שאלון
!

sapirushhhhhhh

New member
עונה../images/Emo3.gif

שמך: ספיר גיל: 14 מיקום: נס ציונה עיסוק: תלמידה
תכונות טובות: מממ.. תכונות רעות: מממ.. מקצוע אהוב: מתמטיקה
מאכל אהוב: פסטה
חיה אהובה: אממ.. סלנג אהוב: ראסמי(אם זה נקרא
) מילה אהובה: מממממ...(זאת המילה
) זמר אהוב: מממ זמרת אהובה: שירי מימון להקה אהובה: אין שחקנית אהובה: יעל בר זוהר, טלי שרון ואפרת בוימוולד שחקן אהוב: נחשו
כיתה\עבודה: ט' בדיחה שגרמה לך לצחוק: אין לי כוח לרשום איך אתה מרגיש: סבבה ספר מועדף: אמממ חג מועדף: פסח.. חופש ארוך יס או הוט: הוט ספורט מועדף: קפיצה לגובה
ערוץ מועדף: 3 אתה חושב שאתה יפה? לא אתה חושב שאתה צבוע? לא אתה חושב שאתה קנאי (בזוגיות)? לפעמיים.. כמו כל אחד
אתה חושב שאתה אובססיבי לבת זוג? לא אתה חושב שאתה עקשן? כן
אתה אוהב את עצמך? חחחחחחח
בזבזן או חסכן? משהו באמצע איפה היית רוצה לגור בארץ? ת"א
בחו''ל? מממ.. איזה סידרה נוסטלגית אתה אוהב? שמששששששששששששש
איזה דמות מצויירת אתה? אני
למה? יש לך פלאפון? יאפ קו פתוח? יאפ של איזה חברה? פלאפון למי אתה מתקשר הכי הרבה? חברה שלי מי מתקשר אלייך הכי הרבה? חברה שלי איזה צילצול יש לך? כל יום אני מחליפה
הקול הכי יפה ששמעת? בשירה
אז אני אוהבת את הקול של נינה
איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? תמונה שלי
ושומר מסך? של XP אתה יודע..שפו הדוב לא באמת קיים..? וזה עצוב..
אילו פגשת את שירי מימון ברחוב כיצד היית מברך אותה על זכייתה? מזל טוב אחותי
אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך, היית משתתף?בטחחחחח
שאתה אומר אני אוהב אותך, אתה מתכוון לזה? בדר"כ כן
יש לך פירסינג?
איפה יש לך? איפה אתה רוצה פירסינג\קעקוע?קעקוע
אם היית מוצא מיליון שקל מה היית עושה בו? מממ.. קודם שאני ימצא ואז נדבר אם היית פוגש ברחוב את אורי אומנותי מה היית עושה? ממ.. ואם היית פוגש ברחוב את שושנה דמארי?
ואם היית פוגש ברחוב את ניסו סימן טוב? לא סובלת אותו
אתה מאמין באלוהים?כן בגורל? לא בחייזרים?לא באהבה ממבט ראשון? מממ.. כן
באיזה פורומים אתה כותב: טב"ע אורי יעל וטלי יש לך חברים בפורומים? כן מה הדבר האחרון שאכלת הבוקר? קוראסון
מה הדבר האחרון שעשית היום? קניתי תחתונים
מי האדם האחרון שהתגעגת אליו\חשבת עליו? חברה שלי מי האדם האחרון שבכית בגללו? ממממ.. מי האדם האחרון שדיברת איתו? חברה שלי מה עשית לפני שענית על הסקר? אכלתי
אתה שומע מוסיקה עכשיו? לא אם כן - איזה שיר? מה אתה לובש? ג'ינס גופיה לבנה וסוצ'ר שחור מה הסרט האחרון שראית? אמממממ.. מה התוכנית האחרונה שראית? קופיקו
איזה שיר רצית לשמוע ולא יצא? אממממ.. מה השיר האחרון ששמעת? on my own מה החלום שלך?להיות מאושרת

