתול וקנגרו סלנג אהוב: XD מילה אהובה: אוי ואבוי ופאקציזםP: זמר אהוב: לירוב לב זמרת אהובה: נינט טייב(רק הקול שלה אותה אני שונאת !) להקה אהובה: בלאק אייד פיז שחקנית אהובה: פאולה ריי שחקן אהוב: אורי אומנותי כיתה\עבודה: ז בדיחה שגרמה לך לצחוק: יציאות של סנדי בעיקר. איך אתה מרגיש: רעע ספר מועדף: קיצ אחד ביחד חג מועדף: פסח יס או הוט: הוט! ספורט מועדף: ניווט ספורטיבי ערוץ מועדף: ויוהS: אתה חושב שאתה יפה? לא אתה חושב שאתה צבוע? לא אתה חושב שאתה קנאי (בזוגיות)? יאפ אתה חושב שאתה אובססיבי לבת זוג? לע אתה חושב שאתה עקשן? בהחלט אתה אוהב את עצמך? לא או שכן! בזבזן או חסכן? בזבזן איפה היית רוצה לגור בארץ? אולי בחו''ל? אולי איזה סידרה נוסטלגית אתה אוהב? >< איזה דמות מצויירת אתה? בת הים הקטנה למה? ככה יש לך פלאפון? לא,הרגתי אותו קו פתוח? לא של איזה חברה? אורנג' למי אתה מתקשר הכי הרבה? מי מתקשר אלייך הכי הרבה?NONE איזה צילצול יש לך? "מלכת היופי שלי" הקול הכי יפה ששמעת? לוזכרת איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? תמונה של אמא שלי? ושומר מסך? כל התמונות במחשב אתה יודע..שפו הדוב לא באמת קיים..? כן,וזה עושה אותי מאושרת כל יום!אילו פגשת את שירי מימון ברחוב כיצד היית מברך אותה על זכייתה? ואו כל הכבוד את גדולה אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך, היית משתתף? כן שאתה אומר אני אוהב אותך, אתה מתכוון לזה? כן יש לך פירסינג? לא איפה יש לך? אין איפה אתה רוצה פירסינג\קעקוע? כן אם היית מוצא מיליון שקל מה היית עושה בו? מ-ב-ז-ב-ז-ת אם היית פוגש ברחוב את אורי אומנותי מה היית עושה? קופצת עליו! ואם היית פוגש ברחוב את שושנה דמארי? הא? ואם היית פוגש ברחוב את ניסו סימן טוב? הא? אתה מאמין באלוהים? יאפ בגורל? לא בחייזרים? יאם באהבה ממבט ראשון? באיזה פורומים אתה כותב: יאפ יש לך חברים בפורומים? יאפ מה הדבר האחרון שאכלת הבוקר? שניצל עם צ'יפס מה הדבר האחרון שעשית היום? כתבתי ועניתי על שאלון מי האדם האחרון שהתגעגת אליו\חשבת עליו? ~****~ מי האדם האחרון שבכית בגללו? ~****~ מי האדם האחרון שדיברת איתו? קרן מה עשית לפני שענית על הסקר? דיברתי בטלפון אתה שומע מוסיקה עכשיו? לא אם כן - איזה שיר? מה אתה לובש? חולצה מה הסרט האחרון שראית? משהו מכונת זמן מה התוכנית האחרונה שראית? אני יודעת? איזה שיר רצית לשמוע ולא יצא? אתה פה חסר לי מה השיר האחרון ששמעת? משהו באנגלית מה החלום שלך?להיות שחקנית,לעשות צניחה חופשית,לפגוש את אורי ולעשות עגיל באף. לסיום - הוסף תמונה שלך

