שאלון!!

B a m b o o k

New member
כובע קש

מהו שמך המלא? צליל סעדון תאריך לידה: 20.3.1991 מקום מגורים: באר שבע כמה אחים/אחיות? 4 גר עם ההורים/לבד/עם שותף? הורים צבע עיניים? כחול צבע שיער? חום נוטה לשחור גובה: 1.63 נראלי מוסיקה: זה טוב
אתה מנגן על משהו, אם כן אז מה? קצת קצת קצת גיטרה על מה היית רוצה לנגן? חליל צד וצ'לו ופסנתר אחד האמנים המוסיקלים הכי כישרוניים לדעתך? אביתר בנאי ושלומי שבן יש לך קעקועים? אם כן, כמה ושל מה?
יש לך פירסינג? אם כן, כמה ואיפה? שלושה לובים רגילים התנסת בעבר בסמים? איזה? רק פסיבי
באיזה גיל לדעתך הפסקת להיות "ילד טוב ירושלים"? אמצע ח' ככה ניסית להתאבד פעם?
אתה מעשן? אם כן כמה בערך ביום?
העדפה מינית: בנים
כרגע, אתה מעדיף מערכת יחסים יציבה או משהו יותר סתמי? לא מעדיפה
עם כמה בני זוג קיימת יחסי מין מלאים? אף לא אחד האם יש לך בן/בת זוג עכשיו?
איזה מגמה היית בביה"ס? אני בתקשורת מה החלום הכי קיצוני שלך לקריירה? אנערף ואם תצטרך להתפשר לקריירה יותר ריאלית? איזה תפקיד לא היית עושה בחיים? אמ לאדעת נו מה מתנגן עכשיו? שילה פרבר-סתיו עם כמה אנשים דיברת/מדבר בזמן הזה שאתה מחבר את השאלון הזה? 1-זוהר איזה עוד ישומי מחשב פתוחים? מסנג'ר ומדיה פלייר ישנת טוב אתמול? כן.. אבל לא מספיק! תישן טוב הלילה? מאוווווד מיטת יחיד, וחצי, זוגית או קומותיים? יחיד תכונה אצל בני אדם שמרגיזה אותכם יותר מכל דבר: מעצבנים יותר מדי וחופרים התקווה הכי גדולה בחיים שלכם: שכל הזמן יהיה כיייייף ושאמאבא ישחחרו אותי קצת איפה הייתם רוצים לגור עכשיו? אי שם בצפון
מתי בפעם האחרונה.. יצאת מהבית? בבוקר אכלת? לפני רבע שעה התנשקת? חודש וחצי ככה התאהבת? אממ חודשיים ועבר
נשבר לך הלב? פיי מזמן צחקת? מתישהו היום
בכית? לא זוכרת אמרת למישהו שאתה אוהב אותו? יש מצב שהיום מישהו אמר לך שהוא אוהב אותך? יש מצב שהיום חיבקת מישהו/י? לפני שעה עישנת? אפעם
שתית משקה אלכוהולי? אממ לא זוכרת השתכרת? אפעם
שכבת עם מישהו/י? אפעם
היית במועדון? יום שני לבשת חצאית? היום קנית בגד? מזמן מזמן אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך" ובאמת התכוונת? היום הקדישו לך שיר? לא זוכרת שיפרו לך את המצברוח? לא זוכרת.. כאילו לא היה צריך לשפר לי אותו
מי הבן האדם האחרון ש.. ראית? סבתא חשבת עליו? זוהר ודני התקשרת אליו? שני התקשר אלייך? דניאל פגע בך? אממ לא זוכרת שימח אותך? זוהר היום: באיזו שעה התעוררת? חמישה ל-7
מה/מי העיר אותך? אמא מה היה הדבר הראשון שאמרת? "אני רוצה לישון עוד!!!" מה היה הדבר הראשון ששמעת? את אמא אומרת לי לקום מה היה השיר הראשון ששמעת? לאדעת מה אכלת? לחמניה עם חביתה איזו מחשבה הכי העסיקה אותך? שיש שביתה ואני הולכת לבצפר גאד דאמט מיקום כרגע: אצל סבתא להקה אהובה: כרגע, הבנות נחמה
איזה כיתה אתה: י"א2 בדיחה שגרמה לך לצחוק: מה משותף לפי ולזברה? לשניהם קוראים זברה חוץ מלפיל (ויש לזה המשך של כמה כאלה.. אותי זה הצחיק
) בנאדם הכי יפה שראית: הוו אממ ליל הדבר הכי מטורף שאמרת למישהו: אנערף אתה חושב שאתה יפה? לפעמים אתה חושב שאתה צבועה?
אתה חושב שאתה קנאית?
אתה חושב שאתה קרצייה?
אתה חושב שאתה עקשן?
אתה אוהב את עצמך?לפעמים בזבזן או חסכן? באמצע כזה בנאדם ש: אוהב/ת: המווווווון
מתגעגע/ת אליו: דני
חסר לך: דני וליל עושה לך טוב להיות איתו: חברות חברות הכי מצחיק: אממ יש כמה הכי דפוק: שי
הכי מוזר: פנחס חבר של שי
הכי כיף לדבר איתו: זה בתקופות איפה היית רוצה לגור בארץ? בצפון! יש לך פלאפון?
למי אתה מתקשר הכי הרבה? אין מישו קבוע איזה צלצול יש לך? אציטון של אינפקציה
הקול הכי יפה ששמעת? של דנה עדיני
היא כלכך מדהימה! איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? כחול מכוער כזה ושומר מסך? אנערף את רוצה להיות זמרת? רוצה כן, אבל השאלה כאן אם יש לי קול בשביל להיות זמרת
את רוצה להיות שחקנית? זה יכול להיות נחמד אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתפת? תלוי על מה היא מה השיר ש... מזכיר לך בן זוג לשעבר: נשקי אותי-סיוון שביט מזכיר לך פרידה אחרונה(כלשהי): הכי יפה בעולם-מאור כהן מזכיר לך את הילדות: השיר פתיחה של קלימרו
גורם לך לבכות: לאדעת גורם לך לצחוק: השירים של MC מנצור
גורם לך לרצות לרקוד: EVER של הבנות נחמה מזכיר לך את האדם שאתה רוצה: לאדעת שהיית רוצה לכתוב אותו: אבות ובנים של אביתר בנאי שאתה רוצה שיושמע בחתונה שלך: אצל בעולם-מאיר בנאי שאתה רוצה שיושמע בלוויה שלך: משו שמח
שמסכם את שנות הנעורים שלך: הן עוד לא נגמרו, אז שום דבר לא יכול לסכם ששנאת בעבר ועכשיו אתה אוהב: לא חושבת שיש דבר כזה שאתה אוהב להתעורר לצליליו: כל מיני נו אוהב ולא היית מכיר אלמלא חבר: יום אחד גם את תמותי-שילה פרבר שמזכיר לך את ההתאהבות הראשונה: לאדעת!!! שאתה אוהב ומתוך סרט שאתה אוהב: בן המלך מתוך הפסקול של "מישו לרוץ איתו" האם אי פעם אהבתם מישהו שלא אהב אתכם? לא נראלי אם כן, כמה זמן? ניסיתם להתחיל איתו? הייתם איתו בקשר רומנטי כלשהו? התנשקתם איתו?. האם עכשיו יש לכם אהבה כלפי מישהו שאינו מחזיר לכם אהבה?
מה האכזבה הכי גדולה שנגרמה לכם מאדם שאהבתם? סיפר לי משו לא נחמד... מהי הסיבה הכי טיפשית שבגללה לא קיימתם קשר רומנטי עם אדם שרציתם? לאדעת אם הייתם מגלים אחרי כמה זמן כשכבר הפסקתם לאהוב מישהו שהוא גם אהב אתכם והכל היה פיספוס אחד גדול, איך הייתם מגיבים? ב-א-ס-ה האם אי פעם התחילו איתכם בצורה רומנטית? אם כן, איך? שרקו לי
סתם נו.. אממ לאדעת האם אי פעם התחלתם עם מישהו בצורה רומנטית? אם כן, איך? לא נראלי איך אתם מעדיפים שיתחילו איתכם – פנים מול פנים, בטלפון או מכתב אהבה? פנים מול פנים! האם הייתם רוצים שמישהו שאוהב אתכם פשוט יבוא וינשק אתכם? כןןןן!!! אם מישהו שאוהב אתכם ואתם לא אוהבים אותנו מתחיל איתכם, מה אתם עושים? אומרת לו שאני לא מעוניינת האם אי פעם קיבלתם לא כשהתחלתם עם מישהו? אה? כמה אקסים יש לכם? 3 האם אתם אוהבים איזה אקס שלכם עדיין?
האם אי פעם הייתה לכם פרידה קשה במיוחד?
האם אי פעם שמרתם על קשר עם האקסים אחרי הפרידה? ודאי
מה נשאר לכם מהאקסים – רגשות, געגועים, זיכרונות, שברון לב או מעגל לא סגור? זיכרונות נעימים האם הייתם רוצים לשבת עם אחד מהם לשיחה כדי לסדר עניינים שעוד לא סגורים? לא. אני יושבת איתם סתם ככה בלי קשר לכלום האם אי פעם ניסיתם לחזור לאקס? לא
יש אקס שהייתם רוצים לחזור אליו?
האם יש לכם אקס שהייתם רוצים למחוק או לשנות את הקשר שהיה לכם איתו? אמ קצת...

טוב נו

מהו שמך המלא?תמיר יערי תאריך לידה: 23.4.91 מקום מגורים: ת"א כמה אחים/אחיות? 0 גר עם ההורים/לבד/עם שותף?עם ההורים (אימא) צבע עיניים? חום צבע שיער? שחור גובה: 1.85+- מוסיקה אתה מנגן על משהו, אם כן אז מה? ניגנתי גיטרה והפסקתי. על מה היית רוצה לנגן? גיטרה זה מגניב. אחד האמנים המוסיקלים הכי כישרוניים לדעתך? יובל המבולבל יש לך קעקועים? אם כן, כמה ושל מה? לא יש לך פירסינג? אם כן, כמה ואיפה?לא התנסת בעבר בסמים? איזה? לא באיזה גיל לדעתך הפסקת להיות "ילד טוב ירושלים"? לא הפסקתי כמו שאתם רואים
ניסית להתאבד פעם? בטח.. כל יום. אתה מעשן? אם כן כמה בערך ביום?לא העדפה מינית:סטרייט כרגע, אתה מעדיף מערכת יחסים יציבה או משהו יותר סתמי? יציבה עם כמה בני זוג קיימת יחסי מין מלאים? ??? 82 האם יש לך בן/בת זוג עכשיו? ממ כן משהו כזה איזה מגמה היית בביה"ס? פיזיקה וצרפתית מה החלום הכי קיצוני שלך לקריירה? קיצוני? אנאערף... ואם תצטרך להתפשר לקריירה יותר ריאלית? העיקר הכסף איזה תפקיד לא היית עושה בחיים? זונה מה מתנגן עכשיו? כלום עם כמה אנשים דיברת/מדבר בזמן הזה שאתה מחבר את השאלון הזה? 3 איזה עוד ישומי מחשב פתוחים? מסנג'ר ישנת טוב אתמול? מעט... תישן טוב הלילה?אני מקווה מיטת יחיד, וחצי, זוגית או קומותיים? יחיד תכונה אצל בני אדם שמרגיזה אותכם יותר מכל דבר: לא יודע אני מתעצבן מהרבה דברים... אני לא אוהב אנשים שהולכים ברחוב ומפרידים בין 2 אנשים שהולכים ביחד. התקווה הכי גדולה בחיים שלכם: להצליח? איפה הייתם רוצים לגור עכשיו? בת"א
מתי בפעם האחרונה.. יצאת מהבית? היום אכלת? היום התנשקת? חחח יא חטטנים. התאהבת? כנ"ל נשבר לך הלב? טוב שלא הגזמתם. צחקת? היום בכית? היום אמרת למישהו שאתה אוהב אותו? לא זוכר... מישהו אמר לך שהוא אוהב אותך? בטח אימא או משהו XD חיבקת מישהו/י? הרקולס נחשב? הרקולס?
ואממ היום עישנת? אף פעם שתית משקה אלכוהולי? לפני כמה ימים השתכרת? ממש רציני רק פעם אחת ומזמן... שכבת עם מישהו/י? היום! סתם היית במועדון? וואי מזמן
לבשת חצאית? כרגע אלא מה. קנית בגד? אנאערף... חודש חודשיים אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך" ובאמת התכוונת? אתמול הקדישו לך שיר? חחחח שנה שעברה. שיפרו לך את המצברוח? היום :) | מי הבן האדם האחרון ש.. ראית? מה שמות יעזרו לכם? חשבת עליו? כנ"ל התקשרת אליו? כנ"ל התקשר אלייך? .כנ"ל פגע בך? כנ"ל שימח אותך? כנ"ל | היום: באיזו שעה התעוררת? 8:00 מה/מי העיר אותך? אימא מה היה הדבר הראשון שאמרת? "טוב אני קם" מה היה הדבר הראשון ששמעת? את הקול של אימא מה היה השיר הראשון ששמעת? משהו בטקס רבין
מה אכלת? צנימים עם גבינה איזו מחשבה הכי העסיקה אותך? אני לא מוטרד. | מיקום כרגע: בחדר להקה אהובה: אממממ מוניקה סקס נגיד. איזה כיתה אתה: י"א 4 בדיחה שגרמה לך לצחוק: יש לי אחת, אבל אי אפשר לספר אותה בפורום... בנאדם הכי יפה שראית: אני הדבר הכי מטורף שאמרת למישהו: ?? | אתה חושב שאתה יפה? אני בסדר אתה חושב שאתה צבועה? אני לא צבועה. אתה חושב שאתה קנאית? אני גם לא קנאית אתה חושב שאתה קרצייה? גם זה לא. אתה חושב שאתה עקשן? זה כן אתה אוהב את עצמך? למה לא, אני סבבה בזבזן או חסכן? בד"כ בזבזן, בתקופה הזאת חסכן... | בנאדם ש אוהב/ת: מה שמות יעזרו לכם? מתגעגע/ת אליו: כנ"ל חסר לך: כנ"ל עושה לך טוב להיות איתו: כנ"ל הכי מצחיק: כנ"ל הכי דפוק: כנ"ל הכי מוזר: כנ"ל הכי כיף לדבר איתו: כנ"ל | איפה היית רוצה לגור בארץ?ת"א! | יש לך פלאפון? אכן כן למי אתה מתקשר הכי הרבה? אימא איזה צלצול יש לך?הפתיחה של שירים ושערים
הקול הכי יפה ששמעת? שלי איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? מגניב ושומר מסך?אין לי את רוצה להיות זמרת? לא רוצה להיות זמרת את רוצה להיות שחקנית? גם לא שחקנית אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתפת?אם היא סוסה אז כן | מה השיר ש... אני מדלג על כל הקטגוריה אין לי כוח. מזכיר לך בן זוג לשעבר: מזכיר לך פרידה אחרונה(כלשהי): מזכיר לך את הילדות: גורם לך לבכות: גורם לך לצחוק: גורם לך לרצות לרקוד: מזכיר לך את האדם שאתה רוצה: שהיית רוצה לכתוב אותו: שאתה רוצה שיושמע בחתונה שלך: שאתה רוצה שיושמע בלוויה שלך: שמסכם את שנות הנעורים שלך: ששנאת בעבר ועכשיו אתה אוהב: שאתה אוהב להתעורר לצליליו: אוהב ולא היית מכיר אלמלא חבר: שמזכיר לך את ההתאהבות הראשונה: שאתה אוהב ומתוך סרט שאתה אוהב:

המשך

האם אי פעם אהבתם מישהו שלא אהב אתכם? כן אם כן, כמה זמן? הרבה ניסיתם להתחיל איתו? כן הייתם איתו בקשר רומנטי כלשהו? כן התנשקתם איתו?.כן האם עכשיו יש לכם אהבה כלפי מישהו שאינו מחזיר לכם אהבה? נחיה ונראה... מה האכזבה הכי גדולה שנגרמה לכם מאדם שאהבתם? איך עונים על זה? מהי הסיבה הכי טיפשית שבגללה לא קיימתם קשר רומנטי עם אדם שרציתם? אנאערף. אם הייתם מגלים אחרי כמה זמן כשכבר הפסקתם לאהוב מישהו שהוא גם אהב אתכם והכל היה פיספוס אחד גדול, איך הייתם מגיבים? בסבבי בבי! נו הייתי בוכה לכרית. מה אפשר לעשות... האם אי פעם התחילו איתכם בצורה רומנטית? אם כן, איך? לא בצורה רומנטית האם אי פעם התחלתם עם מישהו בצורה רומנטית? אם כן, איך? לא בצורה רומנטית
איך אתם מעדיפים שיתחילו איתכם – פנים מול פנים, בטלפון או מכתב אהבה? פנים מול פנים האם הייתם רוצים שמישהו שאוהב אתכם פשוט יבוא וינשק אתכם?
אם מישהו שאוהב אתכם ואתם לא אוהבים אותנו מתחיל איתכם, מה אתם עושים? דוחים אותו האם אי פעם קיבלתם לא כשהתחלתם עם מישהו? אממ כן כמה אקסים יש לכם? חחחח אני בעצמי לא יודע לענות על זה האם אתם אוהבים איזה אקס שלכם עדיין?
אפשר לומר שכן האם אי פעם הייתה לכם פרידה קשה במיוחד? לא משהו טראגי במיוחד... האם אי פעם שמרתם על קשר עם האקסים אחרי הפרידה? חחח כן מה נשאר לכם מהאקסים – רגשות, געגועים, זיכרונות, שברון לב או מעגל לא סגור? כן משהו כזה האם הייתם רוצים לשבת עם אחד מהם לשיחה כדי לסדר עניינים שעוד לא סגורים? אהההה האם אי פעם ניסיתם לחזור לאקס? יש אקס שהייתם רוצים לחזור אליו? האם יש לכם אקס שהייתם רוצים למחוק או לשנות את הקשר שהיה לכם איתו? הודגש באמצעות מדגישומטיק

LadyFlame123

New member
בא לי

מהו שמך המלא? אנה תאריך לידה: 4.12.1991 מקום מגורים: תל אביב כמה אחים/אחיות? 1 גר עם ההורים/לבד/עם שותף? עם ההורים צבע עיניים? חום צבע שיער? חום גובה: 165 בערך מוסיקה אתה מנגן על משהו, אם כן אז מה? פעם ניגנתי על פסנתר, עכשיו כלום על מה היית רוצה לנגן? גיטרה
אחד האמנים המוסיקלים הכי כישרוניים לדעתך? לא יודעת יש מספיק יש לך קעקועים? אם כן, כמה ושל מה? חח לא יש לך פירסינג? אם כן, כמה ואיפה? גם לא התנסת בעבר בסמים? איזה?
לא באיזה גיל לדעתך הפסקת להיות "ילד טוב ירושלים"? לפני שנה וחצי ככה
ניסית להתאבד פעם?
אתה מעשן? אם כן כמה בערך ביום? מעשנת כשמביאים לי
. אני לא אבזבז כסף על החרא הזה העדפה מינית בנים כרגע, אתה מעדיף מערכת יחסים יציבה או משהו יותר סתמי? סתמי.. נראה לי. לא יודעת עם כמה בני זוג קיימת יחסי מין מלאים?
האם יש לך בן/בת זוג עכשיו? לא איזה מגמה היית בביה"ס? ביולוגיה מה החלום הכי קיצוני שלך לקריירה? קיצוני? לא יודעת ואם תצטרך להתפשר לקריירה יותר ריאלית? אז יופי איזה תפקיד לא היית עושה בחיים? נו באמת מה מתנגן עכשיו?30STM עם כמה אנשים דיברת/מדבר בזמן הזה שאתה מחבר את השאלון הזה? 1 איזה עוד ישומי מחשב פתוחים? מוזיקה והתיקייה שלי ישנת טוב אתמול? לא ישנתי מספיק תישן טוב הלילה? אם אני לא אצא עד מאוחר מיטת יחיד, וחצי, זוגית או קומותיים? יחיד נפתחת תכונה אצל בני אדם שמרגיזה אותכם יותר מכל דבר: הערצה עצמית התקווה הכי גדולה בחיים שלכם: שיהיה טוב איפה הייתם רוצים לגור עכשיו? בדירת רווקות מתי בפעם האחרונה.. יצאת מהבית? אתמול בערב אכלת? היום התנשקת? אממ ואו. בקיץ התאהבת? לא קרה
נשבר לך הלב? גם לא צחקת? אתמול בלילה בכית? מזמן אמרת למישהו שאתה אוהב אותו? כבן זוג כאילו?. לא קרה מישהו אמר לך שהוא אוהב אותך?
חיבקת מישהו/י? אתמול עישנת? בטיול שתית משקה אלכוהולי? גם השתכרת? בקיץ שכבת עם מישהו/י?
היית במועדון? בקיץ לבשת חצאית? גם קנית בגד? לפני חודש אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך" ובאמת התכוונת? לא יודעת
הקדישו לך שיר?
שיפרו לך את המצברוח? שלשום מי הבן האדם האחרון ש.. ראית? אמא חשבת עליו? חברה מרוסיה התקשרת אליו? בקשר לעבודה התקשר אלייך? . חברה שלי סימונה פגע בך? אמא שימח אותך? לא יודעת.ליאורה...? היום: באיזו שעה התעוררת? רבע ל11 מה/מי העיר אותך? הפלא מה היה הדבר הראשון שאמרת? כוסעמק מה היה הדבר הראשון ששמעת? הצלצול של הפלא מה היה השיר הראשון ששמעת? הצלצול של הפלא. אמינם מה אכלת? ארוחת בוקר וצהריים. וממתק
איזו מחשבה הכי העסיקה אותך? למה מודיעים לי שנדחה הבאולינג רק עכשיו מיקום כרגע: בית להקה אהובה: אין אחת איזה כיתה אתה: יא 5 בדיחה שגרמה לך לצחוק: חחחח רק אחת? בנאדם הכי יפה שראית: ואו יש הרבה הדבר הכי מטורף שאמרת למישהו:
אתה חושב שאתה יפה? לא אתה חושב שאתה צבועה? לא. שונאת צביעות אתה חושב שאתה קנאית? בקטנה אתה חושב שאתה קרצייה? חח לא אתה חושב שאתה עקשן? לפעמים אתה אוהב את עצמך? אמממ כה

LadyFlame123

New member
ממשיכה

בנאדם ש אוהב/ת:
מתגעגע/ת אליו: הרבה חסר לך: אותו דבר עושה לך טוב להיות איתו: חברים הכי מצחיק: כנל הכי דפוק: הכי מוזר: הכי כיף לדבר איתו: איפה היית רוצה לגור בארץ? טוב לי איפה שאני יש לך פלאפון? אהא למי אתה מתקשר הכי הרבה? לא מתקשרת הרבה, יותר שלחת אסמסים איזה צלצול יש לך? משו של אמינם הקול הכי יפה ששמעת?
איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? מהבסיסיים של XP ושומר מסך? גם את רוצה להיות זמרת?
לא את רוצה להיות שחקנית? גם לא אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתפת? תלוי מה השיר ש... דילגתי, אין לי כוח האם אי פעם אהבתם מישהו שלא אהב אתכם? לא.חיבבתי
אם כן, כמה זמן? לא הרבה ניסיתם להתחיל איתו? לא הייתם איתו בקשר רומנטי כלשהו? לא התנשקתם איתו?. לא האם עכשיו יש לכם אהבה כלפי מישהו שאינו מחזיר לכם אהבה? חחח לא מה האכזבה הכי גדולה שנגרמה לכם מאדם שאהבתם? אוף נו לא יודעת מהי הסיבה הכי טיפשית שבגללה לא קיימתם קשר רומנטי עם אדם שרציתם? כי הרגשתי שהוא רמה מעליי אם הייתם מגלים אחרי כמה זמן כשכבר הפסקתם לאהוב מישהו שהוא גם אהב אתכם והכל היה פיספוס אחד גדול, איך הייתם מגיבים? באופטימיות האם אי פעם התחילו איתכם בצורה רומנטית? אם כן, איך? לא נראה לי. מי רומנטי ביפו
האם אי פעם התחלתם עם מישהו בצורה רומנטית? אם כן, איך? לא איך אתם מעדיפים שיתחילו איתכם – פנים מול פנים, בטלפון או מכתב אהבה? פנים מול פנים האם הייתם רוצים שמישהו שאוהב אתכם פשוט יבוא וינשק אתכם? אממ סבבה אם מישהו שאוהב אתכם ואתם לא אוהבים אותנו מתחיל איתכם, מה אתם עושים? מתחמקים
האם אי פעם קיבלתם לא כשהתחלתם עם מישהו? לא כמה אקסים יש לכם?
אין לי כוח זהו.