../images/Emo118.gif../images/Emo104.gifעונה../images/Emo13.gif

שמך:מג
עיסוק:תלמידת תיכון
תכונות טובות:סוויץ' מהיר מילדותית לנערה בוגרת(כל הזמן יש לי את זה
) תכונות רעות:כנות יתר לפעמים
מקצוע אהוב:בבצפר?אין כזה
מאכל אהוב:ג'חנון
יאמי
חיה אהובה:
סלנג אהוב:יאווווו
מילה אהובה:ביטחון עצמי זמר אהוב:אין
זמרת אהובה:kelly clarkson
להקה אהובה:אוונסנס
שחקנית אהובה:טלי שרון
שחקן אהוב:אורי
כיתה\עבודה:י'1
בדיחה שגרמה לך לצחוק:כל הבדיחות של יפה שוורצמן המורה שלי ללשון
איך אתה מרגיש:בסדר גמור ואיתכם?
ספר מועדף:אין
חג מועדף:פורים
יס או הוט:HOT ספורט מועדף:כדורסל וגלישת גלים
ערוץ מועדף:HOT FUN
אתה חושב שאתה יפה?יש בי צדדים יפים
אתה חושב שאתה צבוע?לא חושבת
אתה חושב שאתה קנאי (בזוגיות)?קצת אבל לא יותר מידי
אתה חושב שאתה אובססיבי לבת זוג?לא
אתה חושב שאתה עקשן?יאפ
וגאה בכך
אתה אוהב את עצמך?יאפ:-} בזבזן או חסכן?בזבזן
איפה היית רוצה לגור בארץ?מושב כפר טרומן
מושב שולט
או חולון כמובן
בחו''ל?קנדה
איזה סידרה נוסטלגית אתה אוהב?רמת אביב ג'
איזה דמות מצויירת אתה?דאפי דאק
למה?כי הוא אידיוט וילדותי ואני גם כזאת
יש לך פלאפון?יאפ
קו פתוח?לא
רק ברשות אימא
של איזה חברה?אורנג'
למי אתה מתקשר הכי הרבה?אמא
מי מתקשר אלייך הכי הרבה?זה בא בתקופות
יש תקופה שזה מתקשר הרבה ויש תקופה שאחר מתקשר הכי הרבה
איזה צילצול יש לך?the killer song
הקול הכי יפה ששמעת?של לירה
איזה רקע יש לך בשולחן עבודה?שלי
ושומר מסך?משהו שזז
אתה יודע..שפו הדוב לא באמת קיים..? וזה עצוב..
חבל אילו פגשת את שירי מימון ברחוב כיצד היית מברך אותה על זכייתה?היא זכתה איפה?
אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך, היית משתתף?יכול להיות
שאתה אומר אני אוהב אותך, אתה מתכוון לזה?תמיד
יש לך פירסינג?יאפ
איפה יש לך?בלשון
בגבה
בסחוס
איפה אתה רוצה פירסינג\קעקוע?לא רוצה יותר כרגע
אם היית מוצא מיליון שקל מה היית עושה בו?תורמת חלק לאגודה כלשהי ומביאה לאימא קצת ומבזבזת על דברים שאני רוצה
אם היית פוגש ברחוב את אורי אומנותי מה היית עושה?שואלת מה קורה?
ואם היית פוגש ברחוב את שושנה דמארי?
ואם היית פוגש ברחוב את ניסו סימן טוב?שזה?
אתה מאמין באלוהים?יאפ
בגורל?
בחייזרים?
באהבה ממבט ראשון?לפעמים כן ולא פעמים לא
באיזה פורומים אתה כותב:לא כותבת הרבה בכלל
יש לך חברים בפורומים?המון
כפרעליהם
מה הדבר האחרון שאכלת הבוקר?פיתה עם שוקולד
מה הדבר האחרון שעשית היום?קפאתי מקור
מי האדם האחרון שהתגעגת אליו\חשבת עליו?חברה שלי
מי האדם האחרון שבכית בגללו?אני חושבת שאמא
מי האדם האחרון שדיברת איתו?אמא
מה עשית לפני שענית על הסקר?שרשרתי בקומונה
אתה שומע מוסיקה עכשיו?לא
אם כן - איזה שיר?
מה אתה לובש?מכנס אדום זרוק וחולצת בצפר
מה הסרט האחרון שראית?בית השעווה
מה התוכנית האחרונה שראית?גיא פינס
איזה שיר רצית לשמוע ולא יצא?כל הדיסק של kelly clarkson
מה השיר האחרון ששמעת?my inmortal-evanescense
מה החלום שלך?להיות מאושרת ולהשיג ת'מטרות שלי
לסיום - הוסף תמונה שלך