אנונה2

New member
../images/Emo95.gif

שמך:אלונית גיל: 13 מיקום: אלפי מנשנש עיסוק: אתם לא רוצים לדעת
תכונות טובות: פתוחה לאנשים (ולא, לא פתוחה באופן שאתם חושבים
) תכונות רעות: ביישנית מקצוע אהוב: בבצפר? אממ הסטוריה, כי המורה חאאאאמודה... מאכל אהוב: כמעט הכל חיה אהובה: כלב (אבל קטן!) סלנג אהוב: על הכיף-כיופאק! מילה אהובה: אהבה זמר אהוב: עברי לידר זמרת אהובה: מירי מסיקה להקה אהובה: שייגעצ, מוניקה סקס שחקנית אהובה: טלי שרון, נטע גרטי שחקן אהוב: אורי
כיתה\עבודה: ז'5 בדיחה שגרמה לך לצחוק: אוהו, יש מלא איך אתה מרגיש: אחלה ספר מועדף: קיץ אחד ביחד ותנו לגדול בשקט (2 ספרי המשך) חג מועדף: ל"ג בעומר, לישון עם כל השכבה יס או הוט: הוט ספורט מועדף: כדורעף ערוץ מועדף: HOT3 אתה חושב שאתה יפה? לא אתה חושב שאתה צבוע? לא אתה חושב שאתה קנאי (בזוגיות)? לא אתה חושב שאתה אובססיבי לבת זוג? מה זה אובססיבי?... אתה חושב שאתה עקשן? כן, לפעמים אתה אוהב את עצמך? לא בזבזן או חסכן? בזבזנית.... איפה היית רוצה לגור בארץ? תל אביב בחו''ל? נראה לי ניו יורק או מסצ'וסטס (או איך שלא אומרים את זה
) איזה סידרה נוסטלגית אתה אוהב? נוסטלגית? אממ.... פינוקיו, למרות שזה עשה לי סיוטים לכל החיים איזה דמות מצויירת אתה? זו שהורגים אותה על הפרק הראשון למה? כי לא יכולים לשמוע אותה יותר מדברת... יש לך פלאפון? כן קו פתוח? כן של איזה חברה? סלקום למי אתה מתקשר הכי הרבה? חברות מי מתקשר אלייך הכי הרבה? גם חברות איזה צילצול יש לך? לפעמים 'לשם', לפעמים 'יש בי עוד כח' ולפעמים bad day. הקול הכי יפה ששמעת? ילד אחד בשכבה שלי, ששר איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? של שישי הפוך ושומר מסך? שחור...
אתה יודע..שפו הדוב לא באמת קיים..? וזה עצוב... האמת, לא ראיתי פו הדוב, אולי 5 פרקים... אילו פגשת את שירי מימון ברחוב כיצד היית מברך אותה על זכייתה? לא הייתי, מה אני מכירה אותה? אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך, היית משתתף? לא נראה לי שאתה אומר אני אוהב אותך, אתה מתכוון לזה? בטח יש לך פירסינג? כן איפה יש לך? באוזניים, אם נחשב איפה אתה רוצה פירסינג\קעקוע? מאחורי כתף ימין של עקרב אם היית מוצא מיליון שקל מה היית עושה בו? חוסכת וקונה לאח שלי אורגן שהוא מאוד רוצה אם היית פוגש ברחוב את אורי אומנותי מה היית עושה? מחייכת
ואם היית פוגש ברחוב את שושנה דמארי? אין לי מושג איך היא נראית ואם היית פוגש ברחוב את ניסו סימן טוב? אה?
אתה מאמין באלוהים? כן בגורל? כן בחייזרים? כן... אוווווווווווווו באהבה ממבט ראשון? בטח באיזה פורומים אתה כותב: אורי אומנותי, טב"ע, ככה לא מתנהגים יש לך חברים בפורומים? בטח מה הדבר האחרון שאכלת הבוקר? תפוח אדמה מה הדבר האחרון שעשית היום? כלום... מי האדם האחרון שהתגעגת אליו\חשבת עליו? ילד אחד...
מי האדם האחרון שבכית בגללו? אותו הילד מי האדם האחרון שדיברת איתו? אח שלי מה עשית לפני שענית על הסקר? כלום... אתה שומע מוסיקה עכשיו? כן אם כן - איזה שיר? California מה אתה לובש? טרנינג מה הסרט האחרון שראית? הארי פוטר מה התוכנית האחרונה שראית? התוכנית של אהרוני איזה שיר רצית לשמוע ולא יצא? אהבה של דניאל סלומון מה השיר האחרון ששמעת? California מה החלום שלך? להיות שחקנית...
לסיום - הוסף תמונה שלך- תאמינו לי, אתם לא רצים לראות...

chen010189

New member
אתה לא רוצה אל תענה!

פליזזזזזזז תענהההההההההההההההההה
!!!!!!!!!!!!!!1111111111111%$@%)@($%)$(@%(_$@(%_@

