B a m b o o k
New member
כובע קש
מהו שמך המלא? צליל סעדון תאריך לידה: 20.3.1991 מקום מגורים: באר שבע כמה אחים/אחיות? 4 גר עם ההורים/לבד/עם שותף? הורים צבע עיניים? כחול צבע שיער? חום נוטה לשחור גובה: 1.63 נראלי מוסיקה: זה טוב
אתה מנגן על משהו, אם כן אז מה? קצת קצת קצת גיטרה על מה היית רוצה לנגן? חליל צד וצ'לו ופסנתר אחד האמנים המוסיקלים הכי כישרוניים לדעתך? אביתר בנאי ושלומי שבן יש לך קעקועים? אם כן, כמה ושל מה?
יש לך פירסינג? אם כן, כמה ואיפה? שלושה לובים רגילים התנסת בעבר בסמים? איזה? רק פסיבי
באיזה גיל לדעתך הפסקת להיות "ילד טוב ירושלים"? אמצע ח' ככה ניסית להתאבד פעם?
אתה מעשן? אם כן כמה בערך ביום?
העדפה מינית: בנים
כרגע, אתה מעדיף מערכת יחסים יציבה או משהו יותר סתמי? לא מעדיפה
עם כמה בני זוג קיימת יחסי מין מלאים? אף לא אחד האם יש לך בן/בת זוג עכשיו?
איזה מגמה היית בביה"ס? אני בתקשורת מה החלום הכי קיצוני שלך לקריירה? אנערף ואם תצטרך להתפשר לקריירה יותר ריאלית? איזה תפקיד לא היית עושה בחיים? אמ לאדעת נו מה מתנגן עכשיו? שילה פרבר-סתיו עם כמה אנשים דיברת/מדבר בזמן הזה שאתה מחבר את השאלון הזה? 1-זוהר איזה עוד ישומי מחשב פתוחים? מסנג'ר ומדיה פלייר ישנת טוב אתמול? כן.. אבל לא מספיק! תישן טוב הלילה? מאוווווד מיטת יחיד, וחצי, זוגית או קומותיים? יחיד תכונה אצל בני אדם שמרגיזה אותכם יותר מכל דבר: מעצבנים יותר מדי וחופרים התקווה הכי גדולה בחיים שלכם: שכל הזמן יהיה כיייייף ושאמאבא ישחחרו אותי קצת איפה הייתם רוצים לגור עכשיו? אי שם בצפון
מתי בפעם האחרונה.. יצאת מהבית? בבוקר אכלת? לפני רבע שעה התנשקת? חודש וחצי ככה התאהבת? אממ חודשיים ועבר
נשבר לך הלב? פיי מזמן צחקת? מתישהו היום
בכית? לא זוכרת אמרת למישהו שאתה אוהב אותו? יש מצב שהיום מישהו אמר לך שהוא אוהב אותך? יש מצב שהיום חיבקת מישהו/י? לפני שעה עישנת? אפעם
שתית משקה אלכוהולי? אממ לא זוכרת השתכרת? אפעם
שכבת עם מישהו/י? אפעם
היית במועדון? יום שני לבשת חצאית? היום קנית בגד? מזמן מזמן אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך" ובאמת התכוונת? היום הקדישו לך שיר? לא זוכרת שיפרו לך את המצברוח? לא זוכרת.. כאילו לא היה צריך לשפר לי אותו
מי הבן האדם האחרון ש.. ראית? סבתא חשבת עליו? זוהר ודני התקשרת אליו? שני התקשר אלייך? דניאל פגע בך? אממ לא זוכרת שימח אותך? זוהר היום: באיזו שעה התעוררת? חמישה ל-7
מה/מי העיר אותך? אמא מה היה הדבר הראשון שאמרת? "אני רוצה לישון עוד!!!" מה היה הדבר הראשון ששמעת? את אמא אומרת לי לקום מה היה השיר הראשון ששמעת? לאדעת מה אכלת? לחמניה עם חביתה איזו מחשבה הכי העסיקה אותך? שיש שביתה ואני הולכת לבצפר גאד דאמט מיקום כרגע: אצל סבתא להקה אהובה: כרגע, הבנות נחמה
איזה כיתה אתה: י"א2 בדיחה שגרמה לך לצחוק: מה משותף לפי ולזברה? לשניהם קוראים זברה חוץ מלפיל (ויש לזה המשך של כמה כאלה.. אותי זה הצחיק
) בנאדם הכי יפה שראית: הוו אממ ליל הדבר הכי מטורף שאמרת למישהו: אנערף אתה חושב שאתה יפה? לפעמים אתה חושב שאתה צבועה?
אתה חושב שאתה קנאית?
אתה חושב שאתה קרצייה?
אתה חושב שאתה עקשן?