עונה

שמך:שי גיל:14 (במרץ 15) מיקום:צפון עיסוק:תלמידה? תכונות טובות:אכפתית וחברותית תכונות רעות:מתעצבנת בקלות דיכאונית מקצוע אהוב:ביולוגיה מאכל אהוב:שניצל מהמחבת חיה אהובה: כלבים סלנג אהוב:דוגרי מילה אהובה:לגמרה זמר אהוב:אביב גפן,עברי לידר זמרת אהובה:שיר ביטון,ריטה להקה אהובה:היהודים שחקנית אהובה:טלי שרון ואיילת זורר שחקן אהוב:אורי ואסי דיין כיתה\עבודה:ט בדיחה שגרמה לך לצחוק:הבדיחה של הפילון של אורי (מרוב טימטום צחקתי) איך אתה מרגיש:מצוין ספר מועדף:הסרט האדום חג מועדף:פורים ופסח יס או הוט:הוט ספורט מועדף:ריקוד והתעמלות מכשירים ערוץ מועדף:ערוץ הסרטים אתה חושב שאתה יפה?לא אתה חושב שאתה צבוע?לא אתה חושב שאתה קנאי (בזוגיות)?לא אתה חושב שאתה אובססיבי לבת זוג?טיפה אתה חושב שאתה עקשן?מאוד אתה אוהב את עצמך?לפעמים בזבזן או חסכן?בזבזנית איפה היית רוצה לגור בארץ?מרכז בחו''ל?אולי שנה שנתיים לא יותר איזה סידרה נוסטלגית אתה אוהב? אוטובוס הקסמים איזה דמות מצויירת אתה?מה?? למה? יש לך פלאפון? כן קו פתוח? לא של איזה חברה?אורנג למי אתה מתקשר הכי הרבה?קו סגור שהיה לי פתוח אז לדודה שלי מי מתקשר אלייך הכי הרבה?לא יודעת איזה צילצול יש לך? הקול הכי יפה ששמעת? הבכי הראשון של אחותי שהיא נולדה (אבא שלי התקשר אלי ושמעתי אותה) איזה רקע יש לך בשולחן עבודה?ילדה יפה בוכה ושומר מסך? לא יודעת אתה יודע..שפו הדוב לא באמת קיים..? וזה עצוב.. מאוד אילו פגשת את שירי מימון ברחוב כיצד היית מברך אותה על זכייתה?זכייתה ב..?? אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך, היית משתתף?כן למה לא שאתה אומר אני אוהב אותך, אתה מתכוון לזה? כן יש לך פירסינג? לא איפה יש לך? איפה אתה רוצה פירסינג\קעקוע?בפה בצד אם היית מוצא מיליון שקל מה היית עושה בו?המון דברים אם היית פוגש ברחוב את אורי אומנותי מה היית עושה? רצה אליו ומחבקת אותו ואם היית פוגש ברחוב את שושנה דמארי? לא הייתי עושה כלום כאילו לא הייתי מזה אותה ואם היית פוגש ברחוב את ניסו סימן טוב?מי? אתה מאמין באלוהים? כן בגורל? מאוד בחייזרים? לא באהבה ממבט ראשון?כן באיזה פורומים אתה כותב:שיר ביטון,ופה יש לך חברים בפורומים? כן מה הדבר האחרון שאכלת הבוקר?קרמבו מה הדבר האחרון שעשית היום? הייתי בשירותים מי האדם האחרון שהתגעגת אליו\חשבת עליו? דודה שלי מי האדם האחרון שבכית בגללו? אני מי האדם האחרון שדיברת איתו? אמא שלי מה עשית לפני שענית על הסקר? הייתי בפורום אתה שומע מוסיקה עכשיו? לא אם כן - איזה שיר? מה אתה לובש? מכנס שחור,חולה ורודה וסריג שחור מה הסרט האחרון שראית? הסיפור שאינו נגמר מה התוכנית האחרונה שראית? אתמול בערב חדשות איזה שיר רצית לשמוע ולא יצא? לא זוכרת מה השיר האחרון ששמעת? ביודיפול מה החלום שלך?להתחתן ולהקים משפחה

Simply an Angel

New member
את כן! אתן כאלה דומות! ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

שאני מתחילה לחשוב שהפרידו אתכן בלידה...