שירוש1989

New member
../images/Emo15.gifXDנראה מי יקרא את זה

שמך: שירה\שירן\צילי.... גיל: 16.5 מיקום: מה אתם רוצים לבקר?XD עיסוק: כל מיני שטויות עם ילדודס תכונות טובות: רגישה עקשנית אחלה אוזן קשבת נחמדה "מבינה" הבחנה טובה בין טוב לרע ילדותית אבל גם מאוד בוגרת חכמה תכונות רעות: ביישנות חוסר ביטחון עצמי ודימוי עצמי ברמה סבירה מינוס. חפרנותXD ומוןן פזיזות מקצוע אהוב: אנגלית מאכל אהוב: פסטה חיה אהובה: כלב(?) סלנג אהוב: כפרע מילה אהובה: אהבה(?) זמר אהוב: נממ.. התחלתי לשמוע יותר מידי טום ויטס לאחרונהXD זמרת אהובה: יש יותר מידיי להקה אהובה: וגם בוי בנדסXD(ולא לא בגל טב"עXD) שחקנית אהובה: אמ.. בואו נחשוב.. טלי שרוןןןןןןןןןןןן שחקן אהוב: חח נחשו כיתה\עבודה: חרשנית? בדיחה שגרמה לך לצחוק: הפינגווין והנזירהXD איך אתה מרגיש: חרא, תודה. לפרט? מאוד חרא. סתם.. מרגישה מאוכזבת קטנה ומטומטמת ספר מועדף: "נקמה"? חג מועדף: נמ.... ראש השנה אולי יס או הוט: הוט ספורט מועדף: ארובי? קפיצה בחבל ערוץ מועדף: 22 8 אתה חושב שאתה יפה? לא בתמונות וליד אנשים גבוהיםXD אתה חושב שאתה צבוע? אניחושבת שאני לא מספיק צבועה אתה חושב שאתה קנאי (בזוגיות)? נראה לי שכן אבל עוד לא הייתי מספיק בזוגיות.. אתה חושב שאתה אובססיבי לבת זוג? אובססיבית לבן הזוג לא נראה לי. קנאית יש מצב אתה חושב שאתה עקשן? מאווודד אבל לא מתי שבאמת צריך\= אתה אוהב את עצמך? לפעמים בזבזן או חסכן? באמצע. ואם משהו יקר לי מידי אני לא אקנה איפה היית רוצה לגור בארץ? צפון צפון דרום דרום או מרכז מרכזXDDD בחו''ל? אמ... לא יודעתXD לא חשבתי על זה איזה סידרה נוסטלגית אתה אוהב? ביבמהXD איזה דמות מצויירת אתה? ווואי ידעתי את זה!XDDD למה? נו שכחתי\= יש לך פלאפון?2 XD קו פתוח? שטו?
של איזה חברה? פלייפוןXD למי אתה מתקשר הכי הרבה? אמא.. מי מתקשר אלייך הכי הרבה? אין לי שמצייה.. בטח הורים איזה צילצול יש לך? "באה אליכם" של מירי מסיקהXD
הקול הכי יפה ששמעת? עפרה חזה?XD איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? פרחוניXD ושומר מסך? הוא בשביתהXD אתה יודע..שפו הדוב לא באמת קיים..? וזה עצוב.. אתם יודעים שוולט דיסני זה שאחריאי על כל העסק הזה נאצי והזה עוד יותר עצוב???? אילו פגשת את שירי מימון ברחוב כיצד היית מברך אותה על זכייתה? אממ תלוי על איזו, בכוכב נולד?XD בעצם בכל מרקה היא לא מקום ראשון חוץ מבקדם אז "זה לא זה לא זה לא נוראאאאאאא"XD סתם מי היה מדבר איתה בכלל... אולי עם חברה שלי רק הייתי אומרת משהו או שהייתי ממש במצב רוח טוב.. ומדידת גובהXD אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך, היית משתתף? תלוי איזו שאתה אומר אני אוהב אותך, אתה מתכוון לזה? תמיד יש לך פירסינג? לא בנתייםP: איפה יש לך? אמרתי לא! איפה אתה רוצה פירסינג\קעקוע? בגבה בפופיק(אבל נראה לי שאני אוותר) וברגל קעקוע (צמיד כזה) אם היית מוצא מיליון שקל מה היית עושה בו? צועקת אאוריקה?XD אם היית פוגש ברחוב את אורי אומנותי מה היית עושה? היי אורי מה קורה? לא זוכר אותי מהמפגש נכון? פעם הבאה אין אמאנאמ XD ואם היית פוגש ברחוב את שושנה דמארי? בורחת? סתם כלום ואם היית פוגש ברחוב את ניסו סימן טוב? לא הייתי מזההXD אתה מאמין באלוהים? כן בגורל? מאוד(רגע.. אז גם בה' מאוד) בחייזרים? "אני לא מאמינה \בחייזרים אבל אנ ימאמינה שאנחנו לא לבד"XD באהבה ממבט ראשון? לאו דווקא באיזה פורומים אתה כותב: יש לך חברים בפורומים? אני מחשיבה אותם לכאלהXD מה הדבר האחרון שאכלת הבוקר? הבוקר? נממ פרוסה? מה הדבר האחרון שעשית היום? עוד ליא נגמר היוםXD מי האדם האחרון שהתגעגת אליו\חשבת עליו? עזבוP: מי האדם האחרון שבכית בגללו? כנלP: מי האדם האחרון שדיברת איתו? אמא? אמא!. מה עשית לפני שענית על הסקר? לא זוכרת זה היה מזמןXDוזה שאלון! אתה שומע מוסיקה עכשיו? לא\= אם כן - איזה שיר?איי סייד נו! מה אתה לובש? למה?P: מה הסרט האחרון שראית? שאלה מצוינת מה התוכנית האחרונה שראית? היכל התרבות איזה שיר רצית לשמוע ולא יצא? טום ווייטס ): מה השיר האחרון ששמעת? טום וויטס אבל ממש 2 שניות\= מה החלום שלך? להופיע בהצלחה על במה בלי לעשות מעצמי צחוק. ויותר בקטנה- אהבה לסיום - הוסף תמונה שלך: את רוצים להתעוור?XD