gurke

New member
whatever part 1

מהו שמכם המלא? גור שפרירי תאריך לידה: 11.10.91 מקום מגורים: תל אביב כמה אחים/אחיות? אחות אחת גר עם ההורים/לבד/עם שותף?עם ההורים
צבע עיניים? חום צבע שיער? שחור-חום גובה: לא יודע בדיוק.. מוסיקה אתה מנגן על משהו, אם כן אז מה? גיטרה, מיתרי הקול. על מה היית רוצה לנגן? תופים אחד האמנים המוסיקלים הכי כישרוניים לדעתך? ג'ון פטרוצ'י יש לך קעקועים? אם כן, כמה ושל מה? לא XD יש לך פירסינג? אם כן, כמה ואיפה? לא..שונא פירסינג. התנסת בעבר בסמים? איזה? נופ. באיזה גיל לדעתך הפסקת להיות "ילד טוב ירושלים"? אף פעם לא הייתי
ניסית להתאבד פעם? לא... אתה מעשן? אם כן כמה בערך ביום?לא! העדפה מינית חחחחחחחחחחחח כרגע, אתה מעדיף מערכת יחסים יציבה או משהו יותר סתמי? לא יודע.. עם כמה בני זוג קיימת יחסי מין מלאים? לא יודע.. האם יש לך בן/בת זוג עכשיו? לא יודע.. איזה מגמה היית בביה"ס? פיזיקה ופילוסופיה מה החלום הכי קיצוני שלך לקריירה? קיצוני? אין קיצוני, יש רק ריאלי - להיות מוזיקאי ואם תצטרך להתפשר לקריירה יותר ריאלית? אהם. איזה תפקיד לא היית עושה בחיים? לא יודע.. מה מתנגן עכשיו?הגיטרה שלי עם כמה אנשים דיברת/מדבר בזמן הזה שאתה מחבר את השאלון הזה? אף אחד.. איזה עוד ישומי מחשב פתוחים? iPhoto, iTunes, Safari ישנת טוב אתמול? לא משהו תישן טוב הלילה? לא יודע.. מיטת יחיד, וחצי, זוגית או קומותיים? יחיד.. תכונה אצל בני אדם שמרגיזה אותכם יותר מכל דבר:אדישות. התקווה הכי גדולה בחיים שלכם: כבר אין.. איפה הייתם רוצים לגור עכשיו?אני מסתדר איפה שאני מתי בפעם האחרונה.. יצאת מהבית? חזרתי לא מזמן אכלת?לפני שעה וחצי בערך התנשקת? ... התאהבת? ... נשבר לך הלב? ... צחקת? 10 דקות
בכית? היום. אמרת למישהו שאתה אוהב אותו? לפני דקה, לג'סיקוש. חכו שני, אני הולך אליו שוב
חזרתי. מישהו אמר לך שהוא אוהב אותך? ג'ס אמר לי כרגע
חיבקת מישהו/י? הרקולס נחשב? הא? עישנת?אף פעם שתית משקה אלכוהולי? וואו, מלא זמן. השתכרת? לפני שנתיים בערך. שכבת עם מישהו/י? ... היית במועדון? המון זמן לבשת חצאית? XD קנית בגד? לפני שבוע אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך" ובאמת התכוונת? הרבה זמן הקדישו לך שיר? לפני שבועיים בערך
שיפרו לך את המצברוח? שלשום מי הבן האדם\חיה מתוקה האחרון ש.. ראית? ג'ס חשבת עליו? ג'ס התקשרת אליו? סבינה. התקשר אלייך? שימי! פגע בך? אמא.. שימח אותך? ג'ס! היום: באיזו שעה התעוררת? 11 וחצי מה/מי העיר אותך? אני מה היה הדבר הראשון שאמרת? אההההההההההההה (אנה תבין
) מה היה הדבר הראשון ששמעת? בכי מתוק של ג'ס מה היה השיר הראשון ששמעת? Never Enough של דרים מה אכלת? נתיחי עוף עם אורז מממממ איזו מחשבה הכי העסיקה אותך? שאני מבולבל מדי, ולבד. מיקום כרגע: החדר שלי. להקה אהובה: דרים ת'יאטר איזה כיתה אתה: יא' בדיחה שגרמה לך לצחוק: פעם נשר נכנס לבר...המשך...מה?? יש בירה נחום?! בנאדם הכי יפה שראית: מממ
הדבר הכי מטורף שאמרת למישהו: לא רוצה להזכר. אתה חושב שאתה יפה? סקסי אחושרמוטה
אתה חושב שאתה צבועה? כן. אתה חושב שאתה קנאית? כן אתה חושב שאתה קרצייה? לא כמו השאלון הזה אתה חושב שאתה עקשן? לא יודע אתה אוהב את עצמך? רררר בזבזן או חסכן? ואם אני חוסך ומבזבז? בנאדם ש הא? אוהב/ת: ג'ס! מתגעגע/ת אליו: אל ג'ס
..רק שניה... כבר לא מתגעגע
חסר לך: די.. עושה לך טוב להיות איתו: ג'ס הכי מצחיק: ג'ס כשהוא רוצה שילטפו אותו בבטן הכי דפוק: ג'ס כשממש בא לו לאכול את מה שיש לך בצלחת הכי מוזר: לא יודע הכי כיף לדבר איתו: לא יודע.. איפה היית רוצה לגור בארץ?איפה שאני עכשיו. יש לך פלאפון? כן.. למי אתה מתקשר הכי הרבה? לאנשים מהקבוצה.. איזה צלצול יש לך?שיר של דרים הקול הכי יפה ששמעת? של מיקאל אקרפלדט איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? איזה ציור מאלבום של דרים. ושומר מסך?אין את רוצה להיות זמרת? אני כבר. את רוצה להיות שחקנית? לא יודע אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתפת? יש מצב מה השיר ש... מזכיר לך בן זוג לשעבר: Dream Theater - Disappear מזכיר לך פרידה אחרונה(כלשהי): Ayreon - Trauma מזכיר לך את הילדות: מה אכפת לציפור

gurke

New member
Whatever Part 2

גורם לך לבכות: גם "מה אכפת לציפור" וגם Chop Suey של סיסטם. גורם לך לצחוק: השיר דום שברני השמיע לי XD גורם לך לרצות לרקוד: לא יודע.. מזכיר לך את האדם שאתה רוצה: כשאני רוצה מישהו כל שיר מזכיר לי אותו שהיית רוצה לכתוב אותו: לא הבנתי.. שאתה רוצה שיושמע בחתונה שלך: משהו שלי.. שאתה רוצה שיושמע בלוויה שלך: משהו שלי.. שמסכם את שנות הנעורים שלך: איזה סיכום! אני עדיין נער
ששנאת בעבר ועכשיו אתה אוהב: לא יודע.. שאתה אוהב להתעורר לצליליו: disappear. אוהב ולא היית מכיר אלמלא חבר: הכל, למעשה. שמזכיר לך את ההתאהבות הראשונה: שיר של המורדים
שיר עצוב כזה.. שאתה אוהב ומתוך סרט שאתה אוהב: הרקולס! האם אי פעם אהבתם מישהו שלא אהב אתכם? כן.. אם כן, כמה זמן? יותר מדי..כמעט שנה. ניסיתם להתחיל איתו? כן. הייתם איתו בקשר רומנטי כלשהו? לא ממש התנשקתם איתו?.לא האם עכשיו יש לכם אהבה כלפי מישהו שאינו מחזיר לכם אהבה? לא יודע מה האכזבה הכי גדולה שנגרמה לכם מאדם שאהבתם? יותר מדי מהי הסיבה הכי טיפשית שבגללה לא קיימתם קשר רומנטי עם אדם שרציתם? יותר מדי.. אם הייתם מגלים אחרי כמה זמן כשכבר הפסקתם לאהוב מישהו שהוא גם אהב אתכם והכל היה פיספוס אחד גדול, איך הייתם מגיבים? כבר קרה לי..לא יודע, פשוט..עובר. האם אי פעם התחילו איתכם בצורה רומנטית? אם כן, איך? חחחחחח האם אי פעם התחלתם עם מישהו בצורה רומנטית? אם כן, איך? קוסם לא מגלה את הטריקים שלו!!
איך אתם מעדיפים שיתחילו איתכם – פנים מול פנים, בטלפון או מכתב אהבה? לא נראה לי שזה משנה אם זה נעשה בצורה הנכונה. האם הייתם רוצים שמישהו שאוהב אתכם פשוט יבוא וינשק אתכם? לא יודע, תלוי אם מישהו שאוהב אתכם ואתם לא אוהבים אותנו מתחיל איתכם, מה אתם עושים? זה קשה.. האם אי פעם קיבלתם לא כשהתחלתם עם מישהו?כן
כמה אקסים יש לכם? עזבו.. האם אתם אוהבים איזה אקס שלכם עדיין? לא נראה לי האם אי פעם הייתה לכם פרידה קשה במיוחד? כן, מאד. אבל לפני המון זמן. האם אי פעם שמרתם על קשר עם האקסים אחרי הפרידה? כן.. מה נשאר לכם מהאקסים – רגשות, געגועים, זיכרונות, שברון לב או מעגל לא סגור? הכל מעורבב ביחד. האם הייתם רוצים לשבת עם אחד מהם לשיחה כדי לסדר עניינים שעוד לא סגורים? הכל סגור בשבילי האם אי פעם ניסיתם לחזור לאקס? ניסו לחזור אליי.. יש אקס שהייתם רוצים לחזור אליו? לא נראה לי האם יש לכם אקס שהייתם רוצים למחוק או לשנות את הקשר שהיה לכם איתו? כן.

שרון710

New member
.