עונה

שמך: מיטל עבד גיל: 15 ושלושה וחצי חודשים מיקום: טבריה עיסוק: תלמידה תכונות טובות: דיסקרטית
,אופטימית. תכונות רעות: נפגעת בקלות, לא עומדת בזמנים. מקצוע אהוב: לשון מאכל אהוב: אוכל סיני שאבא מכין. חיה אהובה: דולפין סלנג אהוב: סבבה,אחלה, פאקצה.. מילה אהובה: אין בעיה, בכיף זמר אהוב: הראלו'ש מויאל, אוהד אלישע. זמרת אהובה: שירי מימון ולירז צ'רכי להקה אהובה: ארווי {ERRE WAY}, שחקנית אהובה: טלי שרון, אגם רודברג... שחקן אהוב: אורי אומנותי,רון שחר,ידידיה ויטל, ויהודה לוי. כיתה\עבודה: י'2 מדעית הומניסטית בדיחה שגרמה לך לצחוק: זה משהו שצריך לראות כדי לצחוק , בכל מקרה אני יכתוב ותנסו לדמיין, אני לא אשמה אם זה לא יצליח..אז ככה: ילד אחד הולך ברחוב ופתאום הוא רואה נמלה בוכה,הוא מעלה אותה על היד ושואל אותה: "נמלה נמלה למה את בוכה"? והיא עונה לו: "כי יש לי היום יום הולדת ואף אחד לא חגג לי",הילד אמר לה: "מה הבעיה ? אני יחגוג לך", ואז הוא שם אותה באמצע היד והתחיל לשיר לה תוך כדי שהוא מבוסס את היד סביבה: "היום יום הולדת ,היו יום הולדת היום יום הולדת לנמלה" ואז כשהוא הגיע לחלק של חג לה שמח וזר לה פורח הוא שר בקול והתחיל למחוא כפיים ...{אני באמת לא אשמה אם זה לא מצחיק} איך אתה מרגיש: סבבה ספר מועדף: בת מצווה חג מועדף: שבועות יס או הוט: HOT ספורט מועדף: כדורסל
ערוץ מועדף: הוט 3, ערוץ 2, הוט פאן, והוט סרטים. אתה חושב שאתה יפה? אתם תגידו לפי התמונה.. אתה חושב שאתה צבוע? ממש לא, אני יותר מדי דוגרי... אתה חושב שאתה קנאי (בזוגיות)? לא אתה חושב שאתה אובססיבי לבת זוג? לא אתה חושב שאתה עקשן? מאוד אתה אוהב את עצמך? ברמה נורמלית, לא נרקסיסטית או משהו כזה בזבזן או חסכן? בזבזנית איפה היית רוצה לגור בארץ? חיפה בחו''ל? ארגנטינה-בואנוס איירס איזה סידרה נוסטלגית אתה אוהב? קלימרו {סתם סתם}, משחק החיים. איזה דמות מצויירת אתה? שאלתיאל קווק למה? מבולבלת וילדותית לפעמים.. יש לך פלאפון? יאפ קו פתוח? יאפ של איזה חברה? פלאפון למי אתה מתקשר הכי הרבה? אבא-אמא מי מתקשר אלייך הכי הרבה? לא יודעת איזה צילצול יש לך? מעמקים הקול הכי יפה ששמעת? זה ישמע דפוק אבל...יש מקום בארץ שקוראים לו "שוויצריה הקטנה" ושם יש ציפורים עם קול מזה יפה שאתם מתים, עם ריחות של נרקיסים ונוף משגע...{הכל אמיתי} איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? רקע שחור עם תמונה של אורי באמצע מתוך מסך הזהב. ושומר מסך? רשום מיטל עבד זה שמסתובב על המסך אתה יודע..שפו הדוב לא באמת קיים..? וזה עצוב.. מאוד עצוב.. אילו פגשת את שירי מימון ברחוב כיצד היית מברך אותה על זכייתה? לא יודעת, בטח הייתי אומרת לה מזל טוב, מבקשת חתימה ואומרת לה מי אני {אני מדברת איתה והיא מכירה אותי אבל לא נפגשנו אף פעם} אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך, היית משתתף? תלוי איזה... שאתה אומר אני אוהב אותך, אתה מתכוון לזה? ברור יש לך פירסינג? לא איפה יש לך? אבל אמרתי שאין לי איפה אתה רוצה פירסינג\קעקוע? לא רוצה אם היית מוצא מיליון שקל מה היית עושה בו? קונה כרטיס חד צדדי לאחד האיים הרחוקים מכאן ונהנת.. אם היית פוגש ברחוב את אורי אומנותי מה היית עושה? מתחרפנת ביני לבן עמצי, ניגשת אליו אחרי שנרגעתי, אומרת לו מי אני לוקחת חתימה ותמונה והולכת.. ואם היית פוגש ברחוב את שושנה דמארי? מתעלמת ואם היית פוגש ברחוב את ניסו סימן טוב? לא יודעת... אתה מאמין באלוהים? יאפ בגורל? כן בחייזרים? כשאני יראה אני יאמין באהבה ממבט ראשון? כן באיזה פורומים אתה כותב: אורי אומנותי, הראל מויאל,לירון לב,השמיניה, פעם כתבתי גם באמ"ל יש לך חברים בפורומים? מה זאת אומרת? מה הדבר האחרון שאכלת הבוקר? בורקס מה הדבר האחרון שעשית היום? במחשב... מי האדם האחרון שהתגעגת אליו\חשבת עליו? בת דודה שלי שאני נוסעת אליה היום. מי האדם האחרון שבכית בגללו? חברה שפגעה בי מי האדם האחרון שדיברת איתו? אמא {לפני שניה} מה עשית לפני שענית על הסקר? קראתי בקומונה שלי אתה שומע מוסיקה עכשיו? כן אם כן - איזה שיר? מעמקים מה אתה לובש? טרנינג חדש , מזה חמוד מה הסרט האחרון שראית? "הספר שלא נגמר" מה התוכנית האחרונה שראית? סנרטל 099 ואני עדיין רואה.. איזה שיר רצית לשמוע ולא יצא? החדש של דנידין מה השיר האחרון ששמעת? בדיוק נגמר מעמקים, עכשיו נבראתי לך מה החלום שלך?לעוף, להיות מאושרת, לפגוש את מי שאני מעריצה. לסיום - הוסף תמונה שלך עם הנסיכה הקטנה שלי ... {תמונה לא מוצלחת}...