אתה אוהב את עצמך?לפעמים בזבזן או חסכן? באמצע כזה בנאדם ש: אוהב/ת: המווווווון
מתגעגע/ת אליו: דני
חסר לך: דני וליל עושה לך טוב להיות איתו: חברות חברות הכי מצחיק: אממ יש כמה הכי דפוק: שי
הכי מוזר: פנחס חבר של שי
הכי כיף לדבר איתו: זה בתקופות איפה היית רוצה לגור בארץ? בצפון! יש לך פלאפון?
למי אתה מתקשר הכי הרבה? אין מישו קבוע איזה צלצול יש לך? אציטון של אינפקציה
הקול הכי יפה ששמעת? של דנה עדיני
היא כלכך מדהימה! איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? כחול מכוער כזה ושומר מסך? אנערף את רוצה להיות זמרת? רוצה כן, אבל השאלה כאן אם יש לי קול בשביל להיות זמרת
את רוצה להיות שחקנית? זה יכול להיות נחמד אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתפת? תלוי על מה היא מה השיר ש... מזכיר לך בן זוג לשעבר: נשקי אותי-סיוון שביט מזכיר לך פרידה אחרונה(כלשהי): הכי יפה בעולם-מאור כהן מזכיר לך את הילדות: השיר פתיחה של קלימרו
גורם לך לבכות: לאדעת גורם לך לצחוק: השירים של MC מנצור
גורם לך לרצות לרקוד: EVER של הבנות נחמה מזכיר לך את האדם שאתה רוצה: לאדעת שהיית רוצה לכתוב אותו: אבות ובנים של אביתר בנאי שאתה רוצה שיושמע בחתונה שלך: אצל בעולם-מאיר בנאי שאתה רוצה שיושמע בלוויה שלך: משו שמח
שמסכם את שנות הנעורים שלך: הן עוד לא נגמרו, אז שום דבר לא יכול לסכם ששנאת בעבר ועכשיו אתה אוהב: לא חושבת שיש דבר כזה שאתה אוהב להתעורר לצליליו: כל מיני נו אוהב ולא היית מכיר אלמלא חבר: יום אחד גם את תמותי-שילה פרבר שמזכיר לך את ההתאהבות הראשונה: לאדעת!!! שאתה אוהב ומתוך סרט שאתה אוהב: בן המלך מתוך הפסקול של "מישו לרוץ איתו" האם אי פעם אהבתם מישהו שלא אהב אתכם? לא נראלי אם כן, כמה זמן? ניסיתם להתחיל איתו? הייתם איתו בקשר רומנטי כלשהו? התנשקתם איתו?. האם עכשיו יש לכם אהבה כלפי מישהו שאינו מחזיר לכם אהבה?
מה האכזבה הכי גדולה שנגרמה לכם מאדם שאהבתם? סיפר לי משו לא נחמד... מהי הסיבה הכי טיפשית שבגללה לא קיימתם קשר רומנטי עם אדם שרציתם? לאדעת אם הייתם מגלים אחרי כמה זמן כשכבר הפסקתם לאהוב מישהו שהוא גם אהב אתכם והכל היה פיספוס אחד גדול, איך הייתם מגיבים? ב-א-ס-ה האם אי פעם התחילו איתכם בצורה רומנטית? אם כן, איך? שרקו לי
סתם נו.. אממ לאדעת האם אי פעם התחלתם עם מישהו בצורה רומנטית? אם כן, איך? לא נראלי איך אתם מעדיפים שיתחילו איתכם – פנים מול פנים, בטלפון או מכתב אהבה? פנים מול פנים! האם הייתם רוצים שמישהו שאוהב אתכם פשוט יבוא וינשק אתכם? כןןןן!!! אם מישהו שאוהב אתכם ואתם לא אוהבים אותנו מתחיל איתכם, מה אתם עושים? אומרת לו שאני לא מעוניינת האם אי פעם קיבלתם לא כשהתחלתם עם מישהו? אה? כמה אקסים יש לכם? 3 האם אתם אוהבים איזה אקס שלכם עדיין?
האם אי פעם הייתה לכם פרידה קשה במיוחד?
האם אי פעם שמרתם על קשר עם האקסים אחרי הפרידה? ודאי
מה נשאר לכם מהאקסים – רגשות, געגועים, זיכרונות, שברון לב או מעגל לא סגור? זיכרונות נעימים האם הייתם רוצים לשבת עם אחד מהם לשיחה כדי לסדר עניינים שעוד לא סגורים? לא. אני יושבת איתם סתם ככה בלי קשר לכלום האם אי פעם ניסיתם לחזור לאקס? לא
יש אקס שהייתם רוצים לחזור אליו?
האם יש לכם אקס שהייתם רוצים למחוק או לשנות את הקשר שהיה לכם איתו? אמ קצת...
מהו שמך המלא? צליל סעדון תאריך לידה: 20.3.1991 מקום מגורים: באר שבע כמה אחים/אחיות? 4 גר עם ההורים/לבד/עם שותף? הורים צבע עיניים? כחול צבע שיער? חום נוטה לשחור גובה: 1.63 נראלי מוסיקה: זה טוב