מהו שמך המלא? שרון כהן תאריך לידה: 5.11.1991 מקום מגורים: כרמיאל כמה אחים/אחיות? שתי אחיות ואח. גר עם ההורים/לבד/עם שותף? הורים, מן הסתם
צבע עיניים? כחול-ירוק-אפור
צבע שיער? חום גובה: 163 ס"מ. מוסיקה אתה מנגן על משהו, אם כן אז מה? לא על מה היית רוצה לנגן? תופים, גיטרה אחד האמנים המוסיקלים הכי כישרוניים לדעתך? עברי !:) יש לך קעקועים? אם כן, כמה ושל מה? לא יש לך פירסינג? אם כן, כמה ואיפה? חורים באוזניים נחשב?
התנסת בעבר בסמים? איזה? בטח. באיזה גיל לדעתך הפסקת להיות "ילד טוב ירושלים"? לא הפסקתי
ניסית להתאבד פעם? לא:) אתה מעשן? אם כן כמה בערך ביום? לא. העדפה מינית: גברים כרגע, אתה מעדיף מערכת יחסים יציבה או משהו יותר סתמי? יציב זה תמיד טוב. עם כמה בני זוג קיימת יחסי מין מלאים? המון. בסביבות האפס. האם יש לך בן/בת זוג עכשיו? לא איזה מגמה היית בביה"ס? עדיין. ביולוגיה-כימיה. מה החלום הכי קיצוני שלך לקריירה? לא יודעת. אין חלומות כאלה עדיין. ואם תצטרך להתפשר לקריירה יותר ריאלית? לא חשבתי על זה איזה תפקיד לא היית עושה בחיים? בצבא אני בחיים לא אהיה משקי"ת של משוXD מה מתנגן עכשיו?זלא"ד- עברי לידר. עם כמה אנשים דיברת/מדבר בזמן הזה שאתה מחבר את השאלון הזה? אפחד
איזה עוד ישומי מחשב פתוחים? מסנג'ר, ווינאמפ. ישנת טוב אתמול? Hell Yeah! תישן טוב הלילה? למה לא?
מיטת יחיד, וחצי, זוגית או קומותיים? יש לי יחיד. הייתי רוצה וחצי. תכונה אצל בני אדם שמרגיזה אותכם יותר מכל דבר: איטיות. התקווה הכי גדולה בחיים שלכם: להיות מאושרת (אווווו). איפה הייתם רוצים לגור עכשיו?טוב לי בכרמיאל:] מתי בפעם האחרונה.. יצאת מהבית? אתמול אכלת? בצהריים. לפני שלוש שעות בערך. *לא אוהבת שאלות כאלה* התנשקת? התאהבת? נשבר לך הלב? *נגמר* צחקת? לפני כמה דקות. בכית? לא זוכרת
אמרת למישהו שאתה אוהב אותו? כל הזמן אומרת. מישהו אמר לך שהוא אוהב אותך? אתמול? חיבקת מישהו/י? אתמול עישנת? נוור. שתית משקה אלכוהולי? מזמן
השתכרת? לא. שכבת עם מישהו/י? לא היית במועדון? לא!~ לבשת חצאית? אממ.. יום שבת:) קנית בגד? וואי באוגוסט נראה ליXD אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך" ובאמת התכוונת? אני תמיד מתכוונת. הקדישו לך שיר? אתמול!!:) שיפרו לך את המצברוח? כנ"ל. מי הבן האדם האחרון ש.. ראית? רן חשבת עליו? בופי התקשרת אליו? בופי התקשר אלייך? .שילע פגע בך?לא משנה. שימח אותך? אנשים של הטקס אתמול.
היום: באיזו שעה התעוררת?11 וחצי. מה/מי העיר אותך? העולם
מה היה הדבר הראשון שאמרת? בוקר טוב. מה היה הדבר הראשון ששמעת? את אמא אומרת לי בוקר טוב מה היה השיר הראשון ששמעת? לא זוכרת מה אכלת? אורז. איזו מחשבה הכי העסיקה אותך? היום נמלטים, היום נמלטים, היום נמלטים!@@$#@ מיקום כרגע: בבית. להקה אהובה: מוניקה סקס:) איזה כיתה אתה:נחשו. בדיחה שגרמה לך לצחוק: לא צוחקת מבדיחות. זה פשוט לא מצחיק. בנאדם הכי יפה שראית: וונטרת' מילר!!@#
הדבר הכי מטורף שאמרת למישהו: חחח וואט?! אתה חושב שאתה יפה? לא הכי אתה חושב שאתה צבועה? ממש לא אתה חושב שאתה קנאית? ממש כן אתה חושב שאתה קרצייה? לפעמים
אתה חושב שאתה עקשן? יאפ אתה אוהב את עצמך? מסמפטת בזבזן או חסכן? בזבזנית בנאדם ש אוהב/ת: המון. מתגעגע/ת אליו: יש כמה חסר לך: גלי. עושה לך טוב להיות איתו: כל החברים שלי:) הכי מצחיק: עמרי
הכי דפוק: ניר ומעיין
הכי מוזר: די, לא יפה הכי כיף לדבר איתו:שילע ובופי. איפה היית רוצה לגור בארץ? פה. יש לך פלאפון? כן למי אתה מתקשר הכי הרבה? מחכה שיתקשרו אליי. איזה צלצול יש לך? של גריז הקול הכי יפה ששמעת? של רעות!!! איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? מכוער ושומר מסך? סתם כזה של ווינדוס את רוצה להיות זמרת? לא את רוצה להיות שחקנית? לא אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתפת? לא מה השיר ש... מזכיר לך בן זוג לשעבר: אין שיר כזה מזכיר לך פרידה אחרונה(כלשהי): כנ"ל מזכיר לך את הילדות: הופה היי
גורם לך לבכות: אבות ובנים. גורם לך לצחוק: גאידמק! גורם לך לרצות לרקוד: כל שיר קצבי
מזכיר לך את האדם שאתה רוצה:- שהיית רוצה לכתוב אותו: - שאתה רוצה שיושמע בחתונה שלך: לא חשבתי על זה. שאתה רוצה שיושמע בלוויה שלך: איזה יום שמח לי היום שמסכם את שנות הנעורים שלך: פיף ששנאת בעבר ועכשיו אתה אוהב: מטייל אוסטרלי שאתה אוהב להתעורר לצליליו: Girlfriend כי זה השעון מעורר שלי אוהב ולא היית מכיר אלמלא חבר: וואו, יש המון כאלה. שמזכיר לך את ההתאהבות הראשונה:- שאתה אוהב ומתוך סרט שאתה אוהב: כל השירים של גריז, מולאן רוז' כל השירים של דיסני. *לא עניינכם!*
האם אי פעם אהבתם מישהו שלא אהב אתכם? אם כן, כמה זמן? ניסיתם להתחיל איתו? הייתם איתו בקשר רומנטי כלשהו? התנשקתם איתו?. האם עכשיו יש לכם אהבה כלפי מישהו שאינו מחזיר לכם אהבה? מה האכזבה הכי גדולה שנגרמה לכם מאדם שאהבתם? מהי הסיבה הכי טיפשית שבגללה לא קיימתם קשר רומנטי עם אדם שרציתם? אם הייתם מגלים אחרי כמה זמן כשכבר הפסקתם לאהוב מישהו שהוא גם אהב אתכם והכל היה פיספוס אחד גדול, איך הייתם מגיבים? האם אי פעם התחילו איתכם בצורה רומנטית? אם כן, איך? האם אי פעם התחלתם עם מישהו בצורה רומנטית? אם כן, איך? איך אתם מעדיפים שיתחילו איתכם – פנים מול פנים, בטלפון או מכתב אהבה? האם הייתם רוצים שמישהו שאוהב אתכם פשוט יבוא וינשק אתכם? אם מישהו שאוהב אתכם ואתם לא אוהבים אותנו מתחיל איתכם, מה אתם עושים? האם אי פעם קיבלתם לא כשהתחלתם עם מישהו? כמה אקסים יש לכם? האם אתם אוהבים איזה אקס שלכם עדיין? האם אי פעם הייתה לכם פרידה קשה במיוחד? האם אי פעם שמרתם על קשר עם האקסים אחרי הפרידה? מה נשאר לכם מהאקסים – רגשות, געגועים, זיכרונות, שברון לב או מעגל לא סגור? האם הייתם רוצים לשבת עם אחד מהם לשיחה כדי לסדר עניינים שעוד לא סגורים? האם אי פעם ניסיתם לחזור לאקס? יש אקס שהייתם רוצים לחזור אליו? האם יש לכם אקס שהייתם רוצים למחוק או לשנות את הקשר שהיה לכם איתו?

NoFaRi1

New member
I'm in class but well :p

מהו שמך המלא? Nofar תאריך לידה: 12.10.90 מקום מגורים: Beachwood כמה אחים/אחיות? 2 גר עם ההורים/לבד/עם שותף? with my parents צבע עיניים? green צבע שיער? brownish גובה: 1.60 מוסיקה אתה מנגן על משהו, אם כן אז מה? nope על מה היית רוצה לנגן? אחד האמנים המוסיקלים הכי כישרוניים לדעתך? too many יש לך קעקועים? אם כן, כמה ושל מה? not yet יש לך פירסינג? אם כן, כמה ואיפה? tragus and belly button התנסת בעבר בסמים? איזה?
באיזה גיל לדעתך הפסקת להיות "ילד טוב ירושלים"? 14 ניסית להתאבד פעם? no אתה מעשן? אם כן כמה בערך ביום? העדפה מינית: guys כרגע, אתה מעדיף מערכת יחסים יציבה או משהו יותר סתמי? i prefer ido
עם כמה בני זוג קיימת יחסי מין מלאים? 2 האם יש לך בן/בת זוג עכשיו? mm... complicatetd איזה מגמה היית בביה"ס? sociology מה החלום הכי קיצוני שלך לקריירה? ואם תצטרך להתפשר לקריירה יותר ריאלית? איזה תפקיד לא היית עושה בחיים? zona :p מה מתנגן עכשיו? nothing עם כמה אנשים דיברת/מדבר בזמן הזה שאתה מחבר את השאלון הזה? noone איזה עוד ישומי מחשב פתוחים? my manu project ישנת טוב אתמול? no תישן טוב הלילה? i guess not מיטת יחיד, וחצי, זוגית או קומותיים? couple תכונה אצל בני אדם שמרגיזה אותכם יותר מכל דבר: nosiness? :DD התקווה הכי גדולה בחיים שלכם: that i will be proud of what i am איפה הייתם רוצים לגור עכשיו? israel :( מתי בפעם האחרונה.. יצאת מהבית? today at 7:55 אכלת? 10 minutes ago התנשקת? two months התאהבת? pretty the same :p נשבר לך הלב? צחקת? today i guess בכית? אמרת למישהו שאתה אוהב אותו? yesterday מישהו אמר לך שהוא אוהב אותך? same חיבקת מישהו/י? today עישנת? hooka(nargila) two weweks ago שתית משקה אלכוהולי? phh השתכרת? phhhh שכבת עם מישהו/י? mm היית במועדון? two weeks ago לבשת חצאית? phhhhhhhhh קנית בגד? too long ago
אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך" ובאמת התכוונת? yesterday הקדישו לך שיר? my birthday שיפרו לך את המצברוח? מי הבן האדם האחרון ש.. ראית? mm dug חשבת עליו? ido התקשרת אליו? josh התקשר אלייך? ido פגע בך? שימח אותך? היום: באיזו שעה התעוררת? 6:35 מה/מי העיר אותך? dad מה היה הדבר הראשון שאמרת? dont remember מה היה הדבר הראשון ששמעת? מה היה השיר הראשון ששמעת? מה אכלת? cereals איזו מחשבה הכי העסיקה אותך? i dont know מיקום כרגע: computers room להקה אהובה: איזה כיתה אתה: well.. בדיחה שגרמה לך לצחוק: בנאדם הכי יפה שראית: הדבר הכי מטורף שאמרת למישהו: that he cant marry me אתה חושב שאתה יפה? no אתה חושב שאתה צבועה? no אתה חושב שאתה קנאית? not really אתה חושב שאתה קרצייה? no אתה חושב שאתה עקשן? sometimes אתה אוהב את עצמך? sometimes בזבזן או חסכן? spender בנאדם ש אוהב/ת: a lot מתגעגע/ת אליו: a lot חסר לך: noo.. עושה לך טוב להיות איתו: ido.. הכי מצחיק: הכי דפוק: הכי מוזר: הכי כיף לדבר איתו: איפה היית רוצה לגור בארץ? not sure יש לך פלאפון?
למי אתה מתקשר הכי הרבה? eima :p איזה צלצול יש לך? הקול הכי יפה ששמעת? איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? me as a kid ושומר מסך? i dont hava one את רוצה להיות זמרת? no את רוצה להיות שחקנית? no אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתפת? i guess i will מה השיר ש... מזכיר לך בן זוג לשעבר: on fire מזכיר לך פרידה אחרונה(כלשהי): ok i skipping on that one האם אי פעם אהבתם מישהו שלא אהב אתכם? yes אם כן, כמה זמן? few months ניסיתם להתחיל איתו? no הייתם איתו בקשר רומנטי כלשהו? not really התנשקתם איתו?. no האם עכשיו יש לכם אהבה כלפי מישהו שאינו מחזיר לכם אהבה? no מה האכזבה הכי גדולה שנגרמה לכם מאדם שאהבתם? מהי הסיבה הכי טיפשית שבגללה לא קיימתם קשר רומנטי עם אדם שרציתם? israel-america ahmmm אם הייתם מגלים אחרי כמה זמן כשכבר הפסקתם לאהוב מישהו שהוא גם אהב אתכם והכל היה פיספוס אחד גדול, איך הייתם מגיבים? phh האם אי פעם התחילו איתכם בצורה רומנטית? אם כן, איך? האם אי פעם התחלתם עם מישהו בצורה רומנטית? אם כן, איך? איך אתם מעדיפים שיתחילו איתכם – פנים מול פנים, בטלפון או מכתב אהבה? faca to face האם הייתם רוצים שמישהו שאוהב אתכם פשוט יבוא וינשק אתכם? no אם מישהו שאוהב אתכם ואתם לא אוהבים אותנו מתחיל איתכם, מה אתם עושים? smiling:] האם אי פעם קיבלתם לא כשהתחלתם עם מישהו? i just didnt כמה אקסים יש לכם? 2 האם אתם אוהבים איזה אקס שלכם עדיין? no האם אי פעם הייתה לכם פרידה קשה במיוחד? yes האם אי פעם שמרתם על קשר עם האקסים אחרי הפרידה? yes מה נשאר לכם מהאקסים – רגשות, געגועים, זיכרונות, שברון לב או מעגל לא סגור? we are friends האם הייתם רוצים לשבת עם אחד מהם לשיחה כדי לסדר עניינים שעוד לא סגורים? no האם אי פעם ניסיתם לחזור לאקס? no יש אקס שהייתם רוצים לחזור אליו? no האם יש לכם אקס שהייתם רוצים למחוק או לשנות את הקשר שהיה לכם איתו? no

Broken sound

New member
סקס.