Freaky love

New member
:]

שמך: מעין גיל: 14 מיקום: חיפה עיסוק: תלמידה תכונות טובות: אופטימית, עוזרת בשעת צרה<?> תכונות רעות: עצבנית. האמא של העצבניות. מקצוע אהוב: מוזיקההההה מאכל אהוב: ביגמק. :p חיה אהובה: כלב סלנג אהוב: כפרעלייך תעשה לי ילד XD מילה אהובה: קולולולולו זמר אהוב: עברי לידר זמרת אהובה: אין להקה אהובה: מוניקה סקס שחקנית אהובה: איילת זורר שחקן אהוב: פירס ברוסנן כיתה\עבודה: ט בדיחה שגרמה לך לצחוק: חח היא די סוטה. :$ איך אתה מרגיש: אחלה בחלה יופי טופי ספר מועדף: "אני אוהב את תמיר" חג מועדף: פסח יס או הוט: הוט בבאדיי ספורט מועדף: כדורסל ערוץ מועדף: E חחח אני ברוריה הבאה! אתה חושב שאתה יפה? כן. כאילו, חייבים לאהוב את עצמך לפחות קצת. אתה חושב שאתה צבוע? לא אתה חושב שאתה קנאי (בזוגיות)? כן. אתה חושב שאתה אובססיבי לבת זוג? לא אתה חושב שאתה עקשן? כן אתה אוהב את עצמך? כן בזבזן או חסכן? בזבזנית. XD איפה היית רוצה לגור בארץ? אולי תל אביב. אבל טוב לי בחיפה. בחו''ל? ניו יורק איזה סידרה נוסטלגית אתה אוהב? פרפר נחמדדד איזה דמות מצויירת אתה? אין לי מושג למה? ^ בעצם טאז. לא יודעתלמה, כפרעליו שיעשה לי ילד. יש לך פלאפון? אכן קו פתוח? אכן של איזה חברה? נוקיה למי אתה מתקשר הכי הרבה? אממ לא יודעת מי מתקשר אלייך הכי הרבה?^ איזה צילצול יש לך? הקלטה של זה שאומר "בחורות עארומים זה חולירע" מאלכס חולה אהבה הקול הכי יפה ששמעת? לא יודעת איזה רקע יש לך בשולחן עבודה?של מוניקה סקס ושומר מסך? אין אתה יודע..שפו הדוב לא באמת קיים..? וזה עצוב.. חחח למי איכפת? הוא לוקח יותר מדי קרדיט!!!1 אילו פגשת את שירי מימון ברחוב כיצד היית מברך אותה על זכייתה? כפרעלייך תעשי לי ילד. אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך, היית משתתף? בכיף שאתה אומר אני אוהב אותך, אתה מתכוון לזה? בטח יש לך פירסינג? לא איפה יש לך? - איפה אתה רוצה פירסינג\קעקוע? בימים הקרובים אני עושה באף <לא פאקצי, חישוק שקסי> ואני רוצה בגבה ובשפה <גם חישוק> ובטוח אני אעשה קעקוע. אם היית מוצא מיליון שקל מה היית עושה בו? קונה יגואר אם היית פוגש ברחוב את אורי אומנותי מה היית עושה? חה! איזה קטע! מאגניב לי. ואם היית פוגש ברחוב את שושנה דמארי? מיזאת? ואם היית פוגש ברחוב את ניסו סימן טוב? מי? אתה מאמין באלוהים? כשבא לי. XD בגורל? כן בחייזרים? כן באהבה ממבט ראשון? באיזה פורומים אתה כותב: אני כבר לא כותבת כל כך. יש לך חברים בפורומים? יש לי חברים אבל מפורומים שהייתי בהם. מה הדבר האחרון שאכלת הבוקר? טוסט מהקפיטריה מה הדבר האחרון שעשית היום? הייתי בצופים מי האדם האחרון שהתגעגת אליו\חשבת עליו? חחח... לא משנה. XD מי האדם האחרון שבכית בגללו? מוזי האחות. היא היתה רעה ופחדתי מהזריקה. אבל אני גיבורה! מי האדם האחרון שדיברת איתו? אבא מה עשית לפני שענית על הסקר? התכתבתי אתה שומע מוסיקה עכשיו? כן אם כן - איזה שיר? בחולצת פסים-עברי לידר מה אתה לובש? חאקי מה הסרט האחרון שראית? הכי מתוק שיש מה התוכנית האחרונה שראית? לא זוכרת. סאות' פארק נראה לי איזה שיר רצית לשמוע ולא יצא? לא זוכרת מה השיר האחרון ששמעת? בחולצת פסים- עברי לידר מה החלום שלך? יש הרבה תמונה-->