sarita19

New member
הנה שלי

שמך: שרית גיל: 21 מיקום: באר שבע עיסוק: סטודנטית תכונות טובות: אוהבת לעזור להקשיב תכונות רעות: קנאית, מתעצבנת מהר מקצוע אהוב: הסטוריה מאכל אהוב: פיצה חיה אהובה: חתול סלנג אהוב: וואט? :p מילה אהובה: חחח אין זמר אהוב: עברי לידר זמרת אהובה: מירי מסיקה להקה אהובה: - שחקנית אהובה: יעל בר זוהר שחקן אהוב: אורי אומנותי ורן דנקר כיתה\עבודה: לומדת במכללה בדיחה שגרמה לך לצחוק: איך אתה מרגיש: קפואהההה ספר מועדף: - חג מועדף: חנוכה פורים ועצמאות יס או הוט: יס ספורט מועדף: סקס :p ערוץ מועדף: 24 אתה חושב שאתה יפה? לא אתה חושב שאתה צבוע? לא אתה חושב שאתה קנאי (בזוגיות)? כן אתה חושב שאתה אובססיבי לבת זוג? לא אתה חושב שאתה עקשן? ברורררררררררררררררר אתה אוהב את עצמך? לא בזבזן או חסכן? גם וגם איפה היית רוצה לגור בארץ? תל אביב חולון בחו''ל? לא איזה סידרה נוסטלגית אתה אוהב? נילסססס איזה דמות מצויירת אתה? נילס :p למה? שובבה כמוהו יש לך פלאפון? 2 קו פתוח? כן של איזה חברה? אורנג' ופלאפון למי אתה מתקשר הכי הרבה? אמא מי מתקשר אלייך הכי הרבה? חברה שלי איזה צילצול יש לך? טראנס של טיאסטו הקול הכי יפה ששמעת? לא קיים איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? תמונה של החתולים שלי ושומר מסך? אין אתה יודע..שפו הדוב לא באמת קיים..? וזה עצוב.. כן כן, נורא ואיום נראה לי אני אתאבד אילו פגשת את שירי מימון ברחוב כיצד היית מברך אותה על זכייתה? מזל"ט בה ביי אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך, היית משתתף? אולי שאתה אומר אני אוהב אותך, אתה מתכוון לזה? כן יש לך פירסינג? לא איפה יש לך? איפה אתה רוצה פירסינג\קעקוע? אם היית מוצא מיליון שקל מה היית עושה בו? קונה לעצמי בית ענקקקקקק אם היית פוגש ברחוב את אורי אומנותי מה היית עושה? חחחח אממ כלום ואם היית פוגש ברחוב את שושנה דמארי? :| ואם היית פוגש ברחוב את ניסו סימן טוב? אה? אתה מאמין באלוהים? כן בגורל? כן בחייזרים? לא באהבה ממבט ראשון? כן באיזה פורומים אתה כותב: יש לך חברים בפורומים? כן מה הדבר האחרון שאכלת הבוקר? לא אוכלת בבוקר מה הדבר האחרון שעשית היום? סידרתי ת'חדר מי האדם האחרון שהתגעגת אליו\חשבת עליו? ידיד מי האדם האחרון שבכית בגללו? לא זוכרת מי האדם האחרון שדיברת איתו? עם אחי, עכשיו מה עשית לפני שענית על הסקר? עניתי על כמה מיילים אתה שומע מוסיקה עכשיו? כן אם כן - איזה שיר? עיראק- של דניאל קורן ה=מ=ל=ך מה אתה לובש? טרנינג, קר ליייי מה הסרט האחרון שראית? השדים של אמילי מה התוכנית האחרונה שראית? משהו ב24 איזה שיר רצית לשמוע ולא יצא? אין דבר כזה מה השיר האחרון ששמעת? עינים כחולות של דניאל קורן מה החלום שלך? להיות מאושרת מכל הבחינות