מהו שמך המלא?שני שאנטי קיברטXD תאריך לידה: 29.7.1991 מקום מגורים:מודיעין כמה אחים/אחיות? ממ אח ושתי אחיות גר עם ההורים/לבד/עם שותף?לצערי עם ההורים צבע עיניים? חום צבע שיער? ממ משתנה.כרגע שחור. גובה: 1.65 נראלי מוסיקה אתה מנגן על משהו, אם כן אז מה? נופ על מה היית רוצה לנגן? תופיםםם3> אחד האמנים המוסיקלים הכי כישרוניים לדעתך? ממעפר מאירי.עברי לידר כמובן. ודהיוזד.אני מחשיבה אותם כאומן אחד.יוצרים מדהימים. יש לך קעקועים? אם כן, כמה ושל מה? בקרוב יהיו יש לך פירסינג? אם כן, כמה ואיפה?ממ.גבה.אינדסטראיל.נזם.כמהלובים.והליקס. התנסת בעבר בסמים? איזה? ........ באיזה גיל לדעתך הפסקת להיות "ילד טוב ירושלים"? כיתה ח' ניסית להתאבד פעם? .............. אתה מעשן? אם כן כמה בערך ביום?מעשנת.ממלא סגורה על זה. העדפה מינית:סטרייטית כרגע, אתה מעדיף מערכת יחסים יציבה או משהו יותר סתמי? סתמי.כרגיל.למרות שקשר רציני בחורף לא מזיק. עם כמה בני זוג קיימת יחסי מין מלאים? . האם יש לך בן/בת זוג עכשיו? לא איזה מגמה היית בביה"ס? אומנותביולוגיה.^^ מה החלום הכי קיצוני שלך לקריירה? קיצוני? ממ.עיצוב פנים.לא קיצוני אבל זה החלום לקריירה. ואם תצטרך להתפשר לקריירה יותר ריאלית? ממ.לאדעת. איזה תפקיד לא היית עושה בחיים? ממממממממממ מה מתנגן עכשיו?Dark days-the used
עם כמה אנשים דיברת/מדבר בזמן הזה שאתה מחבר את השאלון הזה? 4 איזה עוד ישומי מחשב פתוחים? מוזיקה ישנת טוב אתמול? וואו כן. תישן טוב הלילה?אני חושבת מיטת יחיד, וחצי, זוגית או קומותיים?וחצי תכונה אצל בני אדם שמרגיזה אותכם יותר מכל דבר: התנשאות.$@^*@($^*@$^#(%^*#_*& התקווה הכי גדולה בחיים שלכם: ... איפה הייתם רוצים לגור עכשיו?ירושלים/ת"א/ניו-יורק. מתי בפעם האחרונה.. יצאת מהבית? ממ.אתמול מתישהו.וחזרתי לפני חצי שעה. אכלת?ממממממ...ב5 התנשקת? לא סגורה על זה התאהבת?.... נשבר לך הלב?...... צחקת? חחח לפני חצי שעהD: בכית?.......ממזמן אמרת למישהו שאתה אוהב אותו?ממזמן מישהו אמר לך שהוא אוהב אותך? .......... חיבקת מישהו/י? הרקולס נחשב?לפני חצי שעה עישנת?לפני רבע שעהD: שתית משקה אלכוהולי? שלשום השתכרת? שלשום שכבת עם מישהו/י?............... היית במועדון? ממ.וואו לפני די הרבה זמן. לבשת חצאית? ברמצווה של אח שלי קנית בגד? לפני.......שבועיים אני חושבת. אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך" ובאמת התכוונת?..... הקדישו לך שיר? ........... שיפרו לך את המצברוח? ............. מי הבן האדם האחרון ש.. ראית?שיר חשבת עליו?X התקשרת אליו?אמא התקשר אלייך? .נעה פגע בך? X שימח אותך?שיר היום: באיזו שעה התעוררת?4 מה/מי העיר אותך? שירD: מה היה הדבר הראשון שאמרת?סעמק מה השעה. מה היה הדבר הראשון ששמעת? "בואו אני יכין לכן ארוחת בריאות"XD מה היה השיר הראשון ששמעת? come as u r- nirvana מה אכלת? טוסט איזו מחשבה הכי העסיקה אותך?יותר מדי מחשבות מעסיקות אותי מיקום כרגע:בחדר להקה אהובה:Theused+Nirvana+30STM איזה כיתה אתה:יא' בדיחה שגרמה לך לצחוק:חחח ממ.לאסגורה על זה בנאדם הכי יפה שראית: קורט
הדבר הכי מטורף שאמרת למישהו: ממ.. אתה חושב שאתה יפה? לא אתה חושב שאתה צבועה? כן אתה חושב שאתה קנאית? כן אתה חושב שאתה קרצייה? לא.מקווה ככה לפחות אתה חושב שאתה עקשן? כן אתה אוהב את עצמך?נלא בזבזן או חסכן? בזבזנית בנאדם ש אוהב/ת: הרבהD: מתגעגע/ת אליו:כולםבירושלים3> חסר לך: החברים בירושלים.וסבתא. עושה לך טוב להיות איתו: ממ..... הכי מצחיק: שירמרעות ושירמירושליםXD וקטיה. הכי דפוק: וואו יש הרבה. הכי מוזר: מממ..... הכי כיף לדבר איתו:שיר+נויה.3333333333333> איפה היית רוצה לגור בארץ?ירושלים/ת"T. יש לך פלאפון? כן למי אתה מתקשר הכי הרבה?נויושיר איזה צלצול יש לך?בתיקפה-עברי לידר. הקול הכי יפה ששמעת? קורט ובארט איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? ממ סתם איזה כוסית אחת ושומר מסך?אין את רוצה להיות זמרת? חח לאדעת. את רוצה להיות שחקנית?חח ישמצב אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתפת?תלוי^^ מה השיר ש... מזכיר לך בן זוג לשעבר: If i were u.לא בדיוק בן זוג.אבל הכי מזכיר לי אותו. מזכיר לך פרידה אחרונה(כלשהי): - מזכיר לך את הילדות: מממממ.כל הבריטני ספירס למינהם גורם לך לבכות: onmyown-theused גורם לך לצחוק:אמממ גורם לך לרצות לרקוד:system of a down- chop suey מזכיר לך את האדם שאתה רוצה:If i were u שהיית רוצה לכתוב אותו:כ"כ הרבה שאתה רוצה שיושמע בחתונה שלך:Blue&yellow-theused שאתה רוצה שיושמע בלוויה שלך: וואו יש הרבה שמסכם את שנות הנעורים שלך: ......... ששנאת בעבר ועכשיו אתה אוהב: ........ שאתה אוהב להתעורר לצליליו: Nirvana - Lake Of Fire אוהב ולא היית מכיר אלמלא חבר: ממ כל Boyslikegirld. מעייניאוהבתי3> שמזכיר לך את ההתאהבות הראשונה: מממממ שאתה אוהב ומתוך סרט שאתה אוהב: האם אי פעם אהבתם מישהו שלא אהב אתכם? ישמצב. אם כן, כמה זמן? הרבה ניסיתם להתחיל איתו?כן הייתם איתו בקשר רומנטי כלשהו?כן התנשקתם איתו?.כן האם עכשיו יש לכם אהבה כלפי מישהו שאינו מחזיר לכם אהבה?ממ.לא. מה האכזבה הכי גדולה שנגרמה לכם מאדם שאהבתם? יותרמדי אכזבות נראלי.ואת חלקן אני גמרתי. מהי הסיבה הכי טיפשית שבגללה לא קיימתם קשר רומנטי עם אדם שרציתם? התעלמות. אם הייתם מגלים אחרי כמה זמן כשכבר הפסקתם לאהוב מישהו שהוא גם אהב אתכם והכל היה פיספוס אחד גדול, איך הייתם מגיבים? רע האם אי פעם התחילו איתכם בצורה רומנטית? אם כן, איך? ממ. האם אי פעם התחלתם עם מישהו בצורה רומנטית? אם כן, איך?אנילאבחורה של רומנטיקה איך אתם מעדיפים שיתחילו איתכם – פנים מול פנים, בטלפון או מכתב אהבה? לא כזה משנה האם הייתם רוצים שמישהו שאוהב אתכם פשוט יבוא וינשק אתכם? תלוי אם מישהו שאוהב אתכם ואתם לא אוהבים אותנו מתחיל איתכם, מה אתם עושים?אני לסבית האם אי פעם קיבלתם לא כשהתחלתם עם מישהו?לא^^. כמה אקסים יש לכם?איןD: האם אתם אוהבים איזה אקס שלכם עדיין? - האם אי פעם הייתה לכם פרידה קשה במיוחד?- האם אי פעם שמרתם על קשר עם האקסים אחרי הפרידה? - מה נשאר לכם מהאקסים – רגשות, געגועים, זיכרונות, שברון לב או מעגל לא סגור? - האם הייתם רוצים לשבת עם אחד מהם לשיחה כדי לסדר עניינים שעוד לא סגורים? - האם אי פעם ניסיתם לחזור לאקס? - יש אקס שהייתם רוצים לחזור אליו? - האם יש לכם אקס שהייתם רוצים למחוק או לשנות את הקשר שהיה לכם איתו?-

טובטוב

מהו שמך המלא?משהו תאריך לידה: 9.9.91 מקום מגורים: כמה אחים/אחיות?4 גר עם ההורים/לבד/עם שותף?עם ההורים צבע עיניים? ירוק-חום צבע שיער? חום גובה: 1.59 ככה מוסיקה אתה מנגן על משהו, אם כן אז מה?חרטוטים על גיטרה על מה היית רוצה לנגן? גיטרה :) אחד האמנים המוסיקלים הכי כישרוניים לדעתך? ממ עברי לידר ושלמה ארצי יש לך קעקועים? אם כן, כמה ושל מה? לא יש לך פירסינג? אם כן, כמה ואיפה?כן,הליקס התנסת בעבר בסמים? איזה? לא באיזה גיל לדעתך הפסקת להיות "ילד טוב ירושלים"?חחחח עוד לא הפסקתי :) ניסית להתאבד פעם? לא אתה מעשן? אם כן כמה בערך ביום?לא העדפה מינית:סטרייטית כרגע, אתה מעדיף מערכת יחסים יציבה או משהו יותר סתמי?יציבה עם כמה בני זוג קיימת יחסי מין מלאים? פחחח 0
האם יש לך בן/בת זוג עכשיו? לא ]: איזה מגמה היית בביה"ס? אני עדיין-אומנות מה החלום הכי קיצוני שלך לקריירה? קיצוני? הא? ואם תצטרך להתפשר לקריירה יותר ריאלית? מעצבת פנים/גרפיקאית איזה תפקיד לא היית עושה בחיים? זנות?
מה מתנגן עכשיו?כלום עם כמה אנשים דיברת/מדבר בזמן הזה שאתה מחבר את השאלון הזה? 0 איזה עוד ישומי מחשב פתוחים? מסנג'ר,כתבן ווינאמפ ישנת טוב אתמול? ממ כן..אבל קמתי עייפה
למרות שישנתי איזה 11 שעות :S תישן טוב הלילה?מממ ב"ה
מיטת יחיד, וחצי, זוגית או קומותיים?יחיד תכונה אצל בני אדם שמרגיזה אותכם יותר מכל דבר:צביעות התקווה הכי גדולה בחיים שלכם:מממ.. איפה הייתם רוצים לגור עכשיו?בדיוק פה מתי בפעם האחרונה.. יצאת מהבית? לפני איזה שעתיים-שלוש אכלת?מממ לפני איזה שעה התנשקת? וואו..אממ... נראלי ב28.9
התאהבת?הואה.. מזמן לא נשבר לך הלב? מממ לא יודעת צחקת? מממ היום אחה"צ בכית?וואי מזמן לא.. אמרת למישהו שאתה אוהב אותו?היום :) לאח שלי מישהו אמר לך שהוא אוהב אותך? :( חיבקת מישהו/י? הרקולס נחשב?היום עישנת?אפעם שתית משקה אלכוהולי?חח נראלי במסיבה של קורמן השתכרת? אף פעם שכבת עם מישהו/י? אפעם היית במועדון? מממ וואו מזמן לא...לפני איזה חודש.. לבשת חצאית? לא זוכרת קנית בגד? קנו לי..מכנס חאקי אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך" ובאמת התכוונת?היום הקדישו לך שיר? :( אנערף.. שיפרו לך את המצברוח? מממממ....לפני איזה יומיים :) מי הבן האדם האחרון ש.. ראית?אמא חשבת עליו? ממממ.. התקשרת אליו?לעופר נראלי התקשר אלייך? תמר פגע בך?ממ שימח אותך?ממ היום: באיזו שעה התעוררת?11 מה/מי העיר אותך? שעון מעורר מה היה הדבר הראשון שאמרת?חחח אף אחד לא היה בבית
מה היה הדבר הראשון ששמעת? את הצלצול של השעון מעורר מה היה השיר הראשון ששמעת? מממ.... נראלי "פסק זמן"-אריק איינשטיין מה אכלת? אין לי כוח איזו מחשבה הכי העסיקה אותך?נמנמ :S מיקום כרגע:בחדר של אח שלי להקה אהובה:משינה איזה כיתה אתה:יא3 בדיחה שגרמה לך לצחוק:אוחח בנאדם הכי יפה שראית:הואה.. קשה הדבר הכי מטורף שאמרת למישהו: כל מיני ירידות על קרופניק למיניהן :p זה מרושע.. אתה חושב שאתה יפה?נו באמת אתה חושב שאתה צבועה?אממ... ישמצב שיש פעמים שכן[וזה חרא-צריך לשנות את זה ומהר] אתה חושב שאתה קנאית? באיזשהו מקום,כן אתה חושב שאתה קרצייה? חח לא אתה חושב שאתה עקשן? כן אתה אוהב את עצמך?כן :) אחלה לי עם עצמי בזבזן או חסכן? חסכן בנאדם ש אוהב/ת: ממממ מתגעגע/ת אליו: ממממ חסר לך: מממ יפעת.. עושה לך טוב להיות איתו:וואי יש הרבה כאלה :) הכי מצחיק: שירה הכי דפוק: שירה הכי מוזר: ממ רז החניך
הכי כיף לדבר איתו:איריס..בר ומור :) איפה היית רוצה לגור בארץ?בדיוק כאן יש לך פלאפון? כן למי אתה מתקשר הכי הרבה?וואו..שאלה טובה..זה משתנה איזה צלצול יש לך?כל מיני הקול הכי יפה ששמעת?שאלה מטומטמת טילים איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? כחול מעאפן
ושומר מסך?של הווינדוס את רוצה להיות זמרת? לא את רוצה להיות שחקנית? לא אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתפת?תלוי איזה מה השיר ש... מזכיר לך בן זוג לשעבר: לאיודעת נו מזכיר לך פרידה אחרונה(כלשהי): מזכיר לך את הילדות: גורם לך לבכות: וואי יש כמה.. מיליון כוכבים,שיר בעיפרון,בורח.. גורם לך לצחוק:סרט הודי!!!! :) חחח הכי מצחיקק גורם לך לרצות לרקוד:hit and run מזכיר לך את האדם שאתה רוצה:חח.. בורח
שהיית רוצה לכתוב אותו: שיר בעיפרון שאתה רוצה שיושמע בחתונה שלך:את יפה :) אווו כמה קיטש שאתה רוצה שיושמע בלוויה שלך: חחח לא יודעת שמסכם את שנות הנעורים שלך: אני עדיין בשנים האלה :( אל תהפכו אותי לזקנה ששנאת בעבר ועכשיו אתה אוהב: ממממ שאתה אוהב להתעורר לצליליו: אנערף אוהב ולא היית מכיר אלמלא חבר: בורח,אמונה.. שמזכיר לך את ההתאהבות הראשונה:נמנמ שאתה אוהב ומתוך סרט שאתה אוהב: נמנמ האם אי פעם אהבתם מישהו שלא אהב אתכם? כן אם כן, כמה זמן? חחח הרבה ניסיתם להתחיל איתו?לא הייתם איתו בקשר רומנטי כלשהו?לא התנשקתם איתו?.לא האם עכשיו יש לכם אהבה כלפי מישהו שאינו מחזיר לכם אהבה?לא מה האכזבה הכי גדולה שנגרמה לכם מאדם שאהבתם? מממ..זה כזה כיתה ד'
עזבו מהי הסיבה הכי טיפשית שבגללה לא קיימתם קשר רומנטי עם אדם שרציתם? ביישנות? אם הייתם מגלים אחרי כמה זמן כשכבר הפסקתם לאהוב מישהו שהוא גם אהב אתכם והכל היה פיספוס אחד גדול, איך הייתם מגיבים? באסההה האם אי פעם התחילו איתכם בצורה רומנטית? אם כן, איך?ממממממ... האם אי פעם התחלתם עם מישהו בצורה רומנטית? אם כן, איך? חח לא איך אתם מעדיפים שיתחילו איתכם – פנים מול פנים, בטלפון או מכתב אהבה?פנים מול פנים האם הייתם רוצים שמישהו שאוהב אתכם פשוט יבוא וינשק אתכם?בסה"כ כן,אבל תלוי מי. אם מישהו שאוהב אתכם ואתם לא אוהבים אותנו מתחיל איתכם, מה אתם עושים? מממ..מדברת איתו..אבל לא עושה מעבר לזה האם אי פעם קיבלתם לא כשהתחלתם עם מישהו?לא התחלתי עם אף אחד
כמה אקסים יש לכם?סוג של 1
האם אתם אוהבים איזה אקס שלכם עדיין?לא האם אי פעם הייתה לכם פרידה קשה במיוחד?לא האם אי פעם שמרתם על קשר עם האקסים אחרי הפרידה?חח כן..סוגשל מה נשאר לכם מהאקסים – רגשות, געגועים, זיכרונות, שברון לב או מעגל לא סגור?חחח כלום האם הייתם רוצים לשבת עם אחד מהם לשיחה כדי לסדר עניינים שעוד לא סגורים? לא האם אי פעם ניסיתם לחזור לאקס? לא יש אקס שהייתם רוצים לחזור אליו? לא האם יש לכם אקס שהייתם רוצים למחוק או לשנות את הקשר שהיה לכם איתו?מממממ לא חושבת