../images/Emo9.gifעונה../images/Emo19.gif

שמך:סיון גיל:13 מיקום:בת ים עיסוק:תלמידת חט"ב
תכונות טובות:מצחיקה,חברותית,כושר שכנוע,ועוד כמה דברים
תכונות רעות:חשדנית,פסימית,ועוד כמה
מקצוע אהוב:מדעים והיסטוריה
מאכל אהוב:חצילים מטוגנים אני אוהבת וגם טונה
חיה אהובה:דג
דגיגי שלי
גם סימן זיהוי וגם חייה אהובה ואני אוהבת גם תוכייייים
סלנג אהוב:"על תשגעי" "בואנההה" "ראסמי,דוגרי,שבע?" מילה אהובה:אוהד
ואלישע
ואני אוהבת להגיד את המילה:"רטורית" לא דע'ת מילה נחמדה
זמר אהוב:אוהד אלישעעעעעע
ובישבילי הוא ה---זמר
זמרת אהובה:קנדי לופר ורוקסט ועוד כמה
להקה אהובה:green day גאד אני פשוט אוהבת אותם
שחקנית אהובה:טלי טלי טלי שרון
שחקן אהוב:אורי אורי אורי אומנותי
כיתה\עבודה:ח' בדיחה שגרמה לך לצחוק:חהחה היה כזה משהו שאמרו לי שידיד שלי הלך להתרמות והוא דפק בדלת והוא שאל כזה:"סליחה אפשר להתרים
" והאישה שעמדה ליד הדלת זרקה עליו נעלים
אני עדיין צוחקת מזה והוא סיפר לי את זה לפני שבוע
איך אתה מרגיש:אממ אני חושבת שבסדר..אבל יש לי ת'צרות שלי......שודרת
ספר מועדף:לא קוראת ספרים..אבל אני אוהבת את צמרמורת
חג מועדף:פורים*^$%&$%*^$#*^$#*^%*^%&^$*#^%$&$^#*
יס או הוט:הוט ברור שהוט
ספורט מועדף:שחייה וריצה
ערוץ מועדף:ערוץ הילדים,ויוה,3,ו-2 אתה חושב שאתה יפה?לא יודעת מה זאת השאלה הזאת
אתה חושב שאתה צבוע?שצריך
כן..אבל בד"כ אני נוטעת להגיד את האמת אתה חושב שאתה קנאי (בזוגיות)?כן..שחבל על הזמן
אתה חושב שאתה אובססיבי לבת זוג?.................נראלי
אתה חושב שאתה עקשן?או או איזה עקשנית אני אין מילים...
אתה אוהב את עצמך?לפעמים כן ולפעמים לא
בזבזן או חסכן?ב=ז=ב=ז=ן
איפה היית רוצה לגור בארץ?טוב לי בבת ים
אבל ההיתי רוצה בעפולההההה כי ההיתי רואה את אוהד כל יום
אאאאהה בחו''ל?ישראל טוב לי בישראל
אין לי ארץ אחרת גם אם אדמתי בוערת... איזה סידרה נוסטלגית אתה אוהב?מרקוווו הלב הוא רוצה את אמאאאא
איזה דמות מצויירת אתה?ארתור
כפרעליו
למה?ככה
יש לך פלאפון?
כן
קו פתוח?
כן
של איזה חברה?אורנג'
למי אתה מתקשר הכי הרבה?לחברה שלי לינוי
מי מתקשר אלייך הכי הרבה?לינוי..ובתאל..ועוד כמה חברות שלי