liorushb

New member
עונה

סליחה שאי לא נכנסת הרבה המחשב שלי עושה בעיוךת ויש בו מלא וירוסים אז עד שאני מצליחה להכנס.. שמך: ליאור גיל: 14 עוד פחות מחודש מיקום: פ"ת עיסוק: לומדת..חחח תכונות טובות: אמ..חברותית,נאמנה,מצחיקה.. תכונות רעות: אמ..יש כמה...חחח מקצוע אהוב: ספורט מאכל אהוב: יש הרבה חיה אהובה: חתול סלנג אהוב: אמ.. מילה אהובה: סבבה זמר אהוב: עברי לידר זמרת אהובה: יש הרבה להקה אהובה:גרין דיי,בקסטריט בויז שחקנית אהובה: אמ.. שחקן אהוב: אמ.. כיתה\עבודה: ח בדיחה שגרמה לך לצחוק: וואי יש הרבה איך אתה מרגיש: טוב תודה מה איתך? ספר מועדף: זה לא סוף העולם חג מועדף: חוג דרמה יס או הוט: הוט נראה לי.. ספורט מועדף: משחקי כדור ערוץ מועדף: ערוץ 3 אתה חושב שאתה יפה? אמ.. אתה חושב שאתה צבוע? לא.. אתה חושב שאתה קנאי (בזוגיות)? לא אתה חושב שאתה אובססיבי לבת זוג? לא אתה חושב שאתה עקשן? כן אתה אוהב את עצמך? כן בזבזן או חסכן? בזבזנית איפה היית רוצה לגור בארץ? בצפון בחו''ל? אמ..ניו זילנד איזה סידרה נוסטלגית אתה אוהב? נילס ואווזי הבר איזה דמות מצויירת אתה? אמ..לא יודעת למה? .. יש לך פלאפון? כן קו פתוח? כן של איזה חברה? כולם למי אתה מתקשר הכי הרבה? לחברה שלי ולהורים שלי מי מתקשר אלייך הכי הרבה? אמא חחח איזה צילצול יש לך? מעפן כזה הקול הכי יפה ששמעת? יש הרבה איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? של חתול ושומר מסך? סתם כזה של ווינדוס אתה יודע..שפו הדוב לא באמת קיים..?מה באמת!??!?! וזה עצוב.. מאוד.. אילו פגשת את שירי מימון ברחוב כיצד היית מברך אותה על זכייתה? אמ..לא יודעת אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך, היית משתתף? תלוי על מה זה.. שאתה אומר אני אוהב אותך, אתה מתכוון לזה? תלוי למי.. יש לך פירסינג? היה איפה יש לך? היה באף. איפה אתה רוצה פירסינג\קעקוע? לא רוצה בעצם אויל קעקוע קטן כזה בגב.. אם היית מוצא מיליון שקל מה היית עושה בו? אוי מאיפה אני אתחיל..? אם היית פוגש ברחוב את אורי אומנותי מה היית עושה? ואם היית פוגש ברחוב את שושנה דמארי? שיהיה לי בכיף.. ואם היית פוגש ברחוב את ניסו סימן טוב? מי זה? אתה מאמין באלוהים? כן בגורל? לא בחייזרים? לא באהבה ממבט ראשון? כן באיזה פורומים אתה כותב: רק זה יש לך חברים בפורומים? כן. מה הדבר האחרון שאכלת הבוקר? אמ..לחם עם חומוס מה הדבר האחרון שעשית היום? כתבתי פה.. מי האדם האחרון שהתגעגת אליו\חשבת עליו? אמ..מישהו.. מי האדם האחרון שבכית בגללו? אמ..אף אחד. מי האדם האחרון שדיברת איתו? אמא שלי מה עשית לפני שענית על הסקר? הסתכלתי על הודעות אחרוןת אתה שומע מוסיקה עכשיו? כן אם כן - איזה שיר? ניסים של עברי לידר מה אתה לובש? מכנס אדום וחולצה אדומה מה הסרט האחרון שראית? צ'יקן ליטל מה התוכנית האחרונה שראית? אמ...לא יודעת איך קוראים לה.. איזה שיר רצית לשמוע ולא יצא? אף אחד.. מה השיר האחרון ששמעת? ניסים מה החלום שלך?להיות שחקנית

למעלה