להלהלה

מהו שמך המלא? ירדן תאריך לידה: 24.7.91 מקום מגורים: ירושלים כמה אחים/אחיות? אני ועוד 2 גדולים גר עם ההורים/לבד/עם שותף? אמא צבע עיניים? חום צבע שיער? חום גובה: 1.60 מוסיקה אתה מנגן על משהו, אם כן אז מה? גיטרה ופסנתר על מה היית רוצה לנגן? תופים אחד האמנים המוסיקלים הכי כישרוניים לדעתך? יש מלא, אני ממש אוהבת את דרייק בל יש לך קעקועים? אם כן, כמה ושל מה? לא, אבל אני רוצה יש לך פירסינג? אם כן, כמה ואיפה? לא, אבל אני מקווה שיהיה בגבה התנסת בעבר בסמים? איזה? לא באיזה גיל לדעתך הפסקת להיות "ילד טוב ירושלים"? לא יודעת ניסית להתאבד פעם? לא אתה מעשן? אם כן כמה בערך ביום? לא העדפה מינית - אוהבת בנים כרגע, אתה מעדיף מערכת יחסים יציבה או משהו יותר סתמי? יציבה עם כמה בני זוג קיימת יחסי מין מלאים? 0 האם יש לך בן/בת זוג עכשיו? לא איזה מגמה היית בביה"ס? תיאטרון ותקשורת מה החלום הכי קיצוני שלך לקריירה? קיצוני? להיות שחקנית\ בלהקה מצליחה בחו"ל ואם תצטרך להתפשר לקריירה יותר ריאלית? אממ לא יודעת.. צלמת איזה תפקיד לא היית עושה בחיים? בטח ברפואה.. יש לי בעיות עם דם וכאב של אחרים כואב גם לי מה מתנגן עכשיו? Bless The Child של נייטוויש עם כמה אנשים דיברת/מדבר בזמן הזה שאתה מחבר את השאלון הזה? 3 איזה עוד ישומי מחשב פתוחים? מסינג'ר, מדייה פלייר, אייסיקיו, סקייפי ישנת טוב אתמול? כן תישן טוב הלילה? כן מיטת יחיד, וחצי, זוגית או קומותיים? יחיד תכונה אצל בני אדם שמרגיזה אותכם יותר מכל דבר: צביעות התקווה הכי גדולה בחיים שלכם: לא יודעת. אני מאניחה שכשאחי עבר תאונה מאוד קשה אז שיצא ממנה בשלום ושלא יהיה נכה. איפה הייתם רוצים לגור עכשיו? ארה"ב מתי בפעם האחרונה.. יצאת מהבית? לפני 5 דקות אכלת? כשראיתי נמלטים התנשקת? אף פעם התאהבת? לפני שנתיים נשבר לך הלב? לפני שנתיים צחקת? היום בכית? היום בצהרים אמרת למישהו שאתה אוהב אותו? היום מישהו אמר לך שהוא אוהב אותך? כנ"ל חיבקת מישהו/י? אממ אתמול עישנת? אף פעם שתית משקה אלכוהולי? יין באורחת שישי נחשב? השתכרת? אף פעם שכבת עם מישהו/י? אף פעם היית במועדון? בגרמניה לבשת חצאית? לפני שבועיים קנית בגד? לפני שבועיים אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך" ובאמת התכוונת? היום- אני לא מדברת על אהבה רומנטית הקדישו לך שיר? לפני חודש שיפרו לך את המצברוח? אתמול מי הבן האדם האחרון ש.. ראית? אמא חשבת עליו? גל התקשרת אליו? דניאל התקשר אלייך? דניאל פגע בך? היו כמה שימח אותך? שני היום: באיזו שעה התעוררת? 1:30 מה/מי העיר אותך? הטלפון מה היה הדבר הראשון שאמרת? בוקר מה היה הדבר הראשון ששמעת? את המחשב מה היה השיר הראשון ששמעת? לא זוכרת מה אכלת? פנקייק איזו מחשבה הכי העסיקה אותך? יש היום בייביסטר מיקום כרגע: בחדר להקה אהובה: ניטוויש, לינקין פארק איזה כיתה אתה: יא בדיחה שגרמה לך לצחוק:מי זוכר בנאדם הכי יפה שראית: לא יודעת הדבר הכי מטורף שאמרת למישהו:מי זוכר אתה חושב שאתה יפה? בסדר אתה חושב שאתה צבועה? לא אתה חושב שאתה קנאית? לא אתה חושב שאתה קרצייה? לא אתה חושב שאתה עקשן? כן אתה אוהב את עצמך?אפשר לומר בזבזן או חסכן? לא קיצונית. בנאדם ש אוהב/ת: אין מתגעגע/ת אליו:אהמ חסר לך: אממ עושה לך טוב להיות איתו: שני הכי מצחיק: עידן הכי דפוק: רועי הכי מוזר:יש המון הכי כיף לדבר איתו:חברים טובים איפה היית רוצה לגור בארץ? בבית שלי כרגע יש לך פלאפון? כן למי אתה מתקשר הכי הרבה?אמא איזה צלצול יש לך?של מטאליקה הקול הכי יפה ששמעת? לא יודעת איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? אלכסנדרפלאטז ושומר מסך?ווינדוס את רוצה להיות זמרת?כן את רוצה להיות שחקנית?כן אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתפת?לא נראה לי מה השיר ש... מזכיר לך בן זוג לשעבר: אין מזכיר לך פרידה אחרונה(כלשהי):לא יודעת מזכיר לך את הילדות: שירי ילדים גורם לך לבכות: אממ גורם לך לצחוק:יש הרבה גורם לך לרצות לרקוד:הכל מזכיר לך את האדם שאתה רוצה:אין שהיית רוצה לכתוב אותו: מממ שאתה רוצה שיושמע בחתונה שלך:אממ שאתה רוצה שיושמע בלוויה שלך: נו שמסכם את שנות הנעורים שלך: עדיין לא נגמרו ששנאת בעבר ועכשיו אתה אוהב: אממ שאתה אוהב להתעורר לצליליו: אממ אוהב ולא היית מכיר אלמלא חבר: נייטוויש שמזכיר לך את ההתאהבות הראשונה: אמ שאתה אוהב ומתוך סרט שאתה אוהב: של שישי הפוך האם אי פעם אהבתם מישהו שלא אהב אתכם? כן אם כן, כמה זמן? שנה ניסיתם להתחיל איתו?לא הייתם איתו בקשר רומנטי כלשהו? לא התנשקתם איתו?.לא האם עכשיו יש לכם אהבה כלפי מישהו שאינו מחזיר לכם אהבה?לא מה האכזבה הכי גדולה שנגרמה לכם מאדם שאהבתם? לא יודעת מהי הסיבה הכי טיפשית שבגללה לא קיימתם קשר רומנטי עם אדם שרציתם?אממ אם הייתם מגלים אחרי כמה זמן כשכבר הפסקתם לאהוב מישהו שהוא גם אהב אתכם והכל היה פיספוס אחד גדול, איך הייתם מגיבים? פספוס האם אי פעם התחילו איתכם בצורה רומנטית? אם כן, איך?כן לא זוכרת האם אי פעם התחלתם עם מישהו בצורה רומנטית? אם כן, איך? לא איך אתם מעדיפים שיתחילו איתכם – פנים מול פנים, בטלפון או מכתב אהבה?פנים האם הייתם רוצים שמישהו שאוהב אתכם פשוט יבוא וינשק אתכם? אם אני אוהבת אותו אז כן אם מישהו שאוהב אתכם ואתם לא אוהבים אותנו מתחיל איתכם, מה אתם עושים? אני מתביישת האם אי פעם קיבלתם לא כשהתחלתם עם מישהו? כמה אקסים יש לכם?1 האם אתם אוהבים איזה אקס שלכם עדיין?לא האם אי פעם הייתה לכם פרידה קשה במיוחד?לא האם אי פעם שמרתם על קשר עם האקסים אחרי הפרידה?כן מה נשאר לכם מהאקסים – רגשות, געגועים, זיכרונות, שברון לב או מעגל לא סגור?זכורונת האם הייתם רוצים לשבת עם אחד מהם לשיחה כדי לסדר עניינים שעוד לא סגורים?הכל סגור האם אי פעם ניסיתם לחזור לאקס? לא יש אקס שהייתם רוצים לחזור אליו? לא האם יש לכם אקס שהייתם רוצים למחוק או לשנות את הקשר שהיה לכם איתו?לא