איזה צילצול יש לך?סתם מעפן כזה של טראנס
הקול הכי יפה ששמעת?של אוהדדדדדדדדדדדד
אוח אוח
איזה רקע יש לך בשולחן עבודה?של אוהד
אלישע
ושומר מסך?גם של אוהד
אתה יודע..שפו הדוב לא באמת קיים..? וזה עצוב..
וואו אז
אילו פגשת את שירי מימון ברחוב כיצד היית מברך אותה על זכייתה?:-S סתם ההיתי מברכת אותה"וואו שירי מגיע לך וטוב שניצחת
" וזהו
אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך, היית משתתף?כן למה לא
שאתה אומר אני אוהב אותך, אתה מתכוון לזה?ברור
יש לך פירסינג?אין לי עגילים באף מקום אפילו לא באוזנים
איפה יש לך?^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^
איפה אתה רוצה פירסינג\קעקוע?לא רוצה באף מקום וכלום
אם היית מוצא מיליון שקל מה היית עושה בו?נסיעות לעפולה
פגישות אם אוהד
וההיתי קונה איתו בית פרטי משלי ועוד כמה דברים
וכמובן שההיתי תורמת לאיזו אגודה חלק מהכסף
ואני מעוד רצינית
אם היית פוגש ברחוב את אורי אומנותי מה היית עושה?אממ אומרת לו היי
ואם היית פוגש ברחוב את שושנה דמארי?אומרת לה ביי
חהחה סתם
ואם היית פוגש ברחוב את ניסו סימן טוב?שהוא
אתה מאמין באלוהים? הכי שיש
בגורל?
כן! בחייזרים?|כןכן|! יכול להיות שהם קיימים אפישהו בחלל הרחב
באהבה ממבט ראשון?כן..מניסיון
באיזה פורומים אתה כותב:טב"ע\אורי\טלי\
ובמיכאלה ורבלדה אני רק קוראת! יש לך חברים בפורומים?ברור
^#&#%&%$#& מה הדבר האחרון שאכלת הבוקר?אממ כבר ערב
אכלתי מרק
מה הדבר האחרון שעשית היום?פתחתי את הדלת הביתה כי חזרתי מחברה
מי האדם האחרון שהתגעגת אליו\חשבת עליו?מריאנו..
...אני לא ארחיב מי הוא..ילד..ילד חיי....
והאחרון שחשבתי עליו גם אוהד&$#&$%&
מי האדם האחרון שבכית בגללו?מריאנו....(מי שיודע מי הוא יודע
) מי האדם האחרון שדיברת איתו?אחותי ואבא שלי
מה עשית לפני שענית על הסקר?חיברתי ת'אינטרנט כי אחותי החכמה הפילה את המודם
אתה שומע מוסיקה עכשיו?ברור
אם כן - איזה שיר?true color של קנדי לופר
מה אתה לובש?פוטר וג'ינס מה הסרט האחרון שראית?שחקי אותה מותק מה התוכנית האחרונה שראית?חברים לנצח שידורים חוזרים בערוץ 6
איזה שיר רצית לשמוע ולא יצא?מוזיקה>>>>