Are You In

New member
סעמק נמחק הכל

אז נמשיך מאיפה שהפסקתי מה השיר ש... מזכיר לך בן זוג לשעבר: יש איזה שיר מצחיק..לא יודעת איך קוראים לו מזכיר לך פרידה אחרונה(כלשהי): hollow מזכיר לך את הילדות: כל the wall גורם לך לבכות: אין שיר כזה..אבל יש שירים שגורמים לתחושה דומה גורם לך לצחוק:Kickapoo סוג של... גורם לך לרצות לרקוד: מזכיר לך את האדם שאתה רוצה:fade to black..יש לנו סיפור משותף עם השיר הזה שהיית רוצה לכתוב אותו: walk with me in hell שאתה רוצה שיושמע בחתונה שלך:עזבו חח קצת משפיל שאתה רוצה שיושמע בלוויה שלך: im not dead שמסכם את שנות הנעורים שלך: אין לי מושג ששנאת בעבר ועכשיו אתה אוהב: כנ"ל שאתה אוהב להתעורר לצליליו: lamb of god- ruin חח זה השעון מעורר שלי אוהב ולא היית מכיר אלמלא חבר: eaten?! יכול להיות שמזכיר לך את ההתאהבות הראשונה: אין כזה שאתה אוהב ומתוך סרט שאתה אוהב: יש מלאא האם אי פעם אהבתם מישהו שלא אהב אתכם? אני מניחה אם כן, כמה זמן? ניסיתם להתחיל איתו? הייתם איתו בקשר רומנטי כלשהו? התנשקתם איתו?. האם עכשיו יש לכם אהבה כלפי מישהו שאינו מחזיר לכם אהבה?כן, אבל זה מסובך:(:( מה האכזבה הכי גדולה שנגרמה לכם מאדם שאהבתם? גיליתי עליו דברים לא כ"כ נעימים מהי הסיבה הכי טיפשית שבגללה לא קיימתם קשר רומנטי עם אדם שרציתם? שאני ועוד 3 חברות שלי רצינו את אותו אחד חח אם הייתם מגלים אחרי כמה זמן כשכבר הפסקתם לאהוב מישהו שהוא גם אהב אתכם והכל היה פיספוס אחד גדול, איך הייתם מגיבים? זה בטח כבר לא היה לי כ"כ משנה כי הפסקתי לאהוב אותו האם אי פעם התחילו איתכם בצורה רומנטית? אם כן, איך? כן האם אי פעם התחלתם עם מישהו בצורה רומנטית? אם כן, איך? לא איך אתם מעדיפים שיתחילו איתכם – פנים מול פנים, בטלפון או מכתב אהבה? פנים מול פנים האם הייתם רוצים שמישהו שאוהב אתכם פשוט יבוא וינשק אתכם? לא אם מישהו שאוהב אתכם ואתם לא אוהבים אותנו מתחיל איתכם, מה אתם עושים? תפסיקו לדבר אליי בלשון רבים! ואני מבהירה לו שזה לא יקרה האם אי פעם קיבלתם לא כשהתחלתם עם מישהו? אף פעם לא התחלתי עם מישהו
כמה אקסים יש לכם?2 רציניים האם אתם אוהבים איזה אקס שלכם עדיין? לא האם אי פעם הייתה לכם פרידה קשה במיוחד?כה האם אי פעם שמרתם על קשר עם האקסים אחרי הפרידה? כה מה נשאר לכם מהאקסים – רגשות, געגועים, זיכרונות, שברון לב או מעגל לא סגור? זכרונות האם הייתם רוצים לשבת עם אחד מהם לשיחה כדי לסדר עניינים שעוד לא סגורים? לא האם אי פעם ניסיתם לחזור לאקס? לא יש אקס שהייתם רוצים לחזור אליו? אני צריכה לחשוב על זה האם יש לכם אקס שהייתם רוצים למחוק או לשנות את הקשר שהיה לכם איתו?לא

DanieLushka

New member
תראו באיזו שעה אני ערה כשאין בית-ספר. ]:

מהו שמך המלא? זה באמת חשוב? תאריך לידה: 4.7.91 מקום מגורים: רעות כמה אחים/אחיות? אח ואחות גדולים גר עם ההורים/לבד/עם שותף? עם ההורים? צבע עיניים? ירוק צבע שיער? חום כהה גובה: 1.75 מוסיקה אתה מנגן על משהו, אם כן אז מה? לצערי לא. על מה היית רוצה לנגן? הייתי מתה לנגן על פסנתר, זה פשוט הכלי הכי מדהים שיש. אחד האמנים המוסיקלים הכי כישרוניים לדעתך? יש יותר מדי, נלך על מישהו בן זמננו? אמ, אקסל רוז. יש לך קעקועים? אם כן, כמה ושל מה? לא יש לך פירסינג? אם כן, כמה ואיפה? לא התנסת בעבר בסמים? איזה? לא באיזה גיל לדעתך הפסקת להיות "ילד טוב ירושלים"? אף-פעם לא הייתי ת'אמת. נדפקתי מכיתה א' P: (בשיא הרצינות) ניסית להתאבד פעם? לא אתה מעשן? אם כן כמה בערך ביום? איכס, לא. העדפה מינית: גברים כרגע, אתה מעדיף מערכת יחסים יציבה או משהו יותר סתמי? יציבה עם כמה בני זוג קיימת יחסי מין מלאים? 0 האם יש לך בן/בת זוג עכשיו? לא איזה מגמה את? ביולוגיה ומחשבים מה החלום הכי קיצוני שלך לקריירה? אמ, הייתי רוצה להתברג איפשהו בממשלה. הגיע הזמן שיהיו בשלטון אנשים שבאמת רוצים לשנות, ולא רק לתפוס כיסא כי זה נוח מבחינה כספית ואישית. ואם תצטרך להתפשר לקריירה יותר ריאלית? משהו שקשור ביחסים בין-לאומיים, עם דגש על יפן, משהו בתחום העסקים. איזה תפקיד לא היית עושה בחיים? לא בטוחה ממש, אני חושבת שעורכת-דין, אבל never say never. מה מתנגן עכשיו? עם כמה אנשים דיברת/מדבר בזמן הזה שאתה מחבר את השאלון הזה? אף-אחד, תראו מה השעה אלוהים ישמור. איזה עוד ישומי מחשב פתוחים? מסן ישנת טוב אתמול? נחמד+ תישן טוב הלילה? אני מקווה :) מיטת יחיד, וחצי, זוגית או קומותיים? וחצי 3> תכונה אצל בני אדם שמרגיזה אותכם יותר מכל דבר: צביעות. אין תכונה נוראה יותר מבחינתי. התקווה הכי גדולה בחיים שלכם: להגשים את השאיפות שלי. איפה הייתם רוצים לגור עכשיו? בביתי הקט P: מתי בפעם האחרונה.. יצאת מהבית? לפני כמה דקות אכלת? לפני שעה התנשקת? לפני המון זמן. התאהבת? לפני 3 שנים פלוס מינוס, כל השאר היה סתם חרטה. נשבר לך הלב? כנ"ל, 3 שנים. צחקת? לפני כמה דקות בכית? מממ, נראה לי לפני איזה יומיים? ראיתי בפעם ה4 בערך את "סיפור אהבה בלתי נשכח", ו.. i'm a sucker for romance\tragedies, באמת.. אני מייבבת כמו ילדה קטנה XD אמרת למישהו שאתה אוהב אותו? לפני שעה בערך, נראה לי. מישהו אמר לך שהוא אוהב אותך? כנ"ל חיבקת מישהו/י? לפני כמה דקות עישנת? עישנתי פעם אחת, וזו הייתה שאכטה אחת מנרגילה, נראה לי בכיתה ט'. שתית משקה אלכוהולי? לפני כמה ימים השתכרת? אמ, לפני חודשיים בערך, אבל לא משהו רציני.. בערך XD שכבת עם מישהו/י? אף-פעם היית במועדון? וואו, מזמןןן לבשת חצאית? LOL ביסודי? קנית בגד? לפני חודש אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך" ובאמת התכוונת? לפני שעה, אבל זו לא אהבה רומנטית, בכל-מקרה עדיין התכוונתי לזה.P: הקדישו לך שיר? לא זוכרת. שיפרו לך את המצברוח? ממ, כבר המון זמן לא הייתי צריכה שישפרו לי אותו, אז אני ממש לא זוכרת. XD מי הבן האדם האחרון ש.. ראית? אמא\אבא חשבת עליו? אה.. זה ממש לא רלוונטי. x: התקשרת אליו? אצא התקשר אלייך? שני, כפרעליה. פגע בך? כנ"ל לא רלוונטי D: שימח אותך? טורי 333> היום: באיזו שעה התעוררת? 4 בבוקר ._. מה/מי העיר אותך? השעון המעורר מה היה הדבר הראשון שאמרת? "מה?@!# כבר 4??" (הייתי אמורה להתעורר ב12 בלילה) מה היה הדבר הראשון ששמעת? את השעון המעורר? מה היה השיר הראשון ששמעת? אמ, סתם העברתי ערוצים, והיה Oasis - Wonderwall בVH1. מה אכלת? סנדביץ' עם פסטרמה 3> איזו מחשבה הכי העסיקה אותך? ממ.. לא רלוונטי? ]: מיקום כרגע: החדר של אח שלי בביתי הקט? להקה אהובה: ביטלס, סנטנסד. איזה כיתה אתה: י"א? בדיחה שגרמה לך לצחוק: ווא, לא זוכרת. בנאדם הכי יפה שראית: לא יודעת אם הוא הכי יפה שראיתי אי פעם, אבל לפני דקה הסתכלתי על התמונה שלו במסן שלי, ו.. הפרס הולך ליו ג'קמן, הוא כל-כך פאקינג סקסי, ראר. 333> הדבר הכי מטורף שאמרת למישהו: אנערף אתה חושב שאתה יפה? אמ, בערך, כן.. נראה לי. אתה חושב שאתה צבועה? לא. אתה חושב שאתה קנאית? לא אתה חושב שאתה קרצייה? לפעמים אתה חושב שאתה עקשן? תלוי במה, אבל בעקרון כן. אני וותרנית לרוב, עד שזה מגיע למשהו שחשוב לי. אתה אוהב את עצמך? כן בזבזן או חסכן? חסכנית ftw

DanieLushka

New member
מעניין אם מישהו קורא את זה. חלק ב'.