boopymylife

New member
עונה../images/Emo96.gif

שמך: ליאור גיל: 17 עוד חודשיים ^_^ מיקום: חיפה עיסוק: ביצפר(?) תכונות טובות: ספונטנית, רגישה, ממ לאדעת מה עודר תכונות רעות: פחדנית, עצלנית, יותר מדי רגישה לפעמים, מתאהבת מהר ובקלות.. מקצוע אהוב: אומנות הקולנוע וספרות מאכל אהוב: פיצה חיה אהובה: קיפוד ^_^ סלנג אהוב: אחושקשוקה (XD) מילה אהובה: איזיגוגו זמר אהוב: עברי לידר זמרת אהובה: דין דין אביב להקה אהובה: אוונסנס שחקנית אהובה: אנג'לינה ג'ולי שחקן אהוב: אורי אומנותי, טום קרוז. כיתה\עבודה: י"א בדיחה שגרמה לך לצחוק: המון חח לא זוכרת עכשיו... איך אתה מרגיש: עייפה XD ספר מועדף: מישהו לרוץ איתו חג מועדף: פורים יס או הוט: הוט ספורט מועדף: שומספורט (אני עצלנית) ערוץ מועדף: MTV, 24, ביפ אתה חושב שאתה יפה? לא אתה חושב שאתה צבוע? לא אתה חושב שאתה קנאי (בזוגיות)? קצת.. אתה חושב שאתה אובססיבי לבת זוג? לא אתה חושב שאתה עקשן? כן אתה אוהב את עצמך? לא >< בזבזן או חסכן? בזבזן(ית)! מאוד חחח איפה היית רוצה לגור בארץ? ת"א (או האזור) בחו''ל? איטליה איזה סידרה נוסטלגית אתה אוהב? דרדסים ^_^ איזה דמות מצויירת אתה? אה? *_^ למה? ? יש לך פלאפון? כן קו פתוח? לא של איזה חברה? סלקום למי אתה מתקשר הכי הרבה? יש לי שיחות רק להורים.. אז מן הסתם שהכי הרבה אני מתקשרת להורים XDDDDD מי מתקשר אלייך הכי הרבה? חברה שלי וידיד שלי.. איזה צילצול יש לך? בתי קפה הקול הכי יפה ששמעת? ?? איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? גרפילד ושומר מסך? צפרדע משוגעת ^_^ אתה יודע..שפו הדוב לא באמת קיים..? וזה עצוב.. אכן עצוב אילו פגשת את שירי מימון ברחוב כיצד היית מברך אותה על זכייתה? לא הייתי מברכת אותה חחח שונאת אותה אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך, היית משתתף? לא XD שאתה אומר אני אוהב אותך, אתה מתכוון לזה? כן יש לך פירסינג? היה איפה יש לך? היה בטבור. עכשיו אין לי בכלל איפה אתה רוצה פירסינג\קעקוע? פירסינג-בשפה, קעקוע -בכתף >< כלכך רוצה אם היית מוצא מיליון שקל מה היית עושה בו? קודם כל, משכירה דירה מרוהטת והופכת אותה לזולה ^__^ (כןכן זה החלום שלי עכשיו) אם היית פוגש ברחוב את אורי אומנותי מה היית עושה? אומרת לו שלום(?) חחח ואם היית פוגש ברחוב את שושנה דמארי? מיזאת XDD לא הזמרת מקום המדינה?XDD ואם היית פוגש ברחוב את ניסו סימן טוב? שכחתי מיזהXXDDDDD אתה מאמין באלוהים? לא בגורל? גם לא בחייזרים? לא באהבה ממבט ראשון? כן באיזה פורומים אתה כותב: טב"ע, שמיניה, ופה יש לך חברים בפורומים? כן מה הדבר האחרון שאכלת הבוקר? לא אכלתי עדיין מה הדבר האחרון שעשית היום? ישנתי XDD מי האדם האחרון שהתגעגת אליו\חשבת עליו? בת דודה שלי מי האדם האחרון שבכית בגללו? לא זוכרת מי האדם האחרון שדיברת איתו? אמא שלי מה עשית לפני שענית על הסקר? ישנתי XDDD אתה שומע מוסיקה עכשיו? לא ם כן - איזה שיר? לא מה אתה לובש? בגדים שישנתי איתם חחח מה הסרט האחרון שראית? צ'רלי בממלכת השוקולד XDD מה התוכנית האחרונה שראית? אמא מחליפה איזה שיר רצית לשמוע ולא יצא? כל מה שרציתי לשמוע שמעתי. מה זאת אומרת? מה השיר האחרון ששמעת? לא זוכרת XDDD ניראה לי city life לפני שנרדמתי מה החלום שלך? כבר כתבתי. שכרגע: דירה משלי . (אבל זה לא חלום זה שאיפה של עכשיו.. זה משתנה..) לסיום - הוסף תמונה שלך

Simply an Angel

New member
שום עלק! רוצה ללכת מכות בבוץ? XD

אם את לא רצויה להימצא בסיטואציה הנ"ל.. סתמי ת'פה

למעלה