בנאדם ש אוהב/ת: אמ, הראשונה שעלתה לי לראש - רותם 3> מתגעגע/ת אליו: איתמר 3> חסר לך: כנ"ל עושה לך טוב להיות איתו: דר הכי מצחיק: דר.. P: הכי דפוק: אמ, דר? הכי מוזר: דר? הכי כיף לדבר איתו: מממ, טורי. איפה היית רוצה לגור בארץ? איפה שאני גרה עכשיו. O: יש לך פלאפון? כן למי אתה מתקשר הכי הרבה? ממממממ, אין לי מושג XD איזה צלצול יש לך? AC\DC - Back In Black הקול הכי יפה ששמעת? מממ, שאלה קשה. איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? תמונה מדהימה של מצ'ו-פיצ'ו, אחד המקומות שאני מתכוונת להגיע אליהם, ללא ספק. ושומר מסך? סתם שחור את רוצה להיות זמרת? לא את רוצה להיות שחקנית? אמ, שחקנית כמקצוע? לא. אבל הייתי רוצה לשחק לכיף. אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתפת? יכול להיות, תלוי מה הקונספט.. מה השיר ש... מזכיר לך בן זוג לשעבר: Seal - Kiss From a Rose מזכיר לך פרידה אחרונה(כלשהי): Toni Braxton - Unbreak My Heart מזכיר לך את הילדות: ממ, המון. הראשון שעלה לי בראש - חורשת האקליפטוס. ושירים של שלמה ארצי. גורם לך לבכות: יהורם גאון - בלדה לחובש, ללא ספק. גרם לי לבכות עשרות פעמים, וזה בחיים לא מפסיק, זה פשוט השיר הכי מדהים שיצא לי לשמוע בחיי.. גורם לך לצחוק: סתם היום שמעתי אותו My Band של אמינם\D12\וואטאבר. גורם לך לרצות לרקוד: כנ"ל היום שמעתי אותו במקרה, ובדיוק חשבתי "יוווווווו איך בא לי מסיבה?#@$" Fatman Scoop - Be Faithful מזכיר לך את האדם שאתה רוצה: ממ, שום שיר, ת'אמת. שהיית רוצה לכתוב אותו: בלדה לחובש? ._. שאתה רוצה שיושמע בחתונה שלך: ווא, אמ.. Come What May ועוד יותר מדי אחרים. שאתה רוצה שיושמע בלוויה שלך: אני מעדיפה לא לחשוב על זה עכשיו, אני מעדיפה לחשוב על זה בשלב יותר מאוחר בחיים, כששירים אחרים יהיו בראש שלי. שמסכם את שנות הנעורים שלך: עוד אי אפשר לגמרי לסכם את שנות הנעורים שלי, אבל, אמ..לא יודעת, השיר שעלה לי לראש זה Pearl Jam - Alive משום מה. ששנאת בעבר ועכשיו אתה אוהב: Rihanna - Umbrella? xD שאתה אוהב להתעורר לצליליו: אין לי מושג, אבל בבוקר אני אוהבת לשמוע ביטלס אוהב ולא היית מכיר אלמלא חבר: המון שמזכיר לך את ההתאהבות הראשונה: נו.. שוב Seal - Kiss From a Rose שאתה אוהב ומתוך סרט שאתה אוהב: Come What May שמבצעים במולן רוז'. האם אי פעם אהבתם מישהו שלא אהב אתכם? לא, עכשיו כשאני חושבת על זה o_O אם כן, כמה זמן? - ניסיתם להתחיל איתו? - הייתם איתו בקשר רומנטי כלשהו? - התנשקתם איתו?. - האם עכשיו יש לכם אהבה כלפי מישהו שאינו מחזיר לכם אהבה? בערך, אבל לא לגמרי מדוייק. מה האכזבה הכי גדולה שנגרמה לכם מאדם שאהבתם? נו, האהבה הראשונה.. שהוא סיים את זה בעקרון. מהי הסיבה הכי טיפשית שבגללה לא קיימתם קשר רומנטי עם אדם שרציתם? אנערף אם הייתם מגלים אחרי כמה זמן כשכבר הפסקתם לאהוב מישהו שהוא גם אהב אתכם והכל היה פיספוס אחד גדול, איך הייתם מגיבים? הייתי צוחקת, סביר להניח. P: האם אי פעם התחילו איתכם בצורה רומנטית? אם כן, איך? בצורה רומנטית? לא שזכור לי. האם אי פעם התחלתם עם מישהו בצורה רומנטית? אם כן, איך? לא איך אתם מעדיפים שיתחילו איתכם – פנים מול פנים, בטלפון או מכתב אהבה? פנים מול פנים o_O האם הייתם רוצים שמישהו שאוהב אתכם פשוט יבוא וינשק אתכם? לא. אם מישהו שאוהב אתכם ואתם לא אוהבים אותנו מתחיל איתכם, מה אתם עושים? מסבירה יפה שזה לא מתאים. האם אי פעם קיבלתם לא כשהתחלתם עם מישהו? אממ, לא? לא יוצא לי יותר מדי להתחיל עם אנשים XD כמה אקסים יש לכם? רציניים? בערך 2-3, לא יותר מזה. האם אתם אוהבים איזה אקס שלכם עדיין? לא האם אי פעם הייתה לכם פרידה קשה במיוחד? כן, הראשונה. האם אי פעם שמרתם על קשר עם האקסים אחרי הפרידה? אמממ.. וואו, ת'אמת שלא? אולי לתקופה קצרה. מה נשאר לכם מהאקסים – רגשות, געגועים, זיכרונות, שברון לב או מעגל לא סגור? עוד זכרונות שעזרו לעצב את מי שאני. האם הייתם רוצים לשבת עם אחד מהם לשיחה כדי לסדר עניינים שעוד לא סגורים? אמ, לא ממש, לא. האם אי פעם ניסיתם לחזור לאקס? כן יש אקס שהייתם רוצים לחזור אליו? לא האם יש לכם אקס שהייתם רוצים למחוק או לשנות את הקשר שהיה לכם איתו? כן, מאוד, למחוק לגמרי, חבל שזה בכלל קרה. XD ו.. אם נשארתם איתי עד עכשיו, כל-הכבוד, אתם משועממים.

עונה../images/Emo178.gif

מהו שמך המלא? בר תאריך לידה: 21.9.91 מקום מגורים: אזור ב"ש כמה אחים/אחיות? 2 אחים ואחות גר עם ההורים/לבד/עם שותף? משפחה צבע עיניים? חום צבע שיער? חום גובה: 1.71 מוסיקה אתה מנגן על משהו, אם כן אז מה? יודעת לנגן אבל לא עושה את זה על מה היית רוצה לנגן? לאדעת אחד האמנים המוסיקלים הכי כישרוניים לדעתך? עמי רייס. יש לך קעקועים? אם כן, כמה ושל מה? לא יש לך פירסינג? אם כן, כמה ואיפה? עגיל באף ו3 באוזניים התנסת בעבר בסמים? איזה? לא באיזה גיל לדעתך הפסקת להיות "ילד טוב ירושלים"? כמעט 15 ניסית להתאבד פעם? לא אתה מעשן? אם כן כמה בערך ביום? לא העדפה מינית גברים כרגע, אתה מעדיף מערכת יחסים יציבה או משהו יותר סתמי? יציבה עם כמה בני זוג קיימת יחסי מין מלאים? אחד האם יש לך בן/בת זוג עכשיו? לא איזה מגמה היית בביה"ס? מחשבים
מה החלום הכי קיצוני שלך לקריירה? הפקה
ואם תצטרך להתפשר לקריירה יותר ריאלית? אנאערף \= איזה תפקיד לא היית עושה בחיים? זונה מה מתנגן עכשיו? כשבדידות אינה פחד- כנסיית השכל עם כמה אנשים דיברת/מדבר בזמן הזה שאתה מחבר את השאלון הזה? 3 איזה עוד ישומי מחשב פתוחים? מסנג'ר, אייסיקיו, פורום כנסייה, מדייה פלייר ישנת טוב אתמול? לא ממש.. הלכתי לישון ב4 וחצי חח תישן טוב הלילה? בע"ה מיטת יחיד, וחצי, זוגית או קומותיים? וחצי תכונה אצל בני אדם שמרגיזה אותכם יותר מכל דבר: צביעות התקווה הכי גדולה בחיים שלכם: להיות מאושרת איפה הייתם רוצים לגור עכשיו? ת"א מתי בפעם האחרונה.. יצאת מהבית? אתמול ב1 וחצי בלילה אכלת? לפני שעה התנשקת? ניצנים 14.8 התאהבת? לא מזמן
נשבר לך הלב? חודשיים צחקת? אתמול בלילה בכית? המון זמן ברוך ה' אמרת למישהו שאתה אוהב אותו? אתמול בלילה
מישהו אמר לך שהוא אוהב אותך? אתמול בלילה
חיבקת מישהו/י? אתמול עישנת?אף פעם שתית משקה אלכוהולי? 4 חודשים השתכרת? 7 חודשים+- שכבת עם מישהו/י? חצי שנה היית במועדון? בארבי נחשב? לבשת חצאית? כנסייה ברעננה 4.10 קנית בגד? אתמול אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך" ובאמת התכוונת?אתמול הקדישו לך שיר? כנסייה בשוני שיפרו לך את המצברוח? אתמול
מי הבן האדם האחרון ש.. ראית?חוץ מהמשפחה? חצי חשבת עליו? שאול התקשרת אליו? חצי התקשר אלייך? .חצי פגע בך? האקס שימח אותך? שאול היום: באיזו שעה התעוררת? 12 וחצי מה/מי העיר אותך? חצי התקשרה אליי מה היה הדבר הראשון שאמרת? "טוב" מה היה הדבר הראשון ששמעת? חצי שאמרה לי לחזור לישון מה היה השיר הראשון ששמעת? גלגלצ מה אכלת? קוסקוס איזו מחשבה הכי העסיקה אותך?סדר מיקום כרגע: בחדר שלי להקה אהובה: כנסיית השכל איזה כיתה אתה:י"א 4 בדיחה שגרמה לך לצחוק:לא זוכרת בנאדם הכי יפה שראית: מישהו מההפקה של הכנסייה אתה חושב שאתה יפה? לפעמים אתה חושב שאתה צבועה? לא אתה חושב שאתה קנאית? בקשר לדברים מסויימים אתה חושב שאתה קרצייה? כשיש לי סיבה טובה
אתה חושב שאתה עקשן? בהחלט אתה אוהב את עצמך?בד"כ בזבזן או חסכן? זה מאוזן בנאדם ש אוהב/ת: אמא, חצי, בתאל, שאול, לא חסר.. מתגעגע/ת אליו: אמא חסר לך: האקס עושה לך טוב להיות איתו: שאול וחצי הכי מצחיק: בתאל
הכי דפוק: פייפר בוי הכי מוזר: ארתור הכי כיף לדבר איתו:שאול וחצי
איפה היית רוצה לגור בארץ?ת"א, לא דיברנו על זה?
יש לך פלאפון? יאפ למי אתה מתקשר הכי הרבה? חצי איזה צלצול יש לך?החידוש של תנו לי לשתות הקול הכי יפה ששמעת? יורם חזן איזה רקע יש לך בשולחן עבודה?
ושומר מסך?אין את רוצה להיות זמרת? לא את רוצה להיות שחקנית? כתחביב אולי אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתפת?תלוי מה השיר ש... מזכיר לך בן זוג לשעבר: דונט וואנה מיס א ת'ינג- אירוסמית' מזכיר לך פרידה אחרונה(כלשהי): עוד סיפור אחד- שימי תבורי מזכיר לך את הילדות: השיר של הבת מצווה שלי
גורם לך לבכות: פעם זה היה פרפרים- כנסיית השכל גורם לך לצחוק:מנצור וכאלה גורם לך לרצות לרקוד:אייקון- סול סורבייבר מזכיר לך את האדם שאתה רוצה:שיר אוהב כואב- כנסיית השכל שהיית רוצה לכתוב אותו: טיפה טיפה- מירי מסיקה שאתה רוצה שיושמע בחתונה שלך: שאתה רוצה שיושמע בלוויה שלך: שמסכם את שנות הנעורים שלך: ששנאת בעבר ועכשיו אתה אוהב: לא שנאתי, אבל לא אהבתי את "אל L.A" של בית הבובות שאתה אוהב להתעורר לצליליו: היי ת'ר דלילה
אוהב ולא היית מכיר אלמלא חבר: שירים של אוקטובר שמזכיר לך את ההתאהבות הראשונה: ואולי- עברי לידר, מכל האהבות- עידן רייכל שאתה אוהב ומתוך סרט שאתה אוהב: השיר של הבועה

המשך../images/Emo122.gif

האם אי פעם אהבתם מישהו שלא אהב אתכם? אהב המון , אבל אהב גם את חברה שלו אם כן, כמה זמן? כמה חודשים ניסיתם להתחיל איתו? יאפ הייתם איתו בקשר רומנטי כלשהו? יאפ התנשקתם איתו?. יאפ האם עכשיו יש לכם אהבה כלפי מישהו שאינו מחזיר לכם אהבה? לא:) מה האכזבה הכי גדולה שנגרמה לכם מאדם שאהבתם? אתם לא מצפים שאני אפרט
מהי הסיבה הכי טיפשית שבגללה לא קיימתם קשר רומנטי עם אדם שרציתם? מרחק אם הייתם מגלים אחרי כמה זמן כשכבר הפסקתם לאהוב מישהו שהוא גם אהב אתכם והכל היה פיספוס אחד גדול, איך הייתם מגיבים? קרה
בסוף היינו ביחד האם אי פעם התחילו איתכם בצורה רומנטית? אם כן, איך? לא עולה לי לראש האם אי פעם התחלתם עם מישהו בצורה רומנטית? אם כן, איך? כנל איך אתם מעדיפים שיתחילו איתכם – פנים מול פנים, בטלפון או מכתב אהבה? פנים מול פנים האם הייתם רוצים שמישהו שאוהב אתכם פשוט יבוא וינשק אתכם? לא חח אם מישהו שאוהב אתכם ואתם לא אוהבים אותנו מתחיל איתכם, מה אתם עושים? יוצאים מזה האם אי פעם קיבלתם לא כשהתחלתם עם מישהו?לא
כמה אקסים יש לכם?רציניים? אחד האם אתם אוהבים איזה אקס שלכם עדיין? לא הייתי קוראת לזה אהבה האם אי פעם הייתה לכם פרידה קשה במיוחד? ללא ספק האם אי פעם שמרתם על קשר עם האקסים אחרי הפרידה? כן מה נשאר לכם מהאקסים – רגשות, געגועים, זיכרונות, שברון לב או מעגל לא סגור? זיכרונות, שברון לב ומעגל לא סגור האם הייתם רוצים לשבת עם אחד מהם לשיחה כדי לסדר עניינים שעוד לא סגורים? לא בטוח האם אי פעם ניסיתם לחזור לאקס? כן יש אקס שהייתם רוצים לחזור אליו?לא, אבל אני מניחה שאם נחזור לדבר אז גם נחזור להיות ביחד האם יש לכם אקס שהייתם רוצים למחוק או לשנות את הקשר שהיה לכם איתו?כן

למעלה